Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αυχενική "δείχνει" φύλλο μόνο αν έχει "προσόντα" και φανούν. Και πάλι δεν είναι σίγουρο. Μόνο η αμνίο βγάζει φύλλο με απόλυτο τρόπο.

Στο δευτερο παντως εμενα την ειδαν στην αυχενικη καθαροτατα την μικρη....

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε όλες? Εγώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα ξεπατώθηκα να κάνω τη γιορτή του άνδρα μου και το Σαββατοκύριακο έπεσα νεκρή. Χθες είδαμε το κοριτσάκι μας που είναι μια χαρά και τώρα περιμένω να περάσει 1 μήνας για την Β επιπέδου.

Νένα ελπίζω όλα να πανε καλά και να μην χρειαστείς επέμβαση.

Επισήμως έχω γίνει βουβάλα… έχω ύψος 1.77 κι έχω παει 81 κιλά… Αύριο με βλέπω σε διαιτολόγο. Τρωω τα πάντα, δεν με ενοχλεί τίποτα απολύτως μόνο μερικές καούρες έχω… καλά κρασιά…:shock:

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κοριτσι!!! Το ειδατε το ζουζουνι τι καλα!!! Εγω εχω μια βδομαδα ακομα κι εχω σκασει:?!! Εγω ειμαι 1,60 51κιλα..ε τρωγομαι..προς το παρον!!

Καλημέρα συν-εγκυούλες μου,

Νενάκι, εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστείς καμιά επέμβαση. Ούτε τώρα ούτε μετά που θα έχεις το μπεμπεδάκι σου!!! Ποτέ. Περαστικά!!!!!!!!!

Όσο για μένα.. ξέρετε την έκφραση που λέει όλα τα χε η Μαρωρή...Την Κυριακή πήγαμε επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι που είναι κοντά σε περβόλια με δέντρα και ποτάμια...και πολλάαα επιθετικά κουνούπια... Όταν πλάκωσαν τα κουνούπια επειδή ξέρω την αδυναμία που μου έχουν δεν έκατσα και πολύ κανα 15' και μετά μπήκαμε μέσα. Αλλά δεν γλίτωσα. Έχουν τσιμπήσει τα πόδια μου στον αστράγαλο, στις φτέρνες και γενικά όπου είναι πιο επίπονο και τα μπούτια μου παντού. Τα πόδια μου έχουν πρηστεί και είναι κατακόκκινα και το πρωί έκλαιγα απο τη φαγούρα και τον πόνο. Ευτυχώς μου έδωσε η φαρμακοποιός μου ένα φυσικό σκεύασμα με μέντα και λεβάντα και όσο να ναι ανακουφίζει. Δεν κάνει θαύματα και ο πόνος είναι απίστευτος αλλά τουλάχιστον ηρεμεί για 10 λεπτά η φαγούρα :evil::evil::evil: μαλακ..σμενα κουνούπια. :evil::evil::evil:

Ποπο κι εγω πριν 15 μερες που ημουν στην αδερφη μου..επιδρομη τα κουνουπια:shock::shock:

καλημερα κοριτσακιααα....τι κανουμε??ολα καλα??εγω ξυπνησα νωριτερα σημερα κ πηγαμε στα ΚΕΠ για να κανουμε αιτηση για ληξιαρχικη πραξη γεννησης...σε μια εβδομαδα θα το παρουμε....!!οτι να ναι μ αυτη την γραφειοκρατεια!!!!!κ ξυπνησα κ με αναγουλες κιολας κ καθεται διπλα μου ενας που βρωμαει....δεν θα τον αντεξω τοσες ωρες....!!θα αλλαξω θεση....!!!η εγω εχω γινει λαγωνικο η ολοι φορανε εντονα αρωματα....!!!πφφφφ....!!!κακοδιαθετη ξυπνησα σημερα....!!!:(:(

Αχ, σε νιωθω με τα χαρτια!! Κι εγω ετρεχα ολο τον Φεβρουαριο κι ειχα και τους παπαδες...

καλημερα!ολα καλα φουσκιτσες μου?

αχου κ αλλο αγορακι στην παρεα:P starlet80 συγχαρητηρια με το καλο!

