Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Εγω έχω βγάλει πολλές στα μπουτια που δεν είχα και ανάμεσα στους γλουτούς!! Μας βλέπω όσες έχουμε αγόρια να γινόμαστε αρκουδίτσες αλλα χαλάλι τους!!

Νενα μου είσαι σίγουρη ότι στις 15 εβδομαδες είμαστε 4,5 μηνων;; Γιατι εγω που πήγα προχτές στο γιατρο μου είπε είμαι στον τέταρτο!! Αληθεια στον πέμπτο σε ποια εβδομάδα μπαίνουμε;

17η κλεινουμε 4ο μπαινουμε 5ο

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρκουδιτσα μου, τελεια με 2 κορες σπιτι;) ξερω εγω!!

Ξερετε τι γινετε με το Ελενα? Οκ αν εισαι για καισαρικη, αλλα αν εισαι με φυσιολογικο εισαι μια τρυπα που πεταει ενα μωρο! Σε βαζουν στο σωρο (στα παραβαν μαζι με αλλες 20)για να δουν διαστολη, να σε ξυρισουν και να σου κανουν κλυσμα, οι τουαλετες ειναι κοινες, ουτε λογος για επισκληριδιο κι ο μπαμπας ουτε γι αστειο στη γεννα. Ασε που σου παιρνουν το μωρο αμεσως καλα-καλα δεν προλαβαινεις να το δεις. Ενω στα ιδιωτικα, εχεις καποιες επιλογες παραπανω κι ισως να μπορεις να απαιτησεις και κατι. Εγω τ αλλα 2 τα γεννησα με τον μπαμπα τους μαζι και δεν θα θελα να περασω ολη αυτη τη διαδικασια μονη μου. Αναγκαστικά βεβαια αν δεν μου επιτρεψουν τα οικονομικα μου θα παω αλλα αν εχω επιλογη θα προτιμησω ιδιωτικο ειδικα στο Λητω που εχει και Roooming-in σε ολα τα δωματια. Εχω και κατι αλλο στο νου, τα κεντρα φυσικου τοκετου που δεν σε υποχρεωνουν, ουτε στο κλυσμα-ξυρισμα-επισιοτομη. Και γεννας και σ οποια σταση θες και με τον μπαμπα μεσα και θηλαζεις και το μωρουλι σου κατευθειαν!

EDIJp1.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!! Πως πάνε οι κοιλίτσες! Εμείς από την βάπτιση έχουμε ξεμείνει στο εξοχικό γι αυτό κ χάθηκα! Τώρα βρήκα Internet κ γράφω σκαστή! Στον γιατρό δεν έχουμε πάει ακόμα μάλλον πέμπτη, άντε να ναι καλά να δούμε κ φύλλο. Αν κ έχω ψιλοηρεμήσει να σασ πω, Εδω κ δυο εβδομάδες το ακούω δειλά δειλά! Κ από προχτές είναι πολύ έντονο! Το καταλαβαίνει κ ο άντρας μου! Καλά λένε ότι το δεύτερο το ακούς νωρίτερα, τον μικρο μου τον είχα καταλάβει 20+ εβδομάδα! Φιλάκια στα μπεμπάκια σας ελπίζω να ξανά βρω ευκαιρία να μπω. Α! Καλώς τις νέες αφίξεις!

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Ξερετε τι γινετε με το Ελενα? Οκ αν εισαι για καισαρικη, αλλα αν εισαι με φυσιολογικο εισαι μια τρυπα που πεταει ενα μωρο! Σε βαζουν στο σωρο (στα παραβαν μαζι με αλλες 20)για να δουν διαστολη, να σε ξυρισουν και να σου κανουν κλυσμα, οι τουαλετες ειναι κοινες, ουτε λογος για επισκληριδιο κι ο μπαμπας ουτε γι αστειο στη γεννα. Ασε που σου παιρνουν το μωρο αμεσως καλα-καλα δεν προλαβαινεις να το δεις...

grace3 μου, εμείς στο Έλενα θα γεννήσουμε - πρώτα ο Θεός - και σκοπεύω να είμαι μέσα. Θα παρακολουθήσω και το σχετικό τετραήμερο σεμινάριο. Επίσης η γυναίκα μου θα κάνει επισκληρίδιο.

