Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα :) Έχω κι εγώ μια νύστα που δεν περιγράφεται! Θα 'θελα τώρα να ήμουνα σε μια παραλία να δροσίζομαι σε καταγάλανα νερά, αντί να κάθομαι στο γραφείο να δουλεύω. Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα που αρχίζουν οι διακοπές.

Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και έπαθα σοκ με το πόσο γρήγορα αυξάνονται τα κιλά. Τουλάχιστον, αν είχα καμμιά αναγούλα, εμετούς και τέτοια, θα ήμουνα σε καλύτερο επίπεδο από άποψη κιλών. Αλλά τίποτα. Από τη μία τυχερή κι από την άλλη...Λέτε να γίνω τόφαλος; Έτσι όπως πάω, προς τα κει με βλέπω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ομορφουλες μου τι κανετε....ελπιζω να ειστε ολες μια χαρα... με φαγατε εχτες με τα μακαρονια αλ κρεμ και στο τελος τα εφαγα αλλα κατεληξαν στον γνωστο προορισμο...χιχιχι...Σημερα λεω να φτιαξω στραπατσαδα...πωπω και εχω μια πεινα τωρα... ξυπναω απο τις 6 για δουλεια και τωρα μου φαινεται μεσημερι....

Αφηστε και το αλλο η αληθεια ειναι οτι οι εμετοι εχουν ελαττωθει κατα πολυ αντε να κανω τωρα πλεον ενα - δυο τη ημερα απο τους 10-12 που εκανα..εχω βεβαια συνεχεια αναγουλες..το θεμα ειναι οτι μου κανει ορεξη να τρωω ατι ποιο λιπαρο και ανθυγιεινο..και ειναι και τα μονα που δεν με πειραζουν τοσο πολυ για να το θεσω σωστα..αν φαω φρουτα οι σαλατες μου ερχετσι μια αηδια...εχω εδω και μια βδομαδα που καθε πρωι τρωω λουκανικοπιτα δεν ξερω πως μου εχει κατσει και την θελω που κανονικα εγω δεν ειχα φαει σχεδον ποτε...αα και το αλλο..νομιζω οτι αν δεν πιω αναψυκτικο θα σκασω και μετα οταν το πινω με χαλαει...αα καλα δεν παω καθολου καλα...και μετα ειπα εχασα 4 κιλα οπως παω σε λιγες μερες θα εχω παρει 10...

Τεσπα...αυτα τα νεα μου...

Σοφια καλως ηρθες στην ομαδα με το κλο το μπεμπάκι σου...

zophie και εγω νομιζω οτι ειναι νωρις για να το καταλαβεις..συνηθως στις 20 βδομαδες λεν..ιδιως αν γινεσαι μαμα για πρωτη φορα... η grace πχ που εχει παρει το κολαι...ειναι πιο εμπειρη σε αυτα...χιχιχι

Σωκρατη καιρο εχουμε να μαθουμε νεα σας πως πατε καλα???

Τα μικρα τις παρεας τι κανουν..Μπαρμου..κατι περιπετειες που εχεις και εσυ...Λινακι και εσυ μικρο εισαι ε....??

nenaki υπομονη περνουν οι μερουλες θα δεις το σπορακι σου...

asoume μου οτι πεις...θα σε σεβομαστε παντα...

Αρκουδακι και πατρικο θα προσπαθησω να μην σας κολαζω με φαγητα..σας στηριζω στην προσπαθεια....

Αγαπες σμουτσσσσσσσσσσσσσσ

Αχ κούκλα μου σε ματιάσαμε οι λιχούδες με τα μακαρόνια:(:(

κρίμα δεν τα χάρηκες.

πάντως ωραία ιδέα η στραπατσάδα. και έλεγα τι θα καταβροχθίσω σήμερα.;)

imQRp2.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

17. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

18. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

19. pepitsa........ΠΗΤ

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Ηρθα και εγω ....!!!!!!!Καναμε υπερηχο και κατι μας φυτρωσε μεσα σε μια βδομαδα ;);):P:p!!Το ενστικτο της μανας επεσε μεσα τελικα!!!Βεβαια ειναι και εμας λιγακι χαμηλα ο πλακουντας και αγχοθηκα λιγακι,πρεπει να προσεχω παλι και δεν εχω καμια βοηθεια στο σπιτι...Θα κανω υπομονη να πανε ολα καλα για το αντρακι μου!

