Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

barboulla: συγχαρητήρια για το γάμο να ζήσετε!! Τώρα είσαι μια παντρεμένη γυναίκα!!! :tongue:

μωρέ λες να πάω και εγώ να παντρευτώ με πολιτικο; έχουμε θρησκευτικό γάμο το Μάιο... :rolleyes:

oYNBp2.png

καλημερα φραουλιτσα.....ναιιιιι εβαλες τικερακι...κ εγω ειχα παιδευτει πολυ να το βρω....η αληθεια ειναι πως αυτο ελεγα χθες στην κουμπαρα μου...οτι οσο δεν το νιωθεις να κλωτσαει κ δεν ξερεις τι γινεται εκει μεσα το αγχος να το δεις ειναι τεραστιο αγχος...αλλα πιστευω οτι αν αρχισουν οι κλωτσιες εισαι πολυ πιο ηρεμη...μπορει να κανω κ λαθος....!!αλλα γενικως οσο σκεφτομαι οτι θα το δω Δευτερα κ μετα παλι σε ενα μηνα μετα τις διακοπες αγχωνομαιιιιιιι.....!!τωρα ομως το ειδα κ πριν μια εβδομαδα στην αυχενικη....!!οποτε θα το χαζεψω παλι λιγο την Δευτερα.....!!ολοι λενε παντως οτι η κοιλιτσα μου εχει κανει για τα καλα την εμφανιση της....χεχεχεχεχε....!!!η κουμπαρα μου δλδ που ειχε να με δει πριν την εγκυμοσυνη με το που με ειδε χαζογελασε κ χαιδευε την κοιλιτσα μου συνεχεια....

Jr39p2.png

Λινακι σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.....κ στα δικα σου......δεν ξερω πως ειναι στην Κυπρο αλλα εδω μου ειπαν οτι αν δεν εκανα πολιτικο θα ειχα θεμα με την αναγνωριση του παιδιου ....κ θα επρεπε να γινει μεσω συμβολαιογραφου μου ειπαν κ ηθελε λεφτα....γι αυτο κ το εκανα...αλλιως θα εκανα γαμο βαπτιση μαζι του χρονου προς Σεπτεμβρη Οκτωβρη.....τωρα δεν ξερω ομως σου ξαναλεω τι γινεται στην Κυπρο ομωςςςςς....!!:rolleyes::rolleyes:

Jr39p2.png

καλημερα φραουλιτσα.....ναιιιιι εβαλες τικερακι...κ εγω ειχα παιδευτει πολυ να το βρω....η αληθεια ειναι πως αυτο ελεγα χθες στην κουμπαρα μου...οτι οσο δεν το νιωθεις να κλωτσαει κ δεν ξερεις τι γινεται εκει μεσα το αγχος να το δεις ειναι τεραστιο αγχος...αλλα πιστευω οτι αν αρχισουν οι κλωτσιες εισαι πολυ πιο ηρεμη...μπορει να κανω κ λαθος....!!αλλα γενικως οσο σκεφτομαι οτι θα το δω Δευτερα κ μετα παλι σε ενα μηνα μετα τις διακοπες αγχωνομαιιιιιιι.....!!τωρα ομως το ειδα κ πριν μια εβδομαδα στην αυχενικη....!!οποτε θα το χαζεψω παλι λιγο την Δευτερα.....!!ολοι λενε παντως οτι η κοιλιτσα μου εχει κανει για τα καλα την εμφανιση της....χεχεχεχεχε....!!!η κουμπαρα μου δλδ που ειχε να με δει πριν την εγκυμοσυνη με το που με ειδε χαζογελασε κ χαιδευε την κοιλιτσα μου συνεχεια....

εγώ το νοιώθω να κλωτσάει αλλά όχι και συνέχεια οπότε θέλω ακόμα να το βλέπω..το άγχος δεν φεύγει ποτέ μέχρι που να έρθει η στιγμή να κρατήσουμε στην αγκαλίτσα μας τα μωράκια μας!!! εμένα τώρα ξεχωρίζει η κοιλιά μου ότι είμαι έγκυος !! παρόλο που είμαι πολύ αδύνατη 1.70 ύψος με 55 κιλά η κοιλίτσα μου φαινόταν σαν να είχε πριστεί λίγο από το φαγητό...μου έλεγαν όλοι μα καλά που είναι το μωρό?/? με είχαν αγχώσει !!!! πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη να εχεις μεγάλη κοιλιά δεν σημαίνει κάτι μην ακούς τι σου λένε άλλοι!!! και ξεαγχώθηκα λίγο ...είχα απογοητευτεί:(:(

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μπαμπούλα μου να ζήσετε και οι υπόλοιπες με το καλο ο γάμος!!! Βρε κορίτσια χωρις παρεξήγηση όλες εσείς που πανττεύεστε σας έτυχε πρώτα η εγκυμοσυνη;; Τελικα τα απρόβλεπτα είναι πιο καλά μου φαίνεται!! Εμάς ο πελαργός άργησε τρία χρόνια μετα το γάμο μετα απο εξωσωματικές και πολυ πόνο και δάκρυα αλλα χαλάλι γιατι ο Θεός μου έστειλε το αγόρι μου!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

αγαπούλες ομορφες καλημερα...τι κανετε....εγω ειμαι τελευταια μερα στην δουλεια...μετα άδεια για ενα μήνα...γιουπι....

Μπαρμπούλα μου εισαι πεντρεμενη γυναικα πλεον ε...χιχιχ μπραβο κοριτσακι μου...

Νενακι μου τελεια τα αποτελεσματα σου μπραβο...

Φραουλιτσα καλως ηρθες κοριτσάκι μου με το αλο η κορακλα σου...

Λινακι μου μην βαριεσαι βρε κοριτσακι μου...αντε αφου θα εχεις και παρεούλα..

Grace..θα παρω και εγω να κανονισω για Β επιπεδου λες να μας κατσει να κανουμε μαζι να ειδοθούμε κιολας...χιχι..σε κλωτσησε ο μπομπιρας ε...εγω ακομη δεν ειμαι σιγουρη αν και μερικες φορες νομιζω οτι το νιωθω...

Zophie μου..να μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου και να ξεκουραζεσε...να δεις με την ξεκουρασεις θα ηρεμησεις και θα σταματησουν οι συσπασεις...να προσεχεις ετσι??

Μαιρουλι μου μην σταναγχωριεσαι και εγω το ιδιο δυσκολα ειχα περασει μεχρι να αποκτησω τον αποστολακο μου και τωρα το νεο μου νινάκι...αλλα τελικα ολοα καλα τελος καλο...και για να ξερεις οτο καθε πραγμα τελικα ερχεται οταν ειναι η ωρα του...

Κατα τα αλλα πολυ τρεξιμο με την δουλεια για να κλεισουν ολες οι εκκρεμοτητες αλλα απο αυριο..χαλαρα...θα ειμαι για ενα μηνα αυτοκολλητη με το αντρακι μου το μικρο που του εχω ληψει...

Σας φιλω...σμουτσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα MARRY......εμεις προσωπικα ειχαμε σχεδιασει υστερα απο την προταση γαμου να γινει του χρονου ο γαμος μετα το καλοκαιρι γιατι εχουμε να βαφτισουμε του χρονου τον Αυγουστο το βαφτιστηρι...!!αλλα αφου ηρθε η εγυμοσυνη καναμε τον πολιτικο καθαρα για την αναγνωριση του παιδιου.....:D:D

φραουλιτσα....συμφωνω απολυτα ...δεν παιζει ρολο η κοιλια κ το μεγεθος για να ειναι καλα το μπεμπακι....αυτα εξαρτωνται απο το σωματοτυπο πιστευω....!!για παραδειγμα αυτο που λες....εμεις ειμαστε στις ιδιες ακριβως αναλογιες κ ενω ειμαι σε πολυ μικροτερη εβδομαδα εμενα φαινεται κανονικοτα η κοιλια μου....πλεον δηλαδη με ρωτανε....αρααααα...!!

αληθεια κοριτσια εχετε αρχισει να χρησιμοποιετε κρεμες για ραγαδες????

εγω επειδη εχω προδιαθεση κ το δερμα μου δεν ειναι πολυ ελαστικο ειχα ξεκινησει βαζελινη αλλα επειδη οι αποψεις δυιστανται για την βαζελινη κ δεν με βολευε κ εμενα λογω καλοκαιριου ακουσα την γνωμη της papatrikos Κ αφου ρωτησα κ αλλου πηρα αμυγδαλελαιο,το ανακατεψα με λαδι αβοκαντου κ βιταμινη Ε κ το βαζω απο τα γονατα μεχρι το στηθος..μεγαλη ενυδατωση ομωςςςςς!!!!κ οχι πολυ λαδιλα!!!

Jr39p2.png

Θα την φας κι εσυ Μαιρουλα μου μη σκας και μετα θα λες "αχ, κατσε και λιγο υσηχα"!!χαχχαα

Barboula μου να ζησετε κοριτσαρα μου!!!Παντα ευτυχισμενοι σας ευχομαι!!!

Εγω μαναρι ειδα κι αποειδα με τις κρεμες..εκανα και στα 2 παιδια ραγαδες (ευτυχως μεχρι το αφαλο) κι ετσι τωρα δεν καθομαι να παιδευομαι..εε πλεον νομιζω ειναι κι ασκοπο χαχαχα:P!!

Georgia εγω εκλεισα με τον Ελευθεριαδη αλλα στο Λητω οχι στο ιατρειο του. Αντε κλεισε κι εσυ να μα στε παρεα;);). Ναι με κλωτσησε και μαλιστα χοντρη κλωτσια. Βλεπεις καθομουνα 5 ωρες σε μια καρεκλα και μολις ξαπλωσα μου την εχωσε ετσι για να μαθω που τονστριμωξα τον καημενουλη τοσες ωρες!!!χαχαχαχχαα Καλες διακοπες μαναρι μου καλα να περασετε!!!!

Θα προσπαθησω να σας βαλω μια φωτο με την κοιλια μου που καθεται ο μπεμπης και στραβωνει!!!:D:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Grace τελεια φωτο!!Καλα ειναι φοβερο εχει πολυ πλακα οπως στριμωχνετε!!!!!!Καλες κλωτσιες λοιπον στο εξης!

Barboula να ζησετε κοπελα μου και παντα ευτυχισμενοι!!!!

georgia καλες διακοπουλες!!

Fraoulitsa δεν σου ευχηθηκα ...Καλη εγκυμοσυνη να εχεις και καλωσορισες στη παρεα!!

Λοιπον εγω τον ειδα χθες και ολα καλα απλα μου εγραψε να κανω μικρη καπμυλη σακχαρου μεσα στον Αυγουστο.Εκανε καμια αλλη κατι τετοιο?Δεν ξερω νομιζω οτι ο μπεμπης ειναι λιγακι μεγαλος και ανυσηχει ο γιατρος μηπως εχω διαβητη,αλλα δεν μου ειπε τιποτα βεβαια,αλλα ο μπεμπης 16 εκατ.(μαζι με τα ποδαρακια) και βαρος 170γρ.Β ειπεδου θα κανω 30 Αυγουστου...αχ πως θα κανω υπομονη ως τοτε που θα τον ξαναδω!!Αντε παλι αγχος...

wsUfp2.png

Chot μου, με τις αναλογίες του μπέμπη που λες μια χαρά φυσιολογικό εμβρυάκι μου ακούγεται και εμένα τόσο ήταν όταν πήγα στη 16η εβδομάδα. ο γιατρός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό μάλιστα το βάρος του το είχε υπολογίσει στα 200γρ.

Grace: Δεν τρομάζεις έτσι που εξέχει; χαχα είναι γλύκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο αφορά τη κοιλίτσα μου δεν έχει μεγαλώσει τόσο όσο θα περίμενα για το μήνα που είμαι... Βλέπω φίλες μου έγκυες που είμαστε κοντά και φαίνονται πολύ πιο έγκυες απο μένα!!!!!!!!!!!!! Ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είπε οτι η μήτρα μου είναι προς τα πίσω λέτε να παίζει ρόλο;

Και ακόμη μια ερώτηση, τώρα που άκουσα το μωρό δεν πρέπει να το ακούω κάθε μέρα; Δεν το έχω ακούσει σήμερα και χθές μόνο λίγο το πρωί!!! :confused:

oYNBp2.png

λινακι αφου και το δικο σου ετσι ηταν τοτε να μην αγχονομαι τσαμπα...Απλα δεν ξερω ποσο πρεπει να ειναι και μου φανηκε πολυ..αλλα τωρα οκ!!Τωρα οσο αφορα τη κοιλια καθε μια ειναι διαφορετικη,το βλεπω και εγω απο γνωστες μου αρα αυτο μη το σκεφτεσε..Και οσο για το αν πρεπει να το ακους καθε μερα το μωρο σου την ιδια ερωτηση εκανα χθες στον γιατρο και μου ειπε οτι στις αρχες που πρωτοκλωτσαει οχι δεν ειναι απαραιτητο καθε μερα,μονο οσο μεγαλωνουμε εβδομαδες και προς το τελος θα πρεπει να το ακουμε καθε μερα!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...