Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους τι κανετε?πως ειστε??????ολα καλα?

εγω σημερα περιμενω να ερθει 5 η ωρα για να δω το μωρακι μου!!!!!θα μου κανει αραγε δωρο για τα γενεθλια μου το φυλο του?:rolleyes::rolleyes:

Χρόνια πολλά. Πολύχρονη.πως πήγε ο υπέρηχος? σου έκανε δώρο σήμερα το μπεμπουλίνι?: εύχομαι όλα τέλεια.

οι άλλες εγκυούλες τι κάνετε? Δύσκολο αυτό το καλοκαίρι να περάσει. Μετράω ξαναμετράω τις μέρες τίποτα. δεν περνάνε.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας εγκυουλες, ευχαριστω για τις ευχες να ειστε ολες καλα και με το καλο τα μωρακια μας :P

ειχα κοσμο μεχρι πριν λιγο και πριν παω για υπνο ειπα να πω ενα γεια;)

με το σπορακι ολα καλα, τελεια θα ελεγα, κοιμοτανε μωρε το ψυχακι μου, ησυχο πολυ ηταν αλλα φυλο γιοκ :rolleyes::rolleyes: δε φαινεται τιποταααααα, λιγο που ειναι παλιος ο υπερηχος του ιατρου λιγο που τα ποδαρακια ειναι θεοκλειστα , ε και παλι τιποτα δεν ειδαμε , τζαμπα το ταρακουνησου ο ντοκτορ , και φωτογραφια που πηγαμε να το βγαλουμε απο τον υπερηχο ουτε φαινοταν:|, τουλαχιστον το ειδα και ειναι καλα, ολοκληξρο μωρακι :D

τωρα ξανα ραντεβου στις 20/08 :cry: βαστα καρδια μου:| οπου θα κανω και την β επιπεδου , νομιζω θα ειμαι η τελευταια στο πινακακι μας!!!!σημερα εκανα και την εξεταση το αλφα τεστ που λεγαμε και αποτελεσματα σε καμια βδομαδα ευχομαι να ειναι ολα καλα, οι μετρησεις παντως που εκανε ο γιατρος ειναι απολυτα φυσιολογικες:rolleyes::rolleyes:

αυτες τις εξετασεις που λετε δεν τις εκανα ουτε εγω, ουτε καν τις αναφερε ο γιατρος μου, αλλα μαλλλον ο καθενας εχιεε την δικη του τακτικη

παπατρικο εγω τις υπατιτιδες τις εκανα ολες και την β και την c αλλα ευτυχως δουλευει η θεια στο νοσοκομειο και τις εκανα δωρεαν

τα φαγτα εμενα δεν μου μυριζουν πια ολα τουλαχιστον, αλλα εχω πολλα φουσκωματα, το στομαχι τεζα μιλαμε:?

Ζοφη δεν πιστευω να ειναι κατι ανησυχητικο, ωστοσο για να ηρεμησεις μιλα με τον γιατρο σου, φανταζομαι θα ειναι απο την μητρα , απο το μωρο κατι τετοιο

φιλια πολλα σε ολες και καλο βραδυ :P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κυρίες μου,

nena1984 μπράβο που είδες το νινι και πήγαν όλα καλά.Για τις 20/8 ετοίμασε τις μεζούρες. Α και χρόνια σου πολλά.

zophie έφυγε ο πόνος;

Εμείς από χθες μπήκαμε στην 23η εβδομάδα και διανύουμε τον 6ο μήνα. Οργώνουμε το δρόμο για να τον βρείτε ομαλό και να μην ταρακουνηθείτε.

Φιλούθκια...

Σωκράτης

καλημερα και απο μενα!!!!

Nena τελεια τα νεα απο το μωρακι σου υπομονη τωρα παλι μεχρι τον αλλο μηνα!!Καπου εκει κοντα υπολογιζω και εγω τον β επιπεδου μας,θα μας πει την αλλη βδομαδα εμας που θα μας δει ο γιατρος.Οσο για το φυλο δεν πειραζει γερο να ειναι και οταν ξαναπας για β επιπεδου θα δεις σιγουρα τοτε!!

zophie αν πονας ακομα να παρεις τον γιατρο σου τηλεφωνο!Ελπιζω ομως να εχεις περασει και να ηταν απο το μωρο που μεγαλωνει!