Το λινακι μας γυρισε να μας πει τα νεα της??

Καλωσηρθαν και τα νεα κοριτσια μας....!!Γεωργια ευχαριστουμε για το ελαφρυ πρωινο σημερα :tongue::tongue:!

wsUfp2.png

καλως την chot......μπραβο τελικα το ενστικτο της μανας δεν πεφτει εξω εε???αχαχαχαχα!αυτος ο πλακουντας που ειναι χαμηλα θα ανεβει αρκει εσυ να ξαπλωσεις να ξεκουραστεις κ να χαλαρωσεις...!!:D:Dμην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.....ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣΣΣΣΣ!~!!!!

Jr39p2.png

Barboula συνηθως μου ειπε και ο γιατρος οτι το ενστικτο πεφτει μεσα!!

Το προβλημα ειναι πως να ειμαι ξαπλωμενη ,καποιος πρεπει να καθαριζει , να μαγειρευει, να πλενει, να σιδερωνει κτλ.....Μου ειπε να μη σκυβω ,πως γινετε??Ο αντρας μου ερχετε ο καημενος ερχετε αργα το απογευμα πτωμα δεν μου κανει καρδια να τον βαζω να κανει δουλειες.Τι να κανω υπομονη και σιγα σιγα τις δουλιτσες!!Αχ σας ξαναλεω οσες εχετε βοηθεια εστω και ενα πιατο φαγητο ειστε τυχερες μη το ξεχνατε!!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

17. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

18. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

19. pepitsa........ΠΗΤ

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Ηρθα και εγω ....!!!!!!!Καναμε υπερηχο και κατι μας φυτρωσε μεσα σε μια βδομαδα ;);):P:p!!Το ενστικτο της μανας επεσε μεσα τελικα!!!Βεβαια ειναι και εμας λιγακι χαμηλα ο πλακουντας και αγχοθηκα λιγακι,πρεπει να προσεχω παλι και δεν εχω καμια βοηθεια στο σπιτι...Θα κανω υπομονη να πανε ολα καλα για το αντρακι μου!

Το λινακι μας γυρισε να μας πει τα νεα της??

Καλωσηρθαν και τα νεα κοριτσια μας....!!Γεωργια ευχαριστουμε για το ελαφρυ πρωινο σημερα :tongue::tongue:!

κι άλλο αγοράκι τέλεια. άντε να ετοιμάζονται και οι νύφες. Μπράβο chot μου και άσε τις δουλειές, ας είναι και λίγο ακατάστατα. σημασία έχει το μωράκι.

Ελπίζω και το Linaki να είναι καλά.

αχ να περάσει ο καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματάκια για το παιδικό δωμάτιο:P

imQRp2.png

Καλημέρα κι από μένα :) Έχω κι εγώ μια νύστα που δεν περιγράφεται! Θα 'θελα τώρα να ήμουνα σε μια παραλία να δροσίζομαι σε καταγάλανα νερά, αντί να κάθομαι στο γραφείο να δουλεύω. Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα που αρχίζουν οι διακοπές.

Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και έπαθα σοκ με το πόσο γρήγορα αυξάνονται τα κιλά. Τουλάχιστον, αν είχα καμμιά αναγούλα, εμετούς και τέτοια, θα ήμουνα σε καλύτερο επίπεδο από άποψη κιλών. Αλλά τίποτα. Από τη μία τυχερή κι από την άλλη...Λέτε να γίνω τόφαλος; Έτσι όπως πάω, προς τα κει με βλέπω!

κοριτσαρα μου μην σκας τα κιλα ειναι το λιγοτερο..το ξερω οτι ειναι δυσκολο μετα ..αλλα τι να κανουμε..ας ειναι καλα τα μωρακια μας ας προσεχουμε οσο μπορουμε να μην υπερβαλουμε αλλα αν δεν μπορουμε δεν θα σκασουμε κιολας..οπως θα τα παρουμε μετα θα ζοριστουμε αλλα θα τα χασουμε...Εγω στην προηγουμενη ειχα παρει 15 κιλα..με το που βγηκα απο το νοσοκομειο τον Ιουλιο σαν χτες ηταν 4/7/11 κοριτσια δεν θα το πιστεψετε δεν ειχα χασει ουτε τα 3,5 κιλα που ηταν το μωρο ..μονο κανα κιλο...αφου φρικαρα...βεβαια ειχα κανει καισαρικη...μετα και μεσα σε ενα με εναμιση μηνα εχασα τα 10 κιλα...και μετα τα αλλα τεσσερα ειχαν μπαστακωθει μεχρι και φετος το Πασχα οπου πηρα αποφαση να κανω διαιτα γιατι το Μαιο βαφτιζα το παιδι ...και ενω τα χανω και επανερχομαι στα αρχικα μου..ναι ειμαι παλι εγκυος...χιχιχι:tongue::tongue::tongue:

Αχ κούκλα μου σε ματιάσαμε οι λιχούδες με τα μακαρόνια:(:(

κρίμα δεν τα χάρηκες.

