Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Ομορφες εγκυούλες μου και μοναδικε κυριε μας..καλημερα σας...Σας εχασα εχω να μπω πολλες μερες...Ειχα πάει στο χωριο να παρω τον μικρουλι μου...μου ελειψε πολυ δυο βδομαδουλες που ειχα να τον δω και ασχολουμαι συνεχεια μαζι του... Ο κακομοιρης μου εχει παθει και γαστρεντεριτιδα και μας εχει καταχ@σ@ι..χιχιχι..το καημενουλι μου..το εχω μουρλανει στο ρυζι και στο ρυζόγαλο...

Κατα τα αλλα εγω καλουτσικα..με εχει παθανει η ζεστη..εκει μου λεω να συνελθω με τους εμετους ειναι η κωλοζεστη που με χαλάει...

Καλα σημερα κοντεψε να με χτυπησει εγκεφαλικο..πηγα στην Βιοατρικη να κανω τις εξετασεις του ενδοκρινολογου πο μου ειχε γραψει ..αυτε τις δικαιολογουσε το ταμειο εκτος απο μια ..και ειπα να κανω και τις εξετασεις που μου ειχε γραψει ο γυναικολογος για ερπη και λιστερια...ποσο μου πηγε το μαλλι και βγηκα κουρεμενη...185 ευρω...κοντεψα να μεινω..αφου μου ηρθε να τις πω φερτε το αιμα πίσω...πωπωπ..γιατι τοσο πολυ ρε παιδια..εσεις που τις ειχατε κανει..την πατησα αυτη την φορα σαν..μην πω..ενω παντα ψαχνομαι τωρα επειδη ημουν χαλια λεω τι να ψαχνω σιγα ποσο θα παει..και να που πηγε..σοκ..σοκ..σοκ..τεσπα..τα μωρακια μας να ειναι καλα....

Επιση να καλοσωρισω και τα δυο καινουρια κοριτσακια μας...με το καλο τα μπεμπάκια σας....

Αυτα τα νεα μου..ανυπομωνω να περασουν αυτη η βδομαδα και η αλλη και μετα άδεια.......

Φιλάκια....σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μάλλον σου ξέφυγε το προηγούμενο μηνυμά μου.......:tongue:

15η-18η ο 4ος μήνας κύησης και

19η-22η ο 5ος!

αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράει καλά η εγκυμοσύνη και σε ποια εβδομάδα αλλάζουμε μήνα είναι το λιγότερο! σωστα??;)

Καθόλου δεν μου ξέφυγε, ευγενικά λεω οτι ειναι λάθος :P

Γεννάμε κανονικά στο τέλος του ένατου μήνα όχι στην αρχή του. Την 17 εβδομάδα έχεις συμπληρώσει τον τέταρτο μήνα και έχεις μπει στον πέμπτο. 4Χ4 =16 μπακαλίστικα όπως είπα

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα σε όλες.

Κορίτσια δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι και από τον γιατρό μας αλλά και από το νοσοκομείο. Θα μπορέσω να έχω ολοκληρωμένη άποψη αφού γεννήσουμε και επιστρέψουμε σπίτι.

Από εκεί και πέρα, δεν συμφωνώ απόλυτα με τη ρήση "κάνε οικονομίες αλλού και όχι στη διαδικασία της κύησης". Και να γίνω πιο συγκεκριμένος:

1. Για μένα είναι σημαντικό να περάσουμε αυτές τις 4-5 μέρες αμέσως μετά τη γέννα χωρίς να ενοχλούμε και να μας ενοχλούν. Να αισθάνεται η γυναίκα μου άνετα, να μπορούν να μας δουν οι δικοί μας άνθρωποι χωρίς περιορισμούς. Γιατί πρέπει να το πληρώσω αυτό (δηλαδή το μονόκλινο) 3 & 4 & 5 χιλιάρικα στο ιδιωτικό όταν υπάρχει η ίδια ακριβώς δυνατότητα στο δημόσιο, την οποία μάλιστα έχω προπληρώσει; Εννοώ πως πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω χρειαστεί ποτέ κάτι ανταποδοτικό.

