Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια τι κανετε???Εγω ξυπνησα πριν καμια ωρα εχω ξεκινησει κ κανω δουλειες κ μαζευω.....κ τωρα σε λιγακι παω για ψωνια να αρχισωτο μαγειρεμα κ την ετοιμασια...μετα εχει μπανακι κ θα τον περιμενω...ετσι κ αλλιως θα ερθει 4-5.....οποτε προλαβαινω πιστευω....!!χεχεχε...!!!ελπιζω οοοοολες καλα...!!!τελικα θα κανω ρυζι με γαριδες σαγανακι κ τονοσαλατα.....εχουμε κ κρασακι να πιουμε...κ για γλυκο θα φτιαξω φρουτα βουτηγμενα σε σοκολατα..........!!!ολες καλα εδω?????

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια και αγόρι.. Σωκράτη καλή επιτυχία με τη Β επιπέδου. Όλα τέλεια εύχομαι. Να σε ρωτήσω σε ποια εβδομάδα την κάνετε? Εμείς κλείσαμε για τέλος Ιουλίου αλλά θα είμαι 19 εβδομάδων και όχι 20.. ξέρω γω..

Κι εμένα ο άντρας μου δεν είναι και στα φόρτε του.. αλλά είμαστε τόσο τρελαμένοι με το μωρό που περιμένουμε που κάθε φάση έχει την χάρη της.

Barboula με τον άντρα μου είμαστε 16 χρόνια μαζί... είναι λίγο κοινότυπο αυτό που θα πω αλλά η σχέση δυναμώνει μέσα από τα προβλήματα και τις χαρές. Όταν συνειδητοποιείς οτι ότι και να περνάς το περνάς μαζί με τον άνθρωπο σου. Τα υπόλοιπα είναι τα συνοδευτικά. Είναι μεγάλο άγχος να προσπαθείς να μην ρουτινιάσεις.. νομίζω πως και η ρουτίνα είναι στο πρόγραμμα. Θα αποκτήσετε το μεγαλύτερο και ομορφότερο δωρο της σχέσης σας και της αγάπης σας, αν το σκεφτείτε ως τέτοιο και όχι ως κάτι δεδομένο δεν πρόκειται να ρουτινιάσετε. Μακάρι όλα τα ζευγάρια να το καταλάβαιναν αυτό και να μην το θεωρούσαν δεδομένο…

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα στρουμπουλακια μου..τι κανετε...εγω ζεστενομαι...και δεν φτανει ολο αυτο εχω και το Boss που φαγωθηκε αφου δεν εχουμε τι να κανουμε να καθαρισουμε λιγο το γραφειο...καλα λεω...εκανα οσα βλεπει η παθερα και τωρα απολαμβανω μια δροσερη λεμοναδα...καλα απο χτες που την ανακαλυψα εχω τρελαθει να πινω λεμοναδα με παγο μεσα.....

τι θα κανουμε με τατοια ζεστη air condition και Αγιος ο Θεος...

η στραπατσαδα ξυνη μου βγηκε παλι χτες...σημερα δεν ξερω τι να φτιαξω...μαλλο τιποτα...που να μαγειρευω με τετοια ζεστη..και τι...??

Α..ερωτηση επειδη εχω μπερδευτει...εχω βαλει την asoume για κοριτσακι..ειναι διαπιστωμενο ομως γιατι δεν θυμαμαι η ειναι δικια μου προβλεψη...χιχιχι

σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Καλημέρα καλημέρα :) Αντίστοιχο με την λεμονάδα, έχω βρει τον καφέ (πίνω ένα ντεκαφεινέ κάθε πρωί), όπου σχεδόν τον ονειρεύομαι κάθε μέρα, κυρίως για τα παγάκια και τη δροσιά του. Πριν την εγκυμοσύνη, έπινα, αλλά όχι με τόση λαχτάρα, τώρα μου φαίνεται πως αν δεν πιω θα καταστραφώ!

