Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

16. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

17. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

18. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

19. pepitsa........ΠΗΤ

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και οπως βλεπετε κοριτσια τα δαμε τα προσοντα του κυριου!!! Πιο καθαρα και πιο φορα παρτιδα δεν γινοτανε!!!!:P:p:p:pΑισθανομαι λιγο περιεργα βεβαια μετα απο 12 χρονια ξαφνικα να μου ρθει αγορι αλλα καλως να μας ερθει. Γερο και δυνατο μας χαιρεταγε και πιπιλαγε και δαχτυλακι. 17 εκ, περιπου εφτασε κι ογιατρος λεει οτι το νιωσα πολυ νωρις αλλα μαλλον γτ ειμαι πολυ αδυνατη:tongue:. Αχ, αυριο θα παω να του παρω και φορμακι!!!!!!!!!!!

Soch τελεια νεα!!! Μπραβο σας!! Φατσουλα δεν ειδατε? Εμεις β-επιπεδου κατα τις 20 Αυγουστου μας ειπε. Φιλακια καληνυχτες!!!!

EDIJp1.png

grace3 στα μπλε και εσυ?????????τελεια με το καλο!!!ημουν σιγουρη για σενα;););) αχου τοσο πολυ μεγαλωσε ε ?17 εκ?ωραια και εγω δλδλ που θα παω και θα ειμαι 15β+3ημερων ετσι θα το δω?αχου λιωνωωωωωω!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

grace3 τωρα συνειδητοποιησα τι διαβασα ενιωσες το αγορακι σου?:shock::shock::shock: η θα το νιωσεις νωρις?

και επισης εγω που ειμαι παχουλοκομψη θα το νιωσω οταν γεννησω χαχαχχαχαχαχαχαχ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ω ναι ακριβως τα ιδια θα δεις κι εσυ. 15&3 ειμαι κι εγω σημερα!!!!

Ναι το χω νιωσει εδω και καμια 10αρια μερες τα πρωινα καθετε σε μια μερια και τσιτωνεται και στραβωνει κι η κοιλια μου!χαχχαχα Στο 1ο αργεις λιγο να το νιωσεις αλλα μη σκας ετσι και παρει μπρος θα σε τρελανει:P:p

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Και οπως βλεπετε κοριτσια τα δαμε τα προσοντα του κυριου!!! Πιο καθαρα και πιο φορα παρτιδα δεν γινοτανε!!!!:P:p:p:pΑισθανομαι λιγο περιεργα βεβαια μετα απο 12 χρονια ξαφνικα να μου ρθει αγορι αλλα καλως να μας ερθει. Γερο και δυνατο μας χαιρεταγε και πιπιλαγε και δαχτυλακι. 17 εκ, περιπου εφτασε κι ογιατρος λεει οτι το νιωσα πολυ νωρις αλλα μαλλον γτ ειμαι πολυ αδυνατη:tongue:. Αχ, αυριο θα παω να του παρω και φορμακι!!!!!!!!!!!

Soch τελεια νεα!!! Μπραβο σας!! Φατσουλα δεν ειδατε? Εμεις β-επιπεδου κατα τις 20 Αυγουστου μας ειπε. Φιλακια καληνυχτες!!!!

΄

Μπράβο grace :) τι πιο ωραίο και αισιόδοξο να ακούμε καλά νέα, να μας φτιάχνουν και μας όταν μας πιάνουν τα άγχη μας. Για τα 12 χρόνια διαφορά που θα έχει η κόρη σου με το μπόμπιρα θα έλεγα ότι είναι η πιο φθηνή λύση για baby sitting, οπότε είσαι πολύ τυχερή! αλλίμονο σε μας που δεν έχουμε ούτε παπούδες ούτε γιαγιάδες κοντά μας!

Επίσης, αυτό με την κοιλιά που λες, που στραβώνει από τη μια μεριά, το παθαίνω κι εγώ το πρωί και έχει πολλή πλάκα. Είναι και η μοναδική στιγμή που είναι εμφανές και στον άντρα μου ότι εκεί μέσα βρίσκεται το τερατάκι γι' αυτό μας χαιρετά και τις δύο όταν φεύγει για τη δουλειά.

