Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

λινακι και εγω είχα τις τελευταιες 2 μερες τρομερό πονοκέφαλο!!

τελικα πρεπει να είναι ίιιισως υπογλυκαιμία ! ή υποταση

δεν τρώω γενικα πολλες ζαχαες και υδατανθρακες οπότε χτες

πηρα ενα χαλβα με μελι αντι ζαχαρη (απο βιολογικο) - υποκατάστατο είναι να παρεις ταχίνι και να βαλεις μια κουταλιά μέλι

και ότταν έφαγα συνήλθα και μου φυγε εντελώς ο πονοκέφαλος!!!

Επίσης μπορεί να είναι και απο υποταση - πηγαινε να μετρησεις πιεση...

εγω δηλαδή το είχα όταν σηκωνομουν το πρωί , πολύ έντονα. οποτε σηκωνομουν πονος.

δοκίμασε τα δυο σε συνδυασμό δηλ υγιείς υδατάνθρακες, και να κουνηθείς και λίγο σε θέμα ασκησης, για να τονωσεις το κυκλοφορικό.

χτες αυτά έκανα , σε αργό και σταθερό ρυθμό, και μου έφυγε... !!!

Κοριτσια κι εγω πολυ πονοκεφαλο. Εχω και ζαλαδες και υποταση και ταχυκαρδιες. Εκλεισα και για τις 26 στον καρδιολογο γτ εχω κι ενα θεματακι και δεν μ αρεσει ολο αυτο...:(

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σε όλες τις εγκυούλες!Λόγω δουλειάς δεν μπαίνω συχνά και μαθαίνω μαζεμένα τα νέα που είναι για όλες μας ευχάριστα!

Λοιπόν εμείς πήγαμε για φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση στον γιατρό μας και τσουπ να ένα τσουτσουνάκι!Αγοράκι λοιπόν και το δικό μου μπεμπεκάκι!Ο χαμηλός μου πλακούντας ανέβηκε αρκετά και έτσι ξεκινήσαμε μπανάκια κι εμείς και μας αφήνει και σεξ(χλωμο το βλεπω με το φοβιτσιαρη αντρα μου!)όλα τέλεια με τρία κιλάκια σύνολο και την τρίτη μπαίνουμε στον πέμπτο μήνα!Πω πω πως πέρασε ο καιρός!

Ένας έντονος πονοκέφαλος με ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μένα και όντως είχα υπόταση που μετρήθηκα.Είναι κ η ζέστη,ήπια ένα χυμό πορτοκάλι, ένα ντεπόν,λίγο ξάπλα και συνήλθα την επόμενη μέρα!

Φιλιά σε όλες και με το καλό να δείτε τα μωράκια,εμείς τέλος Ιουλίου πάλι!

UrDqp3.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

22.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

EDIJp1.png

starlet συγχαρητήρια για το αγοράκι!! αχ είναι τόσο ελπιδοφόρα τα νέα για τον πλακούντα.. θέλω να αρχίσω γυμναστική και φοβάμαι εξαιτίας του χαμηλού πλακούντα!!! πολύ καλά νέα μπράβο!!!

belleblue: μάλλον είναι υπόταση, θα δοκιμάσω ΌΛΑ όσα μου είπες και πιστεύω θα βοηθήσουν. είναι και η φύση της δουλειάς μου τέτοια όλη μέρα στον η/υ όσο να ναι επιδεινώνει το πρόβλημα. Όσο για τα κιλά σου δεν είναι καθόλου περίεργο το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Όταν το σώμα μας έχει ήδη κάποια "περιττά" κιλά τα καταμερίζει αναλόγως απο τη στιγμή που προσέχουμε τη διατροφή μας! και εσύ κάνεις πολύ καλή διατροφή απ' όσα μας λες. Όσο για τη σελίδα που προτείνεις έριξα μια ματιά και όντος φαίνεται να έχει πολύ καλά προϊόντα... ο Κορές και η Apvita το έχουν παρακάνει με τις τιμές.