πάντως ωραία ιδέα η στραπατσάδα. και έλεγα τι θα καταβροχθίσω σήμερα.;)

Ναι να φτιαξεις ειναι ωραια..μμμμμμμμμ

Barboula συνηθως μου ειπε και ο γιατρος οτι το ενστικτο πεφτει μεσα!!

Το προβλημα ειναι πως να ειμαι ξαπλωμενη ,καποιος πρεπει να καθαριζει , να μαγειρευει, να πλενει, να σιδερωνει κτλ.....Μου ειπε να μη σκυβω ,πως γινετε??Ο αντρας μου ερχετε ο καημενος ερχετε αργα το απογευμα πτωμα δεν μου κανει καρδια να τον βαζω να κανει δουλειες.Τι να κανω υπομονη και σιγα σιγα τις δουλιτσες!!Αχ σας ξαναλεω οσες εχετε βοηθεια εστω και ενα πιατο φαγητο ειστε τυχερες μη το ξεχνατε!!!!!

Αχ αν σου πω οτι σε σκεφτομουν το πρωι..λεω που χαθηκε..

αν δεν κανω λαθος η προβλεψη μου ηταν σωστη...:tongue::tongue::tongue:

οσο για τις δουλειες εχεις πολυ δικιο κοριτσακι μου...αλλα να προσεχεις...ειναι πολυ δυσκολο να μην εχεις βοηθεια και στο λεω εγω που εχω τη μαμα μου και με βοηθαει...

Κοριτσαρε πινω λεμοναδα με παγακια και ειναι απολαυση ..εχω λιωσει λεμε...........αντε να περασουν και αλλες δυο ωρες να παω σπιτακι μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

CHOT εχεις δικιο κοριτσι..χαση ηταν στις 17 κι εγω το ζωον αλλο ειδα:oops:

αγοραρος ...εχεις ενστικτο!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

chot μου καταλαβαινω οτι εχεις δουλειτσες πολλες κ κανενα να σε βοηθαει αλλα ειμαι σιγουρη οτι προτεραιοτητα εχει το μωρακι σου...κ μετα οι δουλειες κ ο συζυγος θα δειξει κατανοηση.....ενταξει ενα φαγητακι να κανεις κ τα υπολοιπα λιγα λιγα καθε μερα....κ οχι πολλα πολλα...επειδη δεν ξερω δεν υπαρχει καποιος δικος σου να ερθει για βοηθεια για λιγο καιρο??:confused::confused:

ΛΙνακι.....τι γινεται??που εισαι???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιές μου!

Τι κάνετε όλες;

Εγώ πήγα το πρωί για υπέρηχο...Υπέροχο έπρεπε να το λένε γιατί είναι υπέροχο να βλέπεις το παιδάκι σου :tongue: Κοιμόταν το καημένο και το ξυπνήσαμε και τσαντήστηκε. Δεν καθόταν σε μια μεριά να το φωτογραφίσουμε, τι παιδί θια είναι αυτό; Ο καημένος ο μπαμπάκας μας δεν ήρθε σήμερα γιατί είχε δουλειές και δεν έχει και μια φώτο να δει πως μεγάλωσε το σποράκι μας!! Μια πήγαινε δεξιά μια αριστερά στο τέλος άνοιξε και τα πόδια του και μας έδειξε τα προσόντα του για άλλη μια φορά. Δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίζει πως είναι αντράκι :tongue: Δεν μου είπε τίποτα για το πλακούντα όμως, είπε πως θα δείξει σε 4 βδομάδες. Σιγά μην αντέξω 4 βδομάδες να ξαναδώ το μικρό μου... Μιλήσαμε και για βλαστοκύτταρα. Μου είπε πως επειδή είναι υγιής καλό είναι να τα κρατήσω ιδιωτικά γιατί σε περίπτωση που έρθει παιδάκι με Μεσογειακή Αναιμία (φτού φτού) θα μπορεί να θεραπευτεί με τα φυσιολογικά κύτταρα του αδερφού του. Δεν ξέρω έχω διχαστεί μεταξύ ιδιωτικής και Δημόσιας φύλαξης. Αν δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο λόγο να πρέπει να τα κρατήσουμε θα διάλεγα οπωσδήποτε τη δημόσια αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω... Ουφφ.. θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.

