Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Georgia δεν ξερω για τις υπολοιπες εγω παντως ερχομαι και αμα δεν χωραω μπαινω και στο μπαγκαζ...δε με πειραζζει καθολου μονο να το αφησεις λιγο ανοιχτο να περνω αερα ..μη σκασω κιολας!!!!Διακοπουλες τελεια!!Αχ εμεις ακομα δεν ξερουμε αν θα κλεισουν ο συζυγος τον Αυγουστο να παμε καμια βδομαδα πουθενα οικονομικα παντα...αλλιως θα βολευτουμε με κανα -δυο διημερα σαβ\ριακα..Απο το τιποτα καλο και το λιγο ε?

wsUfp2.png

Καλημερα!!!!

Georgia δεν ξερω για τις υπολοιπες εγω παντως ερχομαι και αμα δεν χωραω μπαινω και στο μπαγκαζ...δε με πειραζζει καθολου μονο να το αφησεις λιγο ανοιχτο να περνω αερα ..μη σκασω κιολας!!!!Διακοπουλες τελεια!!Αχ εμεις ακομα δεν ξερουμε αν θα κλεισουν ο συζυγος τον Αυγουστο να παμε καμια βδομαδα πουθενα οικονομικα παντα...αλλιως θα βολευτουμε με κανα -δυο διημερα σαβ\ριακα..Απο το τιποτα καλο και το λιγο ε?

Αν χωρας λεει ..φυσικα...εισαι απο τις πρωτες αρα θα κατσεις μπροστα...χιχιχ...δεν ξερω πια θα φτασει τελευταια...θα την πατησεις...:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα κοριτσακιααααα τι κανετε????εγω σημερα ειμαι καπως....ξυπνησα καπως...ποναω κ λιγακι χαμηλα...εχω κ πολλα υγρα...αλλα σκεφτομαι οτι αυτους τους πονους τους ειχα κ τον προηγουμενο μηνα ακριβως ιδιες ημερομηνιες που κανονικα θα περιμενα να αδιαθετησω....οποτε χαλαρωνω οσο μπορω αλλα ποναω....ευτυχως οχι συνεχομενα....!!ισως κ λογω την μερας να ειμαι καπως λογω του μνημοσυνου που εχουμε....!

marry μου δυστυχως στην δουλεια μου δεν παιρνουν για παραπανω ωρες....καποτε στις καλες εποχες δουλευα 7ωρο αλλα ξαφνικα μας μειωσαν ολους κ οτι κανουμε μονο απο υπερωριες...κ με την πεσμενη δουλεια ειναι σπανιο...τουλαχιστον θα πληρωθουμε 3 μερες την εκπαιδευση....αν κ η αληθεια ειναι πως στην δουλεια μου πλεον δεν αντεχω....εχω κουραστει να ακουω το μακρυ κ το κοντο του καθενος....βρισιες...ο ενας να φωναζει κ ο αλλος να μιλαει σιγα...εχει δημιουργηθει κ θεμα στην ακοη μου....κ φαντασου οτι η εκπαιδευση ειναι για αλλο εργο....ειναι για τα ραντεβου του ικα....δηλαδη μπαλαντερ κ στα 2 τηλεφωνικα κεντρα....κ αυτο ειλικρινα ειναι κουραστικο....αλλα λες στον ενα πελατη αλλα στον αλλο...αλλο συστημα..το μονο καλο ειναι πως για την εποχη μας πληρωνουν ακομα καλα....!δεν εχουμε δεχθει κ μεγαλες μειωσεις..!!τλσπ......

Γεωργια με το καλο να βγεις σε αδειουλααααααα....κ να βγει κ ο συζυγος για να αποδρασετε κ εσεις....εγω εχω ακομα 2 εβδομαδες....:cry::cry::cry:

ελπιζω οοοοολες καλααααα!!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλύτερα μου μάλλον φταίει η ζέστη και το γεγονός οτι είναι διακοπές και είμαι κλεισμένη στο σπίτι :? Την άλλη βδομάδα όμως έρχεται η κολλητή μου απο Αθήνα για λίγες μέρες και θα έχω παρεούλα! Έχω να τη δω 2 χρόνια απο τότε που τελειώσαμε τις σπουδές!!!

Κορίτσια σήμερα γίναμε 20 εβδομάδων!!! Φτάσαμε αισίως στα μισά... Παρ'ολα τα μικρο-προβληματάκια και τα άγχη το μέχρι τώρα ταξίδι είναι απολαυστικό. Δεν βλέπω την ώρα όμως να έρθει ο μπέμπης στην αγκαλιά μου!!! :D

Όσο για τις β-επιπέδου σας μην σας αγχώνει ο καιρός και εγώ όταν έκλεισα το ραντεβού έλεγα είναι ένας αιώνας μέχρι τότε (το έκλεισα 1,5 μήνα πριν για να βρω ραντεβού!) και τώρα έχει κοντοζυγώσει η μέρα!!! Περνούν γρήγορα οι μέρες!!!

Αυτό με τον πόνο στις γάμπες τον έχω και εγώ το βράδυ και πρέπει να τεντωθώ πολύ για να ανακουφιστώ και φοβάμαι λίγο μην κάνω καμιά ζημιά. Επίσης με πιάνουν κράμπες συχνά κατα τη διάρκεια της νύχτας. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, παίρνω και μαγνήσιο αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εργαστηριακές είναι ακόμη χαμηλό λέτε να φταίει αυτό;

Επίσης έχω τρομερούς πόνους στη λεκάνη, το έχει καμιά άλλη αυτο; Σε σημείο που δεν μπορώ να περπατήσω μόλις σηκωθώ για λίγη ώρα..... :confused:

Φιλάκια στις κοιλίτσες! Γεωργία σε ευχαριστούμε για τη βόλτα ήταν απολαυστική!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Ω ΝΑΑΙΙΙΙ Κοριτσιααα εχθες το βραδυ που ξαπλωσα να κοιμηθω..εφαγα την πρωτη μου κλωτσια!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εχω χαζεψει τελειως!!!!

Μπαρμπουλα ισως αν ησουν ανασκελα ξαπλωμενη κι αν εχεις 0 λιπος στην κοιλια να χωθηκε σε μια γωνιτσα το μικρο σου, αλλα κι εμενα μου φαινεται πολυ νωρις..μακαρι και να ταν δηλαδη;)

EDIJp1.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλύτερα μου μάλλον φταίει η ζέστη και το γεγονός οτι είναι διακοπές και είμαι κλεισμένη στο σπίτι :? Την άλλη βδομάδα όμως έρχεται η κολλητή μου απο Αθήνα για λίγες μέρες και θα έχω παρεούλα! Έχω να τη δω 2 χρόνια απο τότε που τελειώσαμε τις σπουδές!!!

Κορίτσια σήμερα γίναμε 20 εβδομάδων!!! Φτάσαμε αισίως στα μισά... Παρ'ολα τα μικρο-προβληματάκια και τα άγχη το μέχρι τώρα ταξίδι είναι απολαυστικό. Δεν βλέπω την ώρα όμως να έρθει ο μπέμπης στην αγκαλιά μου!!! :D

Όσο για τις β-επιπέδου σας μην σας αγχώνει ο καιρός και εγώ όταν έκλεισα το ραντεβού έλεγα είναι ένας αιώνας μέχρι τότε (το έκλεισα 1,5 μήνα πριν για να βρω ραντεβού!) και τώρα έχει κοντοζυγώσει η μέρα!!! Περνούν γρήγορα οι μέρες!!!

Αυτό με τον πόνο στις γάμπες τον έχω και εγώ το βράδυ και πρέπει να τεντωθώ πολύ για να ανακουφιστώ και φοβάμαι λίγο μην κάνω καμιά ζημιά. Επίσης με πιάνουν κράμπες συχνά κατα τη διάρκεια της νύχτας. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, παίρνω και μαγνήσιο αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εργαστηριακές είναι ακόμη χαμηλό λέτε να φταίει αυτό;

Επίσης έχω τρομερούς πόνους στη λεκάνη, το έχει καμιά άλλη αυτο; Σε σημείο που δεν μπορώ να περπατήσω μόλις σηκωθώ για λίγη ώρα..... :confused:

Φιλάκια στις κοιλίτσες! Γεωργία σε ευχαριστούμε για τη βόλτα ήταν απολαυστική!!!

geia sou linaki k gw exw mpei stin 20 vomada opoy na nai erxetai ki b epeipedou.ponous exw k gw eidika otan xaplwnw sto krevati den mporw na gyrisw apo tin alli .to niwfeis ton mpempi sou ?egw otan xalarwnw to niwfw::)

καλησπερα κοριτσια και σωκρατη τι κανετε?

