Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

χαχαχχαχααα ακουστε και το δικο μου το χθεσινοβραδυνο....ειχαμε παει οικογενειακως στη μανα μου που μενει Κυψελη. Στο γυρισμο παιρνουμε το τρολλευ το 2. Καθομαστε γαλαρια ολοι μας(ω ναι ηταν αργα κι ειχε θεσεις) καποια στιγμη φυσαει...κι ερχεται μιιιιιιαααααααααα μποοχα..καποιο ζωον,,την ειχε αμολυσει!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ κοντεψα να ξερασω κι εγω και τα παιδια και το πιο αστειο..η μικρη λεει.."μαμα, καποιος εκλασε" χαχαχχαχα εε εκει ελιωσα:P:p:p:p:p

:D:D:D:D καλα πολυ βρωμιλος... επρεπε να βαλεις τα κοριτσια να το πουν δυνατα να ντραπει ο βλακας:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχα!!αυτο με το φαγητο αστα...χθες μεσημερι πηγα απο της μαμας να φαω...κ με το που μπαινω μου μυριζουν μπριζολες με πατατες λεμονατες στο φουρνο.....αγαπημενο φαγητο...καποτε.....!!με το που το μυριζω μου ηρθε αηδια...κ τελικα εφαγα αρακουλη.....με κοιτουσε η μανα μου κ απορουσε ....χαχα....εγω στον αμορε δεν γκρινιαζω...αλλα ωρες ωρες με πιανουν κατι νευρα παραλογα...κ ξαφνικα κλαματα....!!αχαχαχαχα!!κ μετα γελαω...!!ειμαστε τρελες στις εγκυμοσυνες εεε???αχαχαχα!ωραιο grace κ εσυ τελεια εμπειρια χθες ε???αχαχαχα!!μια χαρα...!!εμενα μου ερχεται συνδιασμος κολωνιας κοριτσιων κ της ιδρωτιλας κ φανταζεστε.....αχαχααχαχα!!αφου μια υπευθυνη φωναζε πριν λιγο....κοριτσια να αποφευγετε κολωνιες μεσα στο καλοκαιρι κ αντρες χρησιμοποιειτε κ κανενα αποσμητικο....αλλιως να σας μοιραζουμε στην εισοδο....αχαχαχαχχαχα!!:D:D:D

Jr39p2.png

βαριεμαι...............δεν εχουμε πολυ δουλεια τελευται και κωλοβαραμε...δεν περναει η ωρα με τιποτα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αααα η πλακα ηταν οτι μια χαρα δυνατα το πε!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Ποοοολυ γελιο!!!

καλα του εκανε...ακου εκει...:shock::shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!

Πω πω πως αντέχετε μεσα σε λεωφορεία και μέσα μαζικής μεταφοράς; ΗΡΩΕΣ!! Εγώ έχω το αμαξάκι μου και οι αποστάσεις στην πόλη μου είναι μικρές. Άρα μια χαρά. Επίσης στη δουλειά μου είμαι με άλλες 3 κοπέλες και ερχόμαστε κάθε πρωί μπανιαρισμένες. Μόνο κάτι αλλοδαποί που έρχονται να μάθουν Ελληνικά μου χαλάνε τη μέρα αλλά με το που πατάνε το πόδι τους στη σχολή εξαφανίζομαι απο την αίθουσα υποδοχής. Άρα οκ!

Εγώ χθές αγόρασα τα πρώτα μου υπερ-μεγέθη σουτιέν. Είχα που είχα μεγαλο στήθος τώρα έχει γίνει..άστα! Ευτυχώς μου είπε η πωλήτρια οτι μέχρι τον 5ο μεγαλώνει στο στήθος μας. Και έτσι αγόρασα 2 σουτιέν μούρλια, επόμενη αγορά εγκυμοσύνης θα είναι κανένα παντελονάκι γιατί τη βγάζω με κολάν αλλά μέχρι πότε;

Επίσης χθές λίγο η πανσέληνος και λίγο η ζέστη πλακωθήκαμε με το δικό μου για ένα σοβαρότατο λόγο. Ο παράλογος λέει πως πιάνω ΟΛΟ το χώρο με τα καλλυντικά μου στο μπάνιο :tongue: Φυσικά με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης νίκησα τη μάχη εύκολα, με έπιασαν τα κλάματα και με λυπήθηκε και υποχώρησε. ΜΟΥΑΧΑΧΑ :tongue::tongue: Αν και έχει δίκαιο, αλλά αυτός τι έχει; Λίγα ξυριστικά, ένα αφρό και ένα after shave .. Εμάς μας ρωτάει κανείς πως διατηρούμε την ομορφιά μας; Ε;

