Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

zophie μου σου εύχομαι να είναι σύντομα περαστικό!!!! Άσε όλα τα άλλα στην άκρη τίποτα δεν προέχει περισσότερο απο το μωράκι στη κοιλιά σου τώρα, ξάπλα όλη μέρα και ήρεμα έτσι; Όλα θα πάνε καλά!!!!!

Νενάκι μην ανησυχείς δεν αργεί να έρθει η 20/08 ! Καλοκαίρι είναι περνά σαν άνεμος!!!!!! Και όσο για τα αποτελέσματα και αύριο να σε πάρει όλα καλά θα είναι να μην αγχώνεσαι αν και ξέρω πως αν δεν το ακούσεις απο το γιατρό δεν ησυχάζεις! Ελπίζω να σε πάρει το συντομότερο!

fraoulitsa6 καλώς μας ήρθες! με το καλό η κοριτσάρα σου!! Έχουμε ανάγκη απο κοριτσάκια στο φόρουμ αυτό γιατί ανδροκρατείται χιχι :tongue:

sofoula27: το νιώθω Σοφούλα ναί νιώθω ελαφριές κλοτσιές σαν να σκάει το ποπ κόρν και το νιώθω κυρίως σαν κουβαράκι όταν κάθεται σε μια γωνίτσα και κοιμάται. Και εγώ όταν είμαι ήρεμη κυρίως το βράδυ :rolleyes:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου! Καλώς σας βρήκα και με το καλό τα μωράκια μας!!

zophie μην φοβάσαι κι εγώ έχω τέτοια πονάκια θέλει ξεκούραση και ξάπλα όταν τα νιώθεις! είμαστε ακριβώς στις ίδιες μέρες 18 εβδ και 4 ημ. εσύ τι περιμένεις?

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλησπέρα παιδάκια :)

Τελικά πήγα σήμερα στην γιατρό για τους πόνους που σας έλεγα, μια που τους έχω πάνω απο 24ωρο και συνεχώς .. Και η μήτρα κάνει συσπάσεις! Κάτι που τώρα δεν θέλουμε! Εο

Ίναι σκληρή η περιοχή της κοιλιάς! Το μαγνήσιο δεν κάνει κάτι, οπότε πήρα νέο χαπάκι και θα σταματήσω το trofocard. Θα μείνω στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα για 2-3 μέρες! Απίθανα! Μόνο που ακόμη δεν τελείωσα τις δουλειές μου και οι προθεσμίες δεν παίρνουν παράταση! Αφήστε .. Αγχωμένη και πιεσμένη με βρίσκει αυτό το απόγευμα!

Κοριτσααρα μου, ξαπλα και ξεκουραση και γραφτα ολα και μην αγχωνεσαι, μονο καλο εν σου κανει! Κατσε και ολα καλα θα πανε!!;)

α:D:D:D:D

Νενακι, καλα αποτελεσματα!! Κι εγω εκλεισα σημερα για 20 Αυγουστου Β-επιπεδου:P, θα την κανουμε παρεα σε αλλες πολεις

EDIJp1.png

Άντε με το καλό να περάσει και αυτό γιατί έτσι όπως είμαι νιώθω "άρρωστη" και δεν είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά αλλά και γενικά .. Δυστυχώς με ενοχλούν όλα και όλοι :(

Την β΄ επιπέδου για Θεσσαλονίκη, θα την κάνω στην Ψαρρά μάλλον .. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να κλείσω ραντεβού για την 2η εβδομάδα του Αυγούστου. Ελπίζω μόνο να μην είναι διακοπές! Είχα κάνει εκεί και την αυχενική/pap-A και ήμουν ευχαριστημένη.

Βγήκαν και τα αποτελέσματα σήμερα από το Α-τεστ. Εκτός από τον δείκτη για το σύνδρομο down, τα άλλα βγήκαν καλά. Η γιατρός είπε ότι είναι χαμηλός αλλά ας κάνουμε την β΄ επιπέδου και βλέπουμε. (Τότε θα δούμε επιτέλους και το φυλο!) Δεν ανησυχώ γιατί τα αποτελέσματα απο αυχενική&pap-A ήταν καλά.Οπότε τελικά καταλήγω κι εγώ ότι δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις και τα δυο! Αλλά όλα αυτά πάλι είναι μόνο ποσοστά ..

Όλα καλά λοιπόν εύχομαι για όλες!

XzvPp2.png

Καλημερα κοριτσιαααα μου...τι κανουμε????εγω σημερα ξυπνησα με αναγουλες παρολο που νομιζα οτι με ειχαν εγκαταλειψει.....μολις ηπια το σιδηρο μου ηρθαν αναγουλες κατευθειαν....ολοι μου λενε οτι ειναι απο αγχος για τον γαμο....ποιο αγχος λεω κ ποιο γαμο???σιγα!!

fraoulitsa καλως ηρθες.....με το καλο η κορακλα σου πρωτα ο θεος κ εσυ λοιπον....

zophie......ξεκουρασου κ ολες οι δουλειες παιρνουν αναβολη προκειμενου να εισαι εσυ καλα...κ το μωρακι σου φυσικα....ξεκουρασου κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....!!