2. Γιατί θα πρέπει να αποταθώ σε ιδιώτη για ορισμένες εξετάσεις (π.χ. έλεγχος αμνιακού υγρού) καταβάλλοντας υψηλό κόστος όταν μπορεί να γίνει σε δημόσιο εργαστήριο χωρίς κόστος; Το μόνο που χρειάζεται είναι καλός προγραμματισμός και ραντεβού από νωρίς.

Θέλω να πω πως υπάρχουν επιλογές τις οποίες οι περισσότεροι έχουμε πληρώσει εκ των προτέρων και είναι διαθέσιμες. Φυσικά με ψάξιμο, πάντα με κριτήρια ποιότητας αλλά σίγουρα υπάρχουν. Παράδειγμα: γνωρίζετε πως υπάρχει εξειδικευμένο οδοντιατρείο για εγκύους στο Έλενα; Με ραντεβού μπορεί κάποια κοπέλα να κάνει από απλές εργασίες (π.χ. καθαρισμός) μέχρι πιο σύνθετες (εξαγωγή, σφράγισμα κ.λπ.) και πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό που παρακολουθεί την κύηση.

Δεν ξέρω αν σε κάποιες ακούγομαι περίεργα, σας βεβαιώ πως είμαι έτοιμος να καταβάλω όποιο κόστος απαιτηθεί για το καλό της συζύγου και του παιδιού μου. Αυτό όμως που πραγματικά χρειάζεται και θα κάνει τη διαφορά.

Δεν ακούγεσαι περίεργα. Κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στο Αρεταίειο είχα πει θα γεννήσω με τον μεγαλογιατρό και διευθυντή της κλινικής. Απλά εγω στάθηκα άτυχη και ο σούπερ γιατρός ετυχε να τα σκατώσει σε μένα.

Τα 2.500 τα έδωσα τελικά για να γεννήσω σε ιδιωτικό και να φύγω με άδεια καρδιά και αγκαλιά...Ευτυχώς που τουλάχιστον εκεί δεν με έσφαξαν από πάνω.

Δύσκολα πράγματα και που τα γράφω.... Αν είσαι τυχερός όλα πανε καλά είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο είτε σπίτι σου. Αν πάλι έχεις καεί απʼτο χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Δίνεις τα ωραία σου λεφτά πιστεύοντας ότι θα σε προσέξουν λίγο παραπάνω, κάνεις το σταυρό σου και περιμένεις...

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

αχχχχ βρε Γεωργια σε επιασαν κοροιδο....κ νομιζω οτι το ειχα γραψει.....οταν μου ειπε ο γιατρος για ερπη κ λιστερια πηρα τηλεφωνο στην βιοιατρικη κ ρωτησα κ μου ειπαν 135 ευρο κ λεω ενταξει γεια σας...κ παιρνω σε ενα διαγνωστικο αλλο της περιοχης μου κ μου λενε 25...κ τους λεω ειστε σιγουροι..?μου λεει φυσικα ειναι 4 η 5 εξετασεις μαζεμενες κ κανει τοσο...λεω ευχαριστω...κ ξαναπαιρνω στην βιοιατρικη κ ξαναρωταω μηπως εγινε λαθος κ ξαναλεω τις εξετασεις κ μου λενε 135 ευρο αφου πρωτα κ καλα η κοπελα νομιζε οτι ηθελα ραντεβου κ μου φωναζε οτι δεν κλεινουμε ραντεβου για αιμα....κ νευριασα....αλλα τελικα πληρωσα 25 κ τα πηρα μετα απο 3 εργασιμες....κ μια χαρα ολα....εμενα δεν με ενοχλει να περιμενω στην ουρα ειλικρινα αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε σε ενα ξεχωριστο δωματιο κ οχι με ολους τους ηλικιωμενους ρε παιδι μου....ακομα κ στο ικα οταν πηγαινε περυσι η κουμπαρα μου τις εγκυμοσουνες τις εβαζαν σε ξεχωριστη αιθουσα αναμονης ας πουμε....τλσπ....να χαρεις το παιδακι σου Γεωργια.....κ ευχομαι να περασει γρηγορα η γαστρεντεριτιδα....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Δεν ακούγεσαι περίεργα. Κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στο Αρεταίειο είχα πει θα γεννήσω με τον μεγαλογιατρό και διευθυντή της κλινικής. Απλά εγω στάθηκα άτυχη και ο σούπερ γιατρός ετυχε να τα σκατώσει σε μένα.