Σωκράτης

Αρκουδιτσα μου, τελεια με 2 κορες σπιτι;) ξερω εγω!!

Ξερετε τι γινετε με το Ελενα? Οκ αν εισαι για καισαρικη, αλλα αν εισαι με φυσιολογικο εισαι μια τρυπα που πεταει ενα μωρο! Σε βαζουν στο σωρο (στα παραβαν μαζι με αλλες 20)για να δουν διαστολη, να σε ξυρισουν και να σου κανουν κλυσμα, οι τουαλετες ειναι κοινες, ουτε λογος για επισκληριδιο κι ο μπαμπας ουτε γι αστειο στη γεννα. Ασε που σου παιρνουν το μωρο αμεσως καλα-καλα δεν προλαβαινεις να το δεις. Ενω στα ιδιωτικα, εχεις καποιες επιλογες παραπανω κι ισως να μπορεις να απαιτησεις και κατι. Εγω τ αλλα 2 τα γεννησα με τον μπαμπα τους μαζι και δεν θα θελα να περασω ολη αυτη τη διαδικασια μονη μου. Αναγκαστικά βεβαια αν δεν μου επιτρεψουν τα οικονομικα μου θα παω αλλα αν εχω επιλογη θα προτιμησω ιδιωτικο ειδικα στο Λητω που εχει και Roooming-in σε ολα τα δωματια. Εχω και κατι αλλο στο νου, τα κεντρα φυσικου τοκετου που δεν σε υποχρεωνουν, ουτε στο κλυσμα-ξυρισμα-επισιοτομη. Και γεννας και σ οποια σταση θες και με τον μπαμπα μεσα και θηλαζεις και το μωρουλι σου κατευθειαν!

grace3, όλοι γνωρίζουν ότι οι συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες στον ιδιωτικό τομέα από ό,τι στο δημόσιο και αυτό ισχύει ό,τι κι αν θέλεις να κάνεις. Όμως, όταν τίθεται θέμα χρημάτων, είμαι διατεθειμένη να αφήσω στην άκρη μερικές "πολυτέλειες" για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο οικονομικό βάρος. Προτιμώ να αγοράσω στο ζιζάνιο καροτσάκια και άλλα ακριβά είδη, παρά να τα δώσω στο ιδιωτικό. Επίσης, πώς να το κάνουμε, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο δημόσιο νοσοκομείο, που χάλια-χάλια, αλλά τα περιστατικά που δέχεται και άρα η πείρα που έχουν οι γιατροί, για μένα δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε ιδιωτική κλινική.

Επίσης, απ' ό,τι ξέρω, μέσω των μαθημάτων ανώδυνου τοκετού που κάνει το Έλενα, μπορεί ο μπαμπάς να πάρει βεβαίωση και κατόπιν συνεννοήσεως με το γιατρό να παρευρεθεί την ώρα της γέννας. Άσε που την υπηρεσία rooming-in που διαφημίζουν τα ιδιωτικά, την έχεις θες δε θες στα δημόσια χεχεχε!

Διαφημίσεις

grace3 μου, εμείς στο Έλενα θα γεννήσουμε - πρώτα ο Θεός - και σκοπεύω να είμαι μέσα. Θα παρακολουθήσω και το σχετικό τετραήμερο σεμινάριο. Επίσης η γυναίκα μου θα κάνει επισκληρίδιο.

Επισκληριδιο στο Ελενα? Εμενα μου χουν πει πως ουτε συριγγες δεν εχουν. Και θα σε αφησουν και μεσα??? Αμα ειναι ετσι και δω τα σκουρ να μου πεις ποιον γιατρο εχεις να παω κι εγω;) (σοβαρα)

asoume μου παντως μετα απο 2 γεννες δεν θεωρω "πολυτελεια" να ζησεις αυτες τις ανεπαναληπτες στιγμες οπως θες και δεν τις ανταλλαζω ουτε με 50 καροτσια και 100 κουνιες! Ισως αν ειχα γεννησει και τ αλλα 2 στο Ελενα να χα αλλη αποψη..