εχω κατι πονακια χαμηλα απο κατω που κ που κ νομιζω οτι αν δεν περασουν κ σημερα θα παρω τον γιατρο αυριο οπωσδηποτε...!δεν ειναι συνεχομενοι αλλα ειναι ενοχλητικοι...κ ειναι μονο το πρωι...!!τι να πω??

με το καλο Νενα μου κ ολα τα κοριτσια η β επιπεδου...εγω λογικα Σεπτεμβρη θα την κανω αφου ειμαι σε πιο λιγες εβομαδες....!!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και φραουλίτσα καλως ήρθες!!!

zophie μου πρωτη φορα ακουω συσπασεις απο τωρα?? αυτες δεν πιανουν προς το τέλος της κυησης?? γραψε μας τι ακριβως ενιωθες για να εχουμε το νου μας!! ακουλουθα τις οδηγιες του γιατρου και ολα καλά θα ειναι! επισης βρε κοριτσια το μαγνησιο ποτε το ξεκινανε??? εμενα δεν μου εχει δωσει.. ασβεστιο ξερω οτι δεν δινει.. το σιδηρο παντως μου τον αλλαξε και απο microfer που με τσακιζε πινω αμπουλες legofer δυο τη μερα μεχρι τωρα δεν με πειραξανε..

grace ενιωσες το αγορι σου?? μπραβο!! και εγω ανυπομονω! περιεγραψε μας πως ηταν!!

οσο για τη β επιπεδου ενω την αυχενικη την ειχα κλεισει 1,5 μηνα νωριτερα τωρα για τη β επιπεδου δεν μου ειπε τιποτα.. 17 Αυγουστου εχουμε ραντεβου και ειπε θα δουμε τοτε ποτε θα κλεισουμε.. ουφφφ

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980........ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

12.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

13. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

14. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

15. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

16. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

17. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

18. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

19. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

20. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

20. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

21.fraoulitsa6..............ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

22. Elazl............ΠΗΤ

23. marmin.......ΠΗΤ

24. arous..........ΠΗΤ

25. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

26.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

oYNBp2.png

καλησπερα κοριτσια , ζεστη και σημερα και εδω σε μας και πολυυυυ υγρασια μιλαμε..υπομονη και τα κλιματιστικα ανοιχτα!!!

σαν χτες μου φαινεται που λεγαμε για τις αυχενικες μας και τωρα φτασαμε να μιλαμε για την β επιπεδου, τελικα περναει ο καιρος..ποτε θα λεμε και για τις γεννες μας, τα μωρα μας, χαμπαρι δεν θα παρουμε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να σας πω και τα ευχαριστα με πηρε ο γιατρος μου σημερα τελικα για τα αποτελεσματα του αλφα τεστ και ολα ειναι καλα

1/1738 για τα συνδρομα και 1/4566 για το νταουν μου ειπε ολα καλα και φυσιολογικα εφοσον ειναι πανω απο 1/250 και ετσι ανακουφιστηκα αρκεταααααααα

περιμενω τωρα να ερθει 20 του μηνα για να δω το μπεμπακι μου

σημερα το πρωι που λετε ηταν ακριβως στην μεση κατω απο τον ομφαλο, ενα σκληρο στρογγυλο καρουμπαλακι, το ειδε και ο αντρας μου και ξετρελλαθηκε :D:D:D:D:D:D

αχ μακαρι να ηξερα και εγω χρωματακι για την λιστα μας :rolleyes:

φιλια πολλααααααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Τελεια Νενακι οι απαντησεις σου!!!! Αντε και σε λιγο καιρο που θα παει θα μαθεις κι εσυ τι ειναι το μπεμπακι σου!!!!

Μαιρη αχ, τι να σου περιγραψω...μου την εχωσε κανονικα. Οταν σε κλωτσησει σιγουρα δεν θα το μπερδεψεις με αντερακι παντως;);)

Οντως ζεστη πολυ, για μεσημερι πηγα στην κουμπαρουλα μου με τα κοριτσια γιατι εχει A/C και δροσιστηκαμε λιγουλακι..

EDIJp1.png

Καλησπέρα!! Νενάκι σούπερ τα αποτελέσματα!! Μωρε λες αυτο το καρουμπαλάκι να ήταν το νινί;; Μωρε εγω θυμάστε που σας έλεγα ότι έχω ένα μηχάνημα και ακούω τη καρδούλα του!! Εεε πάντα τον ακούω πολυ πολυ χαμηλα πολυ κάτω απο τον αφαλο Καλέ εκει που είναι το πιπί μας καταλαβενετε!!! Grace μου μακάρι να τη φάω κι εγω και τι στον κόσμο!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιααααα τι κανουμε???

