Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα.

Maryy καλώς ήρθες. με το καλό το θαυματάκι σου.

chot εγώ λέω να το κάνεις του χρόνου το τάμα. νομίζω πολλά είναι 4 χλμ. του χρόνου με το μωράκι αγκαλιά νομίζω είναι καλύτερα.

nena1984 και εγώ είχα ενοχλήσεις κάποια στιγμή δεξιά αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον είναι το έντερο. τώρα σταμάτησαν.

soch ευχαριστούμε για τις ιστοσελίδες. άντε να κάνουμε την β επιπέδου να πάμε για ψώνια.

Αααα να σας πω ότι μάλλον όλα ροζ θα τα αγοράσω αφού και το δεύτερο είναι κοριτσάκι κατά 70%. οπότε ετοιμάστε τους γαμπρούς ;)

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερεςςςςςςςςςς!!!τι κανουμε???επιτελους δροσισε λιγακι ας πουμε ασχετα που ο αερας με εκνευριζει πολυ....παρα πολυ...!!

chot εγω λεω να κανεις υπομονη με το ταμα....κ η μαμα μου ειχε κανει ταμα σε εμενα μικρουλα που ημουν γιατι οι γιατροι εκαναν λαθη κ με εβγαζαν μην αρτημελη.....κ ειχε κ αποκολληση...κ ενω επρεπε να ειναι στο κρεβατι ετρεχε σε νοσοκομεια για τον μπαμπακα μου....κ το εκανε τον επομενο χρονο το ταμα.....δοξα τον θεο ακομα καλα ειμαι..:D:D

εγω εχω μεγαλη αγωνια να φτασει η Πεμπτη να το δω το σπορακι μας....επιτελους....εχω να το δω 1 μηνα....κ εχω μεγαλη αγωνια....κ αγχος......!!αλλα ειπαμε οοοοολα για ολες μας θα πανε καλα...θετικη ενεργεια....αυτο χρειαζεται.....!!!οσο για τα πονακια που ειχα ρωτησει τον γιατρο κ εγω γιατι τα ειχα....μου ειχε πει κ για το εντερο κ για τα νευρα που δενουν την μητρα πιο γερα κ τεντωνουν.....!!!βεβαια εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα πολλα υγρα κ ενω ειχαν ελαττωθει παλι ξανα σημερα τα ιδια....!!αλλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο...κ με βαση τις εξετασεις ολα ειναι τελεια...!!

Jr39p2.png

Happybear με το καλό οι νυφούλες μας τότε! Θα είναι τέλεια με 2 κοριτσάκια!!!

Soch: σε ευχαριστούμε για τις σελίδες!

nena: Το πονάκια μην τα φοβάσαι μάλλον νευροπονος θα είναι εξαιτίας της μήτρας! Με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου αύριο και μακάρι να ξέρεις και το φύλο!!!

Chot Το τάμα δεν χάνεται καλή μου δεν πάνε να περάσουν 20 χρόνια. Δεν νομίζω φυσικά να πάθεις τίποτα με 3-4 χλμ περπάτημα, αλλά είναι και η ζέστη μην το ξεχνάς. Καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη να ανέβει ο πλακούντας να πέσει και η θερμοκρασία και πας. Άλλοστε προς το τέλος της εγκυμοσύνης είναι που πρέπει να περπατάμε πολύ θα σου κάνει και καλό!!

oYNBp2.png

Καλημέρα ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για το καλωσόρισμα και όλοι με το καλο να υποδεχτούμε τα μπεμπάκια μας!! Chot κι εγω θα πω ασε να περάσει λίγος καιρός να δέσουν τα μωράκια μας καλά καλά και πρώτα ο Θεός πας μια όμορφη δροσερή μέρα του Σεπτέμβρη που και θα έχει δροσίσει και δεν θα έχεις βαρύνει υπερβολικά για να περπατησεις!! Αληθεια έχετε φουσκώσει καθόλου;; Εμένα τώρα σαν να σκάει μύτη ο μπομπιρας!! Πριν καμία βδομάδα είχα βγει με μια παλιά μου συμμαθητρια κι ούτε κατάλαβε πως είμαι έγκυος!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα δροσερη δροσερη!!τι κανετε?πως ειστε?

Happybear με το καλο λοιπον τα 2 σου κοριτσακια :P

soch ευχαριστουμε για τα λινκ πολυ χρησιμα

Chot μην αγχωνεσαι για το ταμα αν θελεις μπορεις να απς λιγο αργοτερα που ο πλακουντας θα ειναι καλυτερα και θα εχει και πιο πολλες δροσιες, ασε που θα πρεπει να περπαταμε και πολυυυυ αργοτερα

μαιρη και εγω ισα που ξεχωριζει αλλα αν και ειμαι 4μιση μηνων κανενας δεν μου ειπε αχ τι ωραια κοιλιτσα, ολοι μου λενε καλε που το εχεις το μωρο????/:mad:

για τα κιλα και την σιλουετα που ειπες πριν καλα θα ηταν , αλλα δυστυχως εχω ηδη αρκετα παραπανω και ετσι ειμαι σε καραντινα :? βεβαια ομολογω πως οι εξαγωγες βοηθησαν πολυ παραπανω, τωρα που απο προχτες σταματησαν να δω τι θα γινει :rolleyes:

sofoula27 ευχομαι να ηταν το μωρακι , αλλα και αν οχι λιαν συντομως θα το ζησουμε και αυτο;)

εγω για την ωρα ανυπομονω για αυριοοο:eek::eek:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι :) μας πήρε και μας σήκωσε σήμερα! καμμιά μέση λύση δεν υπάρχει, να είναι ο καιρός δροσερός και με φυσιολογικά μποφώρ; άντε να δούμε, τόσες έγκυες γυναίκες εδώ μέσα και σεβασμός κανένας (λέμε τώρα!).

Soch, ωραίες οι λίστες σου, πρέπει όμως να προσθέσεις και την ηλεκτρονική δ/νση καμμιάς τράπεζας που δίνει δάνεια για την αγορά καροτσακίου και λοιπών ακριβών αξεσουάρ! Εγώ λέω να ξεκινήσω να το βγάζω βόλτες όταν μεγαλώσει και περπατάει μόνο του (μη σας πω να τρέχει κιόλας) μπας και γλιτώσω κανα έξοδο :tongue:

grace3 με τον άντρα μου αποφασίσαμε για λόγους οικονομίας να γεννήσω στο Έλενα, αλλά ξεκίνησα από την αρχή με γιατρό από εκεί (καταλαβαίνω ότι δύσκολα αλλάζει γιατρό μια κοπέλα, ειδικά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη). Τον ρωτάμε πόσο θα μας κοστίσει, αλλά όλο λέει "αργότερα". Υπολογίζω ότι θα μας κοστίσει όσο γράφει και ο soch γιατί απ' ότι έχω καταλάβει, στην ίδια κλινική θα γεννήσω με την γυναίκα του.

Chot, αν νομίζεις ότι πρέπει να το κάνεις τώρα, κάντο, αλλά δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου και του μωρού σου. Εγώ περπατάω κάθε πρωί γύρω στα 2 χιλιόμετρα, είμαι μια χαρά, το ζιζάνιο επίσης, αλλά περπατούσα το ίδιο και πριν την εγκυμοσύνη (είναι η διαδρομή σπίτι-μετρό). Άρα, μήπως μιλήσεις με το γιατρό σου πρώτα; αυτός θα σου πει σίγουρα τι μπορείς να κάνεις και τι όχι :D

maryy παρομοίως, γιατί δεν ρωτάς το γιατρό σου, είναι 5 ημέρες που έχεις ενοχλήσεις, δεν είναι και λίγο. Να σου φύγει και το άγχος, ότι τίποτε άλλο, γιατί οι ενοχλήσεις είναι μες στο πρόγραμμα, αν σκεφτείς ότι όλα μεγαλώνουν και ζορίζονται καθώς μεγαλώνει το μωρέλι που λεν και στη Μυτιλήνη!

Κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα εχω ταξει να παω ανημερα της γιορτης της αγ. Παρασκευης απο βδομαδα και νιωθω οτι πρεπει να το κανω..Θα φροντιζω να ξεκινησω απο το σπιτι πρωι πρωι πριν βγει ηλιος και με χαλαρο περπατημα θα το κανω αλλιως θα το εχω βαρος...

Soch χρησιμες οι διευθυνσεις ..να περνουμε και ιδεες!!

happybear κορακλες ομορφες δηλαδη?τελεια!!!

Νενα και Barboula εβδομαδα για να δειτε τα μπεμπακια σας!!Αντε να τα ευχαριστηθητε!!!!!

Αsoume σε εσας φυσαει?Εμας εδω παλι ζεστη εχει σημερα οπως και εχθες τα ιδια...αχχ υπομονη!!

Τα φιλακια μου ...

wsUfp2.png

καλημερα!!

Mary καλωσηρθες και απο μενα και με το καλο το μπεμπακι σου!!!Ο Θεος εκανε και σε σενα το θαυμα του οπως και σε μενα,οπως και εγω ταλαιπωρηθηκα να μεινω εγκυος και με πολυ αγχος...Ξεχασμενα αυτα ομως τωρα σε λιγους μηνες θα πεταμε απο ευτυχια ολες!!!!!

Κοριτσια και εμεις δεν ειμαστε για πολλα ψωνια και ευτυχως θα μου δωσει η αδερφουλα μου αρκετα που εχει κρατησει απο τα δικα της παιδακια και καποιες φιλες μου, ετσι πιστευω θα χρειαστουμε λιγα πραγματακια να αγορασουμε για το μπεμπη μας!Τι να κανουμε δυσκολες εποχες αλλα ολα θα τα καταφερουμε!!

Κοριτσια εχω κανει ταμα να παω με τα ποδια σε μια εκκλησια περιπου 3χλμ-4χλμ απο το σπιτι μου και ολοι μου φωναζουν να μην παω φετος αλλα του χρονου,εγω ομως το ειχα κανει για να παω φετος αφου μεινω εγκυος και του χρονου αγκαλια με το μωρακι μου,απλα ανησυχω λιγακι με τον χαμηλο πλακουντα μου με το περπατημα...Τι λετε εσεις ??Εγω θα το κανω και πιστευω πως ολα θα πανε καλα ,απλα με αγχοσανε ο αντρας μου και η αδερφη μου...

Καλησπέρα σε όλες και όλους!!!Ακόμα δεν σας έχω μάθει καλά και έτσι δεν θα αναφερθώ στην καθεμία σας συγωρέστε με!!:rolleyes:

chot το τάμα σου είμαι για την Παναγία στα Μυριοκέφαλα να υποθέσω ;)

Εγώ λέω να μην το κάνεις φέτος! Η Παναγία θα σε βοηθήσει ούτως ή άλλως και μόνο προσκυνώντας στην χάρη της δεν εκδικούνται οι Αγιοι αν δεν κάνουμε το τάμα μας!Πάνω από όλα έχει σημασία το παιδάκι σου και η καλή πορεία της εγκυμοσύνης σου!:P

Α!να σας πω!Δεν θυμάμαι αν το ξαναέγραψα:confused: και εγώ έχω αρχίσει και νιώθω τον μπέμπη μου :P δεν είναι συνέχεια αλλά σίγουρα πλέον μία φορά την ημέρα, είναι υπέροχο συναίσθημα και την πρώτη φορά βουρκωσα και αν δεν ήμουν μπροστα σε κόσμο σίγουρα θα είχα βάλει τα κλάματα από την συγκίνηση!

Όσο για τα πονάκια που νιώθετε νομίζω είναι φυσιολογικά και εγώ τα ένιωθα σε αυτές τις εβδομάδες περίπου και μάλιστα ένιωθα και στον τράχηλο τραβήγματα αλλά είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα αλλά ρωτήστε το γιατρό για σιγουριά!

Εγώ δεν είχα ούτε μία ανακατοσούρα ως τώρα και γενικά νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος και γι'αυτό μάλλον έχω γκαβατζώσει και εγώ τα 5 κιλάκια :oops:

Δεν τρώω βλακείες αλλά νομίζω έχω περιορίσει λιγάκι την κινησή μου άρα κάνω και λιγότερες καύσεις.Προσπαθώ να αποφεύγω τα γλυκά και τους χυμούς-αναψυκτικά, τα πολλά ψωμιά και φυσικά τα σφολιατοειδή-πιτοειδή ενώ δεν επιλέγουμε φαγητό απ'έξω γιατί ο γιατρός έχει απαγορεύσει τα αλαντικά λόγω αλατιού και το σουβλάκι γιατί έχει πολύ λίπος οπότε αν πάρω κάτι απ'εξω επιλέγω κοτόπουλο αλλά παρόλα αυτά έβαλα τα κιλάκια μου όμως δεν πειράζει θα τα ξαναχάσω μετά:)

Καλό μεσημέρι σε όλες!και όσες δεν δουλεύεται εκμεταλλευτείτε το για λίγη ξεκούραση τώρα που μπορείτε!Ανυπομονώ και εγώ να σταματήσω:cool:

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα εχω ταξει να παω ανημερα της γιορτης της αγ. Παρασκευης απο βδομαδα και νιωθω οτι πρεπει να το κανω..Θα φροντιζω να ξεκινησω απο το σπιτι πρωι πρωι πριν βγει ηλιος και με χαλαρο περπατημα θα το κανω αλλιως θα το εχω βαρος...