EDIJp1.png

Καλησπέρα :)

Ευτυχώς χθες δρόσισε και κοιμήθηκα απίθανα! Είναι η 2η νύχτα αυτό το καλοκαίρι που δεν ξυπνούσα ιδρωμένη κάθε τρεις και λίγο :) Να δούμε σήμερα τι θα γίνει .. γιατί από αύριο δεν ανησυχώ! Την κάναμε τελικά εκείνη την επένδυση που σας έλεγα στο κλιματιστικό! Χθες το αγοράσαμε, σήμερα το παραλάβαμε .. και αύριο θα μας το τοποθετήσουν κιόλας! Τι χαρά :)

Όσο αφορά τώρα για το που θα προτιμούσα να δώσω άλλα χρήματα, μια που είδα να κυκλοφορεί το θέμα στις συζητήσεις, σίγουρα δεν θα ήταν σε ρουχαλάκια, καροτσάκια ή κρεβατάκια .. που μπορείς να βρεις οικονομικά .. και θα τα χρησιμοποιήσεις για λίγο και το μωρό ούτε που θα καταλάβει αν είναι ακριβά ή φτηνά ... αρκεί βέβαια να έχουν το απαραίτητο επίπεδο ασφάλειας πάντα (!) .. αλλά ας πούμε στο μαιευτήριο όπου θα μπορούσα να ζήσω την στιγμή του ερχομού του μωρού όσο πιο ευχάριστα θα γινόταν κι έτσι όπως θα τα είχα προγραμματίσει ώστε να ήταν κάτι που θα κρατούσα για πάντα στην μνήμη μου ως μια σημαντική όμορφη στιγμή της ζωής μου :)

Η στιγμή πάντα θα κρατιέται γιατί είναι ούτως ή άλλως σχεδόν η πιο σημαντική μια που αλλάζουν όλα τα δεδομένα πια .. γιατί όμως την ίδια ώρα να μην είναι καθόλου ευχάριστη και απλώς με το πέρασμα του χρόνου να την ωραιοποιείς; Γιατί να κάνεις μια ωραιοποίηση της πραγματικότητας; Και καταλήγω .. ότι στο τέλος αυτό που μας μένει είναι οι στιγμές μας -αναμνήσεις μας - με τους αγαπημένους μας και όχι τι πράγματα είχαμε :)

Φτάνει όμως τόση φιλοσοφία :) ..

Σαν να φαίνεται η δική μου η κοιλίτσα πια .. Με ρώτησαν αν είμαι έγκυος! Έχω πάρει πια σχεδόν 5 κιλά .. κι ελπίζω ως το τέλος να έχω πάρει συνολικά το πολύ 12 .. ή ζητάω πολλά; Και .. ακόμη καμιά επικοινωνία από τον ένοικο μου :) Ανυπομονώ!

Καλό βράδυ!

XzvPp2.png

grace3 αυτό που για μας μέτρησε κατ'αρχάς είναι ο γιατρός. Εφόσον είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του και είναι στο Έλενα, οκ. FYI είναι ο διευθυντής της 6ης μαιευτικής κλινικής.

Συζητήσαμε με ζευγάρια που γέννησαν εκεί και διάβασα απόψεις στο parents.gr Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά ευχαριστημένοι. Το περίεργο είναι πως διαβάζω περισσότερα αρνητικά για τα δημόσια μαιευτήρια από κόσμο που δεν έχει γεννήσει εκεί παρά από κόσμο που έχει.

Από εμπειρία δεν το συζητάω, πολύ μεγαλύτερη έχει το ιατρικό προσωπικό του Έλενα ή του Αλεξάνδρα από οποιοδήποτε ιδιωτικό.

Τέλος, το ξενοδοχειακό είναι εφάμιλλο εφόσον επιλέξει κάποιος μονόκλινο (απλό ή lux) σε τιμές που απλά δεν συγκρίνονται.

Σωκράτης

Zophie μου,τυχερουλα!!Που μενεις να ρθω κι εγω που δεν εχω κλιματιστικο :(!

Κι εγω επιτελους αποψε κοιμηθηκα σαν ανθρωπος!!! Φανταστειτε εγω που ξυπναω με το παραμικρο, εφυγε ο αντρας για την δουλεια και δεν πηρα χαμπαρι τιποτα.

Σωκρατη σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο ο γιατρος. Εγω στην μεγαλη κορη ξεκινησα στο Ελενα. Ολα καλα, εξετασεις κλπ. (δεν θυμαμαι πως λεγεται ο γιατρος εχουν περασει και 12 χρονια) και φτανω 6 μηνων και γυρναει και μου λεει "α, 10 με 18 Οκτωβρη ειπαμε γεννας??? Εγω θα λειπω για ενα συνεδριο τοτε" Ντοινγκ κοκκαλο εγω. Πλακα μου κανει λεω...μετα απο 10 μερες ειχα κατι υγρα και ειχα φοβηθει μηπως μου σπασαν τα νερα (συνηθως στις πρωτοτοκεςμπορει να σπασουν και να τρεχουν σιγα-σιγα) κι αυτος στην κοσμαρα του. Ουτε να με εξατασει τιποτα, ακουσε με τον καρδιοτοκογραφο κι αυτο. Ε αυτο ηταν πηγα αλλου κι ευτυχως εμεινα πολυ ευχαριστημενη γιατι εκανα και πολλες ωρες να γεννησω 23 ωρες στη μεγαλη 21 στη μικρη. Η αδερφη μου γεννησε στο Ελενα. Οντως το δωματιο ηταν πολυ ωραιο(μονοκλινο) αν και δεν την πηγαν κατευθειαν γιατι δεν υπηρχε θεση. Πηγε την 2η μερα το απογευμα. Η αδερφη μου ομως εχει εντελως αλλες αποψεις απο εμενα(λογικο, δεν μπορουμε ολοι να συμφωνουμε) απλα δεν μ αρεσουν ορισμενα πραγματα που ακολουθουν εκει πρν τη γεννα, χαιρομαι που εχουν αρχισει να αλλαζουν γιατι αυτα που μου πες η γιατρος της αδερφης μου ουτε για πλακα δεν τα συζητουσε!!.Βεβαια εγω εχω γεννησει κιολας, στο 1ο δεν ηξερα κι ελεγα αλλα πραγματα. Παντως δεν σου κανα πλακα, αν δω τα σκουρα στο οικονομικο θα σου στειλω π.μ. να μου πεις τα στοιχεια του γιατρου σου να παω κι εγω!!

EDIJp1.png

καλημερεεεεεεςςς σε ολα τα κοριτσια κ στο αγορι της παρεας...!!τι κανουμε???εγω μια χαρα...χθες βγηκαμε κ για περπατημα κ ειχε κ δροσια κ το ευχαριστηθηκα....κατσαμε κ για μια μπυρα ας πουμε...εγω ηπια μια γουλια μονο κ εφαγα ολα τα πατατακια...!!χεχε..!!στο μεταξυ χθες την ωρα που μπανιαριζομουν διαπιστωσα οτι εχει σχηματιστει η μαυρη γραμμουλα απο τον αφαλο κ κατω...!!:D:Dτην εχετε βγαλει ολεςςςς...??εμενα η κουμπαρα μου δεν την ειχε....!!η μαμα μου ομως την ειχε λεει..!βλεπω οτι ειχατε πιασει κουβεντα για τα νοσοκομεια....δεν εχω εικονα απο το Ελενα να πω την αληθεια αλλα κ εγω σε δημοσιο θα γεννησω....στο Αττικο...ειδα τον Φλεβαρη που γεννησε η κουμπαρα μου ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ...κ σωστη....!!στον θαλαμο επειδη ηταν 3 γυναικες εμπαιναν ενας ενας οι επισκεπτες για την καθε γυναικα...κ ηταν κ πολυ ησυχα γιατι ηταν τα μωρακια ολα μαζι με τις μαμαδες τους....αφηστε που πιστευω οτι οπου κ αν ειναι ο γιατρος σου ειναι καλα....τον γιατρο εμπιστευεσαι πιο πολυ απο το νοσοκομειο.....!!αν παει κατι στραβα με την γεννα το νοσοκομειο θα φταιει?τλσπ αποψεις ειναι αυτες....ας γεννησουμε με το καλο κ ας ειναι οπου να ναι αρκει να ειναι ολα καλα...!!αντε να ερθει η αυριανη νυχτααααα!!9 ηωρα το βραδυ αυριο θα βλεπουμε το σπορακι μαςςςςςς;...!!!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Barboula καλημερα!!! Εγω αυτη την γραμμη την εβγαλα σχεδον στις 15 μερες. Στα κοριτσια ειχα αργησει λιγο. Η πλακα ειναι οτι τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει να γινεται και πανω απ τον αφαλο:D!!! Πλακα εχει.