Το είδα ότι με έχετε βάλει για κοριτσάκι, παρόλο που στην αυχενική ο δόκτωρ μου είπε ότι είναι κατά 80%. Εντάξει, κι αν δεν είναι δεν με πειράζει, αν και ένα βράδυ από αυτά με το ποδόσφαιρο που ευτυχώς τελείωσε, είναι στο μπαλκόνι και βλέπουν τον αγώνα ο άντρας μου, τα δύο του αγόρια (δημοτικού) από τον προηγούμενο γάμο του και δύο φίλοι των αγοριών της ίδιας ηλικίας και κάνουν σαν αγροίκοι! Οπότε εγώ που είχα ξαπλώσει σκεφτόμουν "παναγιά μου, κοριτσάκι, κοριτσάκι, κοριτσάκι!". Αλλά δεν με πειράζει, αλήθεια, τα παιδιά όλα είναι μια γλύκα (εντάξει, τα κοριτσάκια λίιιιιιιιγο περισσότερο χε χε χε)

Σωκράτη καλή επιτυχία με τη Β' επιπέδου, να δείτε το μωρέλι σας (που λέν' και στη Μυτιλήνη) και να είναι μια χαρά υγιέστατο!

Barboula καλή επιτυχία στο μαγείρεμα, βλέπω ότι είσαι άξια μαγείρισσα (ειδικά αυτό με τα φρούτα μου έκανε ένα κλικ). Τώρα που είναι νωρίς λέω να μας κάνεις το τραπέζι χοχοχοχοχο!

Papatrikos Καλημερα.....!!δεν διαφωνω καθολου σ αυτο που λες παρακατω κ σιγουρα ρουτινιαζουν οι σχεσεις κ εχουν κ αυτες τις ομορφιες τους.....απλως καλο ειναι που κ που να υπαρχουν εκπληξεις απεναντι στα ταιρια μας για να ανανεωνουν λιγακι αυτη την ρουτινα κ ξανα προς την δοξα τραβας....κ επειδη οπως λες θα ερθει αυτο το σκατουλακι το δωρο Θεου κ θα αλλαξουν οι προτεραιοτητες κ η ευτυχια θα ειναι αλλιως...θελω πριν να τον περιποιηθω λιγακι παραπανω ...κ να γιορτασουμε κ το δωρακι αυτο που θα ερθει γιατι απο την μερα που το εχουμε μαθει δεν εχουμε κατσει τα 2μας να το συζητησουμε,να ονειρευτουμε...κ να χαλαρωσουμε οπως θελουμε...!!!προχθες δηλαδη που πηγαμε να χαλαρωσουμε μειναμε με το αυτοκινητο κ το χαλαρωμα εγινε νευρικο γελιο....!!αααααυτααααααααα....σας αφηνω τωρα γιατι αν χαζεψω κ αλλο στο ιντερνετ την εκατσα..θα ερθει κ δεν θα εχει οουτε αβγα τηγανιτα να φαει....χεχε.χε....!!τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα ερωτευμένες εγκυούλες μου....

Σχετικά με το θέμα της σχέσης, για να φτάσουμε μέχρι εδώ και να περιμένουμε μωράκι ενοίτε πως είναι τέλειες οι σχέσεις μας! Papatrikos δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε όσα λες.

Με τον άντρα μου εγώ συνδέθηκα όσο ποτέ πέρσυ τον Ιούλιο όταν έχασα τον μπαμπάκα μου και μου στάθηκε τόσο πολύ. Εκεί ήταν που αποφάσισα πως με αυτό τον άντρα θέλω να κάνω παιδιά και να μαστε φέτος ένα χρόνο μετά:eek: Και η ρουτίνα που μας έχει πιάσει τελευταία δεν είναι κάτι κουραστικό όπως περίμενα να ήταν. Νομίζω είναι το αμέσως επόμενο βήμα μιας σχέσης. Και σίγουρα αυτή η ρουτίνα είναι προσωρινή αφού σε λίγο καιρό θα έρθουν μικρά παιδάκια να μας αλλάξουν τη ζωή για όσους δεν έχουμε παιδιά γιατί αυτές που έχουν παιδάκια δεν πιστεύω να ζουν σε ρουτίνα :D

Σχετικά με τη Β επιπέδου εγώ έκλεισα 31 Ιουλίου όταν θα είμαι 21 εβδομάδες.

georgia.g: εμένα αποφάσισαν στο γραφείο φέτος το καλοκαίρι να κάνουν ανακαίνιση. Εγώ τους είπα "σόρυ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μου το απαγορεύει ο γιατρός" και τώρα βλέπω το αφεντικό μου και τη προϊσταμένη που κουβαλάνε κιβώτια και γραφεία και εγώ αράζω στο pc με την λεμονάδα μου (παρομοίως) και τους κοιτάω. Α! και αν ξεχάσουν τίποτα πίσω τους λέω "ξεχάσατε αυτό" χαχαχα :eek::eek::eek: Νιώθω αφεντικό αυτές τις μέρες!!!