Α! ξέχασα να σας πω!! θυμάστε την pepitsa? που όλο αναρωτιόμασταν τι να έχει απογίνει αυτό το κορίτσι; Τη βρήκα στο forum του parents.gr και της έστειλα p.m να μπεί να μας πεί τα νέα της...

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Α! ξέχασα να σας πω!! θυμάστε την pepitsa? που όλο αναρωτιόμασταν τι να έχει απογίνει αυτό το κορίτσι; Τη βρήκα στο forum του parents.gr και της έστειλα p.m να μπεί να μας πεί τα νέα της...

Νομιζω εχουν χαθει και 2-3 κοριτσια ακομα..

EDIJp1.png

starlet συγχαρητήρια για το αγοράκι!! αχ είναι τόσο ελπιδοφόρα τα νέα για τον πλακούντα.. θέλω να αρχίσω γυμναστική και φοβάμαι εξαιτίας του χαμηλού πλακούντα!!! πολύ καλά νέα μπράβο!!!

Linaki κανε λιγο υπομονη για τη γυμναστικη,εγω παντα γυμναζομουν αλλα τωρα φοβαμαι αντε να κανω καμια γιογκα μετα τον εκτο!Εχουμε καιρο μετα να γινουμε κορμαρες!Ειμαι σιγουρη οτι και τα δικα σου νεα θα ειναι το ιδιο ευχαριστα με τον πλακουντα!

Grace3 ευχαριστώ πολυ!:P

UrDqp3.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

12. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

17. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

18. pepitsa........ΠΗΤ

19. Elazl............ΠΗΤ

20. marmin.......ΠΗΤ

21. arous..........ΠΗΤ

22. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

23.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

XzvPp2.png

Καλημέρα εγκυούλια μου..τι κάνετε... καλο μήνα...εγω ελειπα το ΣΚ ειχαμε παει στο εξοχικο μας στην Πατρα γυρισαμε εχτες...αχ ξεκουραστηκα...Περασαμε ομορφα...Ο μικρος μου ειχε την πρωτη γιορτη του και τα πρωτα του γεννεθλια τα Σκ...το Σαββατο γιορταζαμε τον λεςν Αποστολο και την Κυριακη 1 Ιουλιου κλεισαμε το πρωτο μας χρονο και καναμε και το πρωτο μας μπανακι...ειχε πολυ γελιο....Και το πιο αστειο ειναι οταν το εβαζες να κατσει στο γρασιδι σηκωνε τα χερια και τα ποδια ψηλα για να μην ακουμπησει κατω λες και ηταν σκ@τ@..χιχι..πολυ γελιο..μετα ομως συνηθησε..Γυρισαμε εχτες και τον μικρο τον αφησα με τους δικους μου...

Σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε το σπορακι μας....αντε γιατι μου ελειψε...

Linaki οσο για τους πονοκεφαλους μια απο τα ιδια..δεν ξερω τι φταιει..μαλλο ειναι και η ζεστη..εχω και εγω πλεον σχεδον καθε μερα και αναγκαστηκα πινω παυσιπονα...Εγω γενικα εχω θεμα με τις ημικρανιες ..εχω φτασει σε σημειο να παω και στο νοσοκομειο...στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ομως δεν ειχα ουτε μια μερα πονοκεφαλο και ειχα πει τι καλα...αυτη τη φορα ομως με εχουν πεθάνει...ας ελπισουμε να μην κρατησουν πολυ...

Belleblue εγω θα γεννησω στο Ιασω ..εκει ειχα γεννησει και περσυ...Περσυ βεβαια δεν ειχε ξεκινησει το θεμα με τον Εοπυ και τα ειχα ριξει τα φραγκε κανονικοτατα...Τωρα ομως απο οτι μου ειπαν ισχυει αυτο με το Εοππυ αρα πιστευω να γλιτωσουμε κατι...βεβαια δεν περνεις απο το ικα το επιδομα μητροτητας που ηταν 990 και παει καταευθειαν στο Ιασω αλλα μου φαινεται ειναι καλυτερα ετσι...

grace κοιτα κοριτσακι μου μιπως εχεις κρυωσει...

Οσο απο χαπια και εγω μονo filicine πινω προς το παρο...

καλημερα κοριτσουδια μου.......................

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα!ολα καλα φουσκιτσες μου?

αχου κ αλλο αγορακι στην παρεα:P starlet80 συγχαρητηρια με το καλο!

εγω χτες ειχα ραντεβου με τον ενδοκρινολογο και περασα και μια βολτα απο το γιατρο μου και ετσι απο σημερα αρχιζω σιδερο, ασβεστιο μασωμενο και ενεσουλες αντιθρομβωτικες προληπτικα λογο κιλων, το σπορι δεν με αφησε να το δουμε:| αλλα υπομονη μεχρι της 18:rolleyes::rolleyes:

οσο για τα συμπτωματα καλα κρατουν ζαλες , εμετοι, ξηνηλες ολα καλα!!!

με την ορεξη εχω και εγω ενα θεμα, οτι να ναι ζηταω και κρεας εννοειται βγαινει αμεσως, ψαρι δεν εφαγα καθολου μπλιαχ, αντε να δω

αυτο που με στεναχωρει ειναι που με βρηκαν πετρες στην χολη και φοβουνται ολοι (γυναικολογος κ ενδοκρινολογος) μην εχω θεμα και χρειαστω εγχειρηση ουσα εγκυος:shock::cry: ειναι παρα πολυ σπανιο μιλαμε 1/1000 αλλα εγω παντα στην εξαιρεση..στεναχωρεθηκα λιγακι αλλα ευχομαι η παναγιτσα να με βοηθησει να γεννησω με το καλο και μετα να κανω αφαιρεση χολης

αυταααα, και τωρα θα φυγω για περαιτερω εξετασεις της χολης να δουμε τι και πως θα κινηθουμε, να με δει και ενας γαστρεντερολογος

σας φιλω και σας ευχομαι μια υπεροχη μερα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααα....τι κανουμε??ολα καλα??εγω ξυπνησα νωριτερα σημερα κ πηγαμε στα ΚΕΠ για να κανουμε αιτηση για ληξιαρχικη πραξη γεννησης...σε μια εβδομαδα θα το παρουμε....!!οτι να ναι μ αυτη την γραφειοκρατεια!!!!!κ ξυπνησα κ με αναγουλες κιολας κ καθεται διπλα μου ενας που βρωμαει....δεν θα τον αντεξω τοσες ωρες....!!θα αλλαξω θεση....!!!η εγω εχω γινει λαγωνικο η ολοι φορανε εντονα αρωματα....!!!πφφφφ....!!!κακοδιαθετη ξυπνησα σημερα....!!!:(:(

Jr39p2.png

Καλημέρα συν-εγκυούλες μου,

Νενάκι, εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστείς καμιά επέμβαση. Ούτε τώρα ούτε μετά που θα έχεις το μπεμπεδάκι σου!!! Ποτέ. Περαστικά!!!!!!!!!

barbaroula: δεν φτάνει που είναι καλοκαίρι και όλοι λίγο εως πολύ βρωμάνε, τα φαγητά χαλάνε πιο εύκολα, και τα σκουπίδια βρωμάνε περισσότερο πρέπει και οι ρημάδες οι ορμόνες να μας αυξάνουν την όσφρηση!!! Αχ τι άλλο θα αντέξουμε οι έγκυες :tongue:

georgia: να σας ζήσει ο Αποστολάκος σου να τον χαίρεστε και να είναι πάντα υγιής και δυνατός!!!!! :) Άχου μωρέ λατρεύω τα μωρά στην ηλικία του τρελαίνομαι είναι απίστευτο το τι κάνουν :) Όσο για τους πονοκεφάλους άσε και εγώ κάθε μέρα είμαι με τα παυσίπονα και πολλές τύψεις. Η πλάκα είναι οτι με πιάνουν για καμια-δύο ώρες και μετά ο πόνος επανέρχεται δριμύτερος και δεν έχω τίποτα να κάνω πια... Η ζέστη πρέπει να φταίει κατα κύριο λόγο και το μπές-βγές απο χώρους με κλιματισμό. Με το καλό να δεις σήμερα το μπεμπάκι σου!!!