ζεύγος soch, συγχαρητήρια και σε σας για τα καλά αποτελέσματα, πήρα κι εγώ μια ιδέα για το τι θα δω στη β-επιπέδου που θα κάνω στις 6 Αυγούστου. Το αστείο είναι ότι ο γιατρός μου είναι στο Έλενα και για την εξέταση αυτή, όπως και για την αυχενική, με έστειλε σε ιδιωτικό (για την αυχενική τον είχα ρωτήσει, θα την κάνω εδώ; και μου είπε όχι! οπότε τώρα τον ρώτησα κατευθείαν "πάλι στο ίδιο θα πάω;" "ναι").

Καλημέρα σε όλες και καλό κουράγιο με τις ζέστες. Έφτασα 7 το πρωί στο γραφείο και είμαι ιδρωμένος, τι κακό είναι αυτό...

asoume μερσί. Εμείς κάναμε και τις 2 εξετάσεις στο Έλενα, στο ίδιο μηχάνημα υπερήχων. Και δεν είμαστε οι μόνοι, έχω γνωρίσει κατά καιρούς και άλλα ζευγάρια που έχουν κάνει το ίδιο. Σε κάθε μια από τις 2 εξετάσεις ήταν ο γιατρός μας (ο δ/ντης της 6ης μαιευτικής) και ένας ακόμα που έπαιζε το εργαλείο στα δάχτυλα (στην αυχενική άντρας, χθες γυναίκα). Εγώ του έχω εμπιστοσύνη και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες-συμβουλές του.

Ο γιατρός σου, σου πρότεινε συγκεκριμένο ιδιωτικό ή το βρήκες εσύ;

grace3 μπράβο για τον αγόρακλο. Λίγο νωρίς δεν ξεκίνησες τα ψώνια; μήπως αλλάξει η μόδα μέχρι να έρθει λέω... :)

Φάτσα είδαμε και έχουμε και φωτογραφίες - μη φανταστείς πως όλα φαίνονται ξεκάθαρα πάντως. Διακρίνεις χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι και τα σχετικά.

Ο υπέρηχος μας έβγαλε 22ε2η και 500 περίπου γραμμάρια.

nena1984 με το καλό να δεις το σποράκι σου

barboula πως είσαι σήμερα;

Καλή συνέχεια κούκλες.

Σωκράτης

Καλημερα σε ολους!!!!!

soch συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σας!!Μονο ευχαριστα νεα να εχουμε παντα!!

Grace αγοραρο και εσυ?Οι κορες σου θα πετανε τωρα που θα εχουν και αδερφουλη!!Ειμαι σιγουρη πως θα σε βοηθανε με το μωρο αργοτερα γι αυτο μην αγχονεσε καθολου!

Nena υπομονη μια βδομαδουλα εμεινε!!Θα σου πει και φυλο σιγουρα τωρα που θα εχει μεγαλωσει το μωρουλι!

Georgia ολα καλα με τον ενδοκρινολογο χθες??

barboula ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα...υπομονη να περασει το πρωτο τριμηνο!

Εγω τα ιδια κοριτσια ανυπομονω να τον ακουσω ,αν και ειναι ακομα νωρις αλλα για να ειμαι πιο υσηχη ..Τωρα αγωνιω και εγω μεχρι τις 26 που θα ξαναπαω στο γιατρο!

Α Εχω ξεκινησει και σιδηρο λεγκοφερ και παω πιο συχνα τουαλετα απο πριν που δεν...Λετε να να ειναι επειδη ειναι αρχη που το παιρνω 5-6 μερες τωρα?Ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι νιωθω λιγοτερο πρησμενη τωρα!

Τα φιλια μου ....

wsUfp2.png

Καλημέρα,

τα νέα σας είναι τέλεια.!!!

grace αγόραρος τελικά? αχ τώρα με τις εκπτώσεις και εγώ δεν ξέρω πώς θα κρατηθώ να μην πάρω κανένα φορμάκι.

Nenaki τι κάνεις? άντε με το καλό ο υπέρηχος

soch συγχαρητήρια. τώρα σιγά σιγά θα αρχίσετε τις προετοιμασίες.

chot και συ έχεις ακόμη μέρες για να δεις το ζουζουνάκι σου? και εγώ μετράω μετράω αλλά δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τέλος του μήνα;)

barboula ελπίζω να είσαι καλά και να πέρασαν τα δύσκολα συμπτώματα.

georgia όλα καλά?