αχ τι καλα νιωθετε τα μωρακια σας, τις κλωτσιτσες τις αγαπημενες, αχ θελω και εγωωωω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:, ο γιατρος μου ειπε γυρω στην 18-19βδομαδα θα το νιωσω, μαλλον εκρινε απο το λιπος στην κοιλια που ειναι αρκετο :tongue:

με το καλο να ειναι και ολες οι β επιπεδου :D:D:D

εγω πονους στις γαμπες γιοκ, πονους στην λερκανη ναι οταν ξαπλωνω για υπνο πονανε αρκετα και καμια φορα μουδιαζω κιολας:? αλλα φανταζομαι και αυτο φυσιολογικο θα ειναι:rolleyes:

μπαρμπ μην αγχωνεσαι και εγω στο 1ο τριμηνο καθε 28 του μηνα ειχα πονους χαμηλα και φοβομουν, αλλα ειναι η περιοδος που θα περιμεναμε και ειναι φυσιολογικο, ασε που μεγαλωνει και η μητρα ;)

γεωργια καλες διακοπες, μας ξεσηκωσες και εμας με τις πανεμορφες εικονες που ανεβασες:P

φιλια πολλα σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γεια σου Λινακι...με το καλο να ερθει η κολλητη σου κ να περασετε σουπερ...!οσο για την μεση εμενα απο παλια μου ειχε πει ο ορθοπεδικος οτι στην εγκυμοσυνη θα εχω προβλημα....λογω αυχενικου κ σχολιωσης κ οντως μια δουλεια παραπανω να κανω υποφερω κ ξαπλωνω κ τα ποδια μου σαν να παραλυουν....οτι παθαινα κ στην περιοδο....πιανω τα ποδια μου για να κουνηθω....φαντασου...μονο ξεκουραση εμενα μου εχουν συστησει....!η μεση ειναι ατιμο πραγμα....!!

Grace.....αντε με το καλο να σε ταραξει τωρα το μπεμπακι σου...

εγω μιλησα με τον γιατρο κ του το ειπα αυτο που ενιωσα...κ με ρωτησε απο ποια πλευρα...του ειπα κ μου ειπε οτι επειδη ειμαι πολυ αδυνατη δεν αποκλειεται να στριμωχτηκε κ να ηταν εκεινο που ακουμπουσα γιατι δεν ενιωσα κατι αλλο...με ρωτησε αν ειχα φαει....κλπ κλπ...!οποτε .....:D:D

κ η αληθεια ειναι πως την μερα που πηγα για την αυχενικη διαφανεια ο γιατρος μου λεει εισαι πολυ αδυνατη κ η κοιλια σου γυμνασμενη...κ πεταχτηκε η βοηθος του κ λεει εεε θα το νιωσεις γρηγορα....τωρα τι να πω δεν ξερω.....:D:D:D

Jr39p2.png

Γειά σας κορίτσια!! είμαι καινούργια εδώ στο site!!χαίρομαι που βρήκα παρέα που θα γεννήσουμε μαζί!!! εγώ είμαι 18 εβδομάδων και 4 ημερών!!! μάλλον περιμένουμε κοριτσάκι...και είναι το πρώτο μου μωράκι!!! χθές έφαγα την πρώτη μου κλωτσιά και είμαι πολύ χαρούμενη!!! εχω πητ στις 18 δεκεμβρίου!!! είμαι αρκετά αγχωμένη από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά όσο περνάει ο καιρός είμαι καλύτερα!! περιμένω στις 17 Αυγούστου για να κάνω την β΄επιπέδου!!! εύχομαι σε όλες μας καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά!! φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!! είμαι καινούργια εδώ στο site!!χαίρομαι που βρήκα παρέα που θα γεννήσουμε μαζί!!! εγώ είμαι 18 εβδομάδων και 4 ημερών!!! μάλλον περιμένουμε κοριτσάκι...και είναι το πρώτο μου μωράκι!!! χθές έφαγα την πρώτη μου κλωτσιά και είμαι πολύ χαρούμενη!!! εχω πητ στις 18 δεκεμβρίου!!! είμαι αρκετά αγχωμένη από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά όσο περνάει ο καιρός είμαι καλύτερα!! περιμένω στις 17 Αυγούστου για να κάνω την β΄επιπέδου!!! εύχομαι σε όλες μας καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά!! φιλάκια σε όλες

Καλως μας ηρθες και με το καλο η κορακλα!!!! Μην αγχωνεσαι για τιποτα κι ολα καλα θα πανε;)!!!! Κι εγω μαζι σου, την εφαγα κι εγω την κλωτσια μου χθες!!

Ελπιζω να σε βαλει καποιο απ τα κοριτσια στη λιστα μας:D:D:D

EDIJp1.png

καλως ηλθες στην ομορφη παρειτσα του δεκεμβριου και με το καλο το μωρακι σου

με το καλο και η β επιπεδου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα παιδάκια :)

Τελικά πήγα σήμερα στην γιατρό για τους πόνους που σας έλεγα, μια που τους έχω πάνω απο 24ωρο και συνεχώς .. Και η μήτρα κάνει συσπάσεις! Κάτι που τώρα δεν θέλουμε! Εο

Ίναι σκληρή η περιοχή της κοιλιάς! Το μαγνήσιο δεν κάνει κάτι, οπότε πήρα νέο χαπάκι και θα σταματήσω το trofocard. Θα μείνω στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα για 2-3 μέρες! Απίθανα! Μόνο που ακόμη δεν τελείωσα τις δουλειές μου και οι προθεσμίες δεν παίρνουν παράταση! Αφήστε .. Αγχωμένη και πιεσμένη με βρίσκει αυτό το απόγευμα!

XzvPp2.png

τελικα κοριτσια αλλαγη σχεδιων, στις 20 θα κανω β επιπεδου στον γιατρο μου και θα με στειλει και στον καρυδα μετα απο 1 βδομαδα γιατι ειναι πιο εξιδικευμενος, στο κομματι της β'.ξερει καποια απο θεσσαλονικη τον καρυδα :confused:, και οσες ειναι απο θεσσαλονικη που θα κανουν β?

το μονο καλο στην υποθεση, περαν απο το οτι παρακαλω να ειναι ολα καλα, ειναι οτι θα δω το μωρο μου 2 φορες μεσα σε 1 βδομαδα:D:D:D:D

στις 8 θα παρει και τα αποτελεσματα του αλφα τεστ ο γιατρος μου σημερα, και εγω ψιλοαγχωθει οσο να πεις...:?:-?:?:-?

οχι τιποτα θα με παρει τηλ ο γιατρος?η θα με παρει αυριο οεοοοοο:confused::confused::confused:

σορυ για το πρηξιμο:|

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα παιδάκια :)

Τελικά πήγα σήμερα στην γιατρό για τους πόνους που σας έλεγα, μια που τους έχω πάνω απο 24ωρο και συνεχώς .. Και η μήτρα κάνει συσπάσεις! Κάτι που τώρα δεν θέλουμε! Εο

Ίναι σκληρή η περιοχή της κοιλιάς! Το μαγνήσιο δεν κάνει κάτι, οπότε πήρα νέο χαπάκι και θα σταματήσω το trofocard. Θα μείνω στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα για 2-3 μέρες! Απίθανα! Μόνο που ακόμη δεν τελείωσα τις δουλειές μου και οι προθεσμίες δεν παίρνουν παράταση! Αφήστε .. Αγχωμένη και πιεσμένη με βρίσκει αυτό το απόγευμα!

zophie μου δικαιολογημενα να εισαι αγχωμενη και πιεσμενη , να ξερεις ομως ολα θα πανε καλα!!μεινει ξαπλα οπως σου ειπε ο γιατρος σου μην κανεις τιποτα απολυτως.και με το νεο χαπακι και την ξεκουραση ευχομαι να σταματησουν τελειως, ολα καλα θα ειναι, ηρεμησε και χαλαρωσε , οσο μπορεις βεβαια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...