Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

μιλησα κ με την κοπελα που μου κανει την αποτριχωση κ με την δερματολογο κ μου ειπε οτι επειδη εχω κανει ηδη πολλες θεραπειες δεν θα βγαινουν συχνα ουτε δυνατες...κ να φανταστεις οτι βγαινουν κ ξανθες...οποτε απο τοτε που εχω μαθει για την εγκυμοσυνη το εχω πειραξει μια φορα.....κ ακομα δεν χρειαζεται να το ξαναπειραξω....οπως το βλεπω....!!αρα αν το πειραξω θα ειναι 3 φορες σε ολη την εγκυμοσυνη....!!αρα λοιπον δεν φταιει η βαζελινη...εντωμεταξυ εγω εβαζα καθε βραδυ βαζελινη για να μην καταστρεψω κ τα ρουχα μου ολα...κ μην κολλανε αλλα με αυτη την ζεστη δεν εβαζα ...δεν την αντεχα καθολου...!εψαχνα για καμια αλλη κρεμα....αλλα....τα παρατησα!!ολα ελεγαν για το τελευταιο τριμηνο....κ εγω βαζω απο τωρα...!τλσπ...!!

Καλημερα papatrikos....χαθηκες λιγακι...!!ολα καλα????:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Barboula μια χαρά είμαι!! Έπεσε δουλειά στο σπίτι!!

Το καλύτερο για τις κοιλίτσες είναι το αμυγδαλέλαιο. Ότι πιο φυσικό. Υπάρχει και του κορρέ και της απιβίτα αλλά και χύμα από το φαρμακείο 2.5ευρώ τα 200ml. Βαζελίνη καλύτερα όχι γιατί είναι παράγωγο του πετρελαίου. Όσο για τους μήνες είναι απλά τα πράγματα και μπακαλίστικα το υπολογίζεις έτσι. Αν είσαι 17 εβδομάδων έχεις μπει στον 5ο (αφού έχεις συμπληρώσει 4 γεμάτους μήνες). 21 εβδομάδες στον 6ο κλπ.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα σε όλες.

Κορίτσια δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι και από τον γιατρό μας αλλά και από το νοσοκομείο. Θα μπορέσω να έχω ολοκληρωμένη άποψη αφού γεννήσουμε και επιστρέψουμε σπίτι.

Από εκεί και πέρα, δεν συμφωνώ απόλυτα με τη ρήση "κάνε οικονομίες αλλού και όχι στη διαδικασία της κύησης". Και να γίνω πιο συγκεκριμένος:

1. Για μένα είναι σημαντικό να περάσουμε αυτές τις 4-5 μέρες αμέσως μετά τη γέννα χωρίς να ενοχλούμε και να μας ενοχλούν. Να αισθάνεται η γυναίκα μου άνετα, να μπορούν να μας δουν οι δικοί μας άνθρωποι χωρίς περιορισμούς. Γιατί πρέπει να το πληρώσω αυτό (δηλαδή το μονόκλινο) 3 & 4 & 5 χιλιάρικα στο ιδιωτικό όταν υπάρχει η ίδια ακριβώς δυνατότητα στο δημόσιο, την οποία μάλιστα έχω προπληρώσει; Εννοώ πως πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω χρειαστεί ποτέ κάτι ανταποδοτικό.

2. Γιατί θα πρέπει να αποταθώ σε ιδιώτη για ορισμένες εξετάσεις (π.χ. έλεγχος αμνιακού υγρού) καταβάλλοντας υψηλό κόστος όταν μπορεί να γίνει σε δημόσιο εργαστήριο χωρίς κόστος; Το μόνο που χρειάζεται είναι καλός προγραμματισμός και ραντεβού από νωρίς.

