Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια και σωκρατη, τι κανετε?

αχ μαρη οπως τα λες ολο αγχος, βεβαια κανοντας ενα φλας μπακ λεω δοξα το θεο που φτασαμε μεχρι εδω και μακαρι να συνεχισουν ολα ετσι καλα!!αλλα τα αγχη αγχη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην στεναχωριεσαι για την αναιμια, ολα καλα θα ειναι, ειμαι σιγουρη ;);)

grace εγω αυτο με τις γαμπες δεν το εχω , αλλα εχω αλλα χ!χ!χ!χ!

ευχαριστω κοπριτσια για τα καλα και εναθρρυντικα λογια για τα αποτελεσματα, αλλα φοβαμαι οσο να πεις, παρολο που η αυχενικη μου ηταν 1,5 μια χαρα δλδ, εγω αμα δεν ακουσω και ενα τεραστιο νουμερο για το αιμα δεν θα ησυχασω..

φιλια πολλαααααααααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ κι εγω για τη στήριξη. Μεσα μου πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά γιατι όπως έχω πει το μωρο αυτο ήρθε στη κυριολεξία θαύμα έξω ουρανού οπότε σκεφτόμαστε αισιόδοξα!! Βρε νενα με 1,5 αυχενική σούπερ θα ναι και το αίμα!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα papatrikos Κ εγω αυτο φανταστηκα οτι δεν γινεται απο τοσο νωρις....βεβαια συζητωντας με την μανα μου κ την πεθερα μου μου ειπαν οτι κ οι 2 το ενιωσαν 3.5 μηνων ολα τα παιδια τους......βεβαια εγω δεν ενιωσα καποιο χτυπημα απλως ειχε φουσκωσει λιγο παραπανω απο την μια πλευρα για πολυ λιγο σαν εξογκωματακι...αυτο....οσο για χθες...δεν κουραστηκα καν....ειχαμε φαγητο ετοιμο απο τημ προηγουμενη,φαγαμε κ μετα ολη μερα ξαπλα στο κλιματιστικο.....!!σημερα που θα μιλησω με τον γιατρο για τα αποτελεσματα θα του το πω....!!

Μωρε αυτο είναι πολυ μικρούλη και είναι πολυ πολυ βαθιά μέσα στη κοιλίτσα!!!!!! Μάλλον θα πρήστηκε το εντεράκι σου! 😜

το εντερακι εεεε???:|:-|:cry::cry: εεεε δεν πειραζει ειναι ενα προμηνυμα για το πως θα κανω οταν κλωτσησει....χε χε χε χε...καλο μεσημεριιιιιι....!!

Εεε μη το κανεις σαν κι εμένα που κάνω ενέσεις ηπαρίνης και φοβάμαι μην τρυπησω το σάκο!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εγώ τώρα που είμαι με άδεια κουράζομαι περισσότερο παρά όταν δούλευα!! Πήγε και ο αντρούλης πρώτη μέρα δουλειά και όλη μέρα μαγειρεύω και κάνω δουλειές σαν αφοσιωμένη γυναίκα :tongue: Τώρα έκατσα λίγο και είπα να δω τι κάνουν οι εγκυούλες μου!

Χθες το βράδυ ο μικρούλης όλο χόρευε στη κοιλιά μου!!!! Πρώτη φορά το ένιωσα τόσο έντονα :D Σε μια εβδομάδα πάω για την β-επιπέδου και επιτέλους μετά απο ένα μήνα να δω και το μικρό μου!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

oYNBp2.png

marry οχι βρε ολα καλα....απλως ανυπομονω να ερθει η ωρα να κλωτσησει μαλλον το σκατουλι η να το νιωσω εστω κ φανταζομαι διαφορα...αν κ δεν ξερω....ηταν τελειως διαφορετικο αυτο χθες....τλσπ....!!

Linaki καλη αρχη στον συζυγο κ ξεκουρασου......!!!αδεια εχεις μην τρελαινεσαι..εμας μολις μας ανακοινωσαν απο την δουλεια οτι απο αυριο θα δουλευουμε 9-2 κ μετα θα μας κανουν 2 ωρη εκπαιδευση σε ενα αλλο κομματι αν χρειαστει να παμε μεχρι τις 4...αυριο τους ειπα οτι δεν μπορω...κ θα κατσω μεχρι τις 3 λογωω του μνημοσυνου οπως επισης δεν μπορω κ Δευτερα που εχω τον γιατρουλη...κ επισης δεν μας ειπαν αν θα τα πληρωθουμε τα 2 ωρα που θα καθομαστε παραπανω....γιατι αν οχι χλωμο το κοβω να καθομαι σε μια καρεκλα τσαμπα κ να ακουω πραγματα που μας εχουν ξανακανει...!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα παιδάκια :)