Τα 2.500 τα έδωσα τελικά για να γεννήσω σε ιδιωτικό και να φύγω με άδεια καρδιά και αγκαλιά...Ευτυχώς που τουλάχιστον εκεί δεν με έσφαξαν από πάνω.

Δύσκολα πράγματα και που τα γράφω.... Αν είσαι τυχερός όλα πανε καλά είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο είτε σπίτι σου. Αν πάλι έχεις καεί απʼτο χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Δίνεις τα ωραία σου λεφτά πιστεύοντας ότι θα σε προσέξουν λίγο παραπάνω, κάνεις το σταυρό σου και περιμένεις...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου....και πραγματικα λυπαμαι που ειναι οντως ετσι τα πραγματα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αχχχχ βρε Γεωργια σε επιασαν κοροιδο....κ νομιζω οτι το ειχα γραψει.....οταν μου ειπε ο γιατρος για ερπη κ λιστερια πηρα τηλεφωνο στην βιοιατρικη κ ρωτησα κ μου ειπαν 135 ευρο κ λεω ενταξει γεια σας...κ παιρνω σε ενα διαγνωστικο αλλο της περιοχης μου κ μου λενε 25...κ τους λεω ειστε σιγουροι..?μου λεει φυσικα ειναι 4 η 5 εξετασεις μαζεμενες κ κανει τοσο...λεω ευχαριστω...κ ξαναπαιρνω στην βιοιατρικη κ ξαναρωταω μηπως εγινε λαθος κ ξαναλεω τις εξετασεις κ μου λενε 135 ευρο αφου πρωτα κ καλα η κοπελα νομιζε οτι ηθελα ραντεβου κ μου φωναζε οτι δεν κλεινουμε ραντεβου για αιμα....κ νευριασα....αλλα τελικα πληρωσα 25 κ τα πηρα μετα απο 3 εργασιμες....κ μια χαρα ολα....εμενα δεν με ενοχλει να περιμενω στην ουρα ειλικρινα αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε σε ενα ξεχωριστο δωματιο κ οχι με ολους τους ηλικιωμενους ρε παιδι μου....ακομα κ στο ικα οταν πηγαινε περυσι η κουμπαρα μου τις εγκυμοσουνες τις εβαζαν σε ξεχωριστη αιθουσα αναμονης ας πουμε....τλσπ....να χαρεις το παιδακι σου Γεωργια.....κ ευχομαι να περασει γρηγορα η γαστρεντεριτιδα....!!:D:D:D:D

Αχου...καλα ποσο βλάκας ειμαι..γιαιτι δεν το ειχα διαβασει....τωρα με εχει πιασει πραγματικα η καρδια μου...μα καλα οτι θελει ο καθενας κοστολογει...ελεος...που ζουμε πια...Την πατησα ασχημα σημερα..φτου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

papatrikos θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...αλλα μην τα σκεφτεσαι τωρα αυτα κ στεναχωρεις το μπεμπακι στην κοιλιτσα σου....τιποτα δεν αναπληρωνει την τοτε αδεια σου αγκαλια....αλλα τωρα θα ερθει το μωρακι σου κ θα ειναι ολα καλα.....!!λυπαμαι πολυ για οτι περασες!

