Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!!!!! για τις κοιλιες που λέτε και μενα τώρα αρχισε και ξεπετάχτηκεε μου φαινεται!!!!!! κατα τα αλλα εχω ενα στομαχι χάλια.. ο οργανισμός μου δεν δεχεται με τιποτα τα φρουτα!!!!! στην αρχη ειπα ενταξει πρώτο τρίμηνο ειναι, είναι και οι εμετοι στη μεση με ανακατεουν αλλά και μετά που οι εμετοι κόπηκαν μαχαριι παλι δεν τολμω να φαω φρουτο χωρις να με ανακατεψει και χωρις να μου δημιουργησει απιστευτη ταση για εμετο!! αυτο το παιδι μονο με σουβλακια μεγαλώνει πραγματικα... εχει συμβει σε καμια???

grace μου για να καταλαβω επειση ειμαι και λιγο ξανθια το μωρο ειναι ενα γρουμπουλακι που διακρινω πάνω απο τον αφαλό??????

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Grace τελεια φωτο!!Καλα ειναι φοβερο εχει πολυ πλακα οπως στριμωχνετε!!!!!!Καλες κλωτσιες λοιπον στο εξης!

Barboula να ζησετε κοπελα μου και παντα ευτυχισμενοι!!!!

georgia καλες διακοπουλες!!

Fraoulitsa δεν σου ευχηθηκα ...Καλη εγκυμοσυνη να εχεις και καλωσορισες στη παρεα!!

Λοιπον εγω τον ειδα χθες και ολα καλα απλα μου εγραψε να κανω μικρη καπμυλη σακχαρου μεσα στον Αυγουστο.Εκανε καμια αλλη κατι τετοιο?Δεν ξερω νομιζω οτι ο μπεμπης ειναι λιγακι μεγαλος και ανυσηχει ο γιατρος μηπως εχω διαβητη,αλλα δεν μου ειπε τιποτα βεβαια,αλλα ο μπεμπης 16 εκατ.(μαζι με τα ποδαρακια) και βαρος 170γρ.Β ειπεδου θα κανω 30 Αυγουστου...αχ πως θα κανω υπομονη ως τοτε που θα τον ξαναδω!!Αντε παλι αγχος...

Chot μου, με τις αναλογίες του μπέμπη που λες μια χαρά φυσιολογικό εμβρυάκι μου ακούγεται και εμένα τόσο ήταν όταν πήγα στη 16η εβδομάδα. ο γιατρός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό μάλιστα το βάρος του το είχε υπολογίσει στα 200γρ.

Grace: Δεν τρομάζεις έτσι που εξέχει; χαχα είναι γλύκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο αφορά τη κοιλίτσα μου δεν έχει μεγαλώσει τόσο όσο θα περίμενα για το μήνα που είμαι... Βλέπω φίλες μου έγκυες που είμαστε κοντά και φαίνονται πολύ πιο έγκυες απο μένα!!!!!!!!!!!!! Ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είπε οτι η μήτρα μου είναι προς τα πίσω λέτε να παίζει ρόλο;

Και ακόμη μια ερώτηση, τώρα που άκουσα το μωρό δεν πρέπει να το ακούω κάθε μέρα; Δεν το έχω ακούσει σήμερα και χθές μόνο λίγο το πρωί!!! :confused:

Ευχαριστω κοριτσια!!!:D:D:D:D Αυτη ειναι πριν 2 βδομαδες, τωρα μου κανει χειροτερα, χαχαχαχα!!!! Εμενα ηταν 17 εκατοστα 15&3 ψιλομεγαλος ο μπεμπακος μου:tongue:. Μη σκας σε κανα -δυο μηνες θα τ ακους καθε μερα. Ειδικα οταν ειναι το πρωτο σου;) Δεν πειραζει που δεν πολυφαινεται η κοιλιτσα, γιατι μετα θα εκτοξευθει και δεν θα ξερεις που να την βαλεις χαχαχα. Εχω μια φωτο 10 μερες πριν γεννησω την μεγαλη, αλλα δεν ξερω που ειναι. Αμα τη βρω και σας τη βαλω θα τρομαξετε..μια κοιλια με χερια ποδια και κεφαλι!!!χαχαχαχαχχααχχαχχαχα

EDIJp1.png

Chot κι εμενα με εχει για καμπυλη μεσα Αυγουστου. Ολες θα την κανουμε ;)

Καμια φορα ανεβαινει το σαχαρο στην εγκυμοσυνη. Εγω ειχα λιιγο τσιμπημενο στη μεγαλη αλλα ευτυχως δεν ηταν πολυ σοβαρο για να ακολουθησω ειδικη διαιτα και τετοια, μονο ν προσεχω λιγο και μετα ολα καλα. Στην μικρη δεν ειχα καθολου:P

EDIJp1.png

Καλησπέρα κορίτσια!