Soch να τον οργωσετε καλα τον δρομο ;) !Τυχερος εισαι μπαινετε στο γ τριμηνο και πλησιαζετε το ονειρο!Εμεις οπως λεει και η happybear ολο μετραμε και δεν περνανε οι μερες με τιποτα!!

happybear Υπομονη κοπελα μου οπως ολες μας ...εσυ εχεις και δυο σε συσκευασια ενος!!! :)

Grace αυτο το φαγητο πια θα με τρελανει ουτε στο α τριμηνο δεν με χαλουσαν ετσι ...Τι να κανουμε ...Τα μωρα μας κακοφαγα θα βγουν μαλλον!!!!!!

Λοιπον να ρωτησω παλι γιατι εγω σαν πρωταρα ολο αποριες ειμαι ....:)

Ημουν ξαπλωμενη ανασκελα και ενιωσα κατι να κινειται και κοιταω την κοιλια μου και βλεπω ενα μικρο μπαλακι να πεταγετε εξω απο την κοιλια μου κατω απο τον αφαλο και βαζω το χερι να το ακουμπησω και αμεσως τραβηκτηκε μεσα και ενιωσα σαν γαργαλημα..Αυτο ειναι το μωρο μου ρε παιδια ή τσαμπα χαρηκα??Μετα λεω μωρε νωρις ειναι να τον ακουω τωρα αλλα ο υπερηχος μας βγαζει μια βδομαδα πιο μεγαλους παντα..Τι λετε??

wsUfp2.png

Nενάκι χρόνια σου πολλά κούκλα μου. Και του χρόνου με υγεία κι ένα στρουμπουλό μωράκι να σου σβήνει τα κεράκια.

Σωκράτη με το καλό να τις σαραντίσετε τις εβδομάδες κι εμείς από πίσω :P

Εμένα δεν μʼενοχλει απολύτως τίποτα εκτός λίγο από το κρεμμύδι που κατά τα άλλα λατρεύω αλλά πλέον με ενοχλεί η γεύση που αφήνει μετά στο στόμα. Ξεκίνησα και τη διατροφή κι έχω χάσει 1 κιλό.. ο άντρας μου φωνάζει

:tongue::tongue:

Βρε παιδία καμιά άλλη την έκανε τη εξέταση για την ηπατίτιδα β (anti HBV)? Είναι μοριακή εξέταση δεν γίνεται απλά και κοστίζει γύρω στα 150...:shock: Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια...ΝΕΝΑ δεν πειραζει που δεν ειδες φυλλο φτανει που ειναι καλα το μωρουλι σου!!!!!

chot δεν ξερω πως ειναι να κλωτσαει το μωρουλι αλλα οπως το περιγραφεις μαλλον εκεινο ειναι που σου κανει ναζακια...

οσο για το φαγητο εμενα αυτες οι παραξενιες με το κρεας μου κρατησαν μια εβδομαδα περιπου...μετα ξαφνικα επανηλθα διστακτικα....

σημερα ξυπνησα με ενα φουσκωμα εκνευριστικο στο στομαχι κ με ενοχλει πολυ ειδικα τωρα που ειμαι καθιστη κ προσπαθω να γειρω την καρεκλα μου πισω αλλα με ενοχλει...χθες κοιμομουν απο τις 10 η ωρα κοριτσια...δεν σηκωθηκα ουτε για τουαλετα κ κοιμομουν κ αλλο...αχαχα....σκεφτομουν οτι οσο κοιμαμαι τοσο πιο γρηγορα θα ερθει το βραδυ για να κανουμε την αυχενικη διαφανεια επιτελους.....!!

εμαθα κ νεα απο 2 εγκυμονουσες....η μια κοριτσακι η αλλη αγορακι......!!!η κοπελα με τα διδυμα δεν ξερουμε ακομα...αλλα τα μωρακια της ειναι μια χαρα....!:D:D αντε να φτασει 9 η ωρα το βραδυ πιαααααααααααααααα....!!!