barboula: να απολαύσεις τη μέρα μπαρμπ :) η σχέση είναι για να περνάς ωραία ο καθένας μας όπως νιώθει εκφράζεται μπράβο σου!!!

soch: λίγο νωρίς δεν κάνετε την β-επιπέδου; πόσο εβδομάδων είστε; Όλα καλά θα πάνε. Η πιο σημαντική ήταν η άμνιο τώρα ηρεμία και θα πάνε όλα τέλεια

Sophia2012: πάλι καλά που έχουμε και τα κλιματιστικά και δροσιζόμαστε!! Ευτυχώς εγώ στη δουλειά το έχω όλη μέρα και τζάμπα γιατί αν ήμουν σπίτι θα μου ερχόταν ένα ρεύμα...αστα...

Παρασκευόυλα σήμερα! Μια βδομάδα έμεινε και αρχίζει η άδεια μου μέχρι 20 Αυγούστου!!!!!!!! :D

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως που λες Λινακι θα συμφωνησω.....!!εμενα ο συντροφος εχασε τον αδερφο του ξαφνικα πριν 2 χρονια σε πολυ νεαρη ηλικια κ εκει νιωσαμε το μεγαλυτερο δεσιμο κ απο εκει κ περα ολα λες κ αλλαξαν....!!οσο για την ρουτινα αυτο ακριβως..ειναι το επομενο βημα μια σχεσης...κ εξαλλου στην ουσια οπως λες μετα τα μωρακια μας θα αλλαξουν ολα κ τερμα οι ρουτινες,,,,ετσι κ αλλιως στην ουσια καθημερινα με τις δουλειες μας κ τα τρξιματα μας ολα ειναι σε προγραμμα κ σπανια κανουμε κατι διαφορετικο οποτε οποια στιγμη μας δινετε η ευκαιρια καλο ειναι να την αρπαζουμε....αυτο πιστευω εγω....!ψωνισα κιολας...κ αρχιζω το μαγειρεμα..η διακοσμηση ειναι ετοιμη..μετα το μαγειρεμα εχει μπανιο.....!!!φιλακιαααααααααα!!

Jr39p2.png

Κορίτσια, σήμερα έκανα εργαστηριακές εξετάσεις και λόγω στίγματος η αιμοσφαιρίνη μου έχει πέσει στο 8,5 :shock::shock::shock: και να φανταστείτε παίρνω και σίδηρο! Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να πάρω κάτι κάψουλες σιδήρου και θα πίνω 3 την ημέρα!!! Θα κάνω μήνες να ξαναδώ τουαλέτα νομίζω :tongue:

oYNBp2.png

Κορίτσια, σήμερα έκανα εργαστηριακές εξετάσεις και λόγω στίγματος η αιμοσφαιρίνη μου έχει πέσει στο 8,5 :shock::shock::shock: και να φανταστείτε παίρνω και σίδηρο! Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να πάρω κάτι κάψουλες σιδήρου και θα πίνω 3 την ημέρα!!! Θα κάνω μήνες να ξαναδώ τουαλέτα νομίζω :tongue:

Linaki κουράγιο! Επίσης προτείνω να αλλάξεις και το όνομά σου και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς από τώρα και στο εξής το ψευδώνυμο "iron woman"! :tongue:

Σοβαρά τώρα, άλλαξε τη διατροφή σου και τρώγε πολλές φυτικές ίνες, πίνε πολύ νερό και μια χαρά θα είσαι :D

ετοιμα ολα....τωρα εχει μπανακι κ μετα θα φτιαξω τις μπανανες κ τις φραουλες με την σοκολατα κ το μπισκοτο απο πανω....κ περιμενω να ερθει....!!ελιωσα απο την ζεστη ομωςςςς κοριτσια...αυριο μετα την δουλεια εχουμε γαμο το απογευμα κ μετα τον γαμο επειδη δεν ειμαστε καλεσμενοι στο τραπεζι φυγαμε για Σαλαμινα να κανουμε καμια βουτια την Κυριακη....

Λινακι καλα κουραγια κοριτσι μου....εγω πινω 2 χαπακια το πρωι σιδηρου κ δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να παω τουαλετα.....!!!θα συμφωνησω με asoume.....για το username.....axaxaxaxax!!φιλακιαααααααα..παω να δροσιστωωωω!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

alo και απο μενα, τι κανουν οι μελλοντικες μανουλες?