Georgia μου θα σου ελεγα δεν πειραζει αλλα ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα αλλα τωρα ειμαστε σιγουρες οτι δεν θα την ξαναπατησεις....οσες κανουμε εξετασεις αν θελετε γραφετε κ τι πληρωνετε να ξερουμε σε τι τιμες κυμαινονται οι εξετασεις μας...μην την παταμε.....!!!:D:Dσημερα θα φτιαξω φακουλες....κ οσο φαω....γιατι μου εχει κοπει η ορεξη λιγακι...μαλλον απο την ζεστααααααααααα...!!αντε κ σε ενα τεταρτο σχολαωωωω..!!:cool:

Jr39p2.png

καλησπερα σε ολους τι κανετε?πως ειστε??????ολα καλα?

εγω σημερα περιμενω να ερθει 5 η ωρα για να δω το μωρακι μου!!!!!θα μου κανει αραγε δωρο για τα γενεθλια μου το φυλο του?:rolleyes::rolleyes:

για τους μηνες-εβδομαδες να πω και εγω οτι συμφωνω με την παπατρικο, οταν φτασουμε στην 17η μπαινουμε και στον 5ο

http://www.123baby.me/pregnancy_chart.html

τωρα για νοσοκομεια, κλινικες, λεφτα, ιδιωτικα κτλ, κλτ, θα πω απλως οτι οπου και να πας πρεπει να εχεις το θεο μαζι σου γιατι ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο το ιδιο ειναι, πανω κατω, αλλωστε και στα δημοσια πια δεν παιρνουν χρηματα απο τον εοπυυ????τα 900 ευρω κανονικοτατα ουτε τα βλεπεις, αρα ..τωρα εμενα η κολλητη μου που γεννησε πριν 40 μερες στο νοσοκομειο ηταν και καλα και χαλια, δλδ ηταν σε ενα δωματιο με αλλες 6 χωρις κλιματιστικο, με ενα παραθυρο και μια τουαλετα, σαν τις κατσαριδες, στο θεμα γεννας ηταν τυχερη γιατι γεννησε σε μερα που δεν εφημερευε και ηταν μονη της, βεβαια την ξεγεννησε ο ειδικευομενος, επισκληριδιος ουτε λογος.τα συμπερασματα δικα σας!ο καθενας μας εχει διαφορετικη αποψη στο θεμα, και απολυτως φυσιολογικο ειναι και απολυτα δικαιολογημενο!!!!!!!!!

παπατρικος θα μονο οτι λυπαμαι για οτι εγινε και οτι περασες:cry::cry:

και συνηθως οι "μεγαλοι" γιατροι ειναι και λιγο κουκουρουκου

και το λεω γιατι η αδερφουλα μου ειναι νοσηλευτρια και δουλευει σε νοσοκομειο και μου λεει η ιδια μακρυααα, ο καθηγητης της ουρολογικης οπου ειναι εχει πεθανει πολυ κοσμο, αλλα το πλασαρει σαν <<καναμε οτι μπορουσαμε>>και μιλαμε για μεγαλο ονομα στην θεσσαλονικη οχι αστεια

αυταααααααααα, φιλια πολλα σε ολους, καλο μεσημεριιι

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κορίτσια,

για τις εβδομάδες και εγώ το είχα ψάξει πολύ...

Πιο κάτω σας παραθέτω το πινακάκι που συμβουλεύομαι και είναι το πιο λογικό στη μέτρηση...

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Κι εγω αυτο ακολουθω;)..

Geοrgia οντως σε χασαμε και θα σου στελνα και μηνυμα σημερα, σε σκεφτομουνα! Περαστικουλια το ζουζουνι σου. Αυτη την εξεταση την κανατε ολες?Εγω γιατι δεν την εχω κανει ποτε καλε???:confused::confused:

Papatrikos..απο εδω και περα μονο χαρες κι ελπιδα!!!!

Nενακι θα δεις σημερα το μπεμπακι???ΑΑΑΑ τελεια:D:D:D:D

EDIJp1.png

Αχ ευχαριστώ βρε κορίτσια. Ο θεός να έχει καλά εμάς και τα μωράκι μας!