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι έγινε ρε παιδία??? Πνιγήκαμε στην τσουτσούνα!!! :P:p:p

Με το καλό Grace ο αγόραρος. Σωκράτη συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα. Άντε να πανε για όλους και όλες έτσι καλά μέχρι τέλους.

Εμείς περιμένουμε πως και πως να περάσουν 3 εβδομάδες να δούμε την κόρη μας. Προς το παρόν κάθε απόγευμα που γυρνάει ο άντρας μου από τη δουλειά, παίρνει τον προηγούμενο υπέρηχο που φαίνεται καθαρά το προφίλ της και έχουμε σοου..εχουμε τρελαθεί και από την αγωνία μας και από τη χαρά μας. Εσείς πως πατε τσούπρες??? Ζέστη ε?? Άντε και του χρόνου δεν θα την καταλαβαίνετε... θα κάνετε αέρα σε στρουμπουλά μπούτια να μην ιδρώσουν :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα εγκυούλες μου!! Τι κάνουμε; Φουσκώνουμε; Φουσκώνουμε; Εμένα τις τελευταίες μέρες όλο και κάποιος έρχεται και χαϊδεύει την κοιλιά μου (και τσαντίζομαι) αλλά αυτό θα πεί πως πλέον φαίνομαι έγκυος. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Grace: εγώ αν δεν κάνω λάθος σε είχα προβλέψει για αγόρι. Αχ θα ξετρελαθείς!! Είμαι σίγουρη θα είναι ένα εντελώς νέο μονοπάτι για σένα τώρα! Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι!

nena1984: Θα το δείς και εσύ σε μια βδομάδα που θα πας! Εσένα σε κάνω για κοριτσάκι για κάποιο λόγο ;)

chot: και εγώ αυτό παίρνω. Είσαι τόσο τυχερή για την τουαλέτα εγώ πάω μεν μια φορά τη μέρα αλλά με χίλια ζόρια και όλη μέρα μετά με πονάει η κοιλιά μου! Βέβαια παίρνω και 3 φυαλλίδια την ημέρα + τις πολυβιταμίνες μου που έχουν επιπλέον σιδηρο. Η γιαγιά μου χθές είπε οτι θα γεννήσω τον iron man (!!!!!?!?!) Τώρα απο που ξέρει η γιαγιά μου τον iron man είναι ένα μυστήριο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσο για το αν ακούμε το μωρό νομίζω πως το ακούω. Μέσα στη διάρκεια της μέρας μια άντε το πολύ δυο φορές νιώθω κάτι σαν να με σκουντάει απο μέσα. Βέβαια δεν φαίνεται τίποτα ούτε μπορώ να αισθανθώ με το χέρι μου αλλά το αισθάνομαι και πιστεύω πως είναι ο μπέμπης μου!!

Χθες ήρθε το ασθενοφόρο να πάρει ένα γείτονα μου που ξάπλωσε για μεσημεριανό ύπνο και μετά δεν ξυπνούσε. Και επειδή κάπως έτσι έχασα το μπαμπάκα μου πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή, στεναχωρήθηκα πολύ και ήμουν χάλια όλο το απόγευμα. Τελικά ο άνθρωπος δόξα το Θεό ξύπνησε και δεν του βρήκαν κάτι οι γιατροί μάλλον υπερκόπωση και ζέστη ήταν. Και όλο το βράδυ έβλεπα όνειρο λέει πως και ο μπαμπάκας μου γύρισε σπίτι και ήταν όλα καλά. Σήμερα ξύπνησα με χάλια διάθεση έκλαιγα και δεν ήθελα να έρθω δουλειά. Αυτές οι ορμόνες με τρελαίνουν ώρες ώρες!!!

oYNBp2.png

καλημερα απο την καυτη θα ελεγα θεσσαλονικη :cool:

τι κανετε εγκυακια μου?ολα καλα?

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες, αντε 1 βδομαδουλα εμεινε για αν δω το σπορακι μου, αγωνιαααα μεγαλη!!

λινακι για κοριτσακι μ εχεις ε?για να δουμε :rolleyes:

λεγκοφερν παιρνω και εγω και εννοειται εχω θεμα τουαλετας χοχοχοχοχο, οσο για τον μπαμπα σου σε νιωθω απολυτα γιατι και εγω τον εχασα οταν ημουν 12 χρονων και εκεινος 38 απο καρκινο και το μωρακι μας το ονομα του θα παρει ειτε ειναι αγορακι ιετε κοριτσακι, παντως να ξερεις οταν τον βλεπεις καλα τον μπαμπακα σου ειναι και καλα εκει ψηλα, το εχω ρωτησει σε παπα, μας προστατευουν απο κει που ειναι..οσο για τις ορμονες ατιμο πραγμα!!!!!

το νιωθεις και εσυ το μπεμπακο σας ε?αχου μωρεεεεε λιωνω

γεωργια τι εγινε μρ τον ενδοκρινολογο?ολα οκ?

παπατρικο βλεπει την κορη και λιωνει ο μπαμπας ε?αχ τι καλα που εχετε φωτο απο τον υπερηχο, εγω δεν εχω και ετσι απλως κλεινω τα ματια μου και θυμαμαι την τελευταια φορα τον υπερηχο και ετσι το φερνω στην μνημη μου, τωρα οπμως την τεταρτη που θα παω και θα εχω και γενεθλια θα πατησω εκει πανω και θα του πω η θα μου δωσεις φωτο η θα βγαλω απο το κινη, αιντεεεεεεεε, θα σκασω μεχρι την β επιπεδου που θα παρω υλικο

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα..τι κανετε..διαβαζω ομορφα νέα...

Σωκρατη μπραβο ολα καλα το μπεμπακι τελειο..

Grace..ειδες το πετυχα..χιχιχ ..ερχεται ο αντρας....εχεις παθεις σοκ ε???

Οι αλλες κοριτσαρες μου τι κανουν..να προσεχουν την ζεστη...

Εγω πηγα εχτες στο Ενδοκρινολογο στο διαολου την μανα που τον βρηκα ηθελα να ηξερα...αφου δεν πεθανα στον δρομο θα ζησω για παντα...απο οτι μου ειπε δεν πρεπει να ειναι κατι σημαντικο..προς το παρος μου εδωσε να κανω κατι εξετάσεις και θα παω να με ξαναδει...αυτα....

Σας φιλω και σας αφηνω γιατι εχω δουλιτσα...τα λεμε μετα εγκυούλια μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα σε όλες και καλό κουράγιο με τις ζέστες. Έφτασα 7 το πρωί στο γραφείο και είμαι ιδρωμένος, τι κακό είναι αυτό...

asoume μερσί. Εμείς κάναμε και τις 2 εξετάσεις στο Έλενα, στο ίδιο μηχάνημα υπερήχων. Και δεν είμαστε οι μόνοι, έχω γνωρίσει κατά καιρούς και άλλα ζευγάρια που έχουν κάνει το ίδιο. Σε κάθε μια από τις 2 εξετάσεις ήταν ο γιατρός μας (ο δ/ντης της 6ης μαιευτικής) και ένας ακόμα που έπαιζε το εργαλείο στα δάχτυλα (στην αυχενική άντρας, χθες γυναίκα). Εγώ του έχω εμπιστοσύνη και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες-συμβουλές του.

Ο γιατρός σου, σου πρότεινε συγκεκριμένο ιδιωτικό ή το βρήκες εσύ;

grace3 μπράβο για τον αγόρακλο. Λίγο νωρίς δεν ξεκίνησες τα ψώνια; μήπως αλλάξει η μόδα μέχρι να έρθει λέω... :)

Φάτσα είδαμε και έχουμε και φωτογραφίες - μη φανταστείς πως όλα φαίνονται ξεκάθαρα πάντως. Διακρίνεις χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι και τα σχετικά.

Ο υπέρηχος μας έβγαλε 22ε2η και 500 περίπου γραμμάρια.

nena1984 με το καλό να δεις το σποράκι σου

barboula πως είσαι σήμερα;

Καλή συνέχεια κούκλες.

soch καλημέρα

Ο γιατρός μου πρότεινε το ιδιωτικό κέντρο που κάνει αυχενικές, β-επιπέδου κλπ. Απ' ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται (για να το πω κομψά), γιατί τα αποτελέσματα όταν πήγα να του τα δείξω, του τα είχαν στείλει ήδη και τα είχε μελετήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...