Αυτά τα σημερινά μου νέα. Και εγώ πάω αύριο για τον πολυπόθητο υπέρηχο και δεν βλέπω την ώρα!!! Φιλάκια σε όλες, καλή συνέχεια της ημέρας σε όλες!

georgia.g: εγώ σε είχα προβλέψει για αγοράκι μην με διαψεύσεις :rolleyes::rolleyes:

oYNBp2.png

καλως το Λινακι.....αντε τυχερουλα θα δεις το νινακι σου σημερα κ θα το χαζευεις....!!ενταξει οσο για τον συζυγο πραγματικα πολυ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ...αχαχαχα!ημουν σιγουρη οτι θα κερδιζες την μαχη.....εγω να σου πω πριν την εγκυμοσυνη τα αντεχα τα ΜΜΜ αναγκαστικα λογω του οτι εχουμε αλλες προτεραιοτητες οικονομικες αλλιως θα το ειχα χτυπησει ενα αυτοκινητακι αλλα πια με τιποτα...καθε μερα με πηγαινοφερνει ο αμορες απλα σημερα επρεπε να παει απο τις 7 στην δουλεια...!

μολις με πηρε κ ο γιατρος κ μου ειπε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!!!:D

Jr39p2.png

Εγώ ευτυχώς με τη φουσκωμένη κοιλιά βρίσκω σχετικά εύκολα θέση σε μετρό και τράπεζες και φυσικά από άντρες και από νεαρές μαμάδες που μόλις έχουν γεννήσει… γυναίκες ΠΟΤΕ!!! Αν δεν έχετε μεγάλη κοιλίτσα φουσκώνετε την με μια βαθιά ανάσα λίγο περισσότερο μωρέ μπας και φιλοτιμηθούνε…:)

Λινάκι με το καλό σήμερα!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Χαχαχα εγω εχω αυτοκινητο αλλα μ@λ@κας ειμαι να το παρω και να κανω 3 ωρες να παρκαρω μετα??χααχαχαχαχα μονο σε μακρινες αποστασεις το παιρνω!!χαχχα οταν εμενα επαρχια κι εγω βολευομουν,,,τι ωραια που ηταν!!

Λοιπον επιτελους μετα απο 2 ολοκληρους μηνες εβαψα ριζα η οποια ειχε φτασει στο Θεο!!! Τωρα που σας μιλαω περιμενω να περασει η ωρα να παω να τα ξεβγαλω:P:p:p!!! Αχ, τι καλα:rolleyes:

EDIJp1.png

Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά η εξέταση είναι αύριο ;)

Συγχαρητήρια Barbaroulla για τις εξετάσεις! Πάντα τέτοια να έχεις!

papatrikos: εγώ πιο πολύ για παχουλή περνιέμαι παρά για έγκυος. Βρε τη φουσκώνω βρε την επιδεικνύω τίποτα. Σαν να έχω φάει 10 πίτες σουβλάκι ένα πράμα... Όλοι μου λένε πως δεν μου φαίνεται όταν το ανακοινώνω. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

grace3: Με το καλό το μαλλί άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά :D

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

μωρε χθες που μπηκα στο μετρο κ φορουσα μια εφαρμοστη μπλουζα κ φαινοταν η κοιλιτσα μου κ ηταν γεματο σηκωθηκε ενα παλικαρι να κατσω...αλλα δεν μπορω να φοραω καθε μερα εφαρμοστα για να φιλοτιμηθουν¨να σηκωθουν....χαχαχαχαχαχ!!!παντως ενα αυτοκινητακι θα ηταν τελειο πλακα πλακα αν εδω που δουλευω δεν υπαρχει παρκινγκ ουτε για ζητω...αλλη 1.30 ωρα κ υπνοοοοο....μετα γιατι το ΑΠΟΓΕΥΜΑ παιζει μπαλα ο αμορες κ εγω κερκιδα μαζι με την κουμπαρα κ τον βαφτισημιο να παρακολουθουμε τους αντρες μας κ τους κουμπαρους μας....!ολοι κουμπαριες μεταξυ μας....αχαχαχα!!:cool::cool:

Jr39p2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

πω πω νέα.

εύχομαι να είστε όλες καλά. Και μακριά από ηλικιωμένους. Δεν είναι όλοι κακοί βέβαια, υπάρχουν και πολλοί που είναι ευγενικοί και δεκτικοί αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι ας μην πω καλύτερα. Τους ξέρω από την δουλειά. Χάλια.

Και εγώ δεν μπαίνω πια σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αν και λόγω κοιλιάς η οποία φαίνεται πια, (λόγω και των κιλών μου) δεν νομίζω να είχα θέμα.

imQRp2.png

αχ κοριτσακια ειναι οπως τα λεει η παπατρικος...(γαμωτο σας εχετε βαλει κατι ονοματα δεν τα θυμαμαι με τιποτα..) οι γυναικες δεν φιλοτιμουνται ποτε να σου δωσουν θεση η να σου παραχωρησουν σειρα το ειχα παρατηρησει απο την προγουμενη εγκυμοσυνη οταν πηγαινα σε τραπεζα η εφορια...μονο αν ελεγε κανας αντρας να περασει το κοριτσι τοτε αναγκαστικα ελεγαν βεβαιως....καλε τι σκυλες που ειμαστε.....

Λινακι αντε να δεις το μπεμπακι αυριο...

μικρο ..ναι εσενα λεω μπαρμπου μπραβο για τα αποτελεσματα....

grace ωστε εβαψες μαλλι...εμενα ο γιατρος την προηγουμενη φορα μου ειχε πει οχι τωρα να σου πω δεν ρωτησα...

αρκουδακι μου...τι κανουν τα νινακια...προβλεψη ..να το θυμασαι ειναι και τα δυο κοριτσακια....:D:D:D:D

αντε μιση ωρα και σχολαω..θα παω να μαγειρεψω μετα απο πολυ καιρο γιατι ειχα τη μαμα μου εδω και μας μαγειρευε ...θα κανω κοτοπουλο με μακαρονια αλλα κρεμ που αρεσουν στον αντρα και αφου του τα πρηζω τελευταιως ας του κανω κατι να τον ευχαριστησω....

ευτυχως και εγω περνω το αμαξακι μου..καλα τετοια ωρα να επερνα λεωφορειο θα πεθαινα..εδω με το αμαξι και μεχρι να φτασω πεθαινω....

φιλουθκια αγαπακια μου θα τα πουμε αυριο και θα σας βαλω και πρωινο...χιχιχι αρκετες μερες σας αφησα σε διαιτα.... σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μωρε χθες που μπηκα στο μετρο κ φορουσα μια εφαρμοστη μπλουζα κ φαινοταν η κοιλιτσα μου κ ηταν γεματο σηκωθηκε ενα παλικαρι να κατσω...αλλα δεν μπορω να φοραω καθε μερα εφαρμοστα για να φιλοτιμηθουν¨να σηκωθουν....χαχαχαχαχαχ!!!παντως ενα αυτοκινητακι θα ηταν τελειο πλακα πλακα αν εδω που δουλευω δεν υπαρχει παρκινγκ ουτε για ζητω...αλλη 1.30 ωρα κ υπνοοοοο....μετα γιατι το ΑΠΟΓΕΥΜΑ παιζει μπαλα ο αμορες κ εγω κερκιδα μαζι με την κουμπαρα κ τον βαφτισημιο να παρακολουθουμε τους αντρες μας κ τους κουμπαρους μας....!ολοι κουμπαριες μεταξυ μας....αχαχαχα!!:cool::cool:

Πίνε 4-5 ποτήρια νερό πριν ξεκινήσεις. Και τα πάνω της θα πάρει η κοιλιά και θα δουλέψει και το νεφρί.. :)

αντε μιση ωρα και σχολαω..θα παω να μαγειρεψω μετα απο πολυ καιρο γιατι ειχα τη μαμα μου εδω και μας μαγειρευε ...θα κανω κοτοπουλο με μακαρονια αλλα κρεμ που αρεσουν στον αντρα και αφου του τα πρηζω τελευταιως ας του κανω κατι να τον ευχαριστησω....

ευτυχως και εγω περνω το αμαξακι μου..καλα τετοια ωρα να επερνα λεωφορειο θα πεθαινα..εδω με το αμαξι και μεχρι να φτασω πεθαινω....

φιλουθκια αγαπακια μου θα τα πουμε αυριο και θα σας βαλω και πρωινο...χιχιχι αρκετες μερες σας αφησα σε διαιτα.... σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Αχουυυ με τον πόνο μου παίζεις καλέ??? Κοτόπουλο με μακαρόνια αλά κρεμ??? Εγώ τη Δευτέρα έχω ραντεβού με διαιτολόγο στο Σισμανόγλειο...:shock: Φάε μια μπουκίτσα και για μένα...:-P

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...