πω πω νέα.

barboula μου κατ' αρχήν να σου ευχηθώ να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

maryy σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πίστεψε με και μας άργησε η εγκυμοσύνη αλλά τώρα ήρθαν τα θαυματάκια.

grace καλά δεν το πιστεύω πως έχει κουρνιάσει έτσι στην κοιλίτσα σου. Εμένα είναι πιο μεγάλη και ολοστρόγγυλη.

georgia.g καλές διακοπές;)

chot μια χαρά. μην ανησυχείς δεν νομίζω να ισχύει αυτό που είπε ο γιατρός σου.

Όσο για τα μωρά τζίφος. Δεν έχω νιώσει κάτι ακόμη εκτός από κάτι περίεργα συναισθήματα του τύπου "κάτι κολυμπάει στην κοιλιά μου".Δεν ξέρω και που είναι το καθένα να επικεντρωθώ. Άντε να περάσουν οι μέρες να πάω για υπέρηχο γιατί αγχώθηκα τώρα.:(

imQRp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!!! για τις κοιλιες που λέτε και μενα τώρα αρχισε και ξεπετάχτηκεε μου φαινεται!!!!!! κατα τα αλλα εχω ενα στομαχι χάλια.. ο οργανισμός μου δεν δεχεται με τιποτα τα φρουτα!!!!! στην αρχη ειπα ενταξει πρώτο τρίμηνο ειναι, είναι και οι εμετοι στη μεση με ανακατεουν αλλά και μετά που οι εμετοι κόπηκαν μαχαριι παλι δεν τολμω να φαω φρουτο χωρις να με ανακατεψει και χωρις να μου δημιουργησει απιστευτη ταση για εμετο!! αυτο το παιδι μονο με σουβλακια μεγαλώνει πραγματικα... εχει συμβει σε καμια???

grace μου για να καταλαβω επειση ειμαι και λιγο ξανθια το μωρο ειναι ενα γρουμπουλακι που διακρινω πάνω απο τον αφαλό??????

Οχι ειναι οοοολο αυτο που εχει μαζευτει στα δεξια κουλουριαζεται χχαχαα. Η μητρα θα ανεβει πανω απ τον αφαλο σε εναμιση μηνα περιπου;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Αρκουδιτσα μου 2 μωρακλες εχεις.,δεν θα χεις και μεγαλυτερη κοιλια;)??? Εχεις να φας κλωτσιες κι εσυ...και της φιλενδας μου η αδερφη γεννησε πριν 4 μερες διδυμακια αλλα αγορακια. Μαλωνανε απ την κοιλια λεει για το ποιο θα πιασει περισσοτερο χωρο!!!!!:P:p

EDIJp1.png

λες να μαλώνουν? αν και ο ίδιο μου είπε στην τελευταία επίσκεψη ο γιατρός, ότι είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, ποιό θα βολευτεί καλύτερα.χιχι

χιχιχιχχιχι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! ;);)

EDIJp1.png

Οχι ειναι οοοολο αυτο που εχει μαζευτει στα δεξια κουλουριαζεται χχαχαα. Η μητρα θα ανεβει πανω απ τον αφαλο σε εναμιση μηνα περιπου;)

Έλα ρε συ!!!! Κι είπα να το πω στην αρχη αλλα λέω σιγα μην είναι αυτο!!! Καλέ αυτο φαίνεται σαν να είναι δυο κιλά παιδι!!! Απίστευτο!!!!! Φτου φτου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

πω πω νέα.

barboula μου κατ' αρχήν να σου ευχηθώ να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

maryy σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πίστεψε με και μας άργησε η εγκυμοσύνη αλλά τώρα ήρθαν τα θαυματάκια.

grace καλά δεν το πιστεύω πως έχει κουρνιάσει έτσι στην κοιλίτσα σου. Εμένα είναι πιο μεγάλη και ολοστρόγγυλη.

georgia.g καλές διακοπές;)

chot μια χαρά. μην ανησυχείς δεν νομίζω να ισχύει αυτό που είπε ο γιατρός σου.

