Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ρε παιδια θα εχουμε ελλειψη απο νυφες αν συνεχισουμε ετσι!!!!

Για το μαγιο και εγω ακομα χωραω στο περσινο εχω και μικρο στηθος και δυστηχως ηλπιζα τωρα πως θα μεγαλωσει αρκετα αλλα αντε να πηρε μισο νουμερο....:( !

Αλλα αν αρχισω να μη χωραω και εγω λαικη θα παω..ετσι και αλλιως δε θα μου κανει του χρονου εκτος και ξαναειμαι εγκυος..!

Για τους αγαπημενους μας βαλτε και εμενα μεσα δυστυχως ...εχασα τη μαμα στα 14 απο καρκινο...ποναει το θεμα και δεν συνηθιζω ουτε να το αναφερω...δεν ξεπερνιουντε αυκολα αυτα τα πραγματα δυστυχως...Η ζωη συνεχιζετε ομως αλλοι φευγουν και αλλοι ερχοντε τελικα.

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, σημερα πηρε ο μπαμπας τους τις κοριτσαρες μου και θα κατσουν 10 μερες για διακοπες. Εγω εδω προσπαθω ν συνειδητοποιησω οτι θα κανω αγορακι. Ξερετε στο σοι της μανας μου δεν εχει γεννηθει αγορι εδω και 52 χρονια...!!! Αντε την εσπασα την παραδοση!!χαχαχαα

Αντε βρε κοριτσαρες λιγο υπομονη να δειτε τα μπεμπακια σας κι εσεις.

Εγω πηρα ενα ωραιοτατο μαγιω μπικινακι απο την λαικη πανακριβο,,3 ευρα!χαχχα

Μπράβο βρε grace. 52 χρόνια να γεννηθεί αγόρι :shock: Θα είναι μοναδικός. τέλεια!!!

Όσο για το μαγιό ένα έχω να δηλώσω. Δεν χωράει ούτε το 1/4 του π....ου (αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω ) από πέρυσι. Το στήθος κρατάει γερά εκεί που ήταν διότι παχύνω αδυνατίσω δεν μας κάνει την χάρη να πάρει λίγο όγκο. Άσε που φέτος λέω να μην βγάλω τα κάλλη μου προς επίδειξη μην έχουμε και ατυχήματα με τέτοια ζέστη. χαχαχαχα

imQRp2.png

Αχ, σημερα πηρε ο μπαμπας τους τις κοριτσαρες μου και θα κατσουν 10 μερες για διακοπες. Εγω εδω προσπαθω ν συνειδητοποιησω οτι θα κανω αγορακι. Ξερετε στο σοι της μανας μου δεν εχει γεννηθει αγορι εδω και 52 χρονια...!!! Αντε την εσπασα την παραδοση!!χαχαχαα

Μπράβο βρε grace. 52 χρόνια να γεννηθεί αγόρι :shock: Θα είναι μοναδικός. τέλεια!!!

Όσο για το μαγιό ένα έχω να δηλώσω. Δεν χωράει ούτε το 1/4 του π....ου (αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω ) από πέρυσι. Το στήθος κρατάει γερά εκεί που ήταν διότι παχύνω αδυνατίσω δεν μας κάνει την χάρη να πάρει λίγο όγκο. Άσε που φέτος λέω να μην βγάλω τα κάλλη μου προς επίδειξη μην έχουμε και ατυχήματα με τέτοια ζέστη. χαχαχαχα

"Τα πάχη μας, τα κάλλη μας" το ξέρεις αυτό; μην κολλάς πουθενά θα έλεγα, και το μαγιώ μας θα βάλουμε και στην παραλία θα βγούμε και θα 'χουμε να θυμόμαστε τα μπάνια που κάναμε με μια κοιλιά να (μετά συγχωρήσεως) και θα γελάμε και μόνες μας! Εγώ είναι η πρώτη φορά που ούτε που με νοιάζει αν πήρα κανα δυο κιλά παραπάνω (από αυτά που έπρεπε να είχα πάρει μέχρι τώρα), ενώ πριν την εγκυμοσύνη το είχα ρίξει στις δίαιτες μη και βγω στην παραλία και δεν είμαι κορμάρα και όλοι μου έλεγαν πόσα κιλά έχασα. Τώρα με νοιάζει μόνο το μπεμπάκι μου και ο άντρας μου, που ελπίζω να είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσω με την κοιλιά που θα γίνει ουυυυυ ακόμα μεγαλύτερη! Για όλους τους άλλους σκασίλα μου :tongue:

"Τα πάχη μας, τα κάλλη μας" το ξέρεις αυτό; μην κολλάς πουθενά θα έλεγα, και το μαγιώ μας θα βάλουμε και στην παραλία θα βγούμε και θα 'χουμε να θυμόμαστε τα μπάνια που κάναμε με μια κοιλιά να (μετά συγχωρήσεως) και θα γελάμε και μόνες μας! Εγώ είναι η πρώτη φορά που ούτε που με νοιάζει αν πήρα κανα δυο κιλά παραπάνω (από αυτά που έπρεπε να είχα πάρει μέχρι τώρα), ενώ πριν την εγκυμοσύνη το είχα ρίξει στις δίαιτες μη και βγω στην παραλία και δεν είμαι κορμάρα και όλοι μου έλεγαν πόσα κιλά έχασα. Τώρα με νοιάζει μόνο το μπεμπάκι μου και ο άντρας μου, που ελπίζω να είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσω με την κοιλιά που θα γίνει ουυυυυ ακόμα μεγαλύτερη! Για όλους τους άλλους σκασίλα μου :tongue:

αχ μακάρι να έχανα κιλά και εγώ πριν. το θέμα είναι ότι έβαλα πάρααααα πολλά κιλά (20 κιλά σε ένα χρόνο:() ακόμα πριν μείνω έγκυος (χάλια ψυχολογία και φάρμακα) και τώρα προσπαθώ να κρατηθώ.

imQRp2.png

αρκουδιτσα μου, εγω παλι απο ποπο πασχω (φαντασου περσι φοραγα 14 sprder παιδικο), απο στηθος :P:p:p πηρα 3 νουμερα!!!! Τι ωραια!!!! Και ναι θα μοναδικος ο μπεμπακος μας, πριγκιπα θα τον εχουν ολοι!!χαχχαχα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Pepitsa σε εβαλα 6/12

ευχαριστώ για το Update. Ανυπομωνω να δουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα για όλες μας!!

Σας εύχομαι να περνάτε πολυ πολυ καλα και να μην σας πτοει η ζέστη! Εγω είμαι τθυχερη γιατι φεύγο διακοπες αυριο για 2 εβδομάδες!!!

Να είστε όλες καλά μέχρι να γυρίσω!

:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια!!!!!!ελπιζω να εισαστε ολες καλα,γιατι δεν παλευετε αλλο η ζεστη ,ολη μερα με το αιρκοντισιον δεν αντεχεται αλλο πονοκεφαλος με πιανει.Περιμενω πως και πως να παω στο γιατρο την δευτερα να μου πει οτι ολα ειναι καλα και τι ειναι τελικα το ζουζουνακι μου?εχω μεγαλη αγωνια και δεν σας κρυβω πως θα ηθελα να ειναι αγορι ,αν και η κορη μου ζχηταει κοριτσι !!!!!!!!! τελοσπαντων γερο να ειναι πανω απο ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!!:D με το καλο να ερθει ο γιος σου!!!!στα οπα οπα θα τον εχετε !!!!!

καλημερα, ζεστη και σημερα για να μην πω λιωσιμοοοο

αρχικα να πω οτι χθες πηγαμε για μπανιο και ηταν απλως τελεια, ειχε βεβαια κατι φυκια που και που , αλλα σιγα..και μαλλον θα τον πεισω να παμε και σημερα!!!