ζεστηηηη πολυυυυ:shock: και ετσι θα παει μεχρι κ τριτη, οποτε βοηθεια μας!!!!!!

παπατρικος σχετικα με τις σχεσεις και οσοα γραφεις απλως σε παραδεχομαι, σου βγαζω το καπελο, με καλυψες απολυτα

μπαρμπ να περασετε τελειαααα, και ακομα καλυτερα αυριο στην σαλαμινα!σιδηρο παιρνω και εγω τα λεκοφερν οχι τα χαπια το υγρο και μιλαμε καθε φορα εχω θεμα, ειχα που ειχα, ασε..

λινακι πολυ νερο καλο μου και οσο μπορεις λαχανικα, φρουτα και φυτικες ινες για να δουλεψει και το εντερακι, υπομονη ειναι για τα σπορακια μας!!!

και εννοειται πραττεις αριστα που δεν βοηθας , ας τα κανουν οι υπολοιποι!!!

ασουμε γερο να ειναι καιας ειναι οτι θελει, αν και με τοσα αγορια γυρω σου νομιζω ενα κοριτσακι θα την εκανε την διαφορα!!

γεωργια τα πανω πανω και πολυ του ειναι του boss , προεχει η λεμοναδα τωρα χ!χ!χ!

σοφη το κλιματιστικο αγκαλια, συχνα ντουζ και κρυα ροφηματα και θα την σκαπουλαρουμε !!!!

αχ μωρε λετε για τις β επιπεδου και εμενα μου φαινεται βουνο, 20 βδομαδων θα ειμαι γυρω στις 20 αυγουστου, βαι βαι βαιιιιιι ποιος περιμενειιιι?εδω δεν περνανε οι μερες να παει 18 να ξαναδω το σκατουλι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειδα και ενα ασχημο ονειρο φανταζομαι απο τις ορμονες θα ειναι , ειδα οτι και καλα πηγα στο γιατρο και το σπορακι μας δεν ηταν καλα :( φανταζομαι πως δεν θα ειναι τιποτα, λιγο η ζεστη λιγο οι ορμονες...

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

alo και απο μενα, τι κανουν οι μελλοντικες μανουλες?

ζεστηηηη πολυυυυ:shock: και ετσι θα παει μεχρι κ τριτη, οποτε βοηθεια μας!!!!!!

παπατρικος σχετικα με τις σχεσεις και οσοα γραφεις απλως σε παραδεχομαι, σου βγαζω το καπελο, με καλυψες απολυτα

μπαρμπ να περασετε τελειαααα, και ακομα καλυτερα αυριο στην σαλαμινα!σιδηρο παιρνω και εγω τα λεκοφερν οχι τα χαπια το υγρο και μιλαμε καθε φορα εχω θεμα, ειχα που ειχα, ασε..

λινακι πολυ νερο καλο μου και οσο μπορεις λαχανικα, φρουτα και φυτικες ινες για να δουλεψει και το εντερακι, υπομονη ειναι για τα σπορακια μας!!!

και εννοειται πραττεις αριστα που δεν βοηθας , ας τα κανουν οι υπολοιποι!!!

ασουμε γερο να ειναι καιας ειναι οτι θελει, αν και με τοσα αγορια γυρω σου νομιζω ενα κοριτσακι θα την εκανε την διαφορα!!

γεωργια τα πανω πανω και πολυ του ειναι του boss , προεχει η λεμοναδα τωρα χ!χ!χ!

σοφη το κλιματιστικο αγκαλια, συχνα ντουζ και κρυα ροφηματα και θα την σκαπουλαρουμε !!!!

αχ μωρε λετε για τις β επιπεδου και εμενα μου φαινεται βουνο, 20 βδομαδων θα ειμαι γυρω στις 20 αυγουστου, βαι βαι βαιιιιιι ποιος περιμενειιιι?εδω δεν περνανε οι μερες να παει 18 να ξαναδω το σκατουλι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειδα και ενα ασχημο ονειρο φανταζομαι απο τις ορμονες θα ειναι , ειδα οτι και καλα πηγα στο γιατρο και το σπορακι μας δεν ηταν καλα :( φανταζομαι πως δεν θα ειναι τιποτα, λιγο η ζεστη λιγο οι ορμονες...

μ

μην αγχωνεσαι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ειναι συνηθες να βλεπουμε ασχημα ονειρα δυστυχως.να μην τους δινεις καθολου σημασια,και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ολο ασχημα ονειρα εβλεπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...