Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Αυτό είναι μάλλον για σένα papatrikos! από grace3 .. το λέω γιατί σαν να το βγάζει σε μένα στην οθόνη .. αλλά όταν κάνω quote σε σένα! Τα κουλά του ιντερνετ! χαχα!

Την καλημέρα μου σε όλους!

Και όσο αφορά στον ύπνο το μάτι μου είναι ανοιχτό γαρίδα κάθε μέρα γύρω στις επτά! Ούτε ξυπνητήρι να ήμουν! χαχα!

[ ξερεις αν δεν στην κανει ειδικος εμβρυολογος γιατι να πληρωσεις τον γιατρο σου. Ειναι μια πολυ σοβαρη εξεταση και να μην χαριστεις σε κανεναν. Κι μενα μου χε πει να μου την κανει (χωρις επιβαρυνση φυσικα) και ψαχτηκα λιγο και δεν ειναι να παιζουμε. Ο εμβρυολογος ειναι εξειδικευμενος και κανει μονο αυτη τη δουλεια. Νομιζω πως καποιο κοριτσι ειχε βαλει και το link με τους εγκεκριμενους στην Ελλαδα. Εγω παντως του εξηγηθηκα του γιατρου στο προηγουμενο ραντεβου και του ειπα πως οκ, αλλα εγω την β-επιπεδου θα την κανω στον Μακαριο Ελευθεριαδη. Τι να πει οχι?Μου ειπε οτι εκεινος την κανει για να μην μας ξοδευει εξτρα κι οτι αν δεν δει κατι καλα τοτε μας στελνει σε εμβρυολογο. Αν δεν δει ο δικος σου καλα θα ξαναπληρωσεις 100ρικο ετσι για πλακα ή και να μην βλεπει δεν θα πει τιποτα και θα σ αφησει ετσι? Κανε οπως νομιζεις βεβαια εγω απλα την γνωμη μου λεω..]

Ναι την Papatrikos το γραψα αλλα στην αρχη το χα κανει λαθος και μετα το διορθωσα. Δεν φαινεται διορθωμενο?:(:confused::confused:

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμβυολόγος πιστοποιημένος έρχεται στο ιατρείο του γυναικολόγου μου και δοκιμασμένος. Ο ίδιος μου έκανε την λήψη τροφοβλασητη, λες να το άφηνα στην τύχη μετά απο ότι πέρασα? Ευχαριστώ πάντως.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Εμβυολόγος πιστοποιημένος έρχεται στο ιατρείο του γυναικολόγου μου και δοκιμασμένος. Ο ίδιος μου έκανε την λήψη τροφοβλασητη, λες να το άφηνα στην τύχη μετά απο ότι πέρασα? Ευχαριστώ πάντως.

;) ε τοτε χαλαλι τα λεφτα!!!!! Λεω κι εγω!! Μην νομιζεις κι εγω δεν ηξερα..μου τα πανε;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΣΥΖΥΓΕ ΕΓΚΥΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΣΚ.....ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ ΗΡΕΜΙΑ.....!!ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D:p:p

Καλα να περααααασεις!!!!!!!:D:D:D

EDIJp1.png

καλησπερα, τι κανουμε?παρασκευη και ολοι θα ειμαστε σουπερ!!!

μπαρμπ τελεια τα νεα σου, μπραβο κοριτσακι μου , και οι εξετασεις θα βγουν αψογες!καλα να περασεις και καλες βουτιες

σωκρατη ξεχασα να ευχηθω το πρωι καλοριζικα τα ψωνια του μπεμπη και καλοφορετα να ειναι, σορυ ε, αλλα απο τις 8 30 στο ποδι για μενα ειναι χαραμα

παπατρικος το ιδιο λεω και εγω δεν γινεται να ξυπνησω να ειναι δεκεβριος και να κραταω αγκαλια το μωρακι μου:rolleyes:

ολα καλα θα ειναι και στην β επιπεδου, εμενα κοριτσια τα 100 που λετε λιγα μου φαινονται εδω παιρνουν το λιγοτερο 120 με 150 εκει μεσα ειναι οι τιμες

αλλα χαλαλι αρκει να ειναι ολα τελεια με τα μωρα μας:P

zophie το βραδυ τι ωρα κοιμασαι?δλδ εχει συνεχως αυπνιες?γιατι εγω ειμαι στην αλλη ακρη νυσταζω μονιμως:rolleyes:

φιλακια πολλα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα εγκυούλες μου και father to be!!!

Τι κάνετε; Εγώ ήμουν χωρίς υπολογιστή για 2 μέρες και έχω χάσει λίγα επεισόδια...

Καταρχάς να συγχαρώ την Μπαρμπούλα για τα καλά της νέα! Μπράβο κορίτσι μου πάντα τέτοια και καλύτερα!!!

