Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και καλη κυριακη να εχουμε

σημερα θα παω και εγω για μπανιο γιουπι :D

χτες και εγω ειχα αυπνιες , κοιμηθηκα 1¨30, ξυπνησα 3 30 κ ξανακοιμηθηκα 6 μ3 9 λετε να αρχισα και εγω αυπνιες :shock::shock:

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια αν και ντρεπομαι, αλλα επειδη ειμαστε στην ιδια θεση θα ρωτησω :oops::oops::oops::oops:

σεξ κανετε με τον καλο σας?και αν ναι πονατε?νιωθετε σφιχτη απο κατω?εμεις προσπαθησαμε να κανουμε χτες μετα απο 2μηνες αλλα τζιφος , με αποτελεσμα να πονεσω και εγω και ο αντρας μου, οχι κατα την διαρκεια, αλλα μετα πονεσα εγω και κατα την διαρκεια της επαφης ο αντρας μου, συγνωμη που ρωταω αλλα θα σκασω.....

φιλια πολλα καλα να περασετε οτι και να κανετε:)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Για το επίμαχο θέμα που λέτε εγω για σεξ ούτε έχω ρωτήσει το γιατρο αλλα αρνούμαι κατηγορηματικά να κάνω. Βέβαια έχω ιστορικό βιοχημικων και φοβάμαι πολυ μετα τη γέννα καλά να μάστε!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα κοριτσια και καλη κυριακη να εχουμε

σημερα θα παω και εγω για μπανιο γιουπι :D

χτες και εγω ειχα αυπνιες , κοιμηθηκα 1¨30, ξυπνησα 3 30 κ ξανακοιμηθηκα 6 μ3 9 λετε να αρχισα και εγω αυπνιες :shock::shock:

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια αν και ντρεπομαι, αλλα επειδη ειμαστε στην ιδια θεση θα ρωτησω :oops::oops::oops::oops:

σεξ κανετε με τον καλο σας?και αν ναι πονατε?νιωθετε σφιχτη απο κατω?εμεις προσπαθησαμε να κανουμε χτες μετα απο 2μηνες αλλα τζιφος , με αποτελεσμα να πονεσω και εγω και ο αντρας μου, οχι κατα την διαρκεια, αλλα μετα πονεσα εγω και κατα την διαρκεια της επαφης ο αντρας μου, συγνωμη που ρωταω αλλα θα σκασω.....

φιλια πολλα καλα να περασετε οτι και να κανετε:)

Λογικο ειναι να εισαι πιο κλειστη, αφου περναει και τοσος καιρος..μπορει να μην εχεις και πολλα υγρα. Κι εμεις αμα αργουμε τοσο το παθαινω κι εγω. Ας κανετε πιο πολλα προκαταρκτικα...Η αδερφη μου ειχε θεμα αφοτου γεννησε. Στεγνωσε εντελως, μονο με λιπαντικο μπορουσαν και παλι δυσκολα. Μετα απο κανα χρονο επανηλθε η κακομοιρα:(

EDIJp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε όλες;

zophie: Και εγώ τη Πέμπτη που ήμουν απο το πρωί στη θάλασσα είχα κοκκινίσει στο πρόσωπο και ψιλοκαηκα στους ώμους. Έβαλα λίγη πεπανθόλ όμως και όλα καλά την επομένη κιόλας ήμουν μια χαρά. Πρέπει να προσέχουμε απο τον ήλιο όμως γιατί η μελανίνη μας παράγεται όπως να ναι τώρα και με τον ήλιο μπορεί να εμφανίσουμε κηλίδες....

Νενάκι, φυσικό είναι δεν παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη είχατε τόσο καιρό να... ε είχες και νευρικότητα μην κάνετε καμιά ζημιά φαντάζομαι και δεν ήσουν όσο χαλαρή έπρεπε. Απο τη στιγμή που έχεις το οκει απο το γιατρό σου θα χαλαρώσεις, θα απολαύσεις αγκαλίτσες και φιλιά και χαδάκια και θα έρθει απο μόνο του και θα είναι απολαυστικό.

Για εμάς κανονικά είναι απαγορευμένος καρπός αλλά ρε παιδί μου...δεν γίνεται...:oops::oops::oops:

Α έχω μπει και εγώ στον πειρασμό να πάρω αυτό το πράγμα που ακούμε το μωράκι μας αλλά είναι ασφαλές ρε παιδιά; Εγώ ακόμη και το λαπτοπ φοβάμαι να ακουμπήσω στα πόδια μου μην προκαλέσει ζημιά στο μικρό μου!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα κοριτσουδια κ συζυγεεε...τι κανουμε??καλη εβδομαδα...!πως παει???εμεις την Παρασκευη λογω της Χαλυβουργικης καναμε 3.30 ωρες να φτασουμε Κορινθο...τα επαιξα....δεν μπορουσα να βγω απο το αυτοκινητο...ευτυχως ειχαμε βαλει τον κλιματισμο κ μετα απο καποιιο σημειο ξαπλωσα λιγο το καθισμα γιατι δεν αντεχα με την μεση μου...αλλα απο την στιγμη που φτασαμε χαλαρωσα τοοοοοσο πολυ....!!εξω για καφεδακι στην παραλια...το πρωι μπανιο στην θαλασσα με ξαπλωστρες κ ομπρελιτσες....βουτια κ εξω...ολη μερα εκει.....Σαββατο παλι εξω καφεδακι....το βραδυ αυπνιες κ εγω αλλα λογω ζεστης μολις εβαλα τον ανεμιστηρα πανω μου ηρεμησα λιγακι...κ Κυριακη ολη μερα μεσα.....δεν κουνησα ουτε για μπανιο....αναψαμε κλιματιστικο στο σαλονι κ λιωσαμε στους καναπεδες...γυρισαμε 11 η ωρα το βραδυ.....για να γλιτωσουμε κινηση αλλα τζιφος..!

ΤΩΡΑ οσο για το σεξ.....εγω ειχα να κανω 20 μερες μεχρι να παω στον γιατρουλη να τον ρωτησω τι επιτρεπεται κ τι οχι...κ μου ειπε απο μονος του οτι επιτρεπονται ολα κανονικα οποτε το νιωθω...απλα ισως πρεπει να χαλαρωσεις Νενα....γιατι κ εγω την 1η φορα που το επετρεψε ο γιατρος αναρωτιομουν κανει δεν κανει?πως?που?τι γινεται κλπ κλπ?αυταααααααααααααα.....!!!!ανυπομονω να ερθει η αλλη ΔΕΥΤΕΡΑ να ξαναδω το σκατουλακι μας....γιατι μετα θα περασει ενας μηνας.....!

η φιλη μου που σας ελεγα οτι εχει διδυμα εχει τελικα 2 αγορακια....!!:D:D:D

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσακια και σωκρατη, τι κανετε?πως περασατε το σαβ/κο?εγω καλα χτες πηγαμε για μπανιο και ηταν τελεια!!καλη εβδομαδα να εχουμε:)

οντως κοριτσια ειχαμε πολυ αγχος και οι 2, φοβηθηκαμε αρκετα αν και ο γιατρος εδωσε το οκ, αλλα σιγα μην ημουν χαλαρη :rolleyes::rolleyes:

τωρα αν και οταν ξαναγινει θα προσπαθησω να χαλαρωσω και να κανουμε τα αλλα κολπακια που αναφερατε ;);););) και ελπιζω κατι να καταφερουμε..

φιλια πολλα στις κοιλιτσες:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

που ειστε εσεις βρεεεε??χαμενες ολες σημερα....μονο η Νενα εκανε την εμφανιστη της....!!εγω ημουν με πονοκεφαλο κ ειμαι ακομα σαν ημικρανιες σημερα...κ μολις με πηραν απο το διαγνωστικο....κ μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα ειναι ΤΕΛΕΙΑ...πολυ χαμηλα ποσοστα λεει.....1 στις 20.000 κυησεις να βγει αρρωστο το παιδι.....!!θελω να πιστευω πως ειναι καλο αυτο εεε????

Jr39p2.png

μπαρμπ τα αποτελεσματα σου ειναι κατι παραπανω απο τελεια!!!μπραβοοοοοο κοριτσακι μου, πρωτη φορα ακουω τοσο μεγαλο νουμερο 1/20.000 μπραβοοοοοοοοοο:D:D:D:D

αχ σημερα και εγω εχω μια βαρεμαρα μια σπαριλα αλλο πραμα..

αφηστε που στις 18 του μηνα πουειδα το σπορι καναμε και το αλφα τεστ και περιμενω αποτελεσματα και οπως καταλαβαινετε ειμαι αγχωμενηηηηηη :?:-?:?:-? μακαρι να ειναι και τα δικα μου τοσο τελεια οσο τα δικα σας:|:|:|:|

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα κορίτσια! Αχ αυτο το άγχος δεν τελειωνει ποτε!! Εμάς πχ πριν την πρώτη εξωσωματική είχαμε κάνει εξετάσεις για μεσογειακη αναιμια και ήταν καθαρές. Ε τώρα ξανακάνουμε και βρέθηκαν ενδείξεις και στους δυο!! Τις επαναλαβαμε στο λαϊκό και εκει τα ίδια και τελικα καταλήξαμε να κάνουμε χαρτογράφηση DNA και αναμένουμε αποτελέσματα... Ε μετα θα έχουμε άγχος για τη β επιπέδου μετα με τη γέννα μετα γιατι δεν τρώει το μωρο και πάει λέγοντας...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα βρεεεε κοριτσια....τι εγινε τι ερημιες ειναι τουτες???εξαφανιζολ??Νενα μου κ Μarry μου ειμαι σιγουρη οτι κ τα δικα σας αποτελεσματα θα ειναι εξισου τελεια με τα δικα μου......!!!εγω τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι την αλλη Δευτερα να ακουσω το μωρακι μου παλι κ να βγουν τα αποτελεσματα για την κυστικη ινωση....!!εντωμεταξυ απο χθες εχω κατι μικρες ενοχλησεις στην κοιλια σαν σουβλιες αλλα πολυ μικρης διαρκειας...κ σκεφτομουν μηπως ειναι λογω του οτι ειναι οι μερες που θα περιμενα α αδιαθετησω...με ειχε πιασει κ τον προηγουμενο μηνα....κ μου περνουσε μονο ξαπλα....κ τωρα που ειμαι καθιστη με ενοχει λιγακι...!!!!εσεις τιιιιι κανετε???

Jr39p2.png

Barboula τελεια τ αποτελεσματα, κι εγω τετοια ειχα οταν εκανα τα κοριτσια, ειναι που εισαι πιο μικρη ;). Κι εγω στα 19 κ 21 που εκανα τα κοριτσια απολαμβανα αυτα τα νουμερα!! Καλα δεν παραπονιεμαι ...και τωρα σουπερ ηταν τ αποτελεσματα μου!!!Σιγα σιγα θα τ ακουσεις το μωρακι...

Νενακι μην σκας μια χαρα θα ναι και τα δικα σου, συνηθως εφοσον ειναι καλη η αυχενικη ειναι μια χαρα κι υπολοιπες εξετασεις;)!!

Μarry μου μη σκας ολα καλα θα πανε. Στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας δεν ειχατε κανει εξετασεις? Αν ειχατε παει εκει εκτος του οτι ειναι εξιδεικευμενοι, ειναι και δωρεαν. Μακαρι να πανε ολα καλα.!!!!

Βρε κοριτσια καθε πρωι που ξυπναω πονανε οι γαμπες μου λες κι εχω περπατησει Παγκρατι-Κυψελη με 12ποντα!!! Στις αλλες 2 εγκυμοσυνες δεν το χα. Μα καλα μονο το πρωι??Το χει παθει καμια αλλη??Καλα οντως χαθηκαν τα κοριτσια ..μαλλον θα πηγαν διακοπουλες:P

EDIJp1.png

Καλημερα grace ......!!το εχω παθει κ εγω αυτο που λες με τα ποδια αλλα πριν κανενα μηνα....κ εκανα μασαζ στις γαμπες μου σαν τους αθλητες κ με τις μερες περασαν....ευχομαι να περασει γρηγορα....!!

θελω να σε ρωτησω κατι εσυ που εχεις ξαναγινει μανουλα...

χθες καθομουν πολυ ηρεμη στον καναπε το βραδακι με παρεα κ μιλουσαμε πολυ χαλαρα....κ εγω εχω κολλησει κ χαιδευω την κοιλια μου συνεχεια....κ εκει που την χαιδευω αφου εχω φαει ενα κομματι κορμο που εχω φτιαξει....χαιδευα παλι την κοιλιτσα μου κ ηταν σαν να ειχε πεταχτει ενα εξωγκοματακι απο εκει....κ δεν μιλουσα....κ μολις μιλησα για να ερθει ο αμορες να πιασει ισιωσε η κοιλια μου παλι...δεν ενιωσα κατι απλα μηπως το εξωγκοματακι τουτο ηταν το μπεμπακι μας???αλλα ειναι μολις 7 εκατοστα ειναι δυνατον???

Jr39p2.png

barboula μπράβο για το super νούμερο!! Όλα έτσι εύχομαι. Είσαι τόσο μικρή που δεν μπορούσε να είναι μικρότερο. Δε νομιζω οτι τοσο νωρις μπορείς να νοιωσεις τομωρακι. Ρώτα καλύτερα το γιατρό βέβαια. Μήπως κουράστηκες όλη την ημέρα?

mary μην ανησυχείς κορίτσι μου. Το θεωρώ απίθανο να έχετε και οι δυο κρυφό τύπο. όλα θα πανε καλά να είσαι σίγουρη και το μωρό είναι υγιέστατο!!

nena κι εσύ μικρούλα είσαι γιατί τέτοιο άγχος??? Όλα μια χαρά θα είναι!

Κι εγώ προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και μετράω τις μέρες για τη Β επιπέδου χεχε.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα papatrikos Κ εγω αυτο φανταστηκα οτι δεν γινεται απο τοσο νωρις....βεβαια συζητωντας με την μανα μου κ την πεθερα μου μου ειπαν οτι κ οι 2 το ενιωσαν 3.5 μηνων ολα τα παιδια τους......βεβαια εγω δεν ενιωσα καποιο χτυπημα απλως ειχε φουσκωσει λιγο παραπανω απο την μια πλευρα για πολυ λιγο σαν εξογκωματακι...αυτο....οσο για χθες...δεν κουραστηκα καν....ειχαμε φαγητο ετοιμο απο τημ προηγουμενη,φαγαμε κ μετα ολη μερα ξαπλα στο κλιματιστικο.....!!σημερα που θα μιλησω με τον γιατρο για τα αποτελεσματα θα του το πω....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...