Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

δεν ξερω για εσας κοριτσια αλλα εγω παρακολουθω μπαλα φανατικα κ τωρα με την εγκυμοσυνη μου λενε ολοι να το αποφευγω για να μην τρελαινομαι γιατι φανατιζομαι...αλλα δεν μπορω...με ηρεμει τοοοοοσοοοο.!!!λοιπον παω να χαλαρωσω....>!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κορίτσια, άντε να φουσκώνουμε σιγά σιγά!!!! Εγώ προς το παρόν παίρνω μόνο τα τζινοταρντιφερόν!!!!!

Chot μου μην φανταστείς πως χοροπηδάω σαν το κατσίκι αλλά μια μικρή γύμναση την κάνω με ένα λάστιχο για χέρια και πόδια καθώς πρέπει να φορέσουμε και νυφικό 1η Σεπτεμβρίου!!!! Είναι σε αμπίρ γραμμή για να χωράει η κοιλίτσα με το μπεμπέ μας και είναι απο πάνω με μια πολύ λεπτή τιραντούλα!!! Ε όπως και να το κάνουμε θέλει ωραία χεράκια τουλάχιστον τα άλλα ας κρυφτούν απο κάτω χιχι!!!

Καλημερα κοριτσαρες κι απο μενα. Καλα Natalie τι ναι αυτο που παιρνεις?? Στραβωσε η γλωσσα μου να το πω!!χχαχαχαα Με το καλο ο γαμος!!!

Εμενα η κοιλιτσα τα πρωινα καθεται σε μια γωνια κατα προτιμηση δεξια και στραβωνει κ κοιλια μου και προσπαθω να καταλαβω που ειναι το μικρο μπεμπε, τι πλακα εχει δεν φανταζεστε! Τα κοριτσια σε μεγαλυτερες εβδομαδες δεν εχετε κανα συπτωμα????

EDIJp1.png

Καλημέρα ομορφίες!

τι κάνετε όλες; Πως περάσατε το Σ/Κ σας;

Εγώ εδώ δουλεία!

natalie88: εμένα είναι το μεγαλύτερο μου άγχος που τον Δεκέμβρη γεννάω και τον Μαιο θα ντυθώ νυφούλα. Πως θα είναι άραγε το σώμα μου;

barboula: ήρεμα με την μπάλα, θα σου βγεί το μπεμπέ οπαδός φανατικός :o

nena1984: καλωσόρισες στον 4ο μήνα! :D Ελπίζω αυτός ο μήνας να ηρεμήσει τις ζαλάδες και τις αναγούλες! Είναι καιρός να απολαύσεις εντελώς την εγκυμοσύνη σου!!

chot: μια χαρά είναι τα κιλά που πήρες μην τρελαίνεσαι!! Φτάνει να προσέχεις τη διατροφή σου να είναι υγειηνή πάνω απ' όλα και τα κιλά θα φύγουν γρήγορα μετά τη γέννα. Αυτό ακούω και ανακουφίζομαι δηλαδή... ;)

happybear: τι κάνουν τα διδυμάκια μας; όλα καλα;

Dale: περιμένουμε να μας πείς νέα για τη βάφτιση! Πώς πήγε; ήταν φρόνιμο το μικρό σου; Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι το νεοφώτιστο!! :D

Έχει καμιά άλλη πονοκεφάλους; Εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης υποφέρω απο φρικτές ημικρανίες αλλά τις τελευταίες μέρες κάθε μέρα έχω ημικρανίες και αναγκάζομαι να πίνω 2 παυσίπονα για να μπορέσω να συνεχίσω τη μέρα μου. :oops: Το έχει περάσει καμιά σας ;

oYNBp2.png

Grace: εγώ ώρες ώρες αισθάνομαι κάτι σαν κουβαράκι είτε δεξιά είτε αριστερά στην κοιλιά μου και το αγγίζω και φεύγει απο εκεί :tongue: Δεν ξέρω λές να είναι το μωρό; Και χθές το βράδυ ξαπλώναμε στην απόλυτη ησυχία με τον άντρα μου και φτερνίστηκε δυνατά και ένιωσα κάτι να κουνιέται μέσα μου ή έτσι νομίζω. Το τρομάξαμε λέτε; :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα, ολα καλα?

grace εγω αυτο που λες για την κοιλιτσα δεν το νιωθω ακομα, μονο στην μεση ακριβως την νιωθω πρησμενη αρκετα κατω απο τον ομφαλο, και αυτο το πρηξιμο δεν κινειται !!η τουλαχιστον δεν το βλεπω η δε το νιωθω

λινακι πονοκεφαλος πολυ ασχημος πονος, εδω δεν το αντεχουμε οταν ημασταν μονες, τωρα με τα μπεμπακια, ακομα πιο δυσκολα!υπομονη κοριτσακι μου

ναταλακι μια κουκλα νυφουλα θα εισα

οι υπολοιπες εγλυμονουλες καλα?

εχει 3μερες που εκτος απο ