Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sophia, είναι πολύ απλό... πας πάνω στη γραμμή που γράφει Πινακας Ελέγχου, Συχνές Ερωτήσεις κλπ και πατάς στα Βοηθήματα -> επεξεργασία υπογραφής. Εκεί θα κάνεις copy/paste το τικεράκι σου (να διαλέξεις να αντιγράψεις τη διεύθυνση που ξεκινάει με url. Αποθήκευση και τέλος!!! Ελπίζω να βοήθησα.

Νενάκι , και εγώ όλο άσχημα όνειρα βλέπω. Ειδικά οτι πάω στην τουαλέτα και έχω αίμα αλλα είναι απο τις έγνοιες που έχουμε. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά το ανέφερα και εγώ τις προάλλες για τα άσχημα όνειρα που με τρομάζουν. Είναι ίσως και θέμα ορμονών πολλές έγκυες τα έχουν. Και εγώ αυτό το σίδηρο που είναι σε υγρή μορφή θα παίρνω. Αλλά μόνο για 20 μέρες θα παίρνω 3 μπουκαλάκια την ημέρα!! :shock:

Και ναι απο σήμερα μπορείτε να με φωνάζετε iron-woman. χχαχαχαχα :D

oYNBp2.png

ετοιμα ολα....τωρα εχει μπανακι κ μετα θα φτιαξω τις μπανανες κ τις φραουλες με την σοκολατα κ το μπισκοτο απο πανω....κ περιμενω να ερθει....!!ελιωσα απο την ζεστη ομωςςςς κοριτσια...αυριο μετα την δουλεια εχουμε γαμο το απογευμα κ μετα τον γαμο επειδη δεν ειμαστε καλεσμενοι στο τραπεζι φυγαμε για Σαλαμινα να κανουμε καμια βουτια την Κυριακη....

Λινακι καλα κουραγια κοριτσι μου....εγω πινω 2 χαπακια το πρωι σιδηρου κ δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να παω τουαλετα.....!!!θα συμφωνησω με asoume.....για το username.....axaxaxaxax!!φιλακιαααααααα..παω να δροσιστωωωω!!!:D:D:D:D

Κοριτσια καλησπερα!!!!Σημρα ο αντρας ρεπαρει και πηραμε τα κουτσουβελα και πηγαμε για μπανακι !!Επιτελους!!! Τι ωραια που ηταν..την ζεστη την καταλαβα με το που μπηκαμε στ αυτοκινητο που εβραζε..!

Linaki μου υπομονη βρε συ τι να κανεις? Τον εχεις ρωτησει τι μπορεις να κανεις ή αν υπαρχει κατι για την δυσκοιλιοτητα?

Barboula Σαλαμινα που πας?Εχεις εξοχικο? Εμενα μενει εκει η αδερφη μου (οπως εμενα κι εγω 10 χρονια) κι ο πρωην μου. Αμα παω να κανονισουμε να βρεθουμε για μπανακι τι λες?

Δεν ειμαι απο εκει απλα εμενα κι εφερα και την αδερφη μου και τελικα ολοι μειναν εκτος απο μενα...χχαχαχα:-P

EDIJp1.png

Καλησπέρα :) Υπάρχει συγκεκριμένη εβδομάδα που πρέπει να κάνεις τον υπέρηχο β' επιπέδου;

Αχ .. να πήγαινα κι εγώ για μπάνιο! Λιώνω στην ζέστη :(

Απο 20-21 και μετα αναλογα και σε ποιο παιδακι εισαι. στο 10 συνηθως πιο αργα απο το 2ο και μετα λιγο πιο νωρις..και σιγουρα αναλογα και τον γιατρο τις προτιμησεις τους στην εβδομαδα χαχα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Sophia, είναι πολύ απλό... πας πάνω στη γραμμή που γράφει Πινακας Ελέγχου, Συχνές Ερωτήσεις κλπ και πατάς στα Βοηθήματα -> επεξεργασία υπογραφής. Εκεί θα κάνεις copy/paste το τικεράκι σου (να διαλέξεις να αντιγράψεις τη διεύθυνση που ξεκινάει με url. Αποθήκευση και τέλος!!! Ελπίζω να βοήθησα.

σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

καλημερα κοριτσουδιαααα...!!χθες ηταν πραγματικα μια τελεια μερα...πολυ ομορφη....κ μ αρεσε περισσοτερο που το αμορε με κοιταζε κ με μαλωνε που κουραστηκα για ολες τις ετοιμασιες....τα τσακισε ολα ομως..γενικως ηταν πολυ ομορφα....!!σημερα δουλεια μεχρι τις 2.30 το βραδυ 8 η ωρα γαμο κ μετα Σαλαμιναααααααααα....!!

GRACE ειμαστε περιοχη Κολωνες Περιστερια.....εκει την εβγαζα καθε καλοκαιρι,γιορτες κλπ κλπ απο μικρη με παππουδες.....τωρα πια εχουμε το δικο μας σπιτι εκει περα απο τους παππουδες κ με καθε ευκαιρια παμε τρεχοντας χειμωνα καλοκαιρι.....οποτε φυσικα αν κανετε αποδραση για μπανακι πολυ ευχαριστως να τα πουμε......!!!!

κοριτσια κ εγω με το σιδηρο μεγαλο θεμα.....δεν θυμομουν ποσες μερες ειχα να παω τουαλετα...εγω βεβαια τα πινω σε χαπακια 2 το πρωι....!!!αλλα σημερα χαμογελασα....!!αχαχαχαχα!!!!ειναι καμια εδω η οοοολες απουσιαζετεεεε???να βαλω απουσια????:D:D:D

οσο για τα ονειρα κ εγω μια απο τα ιδια...οτι να΄ναι πραγματικα....αφου ξυπναω ιδρωμενη κ συνειδητοποιω οτι ειναι ονειρο κ γελαω κ προσπαθω να ξανακοιμηθω για να δω την συνεχεια.....αχαχαχαχαχαχα!!!

Jr39p2.png

καλημερα και καλο σαβ/κο να εχουμε

μπαρμπ καλη δουλεια και καλα να περασεις στο γαμο και στη σαλαμινα

μιλαμε λιωνωωωω ειναι 10 η ωρα και δεν κουνιεται φυλλαρακι:shock:

ευτυχως σημερα θα παμε θαλασσααααααα:D:D

βεβαια θα φαμε ολη τη ζεστη μιας και πρεπει στις 5 να ειμαι εκει, αλλα ακομα και ετσι εγω χαιρομαι!!!

φιλια πολλα σε ολες και ειδικα στις κοιλουμπιτσες:P:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα κοριτσια !!!!!!!!δυσκολο το χθεσινο βραδυ με το αιρκοντισιον να δουλευει και εγω να λιωνω!!!!!!δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου, και συν τις αλλης ειχα και τον τυρρανο μου διπλα να με εχει ταραξη στην κλοτσια, αχ ποτε θα ξεκολλησει απο διπλα μου να παει στο κρεβατι της ,δεν χωραμε αλλο .

καλως τα κοριτσια....ενταξει πραγματικα η ζεστη ειναι αφορητη....10 λεπτα περπατημα κ ελιωσα.....!!κ το βραδυ μονο aircondition κ ξυπνια απο τις 5.30 χωρις λογο....!!κ τωρα αρχισαν οι ζαλαδες.....παλι ενω ημουν μια χαρα......!!!κ εχω ακομα 4 ωρες δουλειες...κουραστηκα που το ειπα....ουφφφ!!!!καλο μπανακι Νενα.....!!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Barboula καλή δουλειά και καλή ξεκούραση

Nenaki καλά μπάνια. Μάλλον και εγώ για μπάνιο θα πάω. δεν παλεύεται άλλο.

Sophia έχεις και άλλο παιδάκι? Να σου ζήσει. απλά λίγο υπομονή μα τον ύπνο και την ζέστη. :(

Για την β επιπέδου και εγώ θα πέσω πάνω στον δεκαπενταύγουστο ρε γ...ο και πάλι θα πρέπει να περιμένω γιατί σίγουρα θα είναι κλειστά. Τι βάσανο. Και την αυχενική την έκανα τελευταία εβδομάδα 13η σχεδόν.:mad:

imQRp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Θα πάμε και εμείς για μπάνιο σήμερα αλλά μετά τις 5 το απόγευμα επειδή μου απαγορεύει ο γιατρός πιο νωρίς...Αύριο θα πάμε με φίλους εκδρομή σου βουνό!! Έχω απίστευτη όρεξη για εκδρομούλα!!

Σχετικά με το σίδηρο και τη τουαλέτα μόνο η διατροφή και το νεράκι θα μας σώσει!! Σε μένα μεγάλη διαφορά κάνει το ακτινίδιο αν και δεν μου αρέσει το τρωω με το ζόρι σαν φάρμακο.

Σχετικά με τη β-επιπέδου απο το κέντρο που θα την κάνω μου είπαν την 21η εβδομάδα. Νομίζω εκεί την κάνουν όλες. Δεν βλέπω την ώρα...

Έχω και ένα ευχάριστο νέο. Θυμάστε που σας έλεγα για τις συνεντεύξεις του άντρα μου για δουλειά; Χθές τον ειδοποίησαν οτι πήρε τη δουλειά στη μεγάλη εταιρία!! Και είμαι τόσο χαρούμενη.. και για να δείτε πως τα φέρνει η ζωή, χθές μας είπαν στη δουλειά πως θα γίνουν περικοπές και ίσως να διώξουν προσωπικό... Ότι να ναι :eek:

Καλά μπάνια και καλό Σ/Κ σε όλες σας κοιλίτσες μου!!

oYNBp2.png

Καλημέρα!!

Barboula καλή δουλειά και καλή ξεκούραση

Nenaki καλά μπάνια. Μάλλον και εγώ για μπάνιο θα πάω. δεν παλεύεται άλλο.

Sophia έχεις και άλλο παιδάκι? Να σου ζήσει. απλά λίγο υπομονή μα τον ύπνο και την ζέστη. :(

Για την β επιπέδου και εγώ θα πέσω πάνω στον δεκαπενταύγουστο ρε γ...ο και πάλι θα πρέπει να περιμένω γιατί σίγουρα θα είναι κλειστά. Τι βάσανο. Και την αυχενική την έκανα τελευταία εβδομάδα 13η σχεδόν.:mad:

σε ευχαριστω πολυ εχω ενα τερατακι σχεδον 7 χρονων!!!!!!την κωνσταντινα μου :tongue:

και εγω β επιπεδου τον αυγουστο εχω αλλα αν το κανεις σε νοσοκομειο δεν ειναι κλειστα;)

καλημερα linaki k happy bear.......!!!

αυτα ειναι τα ευχαριστα Λινακι...ειδες ??αντε καλη αρχη στον συζυγο....ετσι κ αλλιως εσενα δεν μπορουν να σε διωξουν απο την δουλεια....απλα ισως δεχτεις μειωση σωστα???κ εγω εχω πελαγωσει με τα λεφτα που παιρνω κ δουλευω κ 5 ωρο...αλλα τι να κανω τωρα??δεν μπορω κ αλλιως.....εμενα μου ειπε να προσεχω με τον ηλιο κ να μην κανω ηλιοθεραπεια κ αν θελω να κατσω λιγακι στον ηλιο να ειναι με αντιηλιακο κ βρεγμενη πετσετα στην κοιλια..βεβαια εγω αποφευγω τελειως τον ηλιο πριν καν μαθω για την εγκυμοσυνη απο φεετος......γιατι αρχισε να με τρομαζει το ποσες ελιες εχω βγαλει μεσα σε ενα χρονο απο τον ηλιο....!!

λοιπον καλα να ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΛΙΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!εγω εχω αλλη 1.45 λεπτα ακομα.......ηρθε η ωρα να παω κανενα διαλειμμα....!!10λεπτο μην φανταστειτε δεν δικαιουμαστε παραπανω....!!:(:(φιλιαααααααααα....σε ολες σαςςςςςς...κ καλο ΣΚ.....!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...