Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια με μεγαλη δυσκολια....!!!απο χθες το μεσημερι ειμαι ψιλοχαλια αλλα προσπαθω να το αντεξω.....το μεσημερι ζαλιστηκα στον δρομο κ κοντοσταθηκα σε κατι σκαλακια μεχρι να συνελθω,πηγα σπιτι εφαγα κ κατευθειαν μου ηρθαν αναγουλες,ξαπλωσα λιγο,μετα σηκωθηκα να παω στο βαφτηστηρι γιατι φευγουν για ενα μηνα διακοπες....κ ηθελα να το χαρω λιγακι....καθομασταν στο μπαλκονι κ ερχοταν καυτος αερας κ ξαναζαλιστηκα...γυρισαμε σπιτι,ξαπλωσαμε κ γυριζανε ολα κ αναγουλες συνεχεια...κ ετσι συνεχιστηκε κ το πρωινο μου..τωρα ειμαι στην δουλεια κ οσο αντεξω...αλλιως σπιτι...βεβαια ολοι μου λενε λογω του καυσωνα να παρω αδεια απο τον γιατρο αλλα το σκεφτομαι βρε κοριτισα...ε.σεις τι λετε?

Jr39p2.png

κ εγω αυτο ελεγα....αλλα εχω κανει εμετο 3 φορες.....κ ζαλιζομαι αρκετα...κ σκεφτομαι οτι το μεσημερι με την ζεστη θα ειναι χειροτερα....κ η αληθεια ειναι οτι η δουλεια μου δεν με κανει να ξεχνιεμαι.....ακουγοντας το μακρυ κ το κοντο του καθε πελατη που με βριζει κ μιλαει οπως να ειναι....!!θα δειξει...αν γινω χειροτερα θα φυγω......τουλαχιστον για σημερα!!πιεζω το στομαχι μου κ ποναει λες κ ειναι μελανιασμενο!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα Σωκράτη κλασικά..

Λοιπόν εγω είμαι 2.5 χρόνια απολυμένη και μέσα στο σπίτι. Έχοντας περάσει και την περίοδο που έχασα το προηγούμενο μωράκι μέσα στο σπίτι.. καθώς και την μεγάααλη περίοδο που προσπαθούσαμε για δεύτερο και δεν ερχόταν. Μιλάμε για πολλά νεύρα και στεναχώρια. Είχα ήδη ξεκινήσει να ζωγραφίζω διάφορα πράγματα και ήταν φοβερή διέξοδος για μένα. Συνεχίζω και τώρα παρολες τις δυσκολίες και δεν σταματώ μέχρι τις διακοπές.

Barboula πάρε παιδάκι μου άδεια.. Τι σκέφτεσαι ότι θα την κολλήσεις με την καλοκαιρινή?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

κ εγω αυτο ελεγα....αλλα εχω κανει εμετο 3 φορες.....κ ζαλιζομαι αρκετα...κ σκεφτομαι οτι το μεσημερι με την ζεστη θα ειναι χειροτερα....κ η αληθεια ειναι οτι η δουλεια μου δεν με κανει να ξεχνιεμαι.....ακουγοντας το μακρυ κ το κοντο του καθε πελατη που με βριζει κ μιλαει οπως να ειναι....!!θα δειξει...αν γινω χειροτερα θα φυγω......τουλαχιστον για σημερα!!πιεζω το στομαχι μου κ ποναει λες κ ειναι μελανιασμενο!!

καλημερα !!!!μην το σκεφτεσαι παρε αδεια και κατσε σπιτι να ξεκουραστεις θα εχει πολυ ζεστη και τις επομενες μερες,καλο ειναι να μην κυκλοφορεις εξω,το πιο σημαντικο ειναι να ειστε και ιο δυο σας καλα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

Καλημερα σε ολους!!!! Αχ τι ζεστη ειναι αυτη? Κι εχω ραντεβου σημερα στο γιατρο στις 5. Τουλαχιστον σκεφτομαι πως επιτελους θα δουμε το μικρακι μας :D!!!

Soch εγω πηρα στο Ελενα κι ολο τον Αυγουστο δεν θα κανουν λεει γτ θα στειλουν το μηχανημα για service. Μαλλον ψεμα μου φαινεται:rolleyes:!!

Barboula μου το σκεφτεσαι κοριτσακι? Αδεια παραυτα να ξεκουραστεις ειδικα τωρα και που εισαι ακομα στην αρχη κι εχει και τετοιες ζεστες. Ποπο θυμηθηκα οταν ημουν εγκυος στα κοριτσια που με τους μηνες πηγαινα κι εγω. Δλδ Φεβρ. 2ος- Μαρτ.3ος κλπ Οποτε τον Ιουλιο ημουν στον 6ο και στις 2. Τουλαχιστον ειμαστε ακομα σε μικρο μηνα κι ειναι λιγο καλυτερα:)!!

EDIJp1.png

εκανα κ αλλη μια φορα μολις κ τωρα ζητησα αδεια.....περιμενω να μιλησει με την προισταμενη η υπευθυνη για να παρω το Ok..κοριτσια οσες θελετε ραντεβου με το 184 επειδη δουλευω στο ιδιο κτιριο ξεχαστε το για λιγες μερες....εχει γινει πατατα...κ εχει πεσει το συστημα τους απο χθες...κ αγνωστο για ποσο!!!!!ουτε στα υποκαταστηματα λειτουργουν τα συστηματα για ραντεβου...!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!

Μπαρμπ, αν νομίζεις οτι θα νιώθεις καλύτερα στο σπίτι πάρε άδεια γιατί όχι; Και εγώ είμαι της άποψης του Σωκράτη...τώρα που θα κάτσω εγώ με άδεια θα δουλεύει ο άντρας μου και δεν ξέρω τι θα κάνω όλη μέρα!! Όταν δουλεύω περνάνε οι εβδομάδες γρήγορα, πότε πρόλαβα και μπήκα στον 5ο; Τώρα με την επερχόμενη άδεια θα μπω σε αργή κίνηση και άντε να περάσει ο καιρός μέχρι τις 31 Ιουλίου που θα ξαναδώ το μπεμπάκι μου!

Grace: με το καλό να δείς το μπεμπεδάκι σου, άντε σήμερα είμαι σχεδόν σίγουρη οτι θα ξέρεις και το φύλο. Ε δεν παίζει είναι η τρίτη σου εγκυμοσύνη σήμερα πρέπει να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!

Οι υπόλοιπες τι κάνουν; που χαθήκατε κοριτσάκια μου; σας έλιωσε η ζέστη;

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Soch εγω πηρα στο Ελενα κι ολο τον Αυγουστο δεν θα κανουν λεει γτ θα στειλουν το μηχανημα για service. Μαλλον ψεμα μου φαινεται:rolleyes:!!

grace3 εμείς πάμε σήμερα, δεν γνωρίζω αν τον Αύγουστο θα λείπει το μηχάνημα. Γιατί όμως να είναι ψέμα;

Αν θέλεις, μπορώ να ρωτήσω το γιατρό αν ισχύει.

Αναφορικά με την άδεια ή τη δουλειά στη διάρκεια την εγκυμοσύνης, σε μας δεν υπήρχε επιλογή διότι η σύζυγος είναι εκπαιδευτικός οπότε μέχρι 1η Σεπτέμβρη (τουλάχιστον) θα είναι σπίτι.

Χθες είχαμε μανούρα και βγήκα μια βόλτα για καμιά ώρα να χαλαρώσω. Στην επιστροφή πήρα παγωτό φράουλα για να "γλυκάνω" την ατμόσφαιρα.

Έπιασε... :D

Σωκράτης

ΤΩΡΑ σε 10 λεπτα θα φυγω....γενικως δεν σκοπευω να παρω αδεια...γιατι θα πηξω σπιτι στον υπνο κ στα νευρα.....απλως σκεφτομουν για να γλιτωνα λιγο την ζεστη...αλλα ετσι κ αλλιως δεν το γλιτωνω ολο το καλοκαρι....!!θα δειξει...προς το παρον τωρα φευγω τουλαχιστον ....αν δεν ειχα τους εμετους δεν θα με ενοχλουσε τοσο αλλα με τους εμετους....!!χαιρετω....!!