Ούτε κι εγώ έκανα αυτές τις εξετάσεις. Έρπη και λιστέρια? Ποιός ξέρει... Εγώ πρέπει να επαναλάβω τις εξετάσεις για μεγαλοκυτταρικό ιό που βγήκε ότι δεν έχω αντισώματα. Μου είπαν να τις κάνω κάθε 2 μήνες.

Επίσης δεν έκανα την εξέταση antiHBV που αν κατάλαβα καλά είναι για ηπατίτιδα Β και φυσικά δεν τη δικαιολογεί το δημόσιο... εσείς την κάνατε?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

nena με το καλο σημερα να δεις το μωρουλι σου...κ να ειναι το ομορφοτερο δωρο το φυλλο του....!!!οτι ποθεις κ χρονια πολλαααααααααααααααααααααααα!!!!!!τα φιλια μουυυυυυυ!

Jr39p2.png

nena χρονια πολλα και ευτυχισμενα και απο μενα!!!!!Περιμενουμε νεα απο το μωρακι σου!!!!!!!

Οσο αφορα τις εξετασεις ερπη και λιστερια ουτε εγω εκανα...!

Εμενα μια βδομαδα τωρα μου βρωμαει το κρεας ...οτι κρεας δω αλλαζω δρομο...Σημερα εφτιαξα παστιτσιο και με χαλουσε και ο κιμας ακομα και τον εβγαζα.Τι κουλο παλι αυτο, πως θα τι βγαζω τωρα μονο με σαλατες και οσπρια?Παντα ηθελα να γινω χορτοφαγος αλλα οχι τωρα που εχει κατεβει ο αιματοκριτης μου..

wsUfp2.png

Καλησπέρα κορίτσια :)

Από χθες βράδυ έχω ένα πόνο δυνατό κάτω χαμηλά στα αριστερά .. και κάποια στιγμή πόνεσα και στα δεξιά .. Δεν είναι συνέχεια, αλλά για αρκετή ώρα! Σκέφτηκα μήπως φταίει η δυσκοιλιότητα που έχω .. Περνάει καμιά σας κάτι τέτοιο; Να ανησυχήσω;

XzvPp2.png

Νενάκι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα να έχεις!!!! Άντε και του χρόνου στα γενέθλια σου θα είσαι αγκαλιά με το μπεμπέ σου! Περιμένουμε νέα σου!!!

Ζοφη μου, με τη μήτρα μας και το μωρό ολοένα να μεγαλώνει τα πονάκια απο δω και απο εκεί είναι φυσιολογικά. Καλό είναι να συμβουλευτείς και το γιατρό σου αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι να σε ανησυχεί!! Ειδικά αν δεν είναι δυνατός και συνεχόμενος πόνος....

chot είναι περιστασιακό νομίζω το θέμα με το κρέας που σου βρωμάει και πιστεύω θα επανέλθεις σύντομα στα φυσιολογικά σου! :)

oYNBp2.png

nena χρονια πολλα και ευτυχισμενα και απο μενα!!!!!Περιμενουμε νεα απο το μωρακι σου!!!!!!!

Οσο αφορα τις εξετασεις ερπη και λιστερια ουτε εγω εκανα...!

Εμενα μια βδομαδα τωρα μου βρωμαει το κρεας ...οτι κρεας δω αλλαζω δρομο...Σημερα εφτιαξα παστιτσιο και με χαλουσε και ο κιμας ακομα και τον εβγαζα.Τι κουλο παλι αυτο, πως θα τι βγαζω τωρα μονο με σαλατες και οσπρια?Παντα ηθελα να γινω χορτοφαγος αλλα οχι τωρα που εχει κατεβει ο αιματοκριτης μου..

Καλα μες στο μυαλο μου εισαι. Αυτο ελεγα του αντρουλη μου τωρα. Ολα τ αγαπημενα μου φαγητα μου βρωμανε και μου ξινιζουν. Σημερα ειχα κοτομπουκιες με ρυζι ( απ τα αγαπημενα μου) κι εφαγα με το ζορι. Δεν ξερω τι θελω:?

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...