Σωκράτη, καλορίζικα τα ψώνια. Εκτός απο τις ορμόνες της μέλλουσας μαμάς και οι ορμόνες του μπαμπά κάτι παθαίνουν νομίζω με την εγκυμοσύνη και όλη αυτή την αγωνία και τη χαρά, εξου και το νευρικό γέλιο :D Πάντως είναι πολύ γλυκά όλα αυτά και πιστεύω κάτι τέτοια πρέπει να τα γράφουμε σε ημερολόγιο για να έχουμε να τα λέμε μετά στα παιδάκια μας!!!!

Παπατρίκος και Νενάκι αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος (με τα σκαμπανεβάσματα της έστω) πρέπει να την απολαύσουμε!! Ο λόγος που έχουμε αυτούς τους 9 μήνες πιστεύω είναι για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και πνευματικά για τη νέα ζωή που πρόκειται να ζήσουμε. Αν και όταν βλέπω το δρόμο που έχουμε να τραβήξουμε λέω "δεν γίνεται να πάμε λίγο πιο φαστ;" όταν κοιτάω το δρόμο που έχουμε διανύσει (σχεδόν έχουμε φτάσει στα μισά) λέω "πω πω πως περνάει έτσι ο καιρός!!" Για αυτό ας το ζήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!

Κορίτσια να είστε ευχαριστημένες με τις τιμές για τη β-επιπέδου. Εγώ πάω στο Δημόσιο Νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας και είναι όλα δωρεάν (ευτυχώς) αλλά για τη β-επιπέδου πρέπει να παω σε εξειδικευμένο κέντρο και η τιμή είναι 250 ευρώ!!! Τι να κάνω όμως;

Το όλο θέμα με τον υπολογιστή μου που χάλασε μου έκανε καλό τελικά! Ξεκόλλησα απο τον καναπέ και το κλιματιστικό και χθές ήμασταν όλη μέρα για μπάνιο και σήμερα πήγαμε στο βουνό για εκδρομή.. Μια χαρά. Όμως χαίρομαι που επέστρεψα γιατί είχα αγωνία να μάθω νέα σας!!

Όσο για το μωρό νομίζω οτι το ακουω σε καθημερινή βάση όταν είμαι χαλαρή... Νιώθω χτυπηματάκια κάτω απο τον αφαλό και πιστεύω πως είναι αυτό :D Και φυσικά τις πιο πολλές ώρες της ημέρας είμαι σε θέση να νιώσω με το χέρι μου σε ποιο μέρος της κοιλιάς μου είναι!!! Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...

Να σας πω ο αφαλός σας είναι φυσιολογικός; Εμένα έχει αρχίσει να εξέρχεται να το πω; Είναι φυσιολογικό αυτό; Πρέπει να κάνω κάτι; Έχω ψιλοφρικάρει... :oops::oops::oops:

Τα φιλιά μου!!

oYNBp2.png

nena1984 .. η αλήθεια είναι ότι αυπνίες ευτυχώς δεν έχω .. όταν κάνει πολλή ζέστη ξυπνάω καθε τρεις και λίγο ιδρωμένη για να βρω ένα στεγνό σημείο να ξαπλώσω .. και καιρό έχουν να με πιάσουν οι ανησυχίες για την δουλειά ευτυχώς! .. οπότε εκεί κάπου στις 12 παρά, 12 και .. πάω για ύπνο! Εντύπωση όμως μου κάνει που ξυπνάω μόνη μου γύρω στις 7!

Linaki2012 .. πολύ ακριβά είναι στην Κύπρο! Στην Θεσσαλονίκη οι τιμές που άκουσα είναι αυτές που έγραψε η nena1984 .. Στην Αθήνα ή σε άλλες πόλεις μπορεί να είναι διαφορετικές .. Αλλά για να τις κάνεις χωρίς να πληρώσεις ή να πληρώσεις λιγότερα μάλλον χρειάζεται να σε παρακολουθεί γιατρός του νοσοκομείου .. Μια φίλη μου επέλεξε αυτό, αλλά πληρώνει στα απογευματινά ιατρεία 60 ευρω!

Άντε .. καλό ΣΚ να έχουμε .. με δροσιά και μπάνια!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Οι αυπνιες είναι μεγάλο ζόρι κι εγω τις έχω απο τη πρώτη στιγμη! Ζήτημα να κοιμάμαι 2 ώρες κάθε βράδυ και σπάνια τα μεσημέρια!! Ο γιατρός είπε ότι είναι υποσυνείδητο άγχος. Προχτές ας πούμε δεν είχα κοιμηθει ούτε μια ώρα απο φρικτές ημικρανίες και λέω χτες με τόση κούραση θα ξεραθώ!! Ε ξεράθηκα 1-3 και αυτο ήταν δεν ξανάκοιμήθηκα ποτε!! Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω πια. Σε λίγο καιρο που θα ξαναρχίσω δουλειά θα το πηγαίνω σερί.