Όσο για τα μωρά τζίφος. Δεν έχω νιώσει κάτι ακόμη εκτός από κάτι περίεργα συναισθήματα του τύπου "κάτι κολυμπάει στην κοιλιά μου".Δεν ξέρω και που είναι το καθένα να επικεντρωθώ. Άντε να περάσουν οι μέρες να πάω για υπέρηχο γιατί αγχώθηκα τώρα.:(

Έτσι έτσι happybear απο εδω και πέρα μόνο χαρές!!! Κι εσυ με δυο ζουζούνια έχεις να φας κλωτσιά!!!! Ου!!!

αγαπούλες ομορφες καλημερα...τι κανετε....εγω ειμαι τελευταια μερα στην δουλεια...μετα άδεια για ενα μήνα...γιουπι....

Μπαρμπούλα μου εισαι πεντρεμενη γυναικα πλεον ε...χιχιχ μπραβο κοριτσακι μου...

Νενακι μου τελεια τα αποτελεσματα σου μπραβο...

Φραουλιτσα καλως ηρθες κοριτσάκι μου με το αλο η κορακλα σου...

Λινακι μου μην βαριεσαι βρε κοριτσακι μου...αντε αφου θα εχεις και παρεούλα..

Grace..θα παρω και εγω να κανονισω για Β επιπεδου λες να μας κατσει να κανουμε μαζι να ειδοθούμε κιολας...χιχι..σε κλωτσησε ο μπομπιρας ε...εγω ακομη δεν ειμαι σιγουρη αν και μερικες φορες νομιζω οτι το νιωθω...

Zophie μου..να μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου και να ξεκουραζεσε...να δεις με την ξεκουρασεις θα ηρεμησεις και θα σταματησουν οι συσπασεις...να προσεχεις ετσι??

Μαιρουλι μου μην σταναγχωριεσαι και εγω το ιδιο δυσκολα ειχα περασει μεχρι να αποκτησω τον αποστολακο μου και τωρα το νεο μου νινάκι...αλλα τελικα ολοα καλα τελος καλο...και για να ξερεις οτο καθε πραγμα τελικα ερχεται οταν ειναι η ωρα του...

Κατα τα αλλα πολυ τρεξιμο με την δουλεια για να κλεισουν ολες οι εκκρεμοτητες αλλα απο αυριο..χαλαρα...θα ειμαι για ενα μηνα αυτοκολλητη με το αντρακι μου το μικρο που του εχω ληψει...

Σας φιλω...σμουτσσσσσσσσσσσσσ

Γεωργία τέλεια!!!!! Καλές διακοπούλες κοριτσαρα!!! Να χαρεις το αντράκι σου!!!!

καλημερα τι κανετε εγκυουλες μου????

εγω καλα και μαλλον ενιωσα το μωρο προχτες την μερα της αγιας παρασκευης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκει που καθομουν το βραδυ ηρεμα και εβλεπα τηλεοραση νιωθω κατω απο το οφαλο και δεξια ενα τακ, και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακομεα ενα τακ, λεω μπαααααα η ιδεα μου θα ειναι, παω ξαπλωνω ξαπλωνω δεξια στο παλι παλι νιωθω στο ιδιο σημειο ενα τακ, λεω εχει γουστο να ειναι το σπορι, γυριζω απο την αλλη πλευρα αριστερα στο πλαι παλι το ιδιο αλλα απο την αριστερα πλευρα, ξαναγυριζω δεξια στο πλαι και ενιωσα ακριβως στο κεντρο ενα συνεχομενο σκουντηγμα:shock::P:p:p , τα λεω χτες στην κολλητη μου που γεννησε πριν 2 σχεδον μηνες και μου λεει το μωρο ηταν:D:D:D:D:D:D, αλλα χτες δεν το ξαναενιωσα, βεβαια δεν εβαλα και πωπο κατω, αλλα αν ηταν οντως το σπορι ειναι μοναδικο συναισθημα..και τωρα στα δικα σας!

μπαρμπ μου να ζησετε , να ευτυχησειτε και με το καλο το μωρακι σας!