Jr39p2.png

Καλημέρα ομορφες και ομορφε..τι κανετε...εγω στο γραφειο...λιωνω...ειχα παει για κατι δουλειες εκτος και κοντεψα να πεθάνω..πολυ ζεστη..ευτυχως τωρα εχω βαλει το airi condition στο φουλ και ειμαι καλυτερα...γενικα αυτες τις μερες εχω λιωσει και οπως λεει και ο Σωκρατης κοριτσια δεν περναει με τιποτα η ωρα στο σπιτι ..γενικα ολο το Σκ που δεν δουλευω και εχτες Δευτερα παλι δεν δουλευω εχω κανονισει να περνω τις ωρες τις μητροτητας που λεν μια ωρα καθε μερα εγω τις περνω μαζεμενες και λειπω καθε Δευτερα...ε λοιπον ελιωσα ολη μερα ταυλα στο κρεββατι να κοιμαμαι με το air conditio να δουλευει συνεχως..αφου με επιασε το κεφαλι μου στο τελος....

Μπαρμουλα μου εγω τους τρεις εμετους την ημερα του εχω τωρα και λεω πως πλεον ειμαι καλα μετα απο αυτα που περασα..αλλα μαλλον μου εχουν γινει συνηθεια...Εσυ αν δεν μπορεις καλα κανεις και φευγεις να πας να ηρεμήσεις...

Σωκρατη καλα αποτελεσματα με την Β επιπέδου...εμεις μα υπολογιζω γυρω στα τελη Αυγουστου...

Λινακι μου μπραβο για τον αντρουλη σου πολυ χαρηκα...παλι καλα που εγινε και αυτο τετοιε εποχες να περνουμε θαρρος....

Τα αλλα κοπελουδια μου την παλευουν?? Οσο σκεφτομαι οτι το απογευμα εχω ραντεβου με τον ενδοκρινολογο και ειναι στο διαολου την μανα δεν μπορω απο τωρα...με βλεπω να παθαινω πανω στο τιμονι απο την ζεστη...χιχιχι??

μάκιαααααααααααααααααααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλησπέρες σε όλες.

Ο έλεγχος Β-επιπέδου πήγε μια χαρά. Αρκετή ώρα στο μηχάνημα οι γιατροί έκαναν μετρήσεις σε διάφορα μέρη του παιδιού (κεφάλι, οστά κ.λπ.) Επίσης έβγαλαν φωτογραφίες από μύτη, μάτια, χέρια, πόδια, όργανα εσωτερικά, σπονδυλική στήλη κ.λπ. Καθώς τα φωτογράφιζαν τα ονομάτιζαν κιόλας αλλά στην οθόνη δεν μπορούσα να τα διακρίνω όλα με την ίδια ευκολία. Ακούσαμε και καρδούλα όπως πάντα. Κόστος 35?. CD ή DVD δεν δίνουν αλλά μικρό το κακό.

Αν και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος, ο ιατρός μας συνέστησε να κλείσουμε ραντεβού με εξειδικευμένο ιατρό καρδιολόγο για έλεγχο (μας έδωσε όνομα της ιατρού στο Έλενα) για να ελεγχθούν όλα με ακρίβεια 100% (η ακρίβεια του υπερήχου φτάνει στο 70%).

Ταυτόχρονα έδωσε και το πράσινο φως για να προχωρήσει η σύζυγος σε εργασίες των δοντιών (έχει εξειδικευμένο οδοντιατρείο το Έλενα στο οποίο έχουμε πάει).

Αυτά τα δικά μας. Επόμενο ραντεβού αρχές Αυγούστου.

Σωκράτης

καλησπερα

σωκρατη τελεια τα νεα της β επιπεδου, μπραβο!!και να ξερεις πως τα παγωτα ειναι παντα καλη λυση συμφιλιωσης;)

μπαρμπ μην ζοριζεις τον εαυτο σου, οταν δεν νιωθεις καλα να παιρνεις αδεια, να μην ζοριζεις τον εαυτο σου και το σπορακι

γεωργια καλα αποτελεσματα στον ενδοκρινολογο και καλη ευκολια μεχρι να φτασεις

grace3 περιμενουμε τα νεα απο το μπεμπακι σας

papatrikos και λινακι και εγω ανεργη ειμαι και εχω τρελλαθει μεσα στο σπιτι, δεν εχω τι να κανω, στα χαμενα:rolleyes::rolleyes:

αχχχχχχχ αντε να ερθει 18 του μηνα να δω και εγω το σπορακι μου!

φιλια πολλα σε ολους:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...