zophie: αυτά τα πονάκια που λες εγώ τα έχω και το είπα στο γιατρό για να μου πει για ακόμη μια φορά πως είναι απόλυτα φυσιολογικά! Όσο για το μωρό είμαι στη 17η βδομάδα και πέρα απο ένα μικρό κουβαράκι που νιώθω να φωλιάζει πότε δεξιά και πότε αριστερά στην κοιλιά μου δεν έχω νιώσει ακόμη κάτι άλλο..νομίζω...

barboula: Τι περιπέτεια και αυτή βρε Μπαρμπ; Δεν πειράζει όμως μείνατε 1,5 ώρα με το αμόρε σου μόνοι σας σε ένα ωραίο τοπίο καλό κάνει κακό δεν κάνει :cool:

georgia.g: Σε ευχαριστούμε για τον χυμό ότι πρέπει με τέτοια ζέστη και τέτοια κούραση. Αχ και να είχα 1 λίτρο εδώ δίπλα μου!!! Σχετικά με τη διατροφή ίσως ο οργανισμός σου να ζητά τα λιπαρά φαγητά. Με τόσους εμετούς που έκανες πιο παλιά αλλά και που συνεχίζουν σίγουρα χρειάζεσαι φαγητό να σε κρατάει!

asoume: συζήτησε με το γιατρό σου για την αύξηση κιλών μπορεί να είναι φυσιολογικό. Η κάθε γυναίκα διαφέρει ως προς τα κιλά που πρέπει να πάρει στην εγκυμοσύνη της...

chot: είσαι η πρώτη φυλομαντεψιά που χάνω νομίζω!! Γύρισα πίσω τις σελίδες στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα τη σελίδα με τις προβλέψεις μας. να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! πως νιώθεις που θα κάνεις αγοράκι; ο άντρας σου; δεν έχει χεστεί απο τη χαρά του ; (μετα συγχωρήσεως) :tongue: Όσο για το πλακούντα τι σου είπε να προσέχεις; Εμένα μόνο το σεξ και τις βαρετές δουλειές...μου είπε είναι οκ για μπάνιο 5-10 λεπτά στη θάλασσα και για περπάτημα χαλαρό... Μην κάνεις βαριές δουλειές, τα απολύτως απαραίτητα μόνο και να είσαι ήρεμη 9 στις 10 περιπτώσεις απ' όσο έχω ακούσει ο πλακούντας ανέβηκε μέχρι τον 6ο μήνα!!

Σας φιλώ όλες!!! :rolleyes::rolleyes:

oYNBp2.png

Linaki τι καλααα!!! Αχ ζηλευω περιμενω κι εγω πως και πως μεχρι την Τριτη..και θα παρω και τις κορες μαζι:D:D!!!

Να σου πω εγω αυτο με τα βλαστοκυτταρα επειδη η αδερφη μου ηταν με στιγμα κ οι δυο και μπορει να κανανε παιδι με μεσογειακη αναιμια(τελικα ειχε μονο στιγμα)τ χαν ψαξει πολυ κι απ οτι καταλαβα ειναι ολο μια μουφα. Δεν κρατανε για παντα τα βλαστοκυτταρα εχουν λεει συγκεκριμενο διαστημα ζωης..τωρα εσυ κανε οπως νομιζεις εγω παντως καταλαβα πως ειναι μπαρουφα ολο αυτο κι οτι αν γινει κατι κακο μονο το καινουριο μωρο σωνει το μεγαλο κι οχι τ αντιθετο(εχω την εντυπωση)...

EDIJp1.png

Λινακι μου μπραβο ..το μωρακι μας ειναι μια χαρα...χιχιχι..ολα καλα..οσο για τα βλαστοκυτταρα..συμφωνω με τη grace..εγω δεν κρατησα ουτε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλα ουτε τωρα το σκεφτομαι...απο οτι εχω διαβασει..δεν εχουν ξεκαθαρησει ακομα πολλα πραγματα...