Όσο για μένα.. ξέρετε την έκφραση που λέει όλα τα χε η Μαρωρή...Την Κυριακή πήγαμε επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι που είναι κοντά σε περβόλια με δέντρα και ποτάμια...και πολλάαα επιθετικά κουνούπια... Όταν πλάκωσαν τα κουνούπια επειδή ξέρω την αδυναμία που μου έχουν δεν έκατσα και πολύ κανα 15' και μετά μπήκαμε μέσα. Αλλά δεν γλίτωσα. Έχουν τσιμπήσει τα πόδια μου στον αστράγαλο, στις φτέρνες και γενικά όπου είναι πιο επίπονο και τα μπούτια μου παντού. Τα πόδια μου έχουν πρηστεί και είναι κατακόκκινα και το πρωί έκλαιγα απο τη φαγούρα και τον πόνο. Ευτυχώς μου έδωσε η φαρμακοποιός μου ένα φυσικό σκεύασμα με μέντα και λεβάντα και όσο να ναι ανακουφίζει. Δεν κάνει θαύματα και ο πόνος είναι απίστευτος αλλά τουλάχιστον ηρεμεί για 10 λεπτά η φαγούρα :evil::evil::evil: μαλακ..σμενα κουνούπια. :evil::evil::evil:

oYNBp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε όλες? Εγώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα ξεπατώθηκα να κάνω τη γιορτή του άνδρα μου και το Σαββατοκύριακο έπεσα νεκρή. Χθες είδαμε το κοριτσάκι μας που είναι μια χαρά και τώρα περιμένω να περάσει 1 μήνας για την Β επιπέδου.

Νένα ελπίζω όλα να πανε καλά και να μην χρειαστείς επέμβαση.

Επισήμως έχω γίνει βουβάλα… έχω ύψος 1.77 κι έχω παει 81 κιλά… Αύριο με βλέπω σε διαιτολόγο. Τρωω τα πάντα, δεν με ενοχλεί τίποτα απολύτως μόνο μερικές καούρες έχω… καλά κρασιά…:shock:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Λινακι τελικα αλλαξα θεση δεν αντεξα....αχαχχα!!

Νενακι ολα καλα να πανε ευχομαι κ ΘΑ ΠΑΝΕ........θα γεννησεις το μπεμπινο σου κ μετα θα βγαλεις κ την κακια χολη...!!

Παπατρικος μεχρι ποσα κιλα σου εδωσε ο γιατρος σου??

εγω κοριτσια απο κιλα μια χαρα....εχω παρει 1 κιλο αλλα τοσο πρεπει να ζυγιζει το τεραστιο στηθος μου.....χαχαχαχα!;);)αλλα οπως κ να εχει ο γιατρος μου ειπε οτι εχω μεγαλο περιθωριο για να παρω κιλα....αλλα δεν με κοβει να παιρνω....!!ειμαι 1.70 κ 58 κιλα...!

οσο για το ψαρι απο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ενω λατρευα το ψαρι μου βρωμουσε τωρα παπαπαπα.....απο μακρια κ αγαπημενοι...χθες εφτιαξα τελικα ριζοτο λαχανικων με γλυκοξινη σαλτσα.....μια χαρα λουκουμι ειναι κ χωρις κρεας....!!αφου μου προτειναν να φαμε σουβλακι που τρελαινομαι κ ειπα ΟΟΟΟΧΙΙΙ...Κ ο συντροφος εμεινε εκπληκτος........!!αχαχαχαχαχα!!!σημερα θα φαω απο τα χερακια της μαμας μου!!:cool::cool:κ μετα γυμναστηριο!!!!

Jr39p2.png

Georgia να σε ρωτησω??εσυ οταν εκανες την αυχενικη σου σου ειπε πιθανοτητες φυλου?γιατι της κουμπαρας μου που εχουμε παει κ οι 3 στο ιδιο υποθετω δεν της ειχε πει....!!κ αναρωτιεμαι θα μου πει ηηηηηη θα περιμενω για μετααα????:(:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...