Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κορίτσια έχει καμιά άλλη πρησμένα πόδια; Τα πόδια μου έχουν γίνει σαν μπαλονάκια!! Απο τον αστράγαλο και κάτω έχουν πρηστεί πολύ είναι πολύ περίεργο θέαμα σαν ελεφαντάκι νιώθω... :confused:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια έχει καμιά άλλη πρησμένα πόδια; Τα πόδια μου έχουν γίνει σαν μπαλονάκια!! Απο τον αστράγαλο και κάτω έχουν πρηστεί πολύ είναι πολύ περίεργο θέαμα σαν ελεφαντάκι νιώθω... :confused:

linaki τουμπανο σημερα τα ποδια απο την ζεστη ειναι !!!!!!!!!βαλτα ψιλα σε μαξιλαρι και κρυο νερο θα σε βοηθησει

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

καλημέρα κορίτσια :)

εγώ ούτε μπανάκι ούτε τίποτα, με τέτοια ζέστη δεν τολμώ να ξεμυτίσω από το σπίτι, λείπει και ο σύζυγος για δουλειές, οπότε ξεκουράζομαι. Το τι διαφορά νοιώθω πάντως όταν είμαι ξεκούραστη και χαλαρή σε σχέση με τις ημέρες που δουλεύω, δεν περιγράφεται. Κατ' αρχήν το στομάχι μου είναι φυσιολογικό και όχι τουμπανιασμένο (ειδικά προς το απόγευμα, νομίζω ότι θα σκάσω), βλέπω κανονικά πως είναι η κοιλιά μου για το μήνα που είμαι! Και τα πόδια μου, που πρήζονται επίσης, χθες και σήμερα που είμαι ξάπλα είναι μια χαρά. Για το πρήξιμο, Λινάκι, φαντάζομαι ότι φταίει η ζέστη και το καθισιό αν διαρκεί πολύ. Τώρα να σου πω να προσπαθείς να τα έχεις ψηλά, ακούγεται λίγο αστείο (γιατί το φαντάστηκα και γω στο χώρο της δουλειάς μου και γέλαγα μόνη μου!). Άρα περίμενε τις ώρες που ξεκουράζεσαι σπίτι σου, ξάπλωσε και βάλε και ένα μαξιλάρι να είναι πιο ψηλά και θα αισθανθείς καλύτερα.

Επίσης, Λινάκι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το σύζυγο :) Τέτοια ωραία να ακούμε, για να φεύγει από πάνω μας αυτή η μαυρίλα που μας έχει πλακώσει εδώ και πολύ καιρό (και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα).

Καλά μπανάκια σε όλες, θα σκέφτομαι ότι δροσίζεστε και θα δροσίζομαι κι εγώ :)

καλησπερα εγκυακια ολα καλα?

αχ χτες η θαλασσα ηταν τε-λει-αααααααα και μαλλον θα παμε και αυριο και γενικως μεσα στη βδομαδα λογο ζεστης!!!!

λινακι συγχαρητηρια για τον αντρα σου, μπραβοοοο!!!!!!με το καλο να αρχισει

εμενα δεν πρηστηκαν τα ποδια μου ακομα, αν και ειμαι σχεδον 1 μηνα πισω σου, ισως κατα τον αυγουστο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sophia2012 να σου ζησει η μικρουλα και με το καλο το αδερφακι της!!!

asoume ξεκουρασου το χρειαζεσαι και αυτο;);) αυριο θα κανω μια βουτιτσα ειδικα για σενα!!!!

φιλια πολλα για την ωρα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Συγχαρητηρια Λινακι για τον αντρουλη σου!!! Λογικα απ την ζεστη ειναι αλλα καλο ειναι να το αναφερεις και στον γιατρο σου!!

Ε γω κοιλιτσες μου ειμαι πτωμα απο την ζεστη ..ζηλευω θελω κι εγω κλιματιστικο, αφου λεω την Τριτη που θα παμε στο γιατρο, μακαρι να αργησουμε για να κατσουμε περισσοτερη ωρα στη δροσια!!!χαχαχχαχαα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?θελω λιγο τα φωτα σας

εχει 2-3 μερες που ενω τρωω σχετικα λιγο νιωθω το στομαχι μου σαν να εχω φαει 2 βοδια, τοσο βαρυ και δυσκολοχωνευτο τι να πω, τα εχει καποια αυτα τα δειγματα η ειμαι η μονη?:? και παρολο που εχω εξαγωγες το στομαχι δεν ξελαφρωνει εκει λες και εχει πετρες:|:roll:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλες

Linaki2012 συγχαρητήρια για τη νέα δουλειά και καλή αρχή. Όσο για τη Β-επιπέδου την κάνουμε κανονικά, την Τετάρτη κλείνουμε την 21η εβδομάδα και μπαίνουμε στην 22η. Οπότε αύριο έχουμε τις μετρήσεις, θα έχει υπερωρίες η μεζούρα.

Όποια έχει απορίες σχετικά με τις εξετάσεις και μπορώ να βοηθήσω επειδή τις κάνουμε όλες πρώτοι, με χαρά να γράψω σχετικά. Π.χ. αν φροντίσετε να κλείσετε δημόσιο εργαστήριο ιατρικής μαιευτικής από νωρίς για τον έλεγχο αμνιακού υγρού (Χωραίμειο ή Αλεξάνδρας κ.α.) τότε θα έχετε μεγάλη οικονομία (εμάς η αμνιο μαζί με τον εργαστηριακό έλεγχο μας κόστισε 22? συνολικά). Και η εξέταση αυτή καθεαυτή ήταν πολύ απλή διαδικασία.

Καλό κουράγιο διότι ακούω πως έρχεται καυτή εβδομάδα.

Σωκράτης

Καλημερα κοριτσακιααααα κ καλη εβδομαδαααααα...!!!!

τι κανουμε???εγω επεστρεψα χθες βραδυ αργα για να μην βρουμε κινησουλα.....!!!!πολυ κοσμο στις παραλιες ...κ εμας εκει που δεν ερχοταν πολυ κοσμος γεμιζει πλεον,,,,εφτιαξαν κ ενα μπαρακι κ αναβαθμιστηκε...αλλα εγω προτιμω οπως παλιοτερα που ημασταν εμεις κ εμεις......!!!ομως ειναι γεμαατο οικογενειες...αρα το σκατουλι μου οταν μεγαλωσει θα εχει παρεουλα οπως ειχα κ εγωωωω...!!αμεεεε..!!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΟΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΕΣ......κ απολαυστικες οταν σκεφτομουν την καυτη εβδομαδα που ερχεται......!!τουλαχιστον το σκ που θα ερθει δεν δουλευω κ θα φυγουμε κατευθειαν Παρασκευη....απο σημερα αυτο σκεφτομαι για παρηγορια...!!!

οσο για το πρηξιμο....εγω ανεκαθεν καθε καλοκαιρι απο την ζεστη ειχα ενα ψιλοπρηξιμο....Φετος ειδικα με πιανει κ με αφηνει....αλλα εχω βρει την λυση....ψηλα τα ποδια,οχι σταυροποδι κ με την πρωτη ευκαιρια παγωμενο νερο κ λιγο αλατι καποιες φορες....κ κατευθειαν ηρεμουν...ειχα μιλησει κ με τον γιατρο κ μου λεει ειναι φυσιολογικο λογω ζεστης....!!!αυταααααααα!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Πώς τα πάτε με τις ζέστες? Συγνώμη που εξαφανίστικα τόσο καιρό, παρόλο που ξεκίνησα ατό το θέμα και έχω χαρεί πολύ που υπάρχει πολύ ανταπόκριση αναγκάστικα να απέχω λιγάκι λόγω φόρτου εργασίας! Σας διαβάζω όμως και χαίρομαι με τις ιστορίες σας! Linaki2012 σε ευχαριστώ πάρα οπλύ για το ενδιαφέρον σου! Είμαι πολύ καλά και η εγκυμοσύνη μου προχωράει πάρα πολύ καλά!!!Έυχομαι καλή συνέχεια σε όλες και θα τα λέμε πιο συχνα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες!!! Τι κάνετε? Εχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω τακτικά!

Εγώ καλά είμαι και το μπεμπέκι το ίδιο πιστεύω! Υποφέρω από τη ζέστη όπως φαντάζομαι όλες! ΣΚ πήγαμε για μπάνιο και πολύ το ευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς! Ιδίως ο μικρούλης μου ξετρελλάθηκε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Pepitsa καλοσώρισες πίσω χαίρομαι που ακούω πως πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη!! Τώρα πρέπει να μας πεις ΠΗΤ και φύλο του μωρού αν το ξέρεις να τα καταθέσουμε στο πινακάκι μας :eek:Όπως βλέπεις το θέμα που άνοιξες όχι μόνο μένει ζωντανό αλλά είμαστε και πάρα πολλές εδώ και κάθε τόσο έρχονται και νέα μέλή.

nena1984: Πιστεύω πως είναι λόγω ζέστης το αίσθημα αυτό που νιώθεις. Προσπάθησε να μην τρως βαρετά για το καλοκαίρι φαγητά και να μην πίνεις νερό ή αναψυκτικό την ώρα που τρώς. Εμένα που με πίανει κάθε τόσο το στομάχι μου με βοηθάει πολύ το ανθρακούχο νερό γιατί είναι πολύ ελαφρύ σε σχέση με άλλες σόδες και πολύ χωνευτικό!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον αντρούλη μου!

Όσο για τα πρησμένα πόδια οι εξετάσεις που έκανα τη Παρασκευή δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό άρα είναι όντως απο τη ζέστη. Απλά δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ και μου φάνηκε πολύ περίεργο. Τώρα προσπαθώ σε κάθε ευκαιρία να τα έχω ψηλά και βοηθάει πολύ!

Κατα τ' άλλα χθές πήγαμε την εκδρομή μας στα βουνά στη δροσιά, πέρασα πολύ ωραία αν και κουράστηκα άξιζε το κόπο.. Δεν αντέχεται η ζέστη ευτυχώς στη δουλειά μου έχω το κλιματιστικό και το ανάβω στους 18 βαθμούς μέχρι να έρθει η προϊστάμενη και να παραπονιέται πως κρυώνει!! Μετά συνεχίζουμε με 25 βαθμούς τη μέρα μας :tongue:

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!! Σωκράτη καλά αποτελέσματα σας εύχομαι με τη β-επιπέδου!!!

oYNBp2.png

κοριτσακια τι κανετε?θελω λιγο τα φωτα σας

εχει 2-3 μερες που ενω τρωω σχετικα λιγο νιωθω το στομαχι μου σαν να εχω φαει 2 βοδια, τοσο βαρυ και δυσκολοχωνευτο τι να πω, τα εχει καποια αυτα τα δειγματα η ειμαι η μονη?:? και παρολο που εχω εξαγωγες το στομαχι δεν ξελαφρωνει εκει λες και εχει πετρες:|:roll:

Α! κι εγω μια απ τα ιδια :cry:

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλες

Linaki2012 συγχαρητήρια για τη νέα δουλειά και καλή αρχή. Όσο για τη Β-επιπέδου την κάνουμε κανονικά, την Τετάρτη κλείνουμε την 21η εβδομάδα και μπαίνουμε στην 22η. Οπότε αύριο έχουμε τις μετρήσεις, θα έχει υπερωρίες η μεζούρα.

Όποια έχει απορίες σχετικά με τις εξετάσεις και μπορώ να βοηθήσω επειδή τις κάνουμε όλες πρώτοι, με χαρά να γράψω σχετικά. Π.χ. αν φροντίσετε να κλείσετε δημόσιο εργαστήριο ιατρικής μαιευτικής από νωρίς για τον έλεγχο αμνιακού υγρού (Χωραίμειο ή Αλεξάνδρας κ.α.) τότε θα έχετε μεγάλη οικονομία (εμάς η αμνιο μαζί με τον εργαστηριακό έλεγχο μας κόστισε 22? συνολικά). Και η εξέταση αυτή καθεαυτή ήταν πολύ απλή διαδικασία.

Καλό κουράγιο διότι ακούω πως έρχεται καυτή εβδομάδα.

Καλη επιτυχια ευχομαι για την β- επιπεδου!! Θα δειτε και φατσουλα, ειναι πολυ ωραια εξεταση!!!

Pepitsa πολυ χαιρομαι!!1 Να μας πεις τι ειναι το μωρακι σου και την ΠΗΤ σου!!!

Linaki ωραια στο βουνο ε?? Κι εγω ελεγα χθες να παμε αλλα οι μικρες ξυπνησαν..στις 11 οποτε παει η μερα!!

Αντε αλλη μια μερα να δω το ζουζουνι μου:rolleyes:

EDIJp1.png

καλημερα καλημερα καλημερα και καλη εβδομαδα!!οπλιστειετε με υπομονη και κουραγιο γιατι η βδομαδα θα ειναι καυτη :cool::cool:

πεπιτσα και εγω χτες σε ειχα πολυ εντονα στο μυαλο μου, αλλα εφοσον ολα πανε τελεια με το σπορακι σας , δεν πειραζει που δεν πολυμπαινεις, η δουλεια ετσι ειναι!!!!

αντρια σκ και θαλασσα οτι το καλυτερο!!

σωκρατη τα καλυτερα αποτελσματα ευχομαι στην β επιπεδου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...