Νενα μπραβο τελεια τα αποτελεσματα σου αντε να μαθεις κ συντομα το φυλλο κ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ......!!

λοιπον χθες σχολασα 4 η ωρα κ ετρεχα να παω σπιτι να ετοιμαστω....εφτασα 5,εφαγα,εκανα μπανακι,εψαχνα ενα φορεματακι να βαλω,να ετοιμαστω κ να φυγουμε ολοι μαζι για το Δημαρχειο...χαλαρα πραγματα,οι οικογενειες κ οι κουμπαροι.....που να ηξερα οτι αν κ εγω δεν καλεσα θα υπηρχαν αλλο 100 καλεσμενοι αγνωστοι απο τους υπολοιπους γαμους κ θα παρακολουθουσαν κ τον δικο μου...καθε 5 λεπτα γινοταν κ γαμος.....οοοολεςςς οι νυφες εγκυουλες.....οι πιο πολλες φορουσαν κ νυφικο...εγω με μια ανθοδεσμη μικρουλα στο χερι κ να περιμενω να τελειωσουμε....7.20 ξεκινησε ο γαμος....7.40 ημασταν σπιτι....αχαχαχα!!φαγαμε για τις ευχες.....γιατι γιορταζε κ η μαμα κ ειχε γενεθλια η κουμπαρα....πηγαμε για ενα καφεδακι εξω η νεολαια.....κ μετα υπνο.....!!σημερα ομως θα κοιμηθωωωωωωωωωω μολις σχολασω...νιωθω πολυ κουρασμενη...κ επισης κατεληξα οτι με πειραζει ο σιδηρος....μολις το πινω ξεκινανε οι αναγουλες......!!αντε κ 3 μερες κ θα το δω παλι το μωρουλι μαςςςςςς....!!!:D:D:D

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσιααααα τι κανουμε???

Νενα μπραβο τελεια τα αποτελεσματα σου αντε να μαθεις κ συντομα το φυλλο κ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ......!!

λοιπον χθες σχολασα 4 η ωρα κ ετρεχα να παω σπιτι να ετοιμαστω....εφτασα 5,εφαγα,εκανα μπανακι,εψαχνα ενα φορεματακι να βαλω,να ετοιμαστω κ να φυγουμε ολοι μαζι για το Δημαρχειο...χαλαρα πραγματα,οι οικογενειες κ οι κουμπαροι.....που να ηξερα οτι αν κ εγω δεν καλεσα θα υπηρχαν αλλο 100 καλεσμενοι αγνωστοι απο τους υπολοιπους γαμους κ θα παρακολουθουσαν κ τον δικο μου...καθε 5 λεπτα γινοταν κ γαμος.....οοοολεςςς οι νυφες εγκυουλες.....οι πιο πολλες φορουσαν κ νυφικο...εγω με μια ανθοδεσμη μικρουλα στο χερι κ να περιμενω να τελειωσουμε....7.20 ξεκινησε ο γαμος....7.40 ημασταν σπιτι....αχαχαχα!!φαγαμε για τις ευχες.....γιατι γιορταζε κ η μαμα κ ειχε γενεθλια η κουμπαρα....πηγαμε για ενα καφεδακι εξω η νεολαια.....κ μετα υπνο.....!!σημερα ομως θα κοιμηθωωωωωωωωωω μολις σχολασω...νιωθω πολυ κουρασμενη...κ επισης κατεληξα οτι με πειραζει ο σιδηρος....μολις το πινω ξεκινανε οι αναγουλες......!!αντε κ 3 μερες κ θα το δω παλι το μωρουλι μαςςςςςς....!!!:D:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια και καλώς σας βρήκα!!! Barboula συγχαρητηρια για το γάμο σου!! κι εγώ τον σεπτέμβρη θα παντρευτώ με πολιτικό !! τυπικές διαδικασίες και γρήγορες !! τι ωραία που θα δεις το μωράκι σου τόσο σύντομα!! εγώ εχω β επιπεδου στις 17 Αυγούστου και το είδα πριν 2 εβδομάδες...ουφ...εκτός αν όταν θα πάω για να μου γράψει άδεια ο γιατρός μου την δευτέρα του πώ να το δούμε λίγο!!! θα σκάσω!!! δεν μπορώ να περιμένω τόσες μέρες!!! βρε κορίτσια δεν μπορώ να βάλω τικεράκι :( ... τι δεν κάνω σωστά????

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

11. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

12.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

13. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

14. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

15. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

16. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

17. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

18. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

19. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

20. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

20. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

21.fraoulitsa6..............ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

22. Elazl............ΠΗΤ

23. marmin.......ΠΗΤ

24. arous..........ΠΗΤ

25. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

26.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Linaki νομίζω κάπου μετά στην 11η θεση είμαι με πητ 18 δεκεμβρίου!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

11.fraoulitsa6..............ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

21. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

22. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

23. Elazl............ΠΗΤ

24. marmin.......ΠΗΤ

25. arous..........ΠΗΤ

26. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

27.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...