Σωκράτη μου αυτο που έχω εγω είναι το angel sound αλλα δες και το baby sound στο Ίντερνετ υπάρχουν τόσα πολλα!!! Η φίλη μου το είχε πάρει κάπου 30 ευρω. Αλλα τρομερή ψυχοθεραπεία!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπέρα :)

Ωραία η μέρα στην θάλασσα σήμερα .. αν και κοκκίνισα στο πρόσωπο! Κάηκε καμιά από τον ήλιο φέτος; Και αν ναι ... βάλατε ενυδατική κρέμα ή κάτι πιο ειδικό;

Και μετά γυρίσαμε στην πόλη .. και τι ζέστη είναι αυτή; Φύλλο δεν κουνιέται στην Θεσσαλονίκη! Καλά να είναι πια το κλιματιστικό! χαχα!

maryy .. με έβαλες σε σκέψεις με το angel sound και το έψαξα! 22 λίρες στο amazon.uk! Μμμμ .. :)

XzvPp2.png

καλημερα κοριτσια...!!!

πολλεσ δεν θα με θυμαστε καν γιατι εχω γραψει μονο μια φορα και αυτο γιατι μετα εφυγα για διακοπεσ....συγνωμη!!!!

λοιπον εμεισ εχουμε πητ 16/09 στο τριτο μασ αγορακι 90%.!!!!

Linaki2012 αν και καθυστερημενα θα σου πω με τον μεγαλο μια χαρα ειμαστε και στον αδερφο του παλι μεγαλοσ ηταν οποτε δεν εχει προβλημα....αν και απο οτι καταλαβα θα ηθελε να ειναι κοριτσακι αλλα δεν πειραζει....ο μικροσ το εχει παρει καπωσ στραβα αλλα το ισιωνουμε οσο μπορουμε...!!!!

ευχομαι να εισται ολεσ καλα πολλα φιλια και καληνυχτα !!!

dev350pb___.png

eNortjKzUjI0szA0t1CyBlwwFa4C3A,,40.png

XRHCTOS 14/06/1997

MATARES MOY OMORFES

Καλησπέρα :)

Ωραία η μέρα στην θάλασσα σήμερα .. αν και κοκκίνισα στο πρόσωπο! Κάηκε καμιά από τον ήλιο φέτος; Και αν ναι ... βάλατε ενυδατική κρέμα ή κάτι πιο ειδικό;

Και μετά γυρίσαμε στην πόλη .. και τι ζέστη είναι αυτή; Φύλλο δεν κουνιέται στην Θεσσαλονίκη! Καλά να είναι πια το κλιματιστικό! χαχα!

maryy .. με έβαλες σε σκέψεις με το angel sound και το έψαξα! 22 λίρες στο amazon.uk! Μμμμ .. :)

😍😍😍 ναι όντως μπορείς να το βρεις πολύ φθηνά αλλα νομίζω ότι άμα καταλαβαίνεις το μπεμπάκι σου είσαι Όκ!! Εμείς έχουμε δρόμο ακόμα!!! Αρχισατε μπανάκια εεε;; Εμείς λέμε να πάμε παραλιο αστρος φέτος μιας κι είναι κοντα στην Αθήνα!! Αληθεια έχει παει καμία;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

lena, μαλλον εκανες λαθος την ΠΗΤ προφανως εννοουσες 16/12???

Linaki εντελως φυσιολογικο να σου πεταχτει ο αφαλος..αφου απου κατω ειναι η μητρα..που να παει ο καημενος:tongue::tongue:!! Σχεδον σε ολες βγαινει. Κι εμενα ειχε βγει και στις 2, ε σε κανα μηνα θα βγει και σε μενα!

Εγω πηγα χθες για μπανακι με τον αντρουλη μου και την κουμπαρα μας απ το πρωι και γυρισαμε στις 10 το βραδυ. Ξεραθηκα στον υπνο. Παντως δεν αντεχω καθολου τον ηλιο τωρα με την εγκυμοσυνη. Στα κανονικα μου ψηνομαι σαν παϊδάκι τωρα μονο κατω απ την ομπρελιτσα μου;). Νομιζω πηρα λιγο χρωματακι:tongue::tongue:

Αυτη η αυπνια με τρελαινει κι εμενα. Καθε μερα ξυπναω στις 5..ουτε ξυπνητηρι ν βαζα!!!

Σημερα θα γυρισουν τα κοριτσακια μου απο τον μπαμπα του που ειχαν παει διακοπες..μου λειψαν πολυ τα ζουζουνακια μου...!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...