εγω χτες ειχα ραντεβου με τον ενδοκρινολογο και περασα και μια βολτα απο το γιατρο μου και ετσι απο σημερα αρχιζω σιδερο, ασβεστιο μασωμενο και ενεσουλες αντιθρομβωτικες προληπτικα λογο κιλων, το σπορι δεν με αφησε να το δουμε:| αλλα υπομονη μεχρι της 18:rolleyes::rolleyes:

οσο για τα συμπτωματα καλα κρατουν ζαλες , εμετοι, ξηνηλες ολα καλα!!!

με την ορεξη εχω και εγω ενα θεμα, οτι να ναι ζηταω και κρεας εννοειται βγαινει αμεσως, ψαρι δεν εφαγα καθολου μπλιαχ, αντε να δω

αυτο που με στεναχωρει ειναι που με βρηκαν πετρες στην χολη και φοβουνται ολοι (γυναικολογος κ ενδοκρινολογος) μην εχω θεμα και χρειαστω εγχειρηση ουσα εγκυος:shock::cry: ειναι παρα πολυ σπανιο μιλαμε 1/1000 αλλα εγω παντα στην εξαιρεση..στεναχωρεθηκα λιγακι αλλα ευχομαι η παναγιτσα να με βοηθησει να γεννησω με το καλο και μετα να κανω αφαιρεση χολης

αυταααα, και τωρα θα φυγω για περαιτερω εξετασεις της χολης να δουμε τι και πως θα κινηθουμε, να με δει και ενας γαστρεντερολογος

σας φιλω και σας ευχομαι μια υπεροχη μερα

Αντε βρε εχεις δει οτι ολα τα ξεπερναει αυτη η ομαδα;) να δεις δεν θα χρειαστεις τιποτα!!!

Καλημέρα εγκυούλια μου..τι κάνετε... καλο μήνα...εγω ελειπα το ΣΚ ειχαμε παει στο εξοχικο μας στην Πατρα γυρισαμε εχτες...αχ ξεκουραστηκα...Περασαμε ομορφα...Ο μικρος μου ειχε την πρωτη γιορτη του και τα πρωτα του γεννεθλια τα Σκ...το Σαββατο γιορταζαμε τον λεςν Αποστολο και την Κυριακη 1 Ιουλιου κλεισαμε το πρωτο μας χρονο και καναμε και το πρωτο μας μπανακι...ειχε πολυ γελιο....Και το πιο αστειο ειναι οταν το εβαζες να κατσει στο γρασιδι σηκωνε τα χερια και τα ποδια ψηλα για να μην ακουμπησει κατω λες και ηταν σκ@τ@..χιχι..πολυ γελιο..μετα ομως συνηθησε..Γυρισαμε εχτες και τον μικρο τον αφησα με τους δικους μου...

Σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε το σπορακι μας....αντε γιατι μου ελειψε...

Linaki οσο για τους πονοκεφαλους μια απο τα ιδια..δεν ξερω τι φταιει..μαλλο ειναι και η ζεστη..εχω και εγω πλεον σχεδον καθε μερα και αναγκαστηκα πινω παυσιπονα...Εγω γενικα εχω θεμα με τις ημικρανιες ..εχω φτασει σε σημειο να παω και στο νοσοκομειο...στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ομως δεν ειχα ουτε μια μερα πονοκεφαλο και ειχα πει τι καλα...αυτη τη φορα ομως με εχουν πεθάνει...ας ελπισουμε να μην κρατησουν πολυ...

Belleblue εγω θα γεννησω στο Ιασω ..εκει ειχα γεννησει και περσυ...Περσυ βεβαια δεν ειχε ξεκινησει το θεμα με τον Εοπυ και τα ειχα ριξει τα φραγκε κανονικοτατα...Τωρα ομως απο οτι μου ειπαν ισχυει αυτο με το Εοππυ αρα πιστευω να γλιτωσουμε κατι...βεβαια δεν περνεις απο το ικα το επιδομα μητροτητας που ηταν 990 και παει καταευθειαν στο Ιασω αλλα μου φαινεται ειναι καλυτερα ετσι...

grace κοιτα κοριτσακι μου μιπως εχεις κρυωσει...

Οσο απο χαπια και εγω μονo filicine πινω προς το παρο...

καλημερα κοριτσουδια μου.......................

Να χαιρεσαι το μικρο σου αντρακι..παντα γερος και δυνατος!!!Τι καλα!!1 Θα πας σημερα να δεις το μπεμπακι ε???? Λες να δεις και τι ειναι??? Μακαρι;)

Οχι μαναρι δεν ηταν κρυωμα εχω κολιτιδα και πιανουν διαροιες:cry::cry:..ευτυχως μου περασε :D

EDIJp1.png

ξερετε γιατι ρωταω....γιατι το συγκεκριμενο διαγνωστικο λενε δεν λεει κ καλα στην αυχενικη διαφανεια το φυλο....κ μαλιστα στης κουμπαρας μου ο γιατρος της ειχε πει κοριτσακι κ η κουμπαρα μου του ελεγε λαθος κανετε γιατρο...αγορακι θα ειναι..γιατι στην διαφανεια ειχε δει τα προσοντα του κ μετα που χρειαστηκε ενας εξτρα υπερηχος της βεβαιωσαν οτι ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ τελικα....!!εγω απλως θελω να μαθω για να δω αν το ενστικτο μου ειναι σωστο....αλλιως δεν με πειραζει οτι κ αν ειναι...!!!!:P:p:p:p:p

Jr39p2.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012

17. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

18. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

19. pepitsa........ΠΗΤ

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

το καταφερα?

ΝEW LIST

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, ετσι ευχομαι και εγω πως ολα θα πανε καλα!!!εκανα συμφωνια με το μωρακι να κρατηθει καλα και να μην παθει τιποτα ελπιζω να με ακουσει:D

georgia.g να σας ζησει ο μικρος, πολυχρονος και γερος!και με το καλο το αδερφακι του:D

papatrikos να τον χαιρεσαι τον αντρουλη!ειδατε και την μπεμπα ε?τελεια!!!καουρες πολλες και εγω αλλα το βραδυ πιο πολυ με πιανουν :rolleyes:

κοιτα να ξεκουραστεις τωρα αφου ξεπατωθηκες την προηγουμενη βδομαδα;)

λινακι μη λες τιποτα για τα κουνουπια, εχω γινει σουρωτηρι :shock:

barboula υπομονη για την αυχενικη ευχομαι να δεις φυλο , αλλα και αν οχι, μην σκας στον επομενο μετα την αυχενικη υπερηχο στανταρ θα δειτε!υπομονη και με τα χαρτια του γαμου:rolleyes:

επισης μην λετε για κιλα ειμαι 1,70 και :oops:, μυστικο χ!χ!χ!χ!γι αυτο αλλωστε ειμαι και στα μειον 6..

grace3 τι κανεις?ολα καλα?ευτυχως σταματησαν οι ενοχλητικες διαρροιες:P

belleblue τα καταφερες με την λιστα, αλλα βαλε οτι εχεις και κοριτσακι!;) η οπιοα αλλη προσθεσει φυλο ας βαλει και της belleblue

αχ αντε ποτε θα ερθει 18 του μηνα??:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Πως παμε κοριτσια φουσκωνουμε??Εγω τωρα 2-3 μερες εχω ζαλαδες,ελπιζω να περασουν γιατι ειναι εκνευριστικες....Αγωνιω και για αυριο που θα ξαναπαω στο γιατρο να ξαναδω το μπεμπακι μου!!

nena μην αγχωνεσε κοπελα μου και αγχονεις και το μωρο ..ολα θα πανε μια χαρα να εισαι σιγουρη!!Υπομονη μεχρι τις 18 και εγω ετσι μετραω σαν το φανταρο καθε φορα!

Grace ειμαστε το ιδιο υψος και σε περναω 7 κιλα!!!Εσυ μη μιλας καθολου μια χαρα εισαι!!!!!!!!

wsUfp2.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

17. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

18. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

19. pepitsa........ΠΗΤ

20. Elazl............ΠΗΤ

21. marmin.......ΠΗΤ

22. arous..........ΠΗΤ

23. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

24.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Οκ???Στο φτιαξα ζουζού

EDIJp1.png

;)καλημερα κοριτσακια μου...!!τι κανετε???εγω μεσα στα νευρα.....!!ΕΝΩ ΧΘΕΣ παρολο την πανσεληνο ημουν μια χαρα κ πηγα κ γυμναστηριο κ χαλαρωσα κ εκανα κ δουλειτσες με το αμορε κολα κομπλε σημερα για κακη μου τυχη επρεπε να ερθω με το λεωφορειο.....ενω καθε μερα με φερνει το αμορε με το αυτοκινητο....!!!εεεε λοιπον μπαινω σε ενα λεωφορειο κ καθομαι μπροστα μπροστα στην πορτα γιατι ηταν πηχτρα....κρατουσα συνεχεια την κοιλιτσα μου μην φαω καμια αδεσποτη με ολους τους ηλικιωμενους εκει μεσα κ με τον οδηγο να φρεναρει λες...κ μην πω...!!καποια στιγμη επρεπε να κατεβω για να κατεβουν επιβατες....κατεβαινω κ περιμενα....κ καποια στιγμη ενω κοιτουσα κατω καποιος μου τραβαει τα μαλλια....κ τι εγινε???μια γρια για να κατεβει απο το λεωφορειο πιαστηκε απο τα μαλλια μου....!!της λεω σιγα!!!κ μου λεει σιγα πως κανεις ετσι τι φοβασαι δεν σε χτυπησαμε κιολας....αμαν πια εσεις οι νεες...!!τρελαθηκα κοριτσια....μου ηρθε να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου....!!εεεε στραβωσε η μερα μου απο εκει κ περα....!να το ξερετε...!!!

αυτα τα πρωινα μου νεααααααααααααα!!!!

οσο για την αυχενικη διαφανεια κ το φυλο δεν με απασχολει το φυλο αληθεια ειναι το τελευταιο που με νοιαζει αρκει το μπεμπακι να ειναι καλα.....πανω απο ολα...!!αλλα με εχει πιασει να δω αν πεφτω μεσα στο ενστικο μου...!!χθες ηρθε μια φιλη της μαμας μου σπιτι που δεν ηξερε για την εγκυμοσυνη κ μου ειπε το φλιτζανι κ βρηκε για την εγκυμοσυνη...κ βρηκε πολλα ευχαριστα....κ πολυ γλωσσοφαγια....ωρεεεε μουτζες που εχω να ριξω...αυτααααααααα...εγραψα πολλα....!!ελπιζω ολες να μου ειστε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΗΡΕΜΕΣΣΣΣ!!!

Jr39p2.png

Καλημερα μπορπουλιθριτσες μου..τι κανετε??...barboula μου βλεπω ξεκινησε καλα η μερα σου...:D:D:D βρε κοιτα να μην αγχωνεσαι...οσο για το φυλο εγω δεν το εμαθα στην αυχενικη δεν φαινοταν ..ουτε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη...

Τα νεα μας ..πηγαμε χτες στο γιατρο..το μικρακι μου μια χαρα ..εχει φτασει 7,5 πόντους και τελικα αλλα οχι σιγουρα μαλλον ακτι μας κρεμεται:tongue::tongue::tongue::tongue:

κατα τα αλλα ολα καλα...μου εγραψε και εμενα να κανω τις εξετασεις για λιστερια και ερπη καπως ετσι δεν θυμαμαι...το μονο που ειδε το θυροηδη μου λιγο χαμηλο και μου ειπε να μιλησω με ενδοκρινολόγο...

αυτα τα νεα μας...τα δικα σας ομορφιες μου....;)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Barboula πως κρατηθηκες κοπελα μου? Εγω μ αυτες τις γριες τα παιρνω πολυ ασχημα γτ οχι μονο γενικως ειναι αγενεστατες αλλα απαιτουν και θεση και στο 80% οι περισσοτερες ειναι στα λεωφορεια για να κανουν τις βολτες τους κι εσυ εχεις την κουραση σου και σε σηκωνουν κιολας...Πως δεν την αρπαξες κι εσυ απ τα μαλλια???

