Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ναι με τον Ελευθεριαδη θα την κανω....!!μου τον προτεινε ο γιατρος μου κ απο την κουμπαρα μου που την ειχε κανει κ εκεινη εκει που εχει πει οτι ειναι πολυ συζητησιμος απλως δεν λεει πιθανοτητες για φυλλο του παιδιου αλλα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει...αρκει να ειναι ολα καλα....!!!με εχει ζαλισει κ ο αμορες απο χθες μετραει τις ωρες....αχαχαχα...!!!χειροτερος απο εμενα ειναι εκεινος!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πέρασα μια βόλτα από το The Mall και έριξα μια ματιά στις προσφορές/εκπτώσεις. Περιττό να σας πω πως πήρα πραγματάκια για το μικρό μέχρι που μου έβαλα τις φωνές. Στο Benetton έχουν πολύ γουστόζικα κομμάτια, του πήρα μια κίτρινη κουβερτούλα μούρλια. Και ένα σετ φόρμας για την άνοιξη. Ψώνισα γενικά φορμίτσες για 0-3 & 3-6, σκουφάκια, τζάκετ για την άνοιξη, αδιάβροχο για το επόμενο φθινόπωρο κ.λπ. Τα βρήκα προσφορές.

Πάντως δύσκολα βρίσκεις κομμάτια για το χειμώνα.

Σωκράτης

Barboula καλή επιτυχία με την αυχενική. αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια.

nena το μωράκι σου είναι ήσυχο ε? Δεν πειράζει λίγο ακόμα υπομονή για το φύλο.

chot το ένιωσες το μπεμπέ? αχχχχ τέλεια. και εγώ περιμένω αλλά τίποτα ακόμα. Μόνο κάτι σαν φτερουγίσματα ένιωσα νομίζω αλλά δεν ξέρω εάν προέρχονται από τα μωρά. προς το παρόν όπως είπε και ο γιατρός μου μεταξύ τους στριμώχνονται για την καλύτερη θέση. Προχθές στον υπέρηχο ήταν όπως να'ναι. η μια με το κεφάλι επάνω και η άλλη ανάποδα με τα πόδια. πολύ γέλιο.

zophie μακάρι το μωράκι σου να είναι ήσυχο και όταν έρθει. τι το καλύτερο!

soch πω πω μας έχετε περάσει πολύ. τουλάχιστον θα έχουμε κάποιον έμπειρο να μας συμβουλέψει όταν θα έρθει η ώρα.;)

imQRp2.png

Πέρασα μια βόλτα από το The Mall και έριξα μια ματιά στις προσφορές/εκπτώσεις. Περιττό να σας πω πως πήρα πραγματάκια για το μικρό μέχρι που μου έβαλα τις φωνές. Στο Benetton έχουν πολύ γουστόζικα κομμάτια, του πήρα μια κίτρινη κουβερτούλα μούρλια. Και ένα σετ φόρμας για την άνοιξη. Ψώνισα γενικά φορμίτσες για 0-3 & 3-6, σκουφάκια, τζάκετ για την άνοιξη, αδιάβροχο για το επόμενο φθινόπωρο κ.λπ. Τα βρήκα προσφορές.

Πάντως δύσκολα βρίσκεις κομμάτια για το χειμώνα.

είναι δύσκολο να αντισταθείς. τώρα που έχει και εκπτώσεις. αλλά όντως δεν έχει χειμωνιάτικα και εγώ που έριξα μια ματιά, οπότε μάλλον θα τα πληρώσουμε κανονικά.Εγώ είπα θα ψωνίσω μετά την β επιπέδου.( αν αντέξω:D) Ελπίζω να προλάβω τουλάχιστον να πάρω εκπτωσιακά τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες.

imQRp2.png

ξανα ευχαριστω για τις ευχες σας....τωρα σχολαω κ εγω κ εχουμε ακομα 7 ωρες....αλλα θα περασουν.....εδω περασαν τοσες εβδομαδες.....!!εχω κ πολλες δουλειες μεχρι εκεινη την ωρα.....!!λοιπον χαιρετω κ αν θα τα καταφερω θα μπω το βραδυ αλλιως αυριο το πρωι απο την δουλεια....τα φιλια μου εγκυουλες...καλη συνεχεια σε οοοοολες .....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Παρακαλώ .. για γράψτε αν ξέρετε τίποτα περισσότερο για το θέμα του ΙΚΑ και τον υπέρηχο β επιπέδου αναφορικά με τα χρήματα! Ευχαριστώ!