Jr39p2.png

Καλημερουδια!!!! Παλι δεν κοιμηθηκα το βραδυ:( δεν πειραζει , σημερα δουλευει ο αντρας βραδυνος οποτε πρω πρωι μου φτιαξε την μερα;)

Chot ΝΑΙ!!!! το μωρουλι σου ειναι!! Ετσι ξεκιναει, στην αρχη στριμωχνεται σε γωνιτσες και τεντωνεται και σε κανα μηνα που θα χει μεγαλυτερα ποδαρακια θα αρχισει να σε κλωτσαει κιολας:D:D:D. Δεν ειναι τελειο??? Εμενα μου τα κανει εδω και καιρο αλλα οκ εμενα ειναι και το 3ο.

Σωκρατη μπηκατε στο 6ο ε??? Ποπο πως θα περασει ο καιρος χαμπαρι δεν θα παρουμε! Αχ, ποτε ημουν εγκυος και τον Σεπτεμβρη η κορουλα μου θα παει γυμνασιο...Φυλαχτο κοριτσια και αγορι ολα αυτα τα χρονια γιατι δεν ξαναγυρνανε...

Νενακι το δες το ζουζουνακι σου ε??? Χουζουριαρικο?Κοιμοτανε ε? Αχουτο μωρε..

Ξερω, πρεπει να χεις σκασει που δεν ειδες τι ειναι. Ειναι ωραιο να ξερεις, το πρωσοποποιεις μετα:P! 20/8 μου πε κι εμενα γιατι θα μαι 21 εβδομαδων , τοσο νωρις β-επιπεδου? ή για επανεξεταση? Νομιζα οτι δεν το κανουν νωριτερα...που την κανεις εσυ? Εγω ειπα στον γιατρο μου (επειδη ηθελε εκεινος να την κανει) να παω σ ενα εμβρυολογο που ξερω, δεν βρηκα στο Ελενα ραντεβου:(

EDIJp1.png

καλημερα κοριτσακια...ΝΕΝΑ δεν πειραζει που δεν ειδες φυλλο φτανει που ειναι καλα το μωρουλι σου!!!!!

chot δεν ξερω πως ειναι να κλωτσαει το μωρουλι αλλα οπως το περιγραφεις μαλλον εκεινο ειναι που σου κανει ναζακια...

οσο για το φαγητο εμενα αυτες οι παραξενιες με το κρεας μου κρατησαν μια εβδομαδα περιπου...μετα ξαφνικα επανηλθα διστακτικα....

σημερα ξυπνησα με ενα φουσκωμα εκνευριστικο στο στομαχι κ με ενοχλει πολυ ειδικα τωρα που ειμαι καθιστη κ προσπαθω να γειρω την καρεκλα μου πισω αλλα με ενοχλει...χθες κοιμομουν απο τις 10 η ωρα κοριτσια...δεν σηκωθηκα ουτε για τουαλετα κ κοιμομουν κ αλλο...αχαχα....σκεφτομουν οτι οσο κοιμαμαι τοσο πιο γρηγορα θα ερθει το βραδυ για να κανουμε την αυχενικη διαφανεια επιτελους.....!!

εμαθα κ νεα απο 2 εγκυμονουσες....η μια κοριτσακι η αλλη αγορακι......!!!η κοπελα με τα διδυμα δεν ξερουμε ακομα...αλλα τα μωρακια της ειναι μια χαρα....!:D:D αντε να φτασει 9 η ωρα το βραδυ πιαααααααααααααααα....!!!

ΑΑααα σημερα εχετε αυχενικη??? Ω θα δεις μωρακι!!!!!

EDIJp1.png

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι :)

Ευτυχώς εκείνος ο ενοχλητικός πόνος που σας έλεγα έφυγε! Το αποδίδω λοιπόν στην δυσκοιλιότητα μου και στο ότι μεγαλώνει η μήτρα .. Βέβαια έχω να δείξω στον γιατρό τα αποτελέσματα από τις μικροβιολογικές εξετάσεις και το Α-τεστ, οπότε όταν πάω θα ρωτήσω κιόλας για να έχω ήρεμο το μυαλό μου!

