-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, Eternity είπε:
Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0.
Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω.
-
Μανουλες του Δεκεμβριου 2012
-
Θέματα
-
- 5.697 απαντήσεις
- 789.851 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.003 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.118 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.675 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.085 εμφανίσεις
-
-
-
- 38 απαντήσεις
- 1.659 εμφανίσεις
-
- 5.697 απαντήσεις
- 789.851 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 2.449 εμφανίσεις
-
- 1.630 απαντήσεις
- 200.800 εμφανίσεις
-
- 820 απαντήσεις
- 77.619 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 649 απαντήσεις
- 28.030 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 27 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 1.739 εμφανίσεις
-
Διαβήτης κύησης
Από TSOUF, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 118 εμφανίσεις
-
- 60 απαντήσεις
- 43.218 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα