Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? Σε λίγο ξεκινάω μπανακια και τώρα δοκίμασα το περσινό μου μαγιό το οποίο καλύπτει μόνο το μισό στήθος. Εσείς τι μαγιό φοράτε? Έψαξα για τανκινι γιατί δεν θέλω να φορέσω ολόσωμο αφού πρέπει να αλλάζουμε μετά από κάθε βουτιά και είναι όλα πανάκριβα. Μου φαίνεται θα πάρω κανα δυο φθηνά μπικινάκια σε μεγάλο μέγεθος να αλλάζω το κάτω...

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τοσο πολυ ε???????/βοηθεια μας μαλλον σε καμια παραλια θα την βγαλουμε ασουμε και οσες δεν μπορουμε αγκαλια με το κλιματιστικο στα σπιτια μας ;);)

παπατρικο εμενα ευτυχως τα μαγιω μου κανουν ειναι ολοσωμα και τα 2 κ μεγαλα μεγεθη απο περυσι οποτε δεν χρειαζεται, ευτυχως, να παρω γιατι ειναι οντως πανακριβα

γεωργια μια χαρα τα νεα του ενδοκρινολογου, ολα καλα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? Σε λίγο ξεκινάω μπανακια και τώρα δοκίμασα το περσινό μου μαγιό το οποίο καλύπτει μόνο το μισό στήθος. Εσείς τι μαγιό φοράτε?

Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα και τα περσινά μου μπαίνουν μια χαρά :rolleyes:

Η σύζυγος φέτος δεν θέλει να κολυμπήσει...

Σωκράτης

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανουμε????

εγω πριν λιγο καταφερα να σηκωθω απο το κρεβατι....για να μαγειρεψω...μιλησα χθες με τον γιατρο στο τηλεφωνο για να του πω για τους εμετους...κ μου ειπε οτι επειδη δεν ειχα απο την αρχη πολλες ναυτιες κ εμετους ισως να εφαγα κατι χαλασμενο κ να εκανα εμετους...κ επισης μου ειπε σημερα να μην πιω το σιδηρο γιατι μπορει να μου πεφτει βαρυ κ να το πιω αυριο κ να μιλησουμε να δουμε αν θα υπαρξει διαφορα....απο μονος του μου ειπε οτι με την ζεστη καλο θα ειναι να αποφευγω τα πολλα εξω....κ με ρωτησε αν η δουλεια μου ειναι κοντα....απο το σπιτι....κ μου συνεστησε σημερα κ αυριο να κατσω σπιτι να χαλαρωσω κ μιλαμε ξανα την Πεμπτη το βραδυ για να δουμε αν θελω κ αλλο...απλως αν θελω κ αλλο πρεπει να περασω επιτροπη.....!την Τεταρτη θα περασω να παρω την αδεια γιατι ειναι εκτος Αθηνων λεει αυτες τις μερες.....!!

soch μπραβο χαιρομαι πολυ καλα αποτελεσματα..!

grace αγοραρος εεε??τελεια μια χαρουλα...!!

Georgia μια χαρα απο ενδοκρινολογο κ μια χαρα θα ειναι κ οι εξετασεις...

Linaki μην στεναχωριεσαι κ μην αφηνεις να σε επηρεαζουν αυτες οι στεναχωριες...σε καταλαβαινω....εχασα οταν ημουν πολυ μικρουλα μεσα σε 6 μηνες τον μπαμπα μου κ τον νονο μου....κ δεν τους χαρηκα καθολου απο 5 χρονων...κ σε ολες τις χαρουμενες στιγμες της ζωης μου αναρωτιεμαι σκεφτομαι πως θα ηταν αν ηταν εδω μαζι μου...βεβαια ειμαι πολυ τυχερη γιατι εχω πατριο που μας μεγαλωσε σαν πραγματικος πατερας αλλα ποτε δεν ειναι το ιδιο.....!!!!

παω λιγο στο σουπερ μαρκετ να παρω μακαρονια γιατι ξεμειναμε,.... κ ο γιατρος μου ειπε να τρωω πολυ αμυλο.....!!!φιλακια κ καλα κουραγια με την ζεστη....!!

