Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κοριτσαρα εγω ειχα κανει α-τεστ στα κοριτσια. Τωρα πια συνηθως κανουν μονο αυχενικη και papp-a αλλα δεν βλαπτει να την κανεις. Ε στο Β-επιπεδου σιγουρα θα δεις τι ειναι!!!!

Για τα κιλα..σιγουρα φταει η δυσκοιλιοτητα θα χει αλλαξει κι ο μεταβολισμος σου κι οτι δε κινεισαι ... ε οκ απλα προσεχε αφου στο πε κι ογιατρος..

Αστα κι εγω μια απ τα ιδια τα βραδια..ψοφαω.Ουτε εμεις εχουμε κλιματιστικο:(

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες.....αργησα να κανω εμφανιση σημερα....σημερα τρεχαμε ολο το πρωι με τον συντροφο για τον πολιτικο....3 ωρες τρεξιματα αλλα ξεμπερδεψαμε...πρωτα ο Θεος 26 Ιουλιου ο πολιτικος...τελευταια ημερομηνια για καλοκαιρι μετα παμε Σεπτεμβρη κ δεν θελουμε...οποτε θα γινει στην γιορτη της μαμας κ στα γενεθλια της κουμπαρας κ μελλοντικης νονας....!!χε χε...!σημερα με το τρεξιμο κ τα νευρα στους δημους κ εφοριες δεν καταλαβα τιποτα...μονο το κεφαλι μου πηγαινε να σπασει..αλλα γυρισαμε κ απο το μεσημερι βλεπαμε ταινιες...(η τελευταια ηταν ο Νεμο...που με κανει κ ξεκαρδιζομαι...)κ μετα καναμε δουλειτσες....κ στο τελος χαζευαμε φωτο...αυριο μετα την δουλεια φυγαμε για Σαλαμυκονο παλι...!!καληνυχτες....!!!ελπιζζω οοοοοολες καλα....!!:D:D:D

αυριο δουλειαααααααααααα!

Jr39p2.png

Καλημερούδια κι από μένα :D Σήμερα ξύπνησα εκτός από μούσκεμα στον ιδρώτα, τόοοοοσο κουρασμένη σαν να έσκαβα όλο το βράδυ. Με πονάει ακόμα η μεσο-πλάτη μου και γενικά αισθάνομαι μια δυσφορία συν ένα άσχημο συναίσθημα (αυτό το έχω εδώ και κάτι μέρες). Τέλεια;

καλημερα κοριτσια!!!!!!! αφορητη αυτη η ζεστη,ποτε θα τελειωσει? περιμενω ποτε θα ερθει η τριτη να ξεκινησουν οι διακοπες και τα μπανια στην θαλασσα γιατι δεν αντεχω αλλο κλεισμενη σπιτι και ολη μερα με το κλιματιστικο!!!!!!

οσες ετοιμαζεστε για μπανακι καντε καμμια βουτια και για μας!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

Γειά σας!!!

Ειπα να έρθω και εγώ στην παρεούλα σας γιατί ΠΗΤ έχουμε από 5 έως 12/12 με πιο πιθανή την 9/12.Έχουμε αγοράκι και διανύω την 19η εβδομάδα.Κάποιες φορές έχω νιώσει κάτι μικρά κουνηματάκια στην κοιλιά μου αλλά δεν ξέρω αν είναι τελικά τ μωράκι ή η ιδέα μου???Μήπως είναι καμία κοπέλα περίπου στις εβδομάδες που είμαι και εγώ για να με διαφωτίσει??

Εύχομαι σε όλες μας καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά μωράκια!

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

πολλες γλυκες και καυτες καλησπερες σε ολους και πολλα φιλακια στις κοιλιτσες!