Georgia καλααα μολις σου ειχα στειλει μνμ :tongue:!!! Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται χαχχαχαα Μια χαρα βλεπω το μπεμπινο σου!! Το ευχαριστηθηκες τουλαχιστον, κουνιοτανε? Ε, τον αλλο μηνα θα το δουμε το ζουζουνι;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα GEORGIA..............

εμενα σημερα το απογευμα βγαινουν τα αποτελεσματα των εξετασεων για ερπητα κ λιστερια Γεωργια.....ΝΑΙ ΝΑΙ φανταστικα ξεκινησε η μερα μου αμα σου λεω....αχαχαχα!αστα να πανε....!!!αντε κρεμεται κατι εεε?????μπραβο μπραβο...!!αφου ειναι μια χαρα το μπεμπακι σου ολα καλα θα ειναι κ με θυροειδη κ με ολα.....ρε κοριτσια τι γινεται σημερα που ηρθα κ εκατσα στην γωνια για να μην μου βρωμαει κανεις κ τιποτα ηρθε απεναντι μου ενας που οχι απλα βρωμαει ειναι κ γλοιωδης....με κυνηγαειι?????:(:(:confused::confused:

Jr39p2.png

Barboula πως κρατηθηκες κοπελα μου? Εγω μ αυτες τις γριες τα παιρνω πολυ ασχημα γτ οχι μονο γενικως ειναι αγενεστατες αλλα απαιτουν και θεση και στο 80% οι περισσοτερες ειναι στα λεωφορεια για να κανουν τις βολτες τους κι εσυ εχεις την κουραση σου και σε σηκωνουν κιολας...Πως δεν την αρπαξες κι εσυ απ τα μαλλια???

Georgia καλααα μολις σου ειχα στειλει μνμ :tongue:!!! Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται χαχχαχαα Μια χαρα βλεπω το μπεμπινο σου!! Το ευχαριστηθηκες τουλαχιστον, κουνιοτανε? Ε, τον αλλο μηνα θα το δουμε το ζουζουνι;)

Μολις το ειδα..χιχιχιεμ παιδακι μου ετσι ειναι ..μεγαλα πνευματα τα δικα μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε ψαχνω να βρω ενδοκρινολογο τωρα μεσω εοπυ αλλα τα βλεπω σκουρα τα πραγματα ..εχουν ραντεβου πολυ πισω..αστα να πάνε...μαλλον θα αναγκαστω να το σκασω το 50 αρικο και να παω σε κανεναν εξω....αστο καλο..τι θα κανουμε με τα ρημαδια τα λεφτα ολο δωσε..δωσε ..που να τα βρουμε ..και αυτες οι εξετασεις που μου ειπε δεν γινονται μεσω εοππυ ..αντε σκασε και εκει...

ασε κοριτσια τοσα χρονια με τις παλλινδρομες και ολο αυτο το μεγεθος των εξετασεων που εχω κανει εχω χαλασει μια περιουσια αλλα αφου ειναι για τα παιδακια μου χαλαλι τους...τεσπα...τα ειπα και ξεδωσα και εγω πρωι..πρωι....:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν ξερω αλλα και εγω αυτη την φορα σε αυτη την εγκυμοσυνη πολλα νευρα..την προηγουμενη ημουν πολυ κυρια:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα GEORGIA..............

εμενα σημερα το απογευμα βγαινουν τα αποτελεσματα των εξετασεων για ερπητα κ λιστερια Γεωργια.....ΝΑΙ ΝΑΙ φανταστικα ξεκινησε η μερα μου αμα σου λεω....αχαχαχα!αστα να πανε....!!!αντε κρεμεται κατι εεε?????μπραβο μπραβο...!!αφου ειναι μια χαρα το μπεμπακι σου ολα καλα θα ειναι κ με θυροειδη κ με ολα.....ρε κοριτσια τι γινεται σημερα που ηρθα κ εκατσα στην γωνια για να μην μου βρωμαει κανεις κ τιποτα ηρθε απεναντι μου ενας που οχι απλα βρωμαει ειναι κ γλοιωδης....με κυνηγαειι?????:(:(:confused::confused:

αστα βρε κοριτσακι μου και εγωτο ιδιο θεμα εχω..παιδια εχω μεγαλο προβλημα με την οσμη..δεν μπορω καθολου τα αρωματα μα καθόλου μερχι και το αποσμητικο του αντρα μου με ενοχλει μη σου πω και το αφρολουτρο...δεν μπορω την απλυσια καλα αυτη δεν την μπορουσα και πριν...πετυχα εναν εχτες μυριζε απο 10 μετρα μακρυα ..ελεος λεος πως μπορουν με τοσο βρωμα επανω....δεν αντεχω τις μυρωδιες απο το μαγειρεμα..και οχι τιποτα αλλο εχω μια στην απεναντι πολυκατοικια που ειναι απο αυτες τις χωρες δεν ξερω που συρια ..και κανει κατι φαγητα ολη την ωρα βρωμοκοπάει ο τοπος και οχι τιποτα αλλο ολες οι μυρωδιες πανε στην κραβατοκαμμαρα...εχτες τα πηρα ασχημα γυρισα η κακομοιρα και ειπα να ξαπλωσω και μου ηρθε ολη η μποχα.... μαρη μπαρμπου με εχει παρασυρει και γκρινιαζω και εγω συνεχεια...χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:πωπω..τελικα απορω πως με αντεχει ο δολιος ο αντρας μου...του εχω βγαλει την ψυχη αυτη τη φορα...σας λεω μερα με την νυχτα η μια εγκυμοσυνη απο την αλλη...παει ο κακομοιρης να με αγκαλιασει και του λεω ..μην με ακουμπας ζεστενομαι...τα εχει δει ολα:shock::shock::shock:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα grace....πηρα βαθιες αναπνοες για το μπεμπακι μου οχι για τιποτα αλλο...εχω τσακωθει με γρια σε λεωφορειο εχοντας δικιο τοσο που ο οδηγος την κατεβασε απο το λεωφορειο...κ ολα αυτα επειδη δεν σηκωνομουν να κατσει στην θεση που ηθελε εκεινη ενω ολο το λεωφορειο ηταν αδειο.....για γιαγιαδες κ παππουδες που ειναι οντως γιαγιαδες κ δεν το παιζουν νεες σηκωνομαι χωρις να το ζητησουν...αλλα για τις γριες με το βαμμενο μαλλι,με την πρασινη σκια στο ματι,κ το κοκκινο-πορτοκαλι κραγιον που το παιζουν γριες μονο για να κατσουν δεν σηκωνομαι......!!!αυτα που λεςςςς....!!αχαχαχαχ!!ξαναφουντωσα τωρα που τοσ κεφτηκα αλλα ηρεμησα γιατι μολις μου εστειλε η κουμπαρα μου οτι εκλεισε τα εισητηρια για το καλοκαιρι που θα παω στο νησι να την βρω κ επιτελους να βρεθουμε να δεν κ την κοιλιτσα μου η νονα του.....!!θα παω να κατσω 10 μερες στο νησι χωρις ρολογια να ηρεμησωωωωωωωωωωωω......στην ομορφη Ικαρια...!!εσεις κοριτσια διακοπες φετος..???εγω η αληθεια ειναι πως αν δεν ηταν η κουμπαρα μου εκει να μας φιλοξενησει δεν θα πηγαινα...εκτος αν κατεβαινα Κρητη στην αδερφη του αμορε.....αλλιως εδω τριγυρω...!

Jr39p2.png

χαχαχχαχααα ακουστε και το δικο μου το χθεσινοβραδυνο....ειχαμε παει οικογενειακως στη μανα μου που μενει Κυψελη. Στο γυρισμο παιρνουμε το τρολλευ το 2. Καθομαστε γαλαρια ολοι μας(ω ναι ηταν αργα κι ειχε θεσεις) καποια στιγμη φυσαει...κι ερχεται μιιιιιιαααααααααα μποοχα..καποιο ζωον,,την ειχε αμολυσει!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ κοντεψα να ξερασω κι εγω και τα παιδια και το πιο αστειο..η μικρη λεει.."μαμα, καποιος εκλασε" χαχαχχαχα εε εκει ελιωσα:P:p:p:p:p

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...