Καταρχιν τα δημοσια το περνουν αλλα δεν το κραταν για εσενα το χρσιμοποιουν οταν εχει αναγκη καποιος και απλα οταν χτυπα ξυλο το χρειαστεις σου δινουν καποιο αλλο...

οσον αφορα τα ιδιωτικα λογικα απο οτι ξερω το φυλαν για εσενα αλλα σε γενικε γραμμες δεν εχει ξεκαθαρηστει πως αν τυχει και το παιδι χτυπα ξυλο παθει κατι και χρησιποποιησεις τα βλαστοκυτταρα του αφου απο αυτα προηλθε και αυτα ειχαν την συγκεκριμενη αρρωστια πως αποκλειεις οτι θα ξαναδημιουργηθει...

ολα αυτα βεβαια ειναι δικες μου αποψεις βασει διαφορων καθηγητων που εχω ακουσει..απο εκει και περα μπορει να κανω λαθος και να μην ειναι ετσι τα πραγματα..ο καθενα πρατει αναλογα με τα πιστευω και την συνηδηση του...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Linaki τι καλααα!!! Αχ ζηλευω περιμενω κι εγω πως και πως μεχρι την Τριτη..και θα παρω και τις κορες μαζι:D:D!!!

Να σου πω εγω αυτο με τα βλαστοκυτταρα επειδη η αδερφη μου ηταν με στιγμα κ οι δυο και μπορει να κανανε παιδι με μεσογειακη αναιμια(τελικα ειχε μονο στιγμα)τ χαν ψαξει πολυ κι απ οτι καταλαβα ειναι ολο μια μουφα. Δεν κρατανε για παντα τα βλαστοκυτταρα εχουν λεει συγκεκριμενο διαστημα ζωης..τωρα εσυ κανε οπως νομιζεις εγω παντως καταλαβα πως ειναι μπαρουφα ολο αυτο κι οτι αν γινει κατι κακο μονο το καινουριο μωρο σωνει το μεγαλο κι οχι τ αντιθετο(εχω την εντυπωση)...

Δίκιο έχεις, το έχω ψάξει και το ψάχνω πολύ το θέμα. Και ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι σίγουρο οτι το μεγάλο μωρό θα είναι συμβατό με το νέο μωρό. Μόνο με εξωσωματική γονιμοποίηση μπορούμε το πετύχουμε στα σίγουρα. Για αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Και είναι και ένα κάρο λεφτά ρε γ... με 2000 ευρώ θα φτιάξω το δωμάτιο και τον εξοπλισμό για το μωρό μου... Απο την άλλη όμως σκέφτομαι μήπως δεν τα κρατήσω και μετά το μετανιώσω; :confused:

oYNBp2.png

Λινακι υπεροχα νεα ..ζωηρο μωρο και εσυ μαλλον...!!!!Αντρακι ζορικο...!!Εμενα για το πλακουντα μου ειπε οχι δουλειες,επαφες και σκυψιμο,αλλα του ειπα οτι αυτο με τις δουλειες δεν γινετε απλα θα τα περιορισω παλι οσο μπορω!οσο αφορα τα βλαστοκυτταρα ειναι καθαρα προσωπικη η αποφαση αλλα εγω γενικα δεν ειμαι υπερ για τους λογους που ειπαν και τα κοριτσια..!

Barboula δυστυχως για βοηθεια δεν υπαρχει καμια περιπτωση, εχω μονο την αδερφη μου που εχει 3 παιδια μικρα και δουλευει ,συνηθως κραταω καποιο απο τα παιδια για να βοηθαω εγω...Οπως λες τωρα προτεραιοτητα το μωρο και θα κανω λιγο υπομονη αναγκαστικα,αρκει να πανε ολα καλα!

Asoume εγω πλεον αποφευγω να ανεβαινω ζυγαρια ...καλυτερα απο το να με πιανει πιανικος καθε φορα!!

grace η πλακα ειναι οτι και εμεις ειχαμε αρχισει να πιστευουμε πλεον οτι παμε για την κορη και κοιτουσαμε κορδελες και φρου φρου και σημερα δεν το περιμενα και εμεινα για λιγο!!Γερα να ειναι τα παιδακια μας και τα αλλα ειναι καθαρα περιεργεια απλα για μας που ανυπομονουμε!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...