Για ψώνια μωρού ακόμη κουβέντα .. μια που κάναμε την επένδυση στο κλιματισμό αυτή την εβδομάδα! Αλλά νομίζω ότι οι εκπτώσεις είναι πολύ καλή περίοδος να βρεις πραγματάκια καλά και φτηνά! Τόσο για ρουχάκια όσο και για εξοπλισμό .. εκτός και υπάρχουν προσφορές από μαγαζιά σε άλλες περιόδους! Σκέφτομαι να κάνω μια βόλτα τον Αύγουστο εγώ .. σε marks & spenser, zara, gap, benetton, prenatal, mothercare .. κανένα άλλο μαγαζί έχετε να προτείνετε;

Καλό μεσημέρι!

XzvPp2.png

Kαλησπέρα σε όλους!!! Ελπίζω όλοι να είστε καλά!! σας εβαλα προβληματισμό για το ποτε μπαίνουμε στον πέμπτο μήνα εε? Αληθεια ισχύει όμως αυτό που λενε οτι αλλαζουμε μηνα 10 μερες μετά την τελευταια περίοδο? πχ αν η τελευταια μας ηταν 3 του μηνα αλλαζουμε καθε 13??? θα μπυ πείτε μη σας ζαλίζω γερά να είναι τα μωράκια μας και μόνο χαρές απο εδώ και πέρα!!!!!!

χτες μου εδωσε μια φίλη μου ενα doppleraki που ακους την καρδουλα του μωρου!! αχ δεν ξερετε ποσο καλο κανει αυτο στη ψυχολογία της μαμάς!! νιωθω οτι το μωρο ειναι καλά μέχρι τον επόμενο υπέρηχο!!!!!

ουφ κατα τα αλλα και οι δικες μου αυπνιες συνεχιζονται!!

λυπαμαι που δεν μπορω να αναφερθω στον καθενα σας ξεχωριστα όμως σας διαβαζω και προσπαθώ να σας μάθω!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα σε όλες,

maryy δεν το έχω ξανακούσει αυτό με το doppler, για πες λεπτομέρειες. Εσύ έχεις αϋπνίες, η γυναίκα μου χτυπάει αθροιστικά στην ημέρα 12ωρα εύκολα.

zophie από Mothercare, Benetton & Zara πήγα χθες. Στο τελευταίο ψώνισα αρκετά έχει διάφορες προσφορές. Για περισσότερα μαγαζιά, δες τους συνδέσμους που έβαλα σε προηγούμενο μήνυμα, κάποια έχουν και βρεφικά ρουχαλάκια.

Κορίτσια χθες συνέβη το εξής: πήγα σπίτι με τα πράγματα και η γυναίκα μου (η οποία σημειωτέων κάθετε σπίτι όλη μέρα) άρχισε να τα βγάζει. Μόλις έβγαλε το κίτρινο κουβερτάκι από το Benetton την πιάνουν κάτι κλάματα άλλο πράγμα. Εμένα με έπιασε νευρικό γέλιο οπότε είμαστε σε μια κατάσταση, εκείνη να αγκαλιάζει την κουβέρτα και να κλαίει και γω να αγκαλιάζω εκείνη και να γελάω. Ορμόνες και ψυχολογία στα κόκκινα.

Εύχομαι δροσερό ΣΚ κορίτσια

Σωκράτης

καλημερα πρωινη πρωινη σημερα ( για τα δικα μου δεδομενα ;) ) αλλα θα παμε στο χωριο του αντρα μου

μαιρη τι καλα να ακους την καρδια του μικρου και να ξερεις οτι ολα πηγαινουν καλα, μακαρι να ειχε και η δικη μου φιλη

σωκρατη τι καλα εκανες και πηρες πραγματακια για το μπεμπη, αχ και εγω θελωωωω πως να περιμενω μεχρι 20/08 παναγια μου βουνοοοοοοοοο, τουλαχιστον θα εχει 10 μερες μεχρι να τελειωσουν οι εκπτωσεις οποτε ευελπιστω να προλαβω κατι..μωρε και εγω ακομα κοιμαμαι πολυ, σαν ναρκωμενη θα ειμαι σημερα που ξυπνησα απο τις 8 30

τι ωραι ασκηνη περιγραεψες με την γυναικα σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπαμπ περιμενουμε νεα απο το σπορι και φυλο αν ειδες

αχ να σας πω και το αλλο δεν με πιστευουν οτι δεν ειδαμε φυλο και μου λενε το ξερεις και δεν μας το λες :shock::shock::shock:, ελεος καλε λεω, μακαρι αν το ηξερα, βεβαια ειμαι πολυ ευχαριστημενη που ειναι γερο

φιλια πολλα σε ολους καλη μερα να εχουμε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Χάχα Σωκράτη άσε το θέμα με τις ορμόνες γιατί πονάει... Νομίζω ότι και μόνο η συνειδητοποίηση ότι εκεί μέσα σε λίγο καιρό θα κουλουριάζεται ένα ανθρωπάκι δεν μπορεί παρά να σε συγκινεί...