Soch χρησιμες οι διευθυνσεις ..να περνουμε και ιδεες!!

happybear κορακλες ομορφες δηλαδη?τελεια!!!

Νενα και Barboula εβδομαδα για να δειτε τα μπεμπακια σας!!Αντε να τα ευχαριστηθητε!!!!!

Αsoume σε εσας φυσαει?Εμας εδω παλι ζεστη εχει σημερα οπως και εχθες τα ιδια...αχχ υπομονη!!

Τα φιλακια μου ...

α!δεν είναι εκεί που είπα:tongue:

αλλά παρόλα αυτά το ίδιο ισχύει και για την Αγ.Παρασκευή;)

1Fzip3.png

Κορίτσια σήμερα με πολλές τύψεις έκανα αποτρίχωση στη κοιλιά! Ήθελα να το εξομολογηθώ κάπου. Τώρα όμως νιώθω επιτέλους σαν άνθρωπος και οχι γορίλλας. Είχα γεμίσει τόσες τρίχες στη κοιλιά που συναγωνιζόμουν τον άντρα μου που είναι γενικά ένας τριχωτός άντρας. Η αισθητικός μου είπε πως ο γιος μας θα έχει πάρει απο τον μπαμπά του και οι ορμόνες που εκκρίνει αυξάνουν και τις δικές μου τρίχες 1,5 ώρα με είχε απο κάτω η καημένη :tongue::tongue::tongue: (και είναι και αυτή έγκυος στον ίδιο μήνα με μένα!). Με διαβεβαίωσε πάντως πως πολλές έγκυες κάνουν αποτρίχωση στη κοιλιά και είναι ασφαλές. :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα με πολλές τύψεις έκανα αποτρίχωση στη κοιλιά! Ήθελα να το εξομολογηθώ κάπου. Τώρα όμως νιώθω επιτέλους σαν άνθρωπος και οχι γορίλλας. Είχα γεμίσει τόσες τρίχες στη κοιλιά που συναγωνιζόμουν τον άντρα μου που είναι γενικά ένας τριχωτός άντρας. Η αισθητικός μου είπε πως ο γιος μας θα έχει πάρει απο τον μπαμπά του και οι ορμόνες που εκκρίνει αυξάνουν και τις δικές μου τρίχες 1,5 ώρα με είχε απο κάτω η καημένη :tongue::tongue::tongue: (και είναι και αυτή έγκυος στον ίδιο μήνα με μένα!). Με διαβεβαίωσε πάντως πως πολλές έγκυες κάνουν αποτρίχωση στη κοιλιά και είναι ασφαλές. :tongue:

Με τι έκανες αποτρίχωση?Βελόνα?και εγώ δεν κάνω τώρα και με νευριάζουν οι τρίχες που έχω οπότε αναγκαστικά τις έκοβα για να μην τις βλέπω

1Fzip3.png

Φαίη: με κερί κάνω πάντα :)

A!οπότε μάλλον δεν πρέπει να μου μπουν ιδέες για την βελόνα!:tongue:

Νομίζω με το κερί δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε καλά το έκανες.

1Fzip3.png

Φαίη: με κερί κάνω πάντα :)

Εγω έχω βγάλει πολλές στα μπουτια που δεν είχα και ανάμεσα στους γλουτούς!! Μας βλέπω όσες έχουμε αγόρια να γινόμαστε αρκουδίτσες αλλα χαλάλι τους!!

Νενα μου είσαι σίγουρη ότι στις 15 εβδομαδες είμαστε 4,5 μηνων;; Γιατι εγω που πήγα προχτές στο γιατρο μου είπε είμαι στον τέταρτο!! Αληθεια στον πέμπτο σε ποια εβδομάδα μπαίνουμε;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...