Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Νενα μαλλον δεν την παλευουμε ουτε εμεις με τη ζεστη...Τι να κανουμε υπομονη!!

Θα κανουμε τα μπανακια μας να δροσιστουμε!!!

Καλο σαβ\κο σε ολες κοριτσια καλα μπανια πανω απο ολα....!!!!!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε παιδιά τι ζέστη είναι αυτή!!!! Λες και το κάνει επίτηδες γαμώτο... διακοπές φεύγω τον Αύγουστο στη Τήνο και είμαι σίγουρη ότι θα φυσάει τόσο που ούτε μπάνιο θα μπορώ να κάνω από το ξύλο που τρως με την άμμο ούτε το βράδυ να σταθούμε χωρίς μπουφάν... εσείς πως τα πατε τσούπρες? Στρογγυλεύετε?

Φαιη με το καλό το αγοράκι σας εύχομαι!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Τι εγινε βρε κοριτσια? Παραδωσαμε ολες απο την ζεστη ε??

Εγω πηρα το μεσημερι στον αντρα και πηγαμε σε μια κλιματιζομενη αιθουασα του δημου,χαχχαχα, τι να κανω η δολια? Ευτυχως τα κοριτσακια μου ειναι διακοπες με τον μπαμπα τους και δροσιζονται στην Αιγινα!!

EDIJp1.png

καλημερα κ δροσερη εβδομαδα.....επιτελους λενε απο αυριο πεφτει λιγακι.....λειπαμε ΠΣΚ κ γυρισαμε χθες κ το σπιτι εβραζε στην κυριολεξια....με 2 κλιματιστικα στο φουλ κ δροσισε 4 η ωρα το ξημερωμα.....εκεινη την ωρα καταφερα να ξεκουραστω.....!!αφου σημερα αφησα αναμενο τον ανεμιστηρα για να δροσιζεται οσο γινεται το σκυλι ....κριμα ειναι κ τουτο...!!!τουλαχιστον ευχαριστηθηκαμε μπανιο το ΠΣΚ...Σε ενα μικρο κολπακι που χωρανε 10 ατομα ολα κ ολα,..,,κ πεντακαθαρα....κ με βοτσαλο..απλως κατεβαινεις ενα μονοπατι κ πρεπει να εχει ομπρελα...αλλιως εχεις θεμα...!!εμεις τα ειχαμε ολα κ ηταν σουπερ....πηγαμε πρωι πρωι κ λιωσαμε....απο μικρη πηγαιναμε οικογενειακως εκει ολοημερες εκδρομες....!!:D:Dκατα τα αλλα πολυ ζεστη....παρα πολυ ζεστη.....!!αντε να ερθει η Πεμπτη να κανουμε κ την αυχενικη διαφανεια.....εχω μεγαλη αγωνια να δω το μπεμπακι μας....!!παντως οσοι με ειδανε Σαλαμινα που με ειδαν κ την προηγουμενη εβδομαδα ειπαν οτι σαν ξεπεταχτηκε λιιιιιιγο η κοιλιτσα.....!!χι χι χι..!

Φαιη καλως μας ηρθες.....!!!με το καλο κ εσυ το αγορακι σου....!!!!εγω οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ πιστευω μεσα μου οτι θα ειναι κοριτσακι...!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα!!!Επιτέλους τον ένιωσα το μικρούλη μου!!!και τώρα πλέον είμαι σίγουρη πως ήταν αυτό και όχι τα εντεράκια μου!! Ήταν μαγική στιγμή!! Υπέροχο συναίσθημα!!!έβαλα και το χέρι μου πάνω στην κοιλιά μου και ένιωσα το κουνημα του και συγκινήθηκα πολύ!!!Στο μπαμπά του δεν έχει κάνει ακόμα την χάρη αν και βάζει το χέρι του συχνά και περιμένει αλλά μόλις το βγάλει κουνιεται και έτσι το χάνει στο παρατσάκ!Ελπίζω σε λίγο καιρό να έχουμε ακόμα πιο συχνά στριφογυρίσματα και να συγκινήσουμε και το μπαμπά μας όπως συγκινήσαμε την μαμά!

Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα και εύχομαι να τα λέμε συχνά!!Πάντως πράγματι ο Δεκέμβριος αποδείχθηκε πολύ αγορομήνας!

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο εμενα!!!! Αναρωτιεμαι αν θέλετε άλλη μια αγχωμένη μέλλουσα μανουλα στη παρέα σας!! εχω ΠΗΤ 8/01/2013, και εγώ αγοράκι!!! :) Αν μου επιτρέψετε να συστηθώ, ειμαι η Μαίρη και μετα απο αφάνταστη ταλαιπωρια δύο χρόνων, εξωσωματικές, αποβολές και σοβαρότατο πρόβλημα υπογονιμότητας, λιγο πριν την τρίτη μας εξωσωματικής ο Θεός μας έστειλε απλόχερα και εντελώς αναπάντεχα το θαυματάκι μας και θα Τον ευχαριστώ μια ζωή για αυτο!! θα ηθελα πολυ να μοιραζομαι αγωνιες με κοπέλες που βρισκονται στην ίδια φαση στους ίδιους μήνες και με το καλό όλες να υποδεχτουμε τα χριστουγεννιάτικα δωράκια μας!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Maryy καλώς μας ήρθες! Το θαυματάκι σου είναι δώρο απο το Θεό για αυτό χαλάρωσε μην αγχώνεσαι και εμπιστεύσου τον αποστολέα του δώρου σου και οτι όλα θα πάνε καλά!! Άρα να λες οτι είσαι μια ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα! ;) Όλα καλά να πάνε και να έχεις μια τελειόμηνη και σταθερή εγκυμοσύνη! :D

Τι κάνουν τα υπόλοιπα μου κοριτσάκια; Εγώ έχω πέσει σε κάτι σαν χειμερία νάρκη αλλά του καλοκαιριού όλη μέρα είμαι στον καναπέ κάτω απο κλιματιστικό και δεν κουνιέμαι :tongue:

Φιλιά σε όλες με το καλό όσες είναι να δουν τα μπεμπάκια τους αυτή τη βδομάδα!

oYNBp2.png

Καλως μας ηρθες Μary!!! Με το καλο το αγορακι σου!!

Πρεπει να βαλουμε τα 2 καινουρια κοριτσια μας στη λιστα αλλα ποια θα το κανει?????

Εγω κοριτσαρες λιωωωνω δεν αντεχω:evil::evil: να περασει αυτη η ρημαδα η μερα να δροσιστουμε λιγο ...

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980........ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

12.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

13. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

14. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

15. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

16. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

17. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

18. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

19. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

20. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

20. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

21. Elazl............ΠΗΤ

22. marmin.......ΠΗΤ

23. arous..........ΠΗΤ

24. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

25.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Kαλημερα και απο εμενα!!!! Αναρωτιεμαι αν θέλετε άλλη μια αγχωμένη μέλλουσα μανουλα στη παρέα σας!! εχω ΠΗΤ 8/01/2013, και εγώ αγοράκι!!! :) Αν μου επιτρέψετε να συστηθώ, ειμαι η Μαίρη και μετα απο αφάνταστη ταλαιπωρια δύο χρόνων, εξωσωματικές, αποβολές και σοβαρότατο πρόβλημα υπογονιμότητας, λιγο πριν την τρίτη μας εξωσωματικής ο Θεός μας έστειλε απλόχερα και εντελώς αναπάντεχα το θαυματάκι μας και θα Τον ευχαριστώ μια ζωή για αυτο!! θα ηθελα πολυ να μοιραζομαι αγωνιες με κοπέλες που βρισκονται στην ίδια φαση στους ίδιους μήνες και με το καλό όλες να υποδεχτουμε τα χριστουγεννιάτικα δωράκια μας!!!

Πώ πώ χαρά που θα κάνατε ε; Καλά, την ιστορία σου πρέπει να την πεις πολλές φορές, να τη διαβάζουν τα κορίτσια που απογοητεύονται για να παίρνουν κουράγιο. Μπράβο σου και καλωσήρθες :)

Καλησπέρα μέλλουσες μαμάδες!

Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα ?? Το πρωί κάναμε μια επένδυση σε ένα κλιματιστικό γιατί η κατάσταση στο σπίτι δεν πήγαινε άλλο! Να κοιμάμαι μπροστά από τον ανεμιστήρα και να ιδρώνω! τσ τσ τσ! Περιμένω πως και πως την Πέμπτη να έρθουν να μας το βάλουν!

Και μιλώντας για ¨επενδύσεις¨ .. έχει κοιτάξει καμιά σας για καροτσάκια, κρεβατάκια κτλ .. και αν ναι, τι έχει προτιμήσει; Γενικά τι σκέφτεστε περί αυτών των πραγμάτων; Εγώ σκέφτηκα .. εκπτώσεις τώρα, θα κάνουν καλύτερες τιμές .. και λέω να κοιτάξω για ένα καροτσάκι .. όσο για κρεβατάκι λέω να επισκεφτώ το ΙΚΕΑ που νομίζω ότι είναι πολύ οικονομικό, τουλάχιστον όσο αφορά τα βρεφικά κρεβατάκια .. Τι λέτε;

Καλό απόγευμα .. και μακριά από την ζέστη! Κάνει κακό :)

XzvPp2.png

Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα ?? Το πρωί κάναμε μια επένδυση σε ένα κλιματιστικό γιατί η κατάσταση στο σπίτι δεν πήγαινε άλλο! Να κοιμάμαι μπροστά από τον ανεμιστήρα και να ιδρώνω! τσ τσ τσ! Περιμένω πως και πως την Πέμπτη να έρθουν να μας το βάλουν!

Και μιλώντας για ¨επενδύσεις¨ .. έχει κοιτάξει καμιά σας για καροτσάκια, κρεβατάκια κτλ .. και αν ναι, τι έχει προτιμήσει; Γενικά τι σκέφτεστε περί αυτών των πραγμάτων; Εγώ σκέφτηκα .. εκπτώσεις τώρα, θα κάνουν καλύτερες τιμές .. και λέω να κοιτάξω για ένα καροτσάκι .. όσο για κρεβατάκι λέω να επισκεφτώ το ΙΚΕΑ που νομίζω ότι είναι πολύ οικονομικό, τουλάχιστον όσο αφορά τα βρεφικά κρεβατάκια .. Τι λέτε;

Μια φιλη μου που ειναι 2 μηνες ,μπροστα απο μας πηρε κουνια απ το ΙΚΕΑ. Εχει πολυ ωραια καροτσια το τζαμπο.Απλα στο ΙΚΕΑ δεν εχει ωραια στρωματακια. Εγω εχω στρωματακι mothercare κι εχει βγαλει ηδη 2 τα κοριτσια μου, ενα της αδερφης μου και τωρα θα παρει σειρα κι ο μπεμπακος. Ευτυχως εχω κρατησει τα βασικα και τ αλλα θα μου τα δανεισουν φιλες γιατι δεν αξιζει τον κοπο να ξοδευεις τοοοσα λεφτα για κατι που θα χρησιμοποιησεις πολυ λιγο (οπως αποστειρωτη , που μπορει να μην χρειαστει και καθολου εφοσον ειμαι τυχερη και θηλασω..) αλλα και που καιρος για εξοδα. Εγω παντως ειμαι πολυ χαλια οικονομικα, ο αντρουλης μου εχει να πληρωθει 3 μηνες και εγω δεν δουλευω..να δω που θα γεννησω:?

EDIJp1.png

Γεια σου zophie και κουράγιο! από αύριο θα πέσει η θερμοκρασία, οπότε θα αισθανθούμε όλοι και όλες καλύτερα :)

Εγώ προσωπικά δεν έχω σκεφτεί ακόμα καμμία αγορά ενόψει του ερχομού του ζιζανίου. Είναι ευκαιρία οι εκπτώσεις, η αλήθεια αυτή, αλλά πάλι μου φαίνεται λίγο νωρίς. Για το καροτσάκι θα έλεγα, αφού η ΠΗΤ σου είναι περίπου ίδια με εμένα, δηλαδή τέλος Δεκέμβρη, μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε τις εκπτώσεις του χειμώνα; ούτως ή άλλως, δεν νομίζω να χρειαστεί να το βγάλουμε βόλτα χειμωνιάτικα και νεογέννητο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...