Φαίη1980 καλως μας ηλθες και με το καλο το αγορακι σας

Sophia2012 υπομονη μεχρι την τριτη, που θα χαλαρωσεις και θα ηρεμησεις, καλες διακοπουλες

asoume ανεμηστηρα η κλιματιστικο δεν εχετε ? για τα ασχημα προαισθηματα ασε, ειχα και εγω μαλλον απο το αγχος μας ειναι και απο τις ορμονες! η πλατη και η μεση θα αρχισουν να πονανε διαβασα γιατι ανοιγουν οσο μεγαλωνει το μωρακι

barboula με το καλο ο πολιτικος σας!

zophie και εγω σε λιγες μερες θα κανω τεστ-α , κανεις μετρησεις στο μωρο και δινεις και αιμα, ειναι για τα συνδρομα, κατι σαν την παπ-α φαντασου

τωρα για τα κιλα που λες πιστευω και εγω οτι φταιει ο σιδηρος που μας καταστερφει , κι αλλο, τον μεταβολισμο, πολλα νερα, φρουτα, λαχανικα και φυτικες ινες και θα βοηθηθεις!

grace3 μετα την β επιπεδου ξεκιναμε τα ψωνια??????/πωωωωωωωωωωωωωωω ανυπομονω τρελλαααααααα, ο θεος να ειναι διπλα μας!!!!!!με γεια και το μπλε φορμακι ;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη καλώς μας ήρθες όπως θα διαπιστώσεις το φόρουμ αυτό εκτός απο μαμάδες Δεκεμβρίου θα πρέπει να ονομαστεί και Αγορομάνες μιας και οι περισσότερες απο εμάς περιμένουμε αγοράκι! Εγώ είμαι 18+2 και νιώθω ανεπαίσθητα χτυπηματάκια που είναι πολύ συγκεκριμένα κάθε τόσο. Θεωρώ απο όσα έχω διαβάσει και ενστικτωδώς οτι είναι το μωράκι μου! Λένε οτι εντός των επόμενων βδομάδων θα γίνουν όλο και πιο συγκεκριμένα.

Soch εσύ να μας πεις που είστε πιο προχωρημένοι απο εμάς η γυναίκα σου ακούει το παιδί; Λογικά στην 21+ βδομάδες θα το έχει ακούσει ε;

Αφόρητη η ζέστη και ειδικά όταν έχεις μια μαλ...νη στο γραφείο να σε στέλνει για εξωτερικές δουλειές μια μέρα με 40 βαθμούς!! Όλη μέρα σήμερα έτρεχα τράπεζες, βιβλιοπωλεία και ταχυδρομεία μες τη ζέστη, στο κέντρο που δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης ούτε για αστείο. Το θετικό είναι οτι τώρα είμαι σπίτι μου, στο κλιματιστικό μου και ξεκινάνε οι διακοπές!!! :cool: Έχω φορέσει το μαγιό μου, έχω ετοιμάσει τη τσάντα θαλάσσης και περιμένω τον άντρα μου να έρθει σπίτι και να μην μπορεί να μου πει όχι όταν θα του ζητήσω να πάμε για μπάνιο :cool:

Κορίτσια που δεν έχετε κλιματιστικό... ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ; Οκ, το καταλαβαίνω η ΔΕΗ μας κόβει τα πόδια (στη Κύπρο σκεφτείτε οι τιμές του ρεύματος είναι διπλάσιες απο Ελλάδα, έζησα 5 χρόνια Ελλάδα και ξέρω) αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ο ανεμιστήρας όσο καλή δουλειά και αν κάνει δεν εξαφανίζει όλη αυτή την υγρασία και τη ζεστή αύρα που επικρατεί. Μην το σκέφτεστε να πάρετε ένα air condition ενεργειακής κλάσης Α+ για οικονομία και να μπορείτε επιτέλους να κοιμάστε καλά!