Εγώ κάθε φορά που σκέφτομαι το κοριτσάκι μου λεω στον άντρα μου αν γινόταν να με κοιμίσει και να ξυπνήσω τον Δεκέμβρη..

Λίγα - λίγα τα ψώνια.. μέχρι να το χωνέψει.. Τα μπλουζάκια 0-3 με στάμπα i love mummy άστα για Γενάρη,

Μπαμπούλα τι έγινε το νινάκι το είδαμε? Όλα καλά εύχομαι!

zophie δυστυχώς εγώ την Β επιπέδου θα την κάνω πάλι στο ιατρείο του γυναικολόγου μου οπότε θα δώσω το κατοστάρι κανονικά. Άμα μάθεις πες μου κι εμένα. Εγώ παω στις 30 για την εξέταση και περιμένω πως και πως!!! Ούτε λεφτά σκέφτομαι ούτε τίποτα. Έχω τόση αγωνία που αν όλα πανε καλά μπορεί να του δώσω και 100 χαρτζιλίκι ακόμα..:rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Χάχα Σωκράτη άσε το θέμα με τις ορμόνες γιατί πονάει... Νομίζω ότι και μόνο η συνειδητοποίηση ότι εκεί μέσα σε λίγο καιρό θα κουλουριάζεται ένα ανθρωπάκι δεν μπορεί παρά να σε συγκινεί...

Εγώ κάθε φορά που σκέφτομαι το κοριτσάκι μου λεω στον άντρα μου αν γινόταν να με κοιμίσει και να ξυπνήσω τον Δεκέμβρη..

Λίγα - λίγα τα ψώνια.. μέχρι να το χωνέψει.. Τα μπλουζάκια 0-3 με στάμπα i love mummy άστα για Γενάρη,

Μπαμπούλα τι έγινε το νινάκι το είδαμε? Όλα καλά εύχομαι!

zophie δυστυχώς εγώ την Β επιπέδου θα την κάνω πάλι στο ιατρείο του γυναικολόγου μου οπότε θα δώσω το κατοστάρι κανονικά. Άμα μάθεις πες μου κι εμένα. Εγώ παω στις 30 για την εξέταση και περιμένω πως και πως!!! Ούτε λεφτά σκέφτομαι ούτε τίποτα. Έχω τόση αγωνία που αν όλα πανε καλά μπορεί να του δώσω και 100 χαρτζιλίκι ακόμα..:rolleyes:

Καλημερες!!!! Εχτες εκανα ενα μικρο escape. Πηγα με 2 φιλες μου για μπανιο και γυρισα 11:30 το βραδυ!!! Ξεχαστηκα λιγο, τι καλα που ητανε!

Barboula καλε θα μας σκασεις..τι εγινε μ το ζουζουνι σου???

Σωκρατη ειδες τι ωραια ειναι να ψωνιζεις για το μπεμπη??? Καλα κι εγω απο ορμονες..αστα κλαιω συνεχεια και ειδικα με τα κοριτσια μου.

Papatrikos ξερεις αν δεν στην κανει ειδικος εμβρυολογος γιατι να πληρωσεις τον γιατρο σου. Ειναι μια πολυ σοβαρη εξεταση και να μην χαριστεις σε κανεναν. Κι μενα μου χε πει να μου την κανει (χωρις επιβαρυνση φυσικα) και ψαχτηκα λιγο και δεν ειναι να παιζουμε. Ο εμβρυολογος ειναι εξειδικευμενος και κανει μονο αυτη τη δουλεια. Νομιζω πως καποιο κοριτσι ειχε βαλει και το link με τους εγκεκριμενους στην Ελλαδα. Εγω παντως του εξηγηθηκα του γιατρου στο προηγουμενο ραντεβου και του ειπα πως οκ, αλλα εγω την β-επιπεδου θα την κανω στον Μακαριο Ελευθεριαδη. Τι να πει οχι?Μου ειπε οτι εκεινος την κανει για να μην μας ξοδευει εξτρα κι οτι αν δεν δει κατι καλα τοτε μας στελνει σε εμβρυολογο. Αν δεν δει ο δικος σου καλα θα ξαναπληρωσεις 100ρικο ετσι για πλακα ή και να μην βλεπει δεν θα πει τιποτα και θα σ αφησει ετσι? Κανε οπως νομιζεις βεβαια εγω απλα την γνωμη μου λεω..