επισης να πω οτι οι ορμονες ειναι ατιμο πραγμα οσο αναφορα τα ονειρα..ειδα κατι ονειρα ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω:(

pepitsa να περασεις τελεια στις διακοπες σου

grace 52 χρονια????:shock::shock: στα ωπα ωπα θα ειναι ο μπεμπης

23/09 γιορταζει η αδερφη μου, και 1/10 εχει γενεθλια η πεθερα μου..μακαρι ο γιο σου να σου κανει το χατιρι και να βγει τοξοτακος ;)

αρκουδακι μην σκας για τα κιλα, οπως πολυ σωστα λεει και η asoume τα παχη μας τα καλη μας, δικα μας ειναι , καλο ηταν να ημασταν αδυνατουλες , αλλα οκ στην παρουσα φαση δεν ειμαστε , θα ξαναγινουμε ομως!!!;););)

σωκρατη ζυγος ε?εχω και εγω πολλους, νταξει καλοι ειστε χαχχαχαχαχαχα

chot και μπαρμπ λυπαμαι πολυ για το δυσαρεστο γεγονος, δυστυχως λιγο πολυ οι περισσοετροι εχουμε χασει δικους μας ανθρωπους και θα συμφωνησω οτι ποναει οσο τιποτα, αλλα thats life, ποτε δεν ξεπερνιεται απλως το κουβαλας και συνεχιζεις..

εγω κοριτσια και αγορι τελικα ισως να παω δευετρα να δω το σπορακο μας , και οχι τεταρτη!!θα παω να γραψω κατι ενεσεις στο γιατρο μου και μαλλον θα του πω να το δουμε, δεν πιστευω να εχει θεμα, βεβαια θα ηθελα τεταρτη μιας και εχω γενεθλια, αλλα δεν με χαλανε και οι 2 μερες νωριτερα

φιλια πολλα σε ολους!καλα να περασετε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αχ αυτο το θεμα με τα κιλα ειναι μεγαλη ιστορια!!!!αλλα κοριτσια ας το απολαυσουμε τι σημασια εχει ποσο κιλα ειμαστε .Γελαω γιατι πηρα μαγιο τρια νουμερα μεγαλυτερο και ας εχω παρει μονο 2 κιλα , ευτυχως που εχει αρχισει και φουσκωνει η κοιλια και φαινομαι για εγκυος . Απολαυστε το ειναι μοναδικη εμπειρια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα παχουλές και όμορφες μου εγκυούλες!!!

Εγώ είχα ένα μαγιό περσινό που μου έπεφτε λίγο μεγάλο στο στήθος και φέτος το έχω γεμίσει, παραγεμίσει θα έλεγα καλύτερα.. Δεν με νοιάζει τίποτα, πάω στη παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση έστω και αν έχω μεγαλώσει γενικώς και έχω κάνει και κυτταρίτιδα! Μόνο που ξεπροβάλει η στρογγυλή κοιλίτσα δεν με νοιάζει τίποτα :tongue:Τα κιλά μας θα τα χάσουμε όταν έρθει η ώρα τώρα ας απολαύσουμε το στρουμπουλό μας σώμα...

Νένα: αυτό με τα όνειρα είναι το χειρότερο μου. Είναι τόσο έντονα ρε παιδί μου!!! Αφού έχω διαβάσει οδηγίες υπνοθεραπείας για να μπορώ να ελέγχω τα όνειρα μου αυτό το διάστημα. Το πρόβλημα είναι πως γίνονται τόσο αληθινά που δεν συνειδητοποιείς οτι είναι όνειρα :| Χθες έβλεπα πως μπήκε διαρρήκτης στο σπίτι και ήταν τόσο αληθινό που ξύπνησα με ταχυκαρδία απο το φόβο μου!

pepitsa: Καλά να περάσεις στις διακοπές σου! Και μένα αύριο τελικά κλείνει επιτέλους η σχολή για 2-3 βδομάδες!!

Όσο αφορά τα ζώδια και εγώ περήφανη ζυγός είμαι!! Ωραίο ζώδιο, είμαστε λίγο όπου μας πάει ο άνεμος φυσικά αλλά αυτή είναι και η γοητεία μας :cool:

Μπάρμπούλα εσύ πως είσαι σήμερα;

oYNBp2.png

Πεπιτσα καλες διακοπες!!!!Κανε καμια βουτια και για μας;)!