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες που μεγαλώνουν σιγά σιγά και καλές διακοπές, αποδράσεις και μπάνια!!

oYNBp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αφόρητη η ζέστη και ειδικά όταν έχεις μια μαλ...νη στο γραφείο να σε στέλνει για εξωτερικές δουλειές μια μέρα με 40 βαθμούς!! Όλη μέρα σήμερα έτρεχα τράπεζες, βιβλιοπωλεία και ταχυδρομεία μες τη ζέστη, στο κέντρο που δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης ούτε για αστείο. Το θετικό είναι οτι τώρα είμαι σπίτι μου, στο κλιματιστικό μου και ξεκινάνε οι διακοπές!!! :cool: Έχω φορέσει το μαγιό μου, έχω ετοιμάσει τη τσάντα θαλάσσης και περιμένω τον άντρα μου να έρθει σπίτι και να μην μπορεί να μου πει όχι όταν θα του ζητήσω να πάμε για μπάνιο :cool:

Κορίτσια που δεν έχετε κλιματιστικό... ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ; Οκ, το καταλαβαίνω η ΔΕΗ μας κόβει τα πόδια (στη Κύπρο σκεφτείτε οι τιμές του ρεύματος είναι διπλάσιες απο Ελλάδα, έζησα 5 χρόνια Ελλάδα και ξέρω) αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ο ανεμιστήρας όσο καλή δουλειά και αν κάνει δεν εξαφανίζει όλη αυτή την υγρασία και τη ζεστή αύρα που επικρατεί. Μην το σκέφτεστε να πάρετε ένα air condition ενεργειακής κλάσης Α+ για οικονομία και να μπορείτε επιτέλους να κοιμάστε καλά!

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες που μεγαλώνουν σιγά σιγά και καλές διακοπές, αποδράσεις και μπάνια!!

καλες διακοπες να εχετε και καλη ξεκουραση:D

Διαφημίσεις

πολλες γλυκες και καυτες καλησπερες σε ολους και πολλα φιλακια στις κοιλιτσες!

Φαίη1980 καλως μας ηλθες και με το καλο το αγορακι σας

Sophia2012 υπομονη μεχρι την τριτη, που θα χαλαρωσεις και θα ηρεμησεις, καλες διακοπουλες

σε ευχαριστω να σαι καλα!!!!!!!!:P

Γειά σας!!!

Ειπα να έρθω και εγώ στην παρεούλα σας γιατί ΠΗΤ έχουμε από 5 έως 12/12 με πιο πιθανή την 9/12.Έχουμε αγοράκι και διανύω την 19η εβδομάδα.Κάποιες φορές έχω νιώσει κάτι μικρά κουνηματάκια στην κοιλιά μου αλλά δεν ξέρω αν είναι τελικά τ μωράκι ή η ιδέα μου???Μήπως είναι καμία κοπέλα περίπου στις εβδομάδες που είμαι και εγώ για να με διαφωτίσει??

καλως ηρθες !!!!!! με το καλο το αγορακι σου!!!!!! αν θυμαμαι καλα απο την πρωτη εγκυμοσυνη το ζουζουνακι σου κανει αισθητη την παρουσια του,πρεπει να νιωθεις ενα απαλο χτυπημα σαν φτερουγισμα!! αχ τελεια ανυπομονω και εγω να νιωσω αυτο το συναισθημα!!!!!!;)

Γειά σας!!!

Γεια σου Φαίη, καλωσήρθες στην παρέα μας :)

Καλως μας ηρθες Φαιη!!! Με το καλο ο γιος!!!

Λινακι μου αστα μακαρι να χα λεφτα να βαζα κλιματιστικο. Δεν καιει πολυ ειχα παλια, πονεμενη ιστορια και μεγαλη:(..

Βρε κοριτσια αληθεια δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα σχολια γτ εδω στο pc εχει τρελη ζεστη και δεν μπορω να κατσω ωρα..ετσι μπηκα για ενα γεια..αχ δεν αντεχω λιωνω κι ειπαν την Δευτερα 43..ελεοοοοος!!!!!!!!!

EDIJp1.png

γεια σας εγκυακια τι κανετε?την παλευεται με την ζεστη?οποια παει θαλασσα να το ευχαριστηθει και να κανει και για μας βουτιτσες!

εμεις κατα πασα πιθανοτητα αυριο παμε για μπανακι:P

καλο σαβ/κο σε ολες να περασετε υπεροχα οτι και αν κανετε ;)

φιλακια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...