γεωργια καλες διακοποες, να περασεις καλα και να ξεκουραστεις!!!

grace η φωτο απλως τελειααααααααααααααααααααααα!!

maryy σε νιωθω πολυυυυ γιατι και σε μας το θαυματακι ηρθε απο το θεο, αλλα τωρα ολα θα ειναι σουπερ!!!

chot καμπυλη θα κανω και εγω και νομιζω ολες θα το περασουμε η σχεδον ολες!το μωρακι σου με τις αναλογιες που εγραψες δεν μου φαινεται μεγαλο, βεβαια, υπομονη μεχρι τελη αυγουστου, αφου ειναι ολα καλα, μην αγχωνεσαι!!

αρκουδακι μην αγχωνεσαι που δεν τα ενιωσες ακομα, μπορει να ενιωσες κατι και να το απεδωσες σε εντερακια και τετοια, αλλα με 2 κοριτσακια εχεις να φας κλωτσιτσες μπολικες!!!!

εμενα η κοιλια μου προεξεχει λιγακι αλλα για τοσο μηνων που ειμαι δε με λες με τιποταααααα, και ραγαδες εχω οχι απο το μωρο , αλλα απο τα κιλα που προυπηρχαν του μωρου, αρα και τωρα θα ξανακανω, δεν με πολυνοιαζει να σας πω, θα βαλω οτι χρειαζεται και μεχρι εκει!!!!

καλο σαβ/κο σε ολους, να περασετε σουπερρρρρρρρρ:P:p:p:p:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μaryy : Ναι μας έτυχε η εγκυμοσύνη πρώτα αλλά ένα μωρό είναι καλοδεχούμενο οπότε χαρήκαμε όταν έγινε!!! Μερικές φορές αμα σχεδιάζεις κάτι λόγω άγχους δεν γίνεται τα απρόβλεπτα είναι και καλά κάποιες φορές!!! Με το καλό το αγοράκι σου εύχομαι!! γερά και καλότυχα να είναι τα μωράκια μας!! εγώ περιμένω κοριτσάκι!!!

gerorgia.g: Σε ευχαριστώ πολύ καλώς σας βρήκα!!! Με το καλό το αγοράκι σου!!!

grace3 : τι τέλεια κοιλίτσα!!! εμένα η δικιά μου φουσκώνει λίγο περισσότερο πότε δεξιά ή πότε αριστερά αλλά δε φαίνεται τοσο πολύ!! πω πω!!! φοβερό !!! Να σου ζήσουν τα κορίτσια σου και με το καλό και το αγοράκι!!!

chot : Σε ευχαριστώ πολύ με το καλό τα μωράκια μας!!!

κορίτσια ούτε εγώ το ακούω κάθε μέρα το μωράκι τώρα έχει αρχίσει να κλωτσάει αλλά όχι συνέχεια χθες το κατάλαβα πάντως!! Η μικρή μου γοργόνα κολυμπάει και κλωτσάει!!! τι ωραία!!! κατά τα άλλα νυστάζω και όλο γλυκά θέλω να τρώω....αυτή η καμπύλη σακχαρου με τρομάζει γιατί μου έχουν πει ότι είναι μπλιάχ...εμενα ο γιατρός μου δεν μου εχει πει ακόμα να τη κανω αλλά το σκέφτομαι από τώρα και αηδιάζω!!! χάθηκε να φάμε κανέναν μπακλαβά και να τη κάνουμε μετά?? πρέπει να πιούμε γλυκόζη!!! τσ τσ τσ!!

εύχομαι όλες να είστε καλά και να έχετε ενα όμορφο σκ!!! εγώ ζω σε επαρχία με τη θαλασσα δίπλα και κάθε μέρα ρίχνω και μια βουτιά μετά τις 6 μμ βέβαια!!!

φιλάκια σε όλες!:cool:

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Ευχαριστω κοριτσαρες!!!:D:D:D:D

Ποπο παλι θα σκασουμε σημερα και για μπανιο με τιποτα δεν παω. Δουλευει κι ο αντρας και μονη με τα κοριτσια δεν το επιχειρω. Δεν ξερω και καλα τους δρομους αλλα κι εδω στην Αθηνα δεν αξιζει τον κοπο ειναι αηδια οι θαλασσες!

Φραουλιτσα μου που μενεις κι εχεις θαλασσιτσα??? Εγω παλια εμενα Σαλαμινα και τωρα μου κακοφαινεται η Αθηνα πολυ κι ας μεγαλωσα εδω, μπλιαξ ειναι:::eek:

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...