Κατά τα άλλα .. το απόγευμα μου ήταν πολύ δροσερό κάτω από το κλιματιστικό! Επιτέλους .. γιατί είχα λιώσει πια στο σπίτι! Το βράδυ στο υπνοδωμάτιο ήταν λίγο δύσκολα τώρα που καλοέμαθα .. αλλά μόνο μέχρι να κοιμηθώ, μια που το πρωί ξύπνησα με δροσιά .. έκανα και το ντουζάκι μου και έτοιμη και δροσερή για να ξεκινήσει με το καλό η μέρα μου :)

Ακόμη κανένα νέο από τα ενδότερα .. πολύ ήσυχο αυτό το μωρό είναι! αχαχα! Λέτε να είναι έτσι και με το καλό όταν μας έρθει;

XzvPp2.png

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σημερα θα δω το μπεμπακι μας ....μετα απο 3 εβδομαδες......το αφησα κουτσικο 18 χιλιοστα κ σημερα θα ειναι ανθρωπακι κ διπλασιο λογικα.....!!!ανυπομονω να περασουν οι ωρες.....!!:Dκ να μου φυγει κ αυτο το φουσκωμα.....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

papatrikos εψαξα τις εξετασεις μου και εγω δεν την εκανα μονο για την ηπατιτιδα C (antiHCV) μου ειχε γραψει.Σου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απαραιτητη να γινει?

barboula ετοιμασου σημερα να τρελαθεις απο τη χαρα σου!Θα δεις μπεμπακι κανονικο οχι μονο διπλασιο παραπανω θα ειναι σιγουρα!Υπομονη μεχρι το βραδυ!!

zophie αφου εφυγε δεν θα ηταν κατι αλλα καλυτερα να το πεις και στο γιατρο σου να εισαι σιγουρη οτι ολα ειναι οκ!

Grace να χαρω ελευθερα τοτε αφου εσυ λογο εμπειριας ξερεις καλυτερα!!Πω πω τελειο ηταν θελω να το νιωθω καθε στιγμη τωρα ...Ενταξει πολλα ζηταω ;) !!!!!!!

Φιλακια για την ωρα απο μενα!

wsUfp2.png

καλημερα, ευτυχως εχει και σημεα λιγη δροσια και κατι γινεται

grace στις 20-08 θα ειμαι ακριβως 20 βδομαδων και ο γιατρος μου ειπε οτι η β επιπεδου γινεται απο την 20 -22 το πολυυυυ 23 βδομαδα οποτε ειμαι μεσα στο οριο!στον γιατρο μου θα την κανω αρχικα αλλα επειδη ο υπερηχος του δεν ειναι και πολυ συγχρονος θα παω για το 100% και σε καποιο εξιδικευμενο κεντρο δεν ξερω ομως ακομα που, μου ειπε χτες η ξαδερφη μου οτι απο το ικα για την β επιπεδου παιρνεις πισω 100 ευρω αλλα λεει πριν την κανεις και καλα πρεπει να πας, ξερει καποις κατι για το θεμα?

σωκρατη οργανωνε εσυ ακολουθοπυμε εμεις , με το καλο ολοι μας να παρουμε αγκαλια τα σπορακια μας

μπαρμπ με το καλο κοριτσακι μου η αυχενικη καλα αποτελεσματα και καλο λιωσιμο με το σπορακι σας

παπατρικος εγω την εκανα την ηπατιτιδα και την β και την c αλλα τζαμπανταν γιατι δουλευει η θεια στο νοσοκομειο, ρωτα τον γιατρο σου αν πρεπει να γινει σιγουρα και γιατι για να σου λυθουν οι αποριες

zophie αφου περασε ο πονος μαλλον εντερακι ηταν , τι να κανουν και αυτα ζοριζονται μωρε!!

chot τυχερηηηηηηη θελω και εγω να το νιωσω αυτο, κλαψ!!!απολαυσετο κοριτσακι μου αφου ειναι το σπορακι σου πιθανοτατα απολαυσε τοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

εμενα ο γιατρος με ειπε χτες μεχρι την αλλη φορα σιγουρα θα το νιωσεις, ε αντε να δουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σας φιλω για την ωρα και ιδιαιτερως στις κοιλιτσες:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.....ανυπομονω σημερα να βγουν πρωτα απο ολα ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....κ μετα να απολαυσω το μωρουλι μου....!!επιτελους.....!!να ρωτησω ποση ωρα διαρκει κ αν την εχει κανει καμια στο embryocare...θα κανω κ για την κυστικη ινωση σημερα κ test papp-a σημερα....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...