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, μια που από την στιγμή που ξύπνησα μέχρι και τώρα που σας γράφω έχω ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά! Αν δω ότι συνεχίζονται .. θα πάρω μάλλον τηλέφωνο την γιατρό μου .. αλλά να της πω τι; Κάθε τρεις και λίγο συμβαίνει αυτό .. απλώς τώρα ανησύχησα κάπως γιατί είναι συνεχόμενο! Καμιά σε παρόμοια κατάσταση;

Κατά τα άλλα, περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα από το Α-τεστ κάπου αυτήν την εβδομάδα. Το μωρό θα το δω τώρα στην β' επιπέδου σε περίπου ένα μήνα. Ακόμη καμιά κίνηση δεν ένιωσα .. περιμένοντας λοιπόν :)

XzvPp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εγώ τώρα που είμαι με άδεια κουράζομαι περισσότερο παρά όταν δούλευα!! Πήγε και ο αντρούλης πρώτη μέρα δουλειά και όλη μέρα μαγειρεύω και κάνω δουλειές σαν αφοσιωμένη γυναίκα :tongue: Τώρα έκατσα λίγο και είπα να δω τι κάνουν οι εγκυούλες μου!

Χθες το βράδυ ο μικρούλης όλο χόρευε στη κοιλιά μου!!!! Πρώτη φορά το ένιωσα τόσο έντονα :D Σε μια εβδομάδα πάω για την β-επιπέδου και επιτέλους μετά απο ένα μήνα να δω και το μικρό μου!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

Αχ τι καλά!!! Θέλω κι εγω να τον νιώσω!!! Ποτε ύστερα αρχισει βρε κοτιτσια!!! Εγω θα ξεκινήσω σε λίγες μέρες δουλειά και δεν θέλω καθόλου!! Είναι πολυ ζόρικα!! Χίλιες φορές σπίτι!!

marry οχι βρε ολα καλα....απλως ανυπομονω να ερθει η ωρα να κλωτσησει μαλλον το σκατουλι η να το νιωσω εστω κ φανταζομαι διαφορα...αν κ δεν ξερω....ηταν τελειως διαφορετικο αυτο χθες....τλσπ....!!

Linaki καλη αρχη στον συζυγο κ ξεκουρασου......!!!αδεια εχεις μην τρελαινεσαι..εμας μολις μας ανακοινωσαν απο την δουλεια οτι απο αυριο θα δουλευουμε 9-2 κ μετα θα μας κανουν 2 ωρη εκπαιδευση σε ενα αλλο κομματι αν χρειαστει να παμε μεχρι τις 4...αυριο τους ειπα οτι δεν μπορω...κ θα κατσω μεχρι τις 3 λογωω του μνημοσυνου οπως επισης δεν μπορω κ Δευτερα που εχω τον γιατρουλη...κ επισης δεν μας ειπαν αν θα τα πληρωθουμε τα 2 ωρα που θα καθομαστε παραπανω....γιατι αν οχι χλωμο το κοβω να καθομαι σε μια καρεκλα τσαμπα κ να ακουω πραγματα που μας εχουν ξανακανει...!!

Καλέ τι δουλειά είναι αυτη που δουλεύεις 5ωρα!! Εγω πάλι δουλεύω 12ωρα καθημερινά και πληρώνομαι ούτε για 8ωρο!!! Είπατε τίποτα;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδάκια :)

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, μια που από την στιγμή που ξύπνησα μέχρι και τώρα που σας γράφω έχω ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά! Αν δω ότι συνεχίζονται .. θα πάρω μάλλον τηλέφωνο την γιατρό μου .. αλλά να της πω τι; Κάθε τρεις και λίγο συμβαίνει αυτό .. απλώς τώρα ανησύχησα κάπως γιατί είναι συνεχόμενο! Καμιά σε παρόμοια κατάσταση;

Κατά τα άλλα, περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα από το Α-τεστ κάπου αυτήν την εβδομάδα. Το μωρό θα το δω τώρα στην β' επιπέδου σε περίπου ένα μήνα. Ακόμη καμιά κίνηση δεν ένιωσα .. περιμένοντας λοιπόν :)

Μάλλον μεγαλωνει η μητρα πολυ σε αυτη τη φαση και σπρώχνει όλα τα όργανα...

γεια σας και απο μενα!!Ελπιζω ολες και ολοι να ειστε καλα!!

Εγω ψηνομαι οποτε πλησιαζω στον Υ\Η και γι αυτο δεν πολυμπαινω...κανει ζεστη βγαζει και αυτος ζεστο αερα και δεν παλευετε!!