EDIJp1.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΑΓΟΡΙ.....!!!

ειχα γραψει ενα κατεβατο κ σβηστηκε....ουφφ.....!!!δεν πειραζει!!!

αργησαμε αλλα το ειδαμε το μωρουλι μας.....ειχε πολυ κοσμο στο ιατρειο κ πολλα μωρακια δεν ηταν στην σωστη θεση κ περιμεναμε μεχρι τις 10.15 για να μας παρει εμας μεσα...αυτο ηταν απο εκει κ περα χαζεψαμε.....!!μας εξηγουσε ο γιατρος τι βλεπουμε συνεχεια κ ελεγε στην βοηθο του για τις μετρησεις συνεχεια τελεια κ φυσιολογικα...πηρε κ ο γιατρος μου εκεινη την ωρα κ του ελεγε οτι με εξεταζει εκεινη την ωρα κ οτι ολα ειναι τελεια..μας εξηγουσε τα παντα κ εμεις με τα ματια καρφωμενα στην οθονη κ ενα χαμογελο τον ακουγαμε με ολη μας την προσοχη....κρατησε περιπου 25 λεπτα κ μετα μιλησαμε λιγο ακομα να μας ξαναπει οτι ολα ειναι φυσιολογικα κ με βαση κ του τεστ papp-a θα βγει το αποτελεσμα αν κ λεει ολα θα ειναι καλα....μαλλον επειδη με εβλεπε αγχωμενη ολη την ωρα κ μου ελεγε να χαλαρωσω...χε χε χε...!!φυγαμε με χαμογελο Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ με χαμογελο...!!

βλεπω εσεις ψωνια.....εκδρομες.....συγκινησεις....ολαααα......!!χαιρομαιιιιιιιι για ολααααααα κ πανω απο ολα που εχουμε γερα μωρακια......για φυλο δεν ρωτησα καν....δεν με απασχολουσε εκεινη την ωρα κατι τετοιο...ισως σε 2 εβδομαδες που θα παω στον γιατρο μου πριν φυγω διακοπες να μου πει εκεινος τιποτα...αλλιως μετα τις διακοπεςςςςς...!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΑΓΟΡΙ.....!!!

ειχα γραψει ενα κατεβατο κ σβηστηκε....ουφφ.....!!!δεν πειραζει!!!

αργησαμε αλλα το ειδαμε το μωρουλι μας.....ειχε πολυ κοσμο στο ιατρειο κ πολλα μωρακια δεν ηταν στην σωστη θεση κ περιμεναμε μεχρι τις 10.15 για να μας παρει εμας μεσα...αυτο ηταν απο εκει κ περα χαζεψαμε.....!!μας εξηγουσε ο γιατρος τι βλεπουμε συνεχεια κ ελεγε στην βοηθο του για τις μετρησεις συνεχεια τελεια κ φυσιολογικα...πηρε κ ο γιατρος μου εκεινη την ωρα κ του ελεγε οτι με εξεταζει εκεινη την ωρα κ οτι ολα ειναι τελεια..μας εξηγουσε τα παντα κ εμεις με τα ματια καρφωμενα στην οθονη κ ενα χαμογελο τον ακουγαμε με ολη μας την προσοχη....κρατησε περιπου 25 λεπτα κ μετα μιλησαμε λιγο ακομα να μας ξαναπει οτι ολα ειναι φυσιολογικα κ με βαση κ του τεστ papp-a θα βγει το αποτελεσμα αν κ λεει ολα θα ειναι καλα....μαλλον επειδη με εβλεπε αγχωμενη ολη την ωρα κ μου ελεγε να χαλαρωσω...χε χε χε...!!φυγαμε με χαμογελο Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ με χαμογελο...!!

βλεπω εσεις ψωνια.....εκδρομες.....συγκινησεις....ολαααα......!!χαιρομαιιιιιιιι για ολααααααα κ πανω απο ολα που εχουμε γερα μωρακια......για φυλο δεν ρωτησα καν....δεν με απασχολουσε εκεινη την ωρα κατι τετοιο...ισως σε 2 εβδομαδες που θα παω στον γιατρο μου πριν φυγω διακοπες να μου πει εκεινος τιποτα...αλλιως μετα τις διακοπεςςςςς...!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D Tι ωραια!!!!!!!! Μπραβο βρε κοριτσι πολυ χαιρομαι!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...