EDIJp1.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GRACE....αααα ναι???μια χαρα.....!!ξερετε τι εχω παθει εντωμεταξυ...ειχα ξεκινησει αποτριχωση με laser απο δωρο του συντροφου στο ανω χειλος κ ειχα κανει ηδη 6 θεραπειες κ εμεναν αλλες 4...αλλα λογω εγκυμοσυνης κ ο γιατρος κ στο κεντρο μου ειπαν οτι δεν γινεται τωρα....κ πρεπει να τις ψαλιδιζω μονο....μεχρι να γεννησω κ να θηλασω...ευτυχως λογω των πολλων επισκεψεων εχουν ελαττωθει αλλα δεν παυουν να υπαρχουν....αν κ ξανθες πλεον.....!!αλλα γενικως εχω παρατηρησει μεγαλη τριχοφυια τελευταια ιδιαιτερα στη κοιλια που δεν ηταν τοσες...να φταινε οι ορμονες η να φταιει η παιδικη βαζελινη που βαζω κ καπου διαβασα οτι προκαλει τριχοφυια...ξερει καμιαααααα????

Jr39p2.png

Μια φιλη μου ειχε κανει πολλες τριχες στην εγκυμοσυνη. Εγω εχω 2 τεραστιες στην κοιλια και απο μια σε καθε στηθος!!χαχχχαχαα Το κακο ειναι οτι στην φιλη μου της εμειναν. Νομιζω κι αλλα κοριτσια εβγαλαν τριχες στην κοιλια. Η βαζελινη καμιιια σχεση με τις τριχες:tongue:!! Ειναι απ τις ορμονες της εγκυμοσυνης..

Το μουτσακι μην το ψαλιδιζεις καλε θα γινεις χαλια, θα τις δυναμωσεις και θα γινουν τεραστιες, να τις βγαζεις μ κερι μεχρι να μπορεσεις να ξαναπας για λειζερ. Θα εξασθενησουν κιολας.

EDIJp1.png

Άσε κάτω το μουστάκι καλέ!!! Όχι ψαλίδι...

Σωκράτη πραγματικά όταν με το καλό γεννήσετε θέλω να μου πεις τότε την εμπειρία σου και σε ποιο γιατρό πήγατε να παω κι εγώ στο δεύτερο. Αυτό για την επισκληριδιο σιγούρεψε το αν η σύζυγος σου θέλει γιατί κι εγώ ξέρω ότι δεν παίζει.

Αυτό με τους γιατρούς στα δημόσια το ακούω χρόνια αλλά πλέον μπορώ με βεβαιότητα και από προσωπική πείρα να πω πως δυστυχώς ότι πληρώνεις παίρνεις... αλλιώς τώρα θα είχα έναν γιο 2 ετων..απο γιατρό που έχει φαν κλαμπ και θεωρείται και άγιος...μάλλον καταλάβατε ποιον ειχα...:(:(

Αν είναι να σου πανε όλα καλά γεννάς και στο λιβάδι που λεει ο λόγος. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Απλά προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο για σένα και για το μωρό που θα φέρεις. Οικονομία κάνεις στα ψώνια και στη διασκέδαση.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Εγω έχω βγάλει πολλές στα μπουτια που δεν είχα και ανάμεσα στους γλουτούς!! Μας βλέπω όσες έχουμε αγόρια να γινόμαστε αρκουδίτσες αλλα χαλάλι τους!!

Νενα μου είσαι σίγουρη ότι στις 15 εβδομαδες είμαστε 4,5 μηνων;; Γιατι εγω που πήγα προχτές στο γιατρο μου είπε είμαι στον τέταρτο!! Αληθεια στον πέμπτο σε ποια εβδομάδα μπαίνουμε;

Καλημέρα!!

για τις εβδομάδες που ρωτάς ειναι 15η-18η ο 4ος μήνας κύησης και 19η έως 22η ο 5ος!;)

Αρα στις 15 εβδομάδες μόλις μπήκατε στον 4ο!!:P

Καλή συνέχεια!!!:D:D:D

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...