Αντε κοριτσια την δευτερα θα δειτε τα μπεμπακια σας!!!Εγω ακομα καθομαι και χαζευω το dvd:D:D και πηρα κι ενα φορμακι μπας και καταλαβω καλα καλα πως θα κανω αγορακι χαχαχχαα :D:D

EDIJp1.png

Grace: και εγώ τελευταία χαζεύω ρουχαλάκια και παπουτσάκια στα καταστήματα και στο ιντερνετ αλλά δεν τολμώ να αγοράσω τίποτα ακόμα!

Αλήθεια πότε είναι ο κατάλληλος καιρός για να αρχίσουμε να αγοράζουμε εξοπλισμό;

oYNBp2.png

Grace: και εγώ τελευταία χαζεύω ρουχαλάκια και παπουτσάκια στα καταστήματα και στο ιντερνετ αλλά δεν τολμώ να αγοράσω τίποτα ακόμα!

Αλήθεια πότε είναι ο κατάλληλος καιρός για να αρχίσουμε να αγοράζουμε εξοπλισμό;

Κοιτα νομιζω μετα την Βεπιπεδου ειναι καλα, γιατι αν τ αφησεις και για πολυ τελος θα χεις βαρυνει και δεν θα μπορεις να κανεις πολλα εκτος απο τα απαραιτητα πλυσιματακια;). Εγω παντως ενα κορμακι του το πηρα δεν αντεξα αχχαχαχχααα:P:p:p:p:p:p

EDIJp1.png

Καλησπέρα :)

Αυτή την εβδομάδα έπεσε πολλή δουλειά, για αυτό και απουσίασα από την παρέα .. Και ο καύσωνας δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να κάθομαι μακριά από τον ανεμιστήρα στο σπίτι! Τα βράδια ένας εφιάλτης ήταν αφού ξυπνούσα κάθε μια ώρα λουσμένη στον ιδρώτα και προσπαθούσα να βρω στεγνό μέρος να ξαπλώσω! Μάλλον θα κάνουμε μια επένδυση σε ένα κλιματιστικό .. γιατί τόσο ζέστη πραγματικά δεν περίμενα να νιώσω!

Σήμερα ήταν το ραντεβού με τον γιατρό. Ακόμη δεν μας εμφάνισε το πιτσιρίκι το φύλο του .. αλλά τέλη Αυγούστου που θα κάνω τον υπέρηχο β' επιπέδου τέρμα τα ψέμματα! χα!

Αύριο θα κάνω κάποιες μικροβιολογικές εξετάσεις και ένα τεστ που λέγεται Α-τεστ νομίζω .. το 'χει κάνει κάποια από εσάς; Στο εργαστήριο που πήγα μου είπαν ότι χρειάζονται κάποιες μετρήσεις από τον γιατρό μου .. Σήμερα μέτρησε αν κατάλαβα καλά το κεφάλι, και πόσα εκατοστά είναι από το κεφάλι ως την λεκάνη .. 12 εκατοστά .. Το ΣΚ θα μπω στην 18 εβδομάδα .. Μήπως είναι λίγο μικρό για 17η εβδομάδα; Σα να είδα ότι θα έπρεπε να είναι περισσότερα εκατοστά! Τι λέτε; Και ακόμη δεν έχω νιώσει καμιά κίνηση .. αν και είδαμε στο υπέρηχο ότι κουνιέται :) Τζάμπα ανησυχώ μάλλον ?

Και κάτι άλλο που με ανησύχησε .. Πριν ένα μήνα που πήγαμε στον γιατρό ήμουν 69 και σήμερα 73! Να φανταστείτε ότι πριν μια βδομάδα ήμουν 71! Δεν μπορώ να καταλάβω πως εμφανίστηκαν τόσα κιλά! Και είπε ο γιατρός να προσέχω! Μα δεν τρώω υπερβολικά :( Αλλά δεν γυμνάζομαι :( Και δυστυχώς λόγω μάλλον σιδήρου έχω δυσκοιλιότητα .. Καμία συμβουλή για το τελευταίο;

Πολλά σας έγραψα .. αλλά τόσες μέρες δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ και με το κεφάλι καζάνι από την δουλειά .. μάλλον ξέδωσα σήμερα! χαχα!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...