Nena kai mary μια χαρα αποτελεσματα θα εχετε μην αγχονετε αδικα τα μωρακια σας!

Linaki Τυχερη ...β επιπεδου ε?Θα το ευχαριστηθεις !!!εμενα μου φαινετε αιωνας μεχρι τοτε για μας!

barboula Υπομονη με τη δουλεια και οσο για το μωρο εχεις καιρο να σε κλοτσαει ασταματητα !!!!!!!

Grace ουτε εγω εχω κατι με τα ποδια μου ακομα γιατι οπως παχαινω σε λιγο δε θα με στηριζουν σιιγουρα εμενα!

zophie παρε τηλεφωνο τον γιατρο πιθανον να μην ειναι κατι αλλα γιατι να σε αγχωνει..το πολυ πολυ να πας να κανεις υπερηχο να ηρεμησεις!Τους γιατρους τους εχουμε για να τους ενοχλουμε!!Και εγω ντρεπομαι να ενοχλω αλλα μετα σκεφτομαι ,αν συμβει κατι ??

Εγω τη Πεμπτη παω για υπερηχο και ανυπομονω να δουμε αν ανεβηκε και ο πλακουντας μας..Ενοχλησα και τον γιατρο Κυριακατικα στο τηλ. γιατι ετρεχε αιμα η μυτη μου και παιρνω σαλοσπιρ και μου ειπε να το κοψω μεχρι να με δει!

wsUfp2.png

καλημερα ομορφα γλυκα εγκυούλια μου...τι κανετε...εχω μερες να μπω και δεν προλβαινω να σας διαβασω..εμεις κλεινουμε στο τελος της βδομαδας και εχει πεσεις πολυ δουλεια για να τα προλαβουμε ολα...μετα θα καθομαι για κανα μήνα..τι καλα...το μονο ασχημο ειναι οτι οαντρας μου περνει μονο μια βδομαδα άδεια επομενως την περισσοτερη αδεια θα την φάω στην Αθηνα..Κατα τα αλλα καλα...τη αλλη Πεμπτη πάω να δω το μικρακι μου γιατι εχω πολυ καιρο να το δω και αγχωνομαι...ο αλλος μου ο ταλιμπαν κανει ενα σπιτι ανω κατω δεν μπορω να το συμαζεψω πουθενα... και γενικα ζεστένομαι πάρα μα παρα πολυ... Οι ανακατοσουρες μου εχουν καλυτερεψει..αλλα δεν εχουν περασει τελειως....τωρα εχω και το αλλο το θεμα του οτι τρωω μου πεφτει σαν κοτρωνα και κανω να το χωνεψω ολη μερα....

grace μου..αυτο με τα ποδια το εχω και εγω...και το εχω και παρα πολυ..τι περισσοτερες φορες με πιανει στον υπνο μου..και αισθανομαι οτι με τραβαν οι γαμπες και πρεπει να τις τεντωσω παρα παρα πολυ για να περασουν..

Μπαρπουλα μου..μπτραβο για τα αποταλεσμα τα σου...τελεια νεα...

Νενουλα μου μην αγχωνεσαι μια χαρα θα ειναι και τα δικα σου τα αποτελεσμα τα θα δεις..οσο για το αλλο το θεμα του σεξ ..οπως σου ειπαν και οι αλλες τσαπερδονες χαλαρα και μονο οταν εχεις ορεξη....

marry..καλα αποτελεματα και σε σενα κοριτσακι μου..δεν νομιζω να ειναι κατι σημαντικο..απλα να εχουμε συνεχεια αγχος οπως τα λες...

Zophie μου μαλλον ειναι το εντερακι σου αλλα καλα θα κανεις να παρεις το γιατρο..περιμενουμε νέα σου...

Linaki μου αντε με το καλο και η β- επιπεδου...ετσι ετσι να τον φροντιζεις τον αντρουλι...

chot...ζεστενεσαι και εσυ κοριτσακι μου ε...υπομονη αγαπη και εγω αυτο κανω...διακοπουλε ποτε θα πας???

papatrikoς μου pποτε πας για β επιπεδου? υπομονη κοριτσακι μου...

Εγω θελω να παρω ραντεβου να κλεισω για β επιπεδου για τελη Αυγουστου ...και εγω στον Ελευθεριαδη θα την κανω γι αυτο και πρεπει να παρω νωρις γιατι εχει πολυ κοσμο....

Φιλακια αγαπουλες...ελπιζω να προλαβαινω να μπαινω να σας διαβαζω....

πολλα γλυκα γλυκα φιλάκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1154424haa50wrvrl.jpg

ειπα να σας βγαλω μια βολτα σημερα για καμια βουτια ειστε...χιχιχι παω να βαλω μαγιο και ερχομαι να σας πάρω...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...