Jr39p2.png

Αχ, σημερα πηρε ο μπαμπας τους τις κοριτσαρες μου και θα κατσουν 10 μερες για διακοπες. Εγω εδω προσπαθω ν συνειδητοποιησω οτι θα κανω αγορακι. Ξερετε στο σοι της μανας μου δεν εχει γεννηθει αγορι εδω και 52 χρονια...!!! Αντε την εσπασα την παραδοση!!χαχαχαα

Αντε βρε κοριτσαρες λιγο υπομονη να δειτε τα μπεμπακια σας κι εσεις.

Εγω πηρα ενα ωραιοτατο μαγιω μπικινακι απο την λαικη πανακριβο,,3 ευρα!χαχχα

Και στις αλλες εγκυμοσυνες με μπινικι την εβγαζα δεν το αντεχω το ολοσωμο ουτε για αστειο:tongue:!!

Πολυ ζεστη βρε παιδια και δεν εχω και κλιματιστικο..τ αφησα προικα του πρωην πριν χρονια..καλα να παθω!!χαχχαχα εχω σκασει απ τη ζεστη:cry::cry:

Σωκρατη Ζυγε μου, ποτε εχεις γενεθλια? Εγω εχω 3 στο σπιτι και τη μαμα και τη γιαγια και την κουνιαδα. 01/10 η μικρη μου. 11/10 η μεγάλη μου, 17/10 κουνιαδα ,16/10 γιαγια, 23/09 ο αντρας και 27/09 μαμα διαλεξε και παρε με εχουν φαει oi ζυγοι χαχαχαχαχα

Κρυφη ελπιδα να βγει ο γιος καμια δεκαρια μερες νωριτερα μπας κι αποκτησω συμμαχο τοξοτη εδω μεσα!!χαχαχχαχα

EDIJp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω το πινακάκι σχεδον γεμάτο, λιγες δεν έχουμε δωσει ακομη τα αποτελέσματα!! Εγω λοιπόν θα κάνω ενα αγοράκι!!! (ολα να πανε καλά!!) και πιθανη ημερομηνια ενω μου είπε βασει τελευταίας περιοδου 16/12/12 βάσει μεγέθους υπολογίζει γύρω στις 6/12/12. Τι απο τα δυο να κρατήσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

grace3 γεμάτη ευτυχία η ζωή σου με τόσους ζυγούς :)

18/10 είμαι εγώ.

pepitsa και σε μας έβγαλε διαφορά και κρατήσαμε αυτή που βρέθηκε από τον υπέρηχο. Είχαμε βέβαια 2,5 βδομάδες διαφορά.

Linaki2012 σε νιώθω, πολύ πρόσφατα έχασα δικό μου άνθρωπο. Μακάρι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να έχεις.

Σωκράτης

Νομιζω ( απο σαιτ κι απ το γιατρο) πως κρατας σαν ημερομηνια αυτο που σου ειπε στον 1ο υπερηχο γτ συνηθως μετα τα μπεμπακια διαφερουν στο βαρος και στο υψος οποτε σε μπερδευουν. Καλυτερα να κταραμε την 1η ημερομηνια. Κι εμενα ο μπεμπης ειναι πολυ μεγαλος, με βγαζει μιαμιση βδομαδα μπροστα (φυσιν αδυνατον γτ ημουν αδιαθετη χαχαχχαχαχχα)

Pepitsa με το καλο κι εσυ ογιος!!!! :P:p εισαι στο πινακακι? θα σε φτιαξω εγω..wait

EDIJp1.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

11.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

12. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

13. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

14. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

15. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

16. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

17. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

18. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

19. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Pepitsa σε εβαλα 6/12

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

12.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

13. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

14. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

15. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

16. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

17. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

18. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

19. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

20. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

21. Elazl............ΠΗΤ

22. marmin.......ΠΗΤ

23. arous..........ΠΗΤ

24. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

25.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...