Θέλω να πω πως υπάρχουν επιλογές τις οποίες οι περισσότεροι έχουμε πληρώσει εκ των προτέρων και είναι διαθέσιμες. Φυσικά με ψάξιμο, πάντα με κριτήρια ποιότητας αλλά σίγουρα υπάρχουν. Παράδειγμα: γνωρίζετε πως υπάρχει εξειδικευμένο οδοντιατρείο για εγκύους στο Έλενα; Με ραντεβού μπορεί κάποια κοπέλα να κάνει από απλές εργασίες (π.χ. καθαρισμός) μέχρι πιο σύνθετες (εξαγωγή, σφράγισμα κ.λπ.) και πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό που παρακολουθεί την κύηση.

Δεν ξέρω αν σε κάποιες ακούγομαι περίεργα, σας βεβαιώ πως είμαι έτοιμος να καταβάλω όποιο κόστος απαιτηθεί για το καλό της συζύγου και του παιδιού μου. Αυτό όμως που πραγματικά χρειάζεται και θα κάνει τη διαφορά.

Σωκράτης

ωχ, το θέμα μειευτήριο ή νοσοκομειο είναι διφορούμενο πολύ τελικά.

Αλλά τελικά αυτό είναι επιλογή της κάθε γυναίκας ξεχωριστά, όπου αισθάνεται καλύτερα η κάθε γυναίκα εκεί είναι καλύτερα να γεννήσει!Η αλήθεια είναι πως ότι και να συμβεί το ιδιωτικό τελικά στο νοσοκομείο καταλήγει το περιστατικό αλλά αυτό είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση που μπορεί να τύχει!Και εγώ θα γεννήσω σε ιδιωτικό γιατί ο γιατρός μου δεν είναι σε νοσοκομείο αλλά και για να έχω την επιλογή της επισκληριδίου γιατί στα νοσοκομεία ο φυσιολογικός τοκετός γίνεται δίχως επισκληρίδιο μόνο αν χρειαστεί καισαρική την κάνουν, αυτό ισχύει στην επαρχία που είμαι εγώ για την Αθήνα ίσως ισχύει κάτι διαφορετικό ειδικά στο Έλενα και το Αλεξάνδρα που είναι νοσοκομεία με γυναικολογικές-μαιευτικές κλινικές αποκλειστικά!

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Barboula μια χαρά είμαι!! Έπεσε δουλειά στο σπίτι!!

Το καλύτερο για τις κοιλίτσες είναι το αμυγδαλέλαιο. Ότι πιο φυσικό. Υπάρχει και του κορρέ και της απιβίτα αλλά και χύμα από το φαρμακείο 2.5ευρώ τα 200ml. Βαζελίνη καλύτερα όχι γιατί είναι παράγωγο του πετρελαίου. Όσο για τους μήνες είναι απλά τα πράγματα και μπακαλίστικα το υπολογίζεις έτσι. Αν είσαι 17 εβδομάδων έχεις μπει στον 5ο (αφού έχεις συμπληρώσει 4 γεμάτους μήνες). 21 εβδομάδες στον 6ο κλπ.

μάλλον σου ξέφυγε το προηγούμενο μηνυμά μου.......:tongue:

15η-18η ο 4ος μήνας κύησης και

19η-22η ο 5ος!

αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράει καλά η εγκυμοσύνη και σε ποια εβδομάδα αλλάζουμε μήνα είναι το λιγότερο! σωστα??;)

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες.

Κορίτσια δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι και από τον γιατρό μας αλλά και από το νοσοκομείο. Θα μπορέσω να έχω ολοκληρωμένη άποψη αφού γεννήσουμε και επιστρέψουμε σπίτι.

Από εκεί και πέρα, δεν συμφωνώ απόλυτα με τη ρήση "κάνε οικονομίες αλλού και όχι στη διαδικασία της κύησης". Και να γίνω πιο συγκεκριμένος:

1. Για μένα είναι σημαντικό να περάσουμε αυτές τις 4-5 μέρες αμέσως μετά τη γέννα χωρίς να ενοχλούμε και να μας ενοχλούν. Να αισθάνεται η γυναίκα μου άνετα, να μπορούν να μας δουν οι δικοί μας άνθρωποι χωρίς περιορισμούς. Γιατί πρέπει να το πληρώσω αυτό (δηλαδή το μονόκλινο) 3 & 4 & 5 χιλιάρικα στο ιδιωτικό όταν υπάρχει η ίδια ακριβώς δυνατότητα στο δημόσιο, την οποία μάλιστα έχω προπληρώσει; Εννοώ πως πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω χρειαστεί ποτέ κάτι ανταποδοτικό.

2. Γιατί θα πρέπει να αποταθώ σε ιδιώτη για ορισμένες εξετάσεις (π.χ. έλεγχος αμνιακού υγρού) καταβάλλοντας υψηλό κόστος όταν μπορεί να γίνει σε δημόσιο εργαστήριο χωρίς κόστος; Το μόνο που χρειάζεται είναι καλός προγραμματισμός και ραντεβού από νωρίς.

Θέλω να πω πως υπάρχουν επιλογές τις οποίες οι περισσότεροι έχουμε πληρώσει εκ των προτέρων και είναι διαθέσιμες. Φυσικά με ψάξιμο, πάντα με κριτήρια ποιότητας αλλά σίγουρα υπάρχουν. Παράδειγμα: γνωρίζετε πως υπάρχει εξειδικευμένο οδοντιατρείο για εγκύους στο Έλενα; Με ραντεβού μπορεί κάποια κοπέλα να κάνει από απλές εργασίες (π.χ. καθαρισμός) μέχρι πιο σύνθετες (εξαγωγή, σφράγισμα κ.λπ.) και πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό που παρακολουθεί την κύηση.

Δεν ξέρω αν σε κάποιες ακούγομαι περίεργα, σας βεβαιώ πως είμαι έτοιμος να καταβάλω όποιο κόστος απαιτηθεί για το καλό της συζύγου και του παιδιού μου. Αυτό όμως που πραγματικά χρειάζεται και θα κάνει τη διαφορά.

σωστές σκέψεις!μάλλον το ίδιο θα έκανα και εγώ αν ζούσα στην Αθήνα ;)

1Fzip3.png

αααα papatrikos σε ευχαριστω δεν το ηξερα για αμυγδαλελαιο....!!για την βαζελινη το ηξερα αλλα το ειχα συζητησει με τον γιατρο κ μου ειχε πει να παρει την παιδικη βαζελινη αλλα οπως κ να εχει λεει δεν επηρεαζει καθολου το παιδι η βαζελινη....!!παντως κ στο Αττικο που γεννησε η κουμπαρα κ προοριζομαι κ εγω...κανουν επισκληριδιο κ με φυσιολογικο τοκετο κ με καισαρικη...εχουν ολα τα comfort....!!αχαχαχα!!!!αρα εγω μπαινω στον 4ο σε 2 εβδομαδες εε??πως περναει ετσι κ ο καιρος....??μονο για την αδεια δεν περναει!!αχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

αααα papatrikos σε ευχαριστω δεν το ηξερα για αμυγδαλελαιο....!!για την βαζελινη το ηξερα αλλα το ειχα συζητησει με τον γιατρο κ μου ειχε πει να παρει την παιδικη βαζελινη αλλα οπως κ να εχει λεει δεν επηρεαζει καθολου το παιδι η βαζελινη....!!παντως κ στο Αττικο που γεννησε η κουμπαρα κ προοριζομαι κ εγω...κανουν επισκληριδιο κ με φυσιολογικο τοκετο κ με καισαρικη...εχουν ολα τα comfort....!!αχαχαχα!!!!αρα εγω μπαινω στον 4ο σε 2 εβδομαδες εε??πως περναει ετσι κ ο καιρος....??μονο για την αδεια δεν περναει!!αχαχαχα!!:D:D

Σε τρεις!!!;)Σε καταλαβαίνω το πρώτο 3μηνο αργεί πολύ να κλείσει και εμένα μου φάνηκε αιώνας αλλά από εκεί και μετά κυλάνε ευκόλοτερα οι μήνες!!:D

1Fzip3.png

μάλλον σου ξέφυγε το προηγούμενο μηνυμά μου.......:tongue:

15η-18η ο 4ος μήνας κύησης και

19η-22η ο 5ος!

αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράει καλά η εγκυμοσύνη και σε ποια εβδομάδα αλλάζουμε μήνα είναι το λιγότερο! σωστα??;)

Καλα εχω μπει σε καμια 20αρια site κλπ, κλπ και το καθε ενα λεει διαφορετικη εβδομαδα για τους μηνες:? θα μας τρελανουν. Μαλλον θα λεμε μονο σε ποια βδομαδα ειμαστε και θα αφηνουμε τους αλλους να βγαζουν συμπερασμα!!χαχαχαχχαχαχχαχα Εγω ετσι οπως τα υπολογιζα στην 17η μπαινειςστον 5ο.. Θα λεμε ειμαι εγκυος, γενναω τον Δεκεμβρη ...βγαλτε πορισμα!!!χχαχαχχχαα:D:D:D:D:D:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα.....grace κ εγω το ιδιο εκανα τωρα....ακριβως..!!εψαχνα...κ με βαση αυτα που βρηκα αλλαζω σε 2 εβδομαδες που ταιριαζει κ με την ημερομηνια που αλλαζω μηνα...!!τι να πω μπερδεμα ειναι??οταν ειχα ρωτησει τον γιατρο μου ειπε οτι εγω θα σου πω κ θα σου λεω συνεχεια με βαση τις εβδομαδες σε ποιο μηνα εισαι αλλα θα μπερδευεσαι συνεχεια....αφου τα μετρουσα τις προαλλες κ λεω τι γινεται εγω θα γεννησω σε 10 μηνες οχι σε 9...κ γελουσα κ τα παρατησα...!!αυριο με βαση τις μετρησεις λογικα θα μου πουν κ σε ποια εβδομαδα ακριβως ειμαι σωστα???η κανω λαθος????:confused::confused:

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια,

για τις εβδομάδες και εγώ το είχα ψάξει πολύ...

Πιο κάτω σας παραθέτω το πινακάκι που συμβουλεύομαι και είναι το πιο λογικό στη μέτρηση...

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

oYNBp2.png

χαχαχαχαχαχα.....grace κ εγω το ιδιο εκανα τωρα....ακριβως..!!εψαχνα...κ με βαση αυτα που βρηκα αλλαζω σε 2 εβδομαδες που ταιριαζει κ με την ημερομηνια που αλλαζω μηνα...!!τι να πω μπερδεμα ειναι??οταν ειχα ρωτησει τον γιατρο μου ειπε οτι εγω θα σου πω κ θα σου λεω συνεχεια με βαση τις εβδομαδες σε ποιο μηνα εισαι αλλα θα μπερδευεσαι συνεχεια....αφου τα μετρουσα τις προαλλες κ λεω τι γινεται εγω θα γεννησω σε 10 μηνες οχι σε 9...κ γελουσα κ τα παρατησα...!!αυριο με βαση τις μετρησεις λογικα θα μου πουν κ σε ποια εβδομαδα ακριβως ειμαι σωστα???η κανω λαθος????:confused::confused:

ναιαιαιαι!:P η κύηση κρατάει 40 εβδομάδες το οποίο σημαίνει με την διαίρεση 10 μήνες:rolleyes:χαχαχαχα!! περίπου δηλαδή γιατί οι δύο πρώτες εβδομάδες είναι που ετοιμάζεται το ωάριο και η ωορηξία αλλά τι να κάνουμε αφού οι εβδομάδες της κύησης αρχίζουν να μετράνε από την τελευταία περίοδο συμπεριλαμβάνονται και αυτές ;)

1Fzip3.png

αααα ειπα κ εγωωωωω,.....τετοια περιπτωση ειμαι κ θα γεννησω στο 10μηνο εγω..???αχαχαχαχαχαχα!!!!!:D:D:Dσκεφτομαι οτι αυριο θα δουμε το σπορακι μας κ για να μην αγχωθω προσπαθω να το ριξω στο κεφι.....αχαχαχα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...