Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

17. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

18. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

19. pepitsa........ΠΗΤ

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!τι ζεστη ειναι παλι αυτη?:shock:

georgia.g και chot με το καλο τα αγορακια σας!!γερα να ερθουν στον κοσμο!απλως να πω οτι υποκλινομαι στο ενστικτο της μανας, αλανθαστο γι αλλη μια φορα..και να πρεοσεχεις καλο μου με τις δουλιτσες, αφησε τες για την ωρα, προεχει ο μικρος! γεωργια ευχαριστουμε για την δροσερη λεμοναδιτσα σου, επισης να σου πω πως οτι εγραψες για φαγητα "βρωμικα" και υγιεινα ειμαι μαζι σου, βεβαια ολα καταληγουν στο γνωστο μερος.. αν θελεις πατησε λιγο στη λιστα την asoume με το εντονο φουξ, ευχαριστω

λινακι τελεια τα νεα του μικρου σας, και συμφωνω υπεροχο επρεπε να ονομαζεται.τελεια τα νεα και για τον πλακουντα, εφοσον δεν ειπε κατι ολα θα ειναι καλα

zophie αυτα που περιγραφεις τα εχω και γω και συνηθως βραδυ οταν πεφτω και ξαπλωνω, αλλα δεν τα δινω σημασια λεω θα ειναι κατι φυσιλογικο, τωρα

για τα μωρακια εχω διαβασει οτι τα νιωθεις μετα την 17-18βδομαδα αλλα και πλαι εξαρταται απο το νινακι

barboula αχ βρε κοριτσακι ολα κατι γινεται , ευτυχως το χθεσινο ηταν ευχαριστο και αστειο!

asoume μηην αγχωνεσαι για τα κιλα , συζητησε το με το γιατρο σου να δεις τη γνωμη εχει εκεινος και ανα λογως πραττεις, μπορει να παρεις στην αρχη και μετα να εισαι οκ, μην αγχωνεσαι

soch πως παει η γυναικα σου, ολα καλα?επομενο ραντεβου με το γιοκα σας?

grace υπομονη πλησιαζει και η δικη μας μερα που θα δουμε τα μωρακια μας!!

διδυμομαουλα αχχχχχχ μεγαλη κουβεντα ειπες, για το ποτε θα φτιαχνουμε παιδικα δωματιακια :rolleyes:, με το καλο να το παθουμε και αυτο :P

σας φιλω :D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

λινακι μπραβο χαιρομαι που ειναι ολα καλα.....!!!!

Νενα ναι ολο πραγματακια συμβαινουν αλλα αστεια κ αλλα εκνευριστικα....αναλογα με τις ορμονες παει μου φαινεται....!!

λοιπον αυριο που εχω ρεπο ειχα μια ιδεα..επειδη απο οταν εμεινα εγκυος τα 2 μας δεν εχουμε μεινει καθολου με το αμορε ετσι στα ρομαντικα να χαρουμε το γεγονος ελεγα μια που ρεπαρω να του κανω εκπληξουλα...να μαγειρεψω ρυζι με γαριδες σαγανακι,να φτιαξω μια τονοσαλατα κ spring rolls...να φτιαξω το σπιτι,να το γεμισω κερια κ να περιμενω να σχολασει το απογευματακι....!!!ααααα..κ να του δωσω μια προσκληση σημερα που να γραφει κατι πανω...!!ριξτε καμια ιδεα κ εσεις?!!!!:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Kαλέ μπάρμπούλα πόσο καιρό είσαι με το σύντροφο σου; Εγώ αυτά τα ρομαντικά τα έχω ξεπεράσει προ πολλού :tongue: Βλέπεις κλείνουμε 7 χρόνια μαζί σε ένα μήνα και εντάξει θα κάνουμε τις αγκαλίτσες μας και τα τρυφερά μας αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη απο μένα για αυτόν είναι να μην ξεραθώ απο τις 10 το βράδυ και να κάνουμε λίγο παρέα. :tongue::tongue::tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Kαλέ μπάρμπούλα πόσο καιρό είσαι με το σύντροφο σου; Εγώ αυτά τα ρομαντικά τα έχω ξεπεράσει προ πολλού :tongue: Βλέπεις κλείνουμε 7 χρόνια μαζί σε ένα μήνα και εντάξει θα κάνουμε τις αγκαλίτσες μας και τα τρυφερά μας αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη απο μένα για αυτόν είναι να μην ξεραθώ απο τις 10 το βράδυ και να κάνουμε λίγο παρέα. :tongue::tongue::tongue:

Λινάκι κάποιον μου θυμίζεις....α! εμένα και τον σύζυγο! Λόγω της εγκυμοσύνης και του φόβου του συζύγου, ούτε σεξ, ούτε τίποτα, αλλά και να μη φοβόταν, ρίχνω κάτι ύπνους από νωρίς, άστα να πάνε. Τελευταία παίρνω και ένα μαξιλάρι αγκαλιά, γιατί μόνο έτσι βολεύομαι να κοιμάμαι στο πλάι, οπότε χθες μου είπε "δεν θέλεις να πάρεις εμένα αγκαλιά αντί για το μαξιλάρι;" "είναι πιο μαλακό και πιο βολικό" του απάντησα και μάλλον καπάκι άρχισα να ροχαλίζω. Τι αναισθησία Θε μου!

Λινάκι κάποιον μου θυμίζεις....α! εμένα και τον σύζυγο! Λόγω της εγκυμοσύνης και του φόβου του συζύγου, ούτε σεξ, ούτε τίποτα, αλλά και να μη φοβόταν, ρίχνω κάτι ύπνους από νωρίς, άστα να πάνε. Τελευταία παίρνω και ένα μαξιλάρι αγκαλιά, γιατί μόνο έτσι βολεύομαι να κοιμάμαι στο πλάι, οπότε χθες μου είπε "δεν θέλεις να πάρεις εμένα αγκαλιά αντί για το μαξιλάρι;" "είναι πιο μαλακό και πιο βολικό" του απάντησα και μάλλον καπάκι άρχισα να ροχαλίζω. Τι αναισθησία Θε μου!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΕΣ ;):D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

και εγω τα ιδια κοριτσια.........!!!!!!

Linaki ουτε εγω να τα ειχα γραψει !!!!!

Barboula εσυ κοπελα μου κοιτα να τα ευχαριστηθεις τωρα που ειστε στα φορτε σας γιατι μετα μας πιανει λιγακι η ρουτινα...!Εχει και τα καλα της βεβαια και αυτη...ετσι??

wsUfp2.png

ΧΑΧΑ, asoume με έκανες και γέλασα! Και εγώ του λέω πάμε να ξαπλώσουμε να κάνουμε αγκαλίτσες και χαδάκια και με το που ξαπλώνω στο υπέροχο μου κρεβατάκι με παίρνει ο ύπνος :tongue::tongue::tongue: Καλά τι αναίσθητες που έχουμε γίνει... πρέπει να πάρουμε παράδειγμα απο την Barboula για να κρατήσουμε τη σχέση μας "ζεστή" νομίζω... Φαντάσου όταν έρθει το παιδί τι θα κάνουμε...

oYNBp2.png

Καλησπέρα σε όλες,

nena1984 την Τρίτη έχουμε υπέρηχο Β-επιπέδου. Είναι μαζί με την αμνίο οι 2 πλέον σημαντικές εξετάσεις και όπως καταλαβαίνεις έχουμε λίγο άγχος. Σε αυτή την εξέταση ελέγχεται λεπτομερώς η ανατομία του μωρού. Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι τόσο καλά όσο της αμνίο.

Και η γυναίκα μου ρίχνει ύπνους με μαξιλάρι, μάλλον είναι πιο βολικό.

Εύχομαι να περνάτε καλά και να έχετε βολική εγκυμοσύνη.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

σωκρατη με το καλο και η β επιπεδου, ολα καλα θα ειναι, τοσο τελεια οσο και η αμνιο:P

αγκαλιτσες και φιλακια και χαδακια εχουμε αλλα μεχρις εκει, και πολυ μας ειναι, σαν ειδε το μωρο στον υπρηχο, κατεβασε ρολλα χαχαχα

νομιζω οτι η σχεση ολων μας ειναι τελεια τι και αν ειμαστε πολλααααα χρονια μαζι, απλως τωρα εχουν "θεμα"με τα μωρα ετσι πιστευω, νυσταζουμε κιολας, ε...

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

σορυ κοριτσια αλλα κοιμηθηκα το απογευμα που ελειπε το αμορε....!!εεε ειμαστε επισημα μαζι 3 χρονια κοντα αλλα εχουμε κ μια προιστορια 1.5 χρονου.....ομως αυτο που συζητουσαμε απο την αρχη της σχεσης μεχρι κ χθες βραδυ ειναι να μην αφησουμε να ρουτινιασει η σχεση (οσο γινεται)...δηλαδη να υπαρχουν μικρα πραγματα μια στο τοσο που να μας κανουν να νιωθουμε ζευγαρι ...κ ειδικα τωρα που θα γινουμε γονεις να μην χαθουν οσο γινεται οι ισορροπιες μεταξυ μας κ να θυμομαστε οτι ειμαστε ζευγαρι....δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι αληθεια....αλλα του ειπα κιολας οτι αν δει οτι τον παραμελω να μου το θυμιζει οπως κ εγω....!!αυταααααααααααααα.....!!!οποτε αυριο εχω οργανωθει οσο γινεται για να ειναι ολα ομορφα....!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

μπραβο βρε barboula!!!Εμενα μονο ρολλα δεν εχει κατεβασει παντως..τωρα που στρογγυλεψα εχει μουρλαθει..εγω παλι..και μου κανει εντυπωση γτ στα αλλα 2 ειχα κεφια..τωρα ουτε γι αστειο, κι ειμαι και συνεχεια πτωμα και με τα παιδια στο σπιτι μονο το βραδυ μενει και εγω ξερενομαι και δεν κοιμαμαι και καλα εχω αυπνιες, σηκωνομαι για πιπι συνεχεια οποτε καθε βραδυ ειμαι χωμα..

EDIJp1.png

καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!! ελπιζω να εισαστε ολες καλα . Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν την παλευω με τιποτα την ζεστη!!!!!!!Παλι καλα που ειμαστε σε μικρους μηνες . Με βλεπω ολημερα ξαπλωμενη με το αιρκοντισιον στο full σημερα και την μεγαλη μου ολη μερα να μου γκρινιαζει οτι βαριεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]sophia2012:shock:

Καλημερα στρουμπουλακια μου..τι κανετε...εγω ζεστενομαι...και δεν φτανει ολο αυτο εχω και το Boss που φαγωθηκε αφου δεν εχουμε τι να κανουμε να καθαρισουμε λιγο το γραφειο...καλα λεω...εκανα οσα βλεπει η παθερα και τωρα απολαμβανω μια δροσερη λεμοναδα...καλα απο χτες που την ανακαλυψα εχω τρελαθει να πινω λεμοναδα με παγο μεσα.....

τι θα κανουμε με τατοια ζεστη air condition και Αγιος ο Θεος...

η στραπατσαδα ξυνη μου βγηκε παλι χτες...σημερα δεν ξερω τι να φτιαξω...μαλλο τιποτα...που να μαγειρευω με τετοια ζεστη..και τι...??

Α..ερωτηση επειδη εχω μπερδευτει...εχω βαλει την asoume για κοριτσακι..ειναι διαπιστωμενο ομως γιατι δεν θυμαμαι η ειναι δικια μου προβλεψη...χιχιχι

σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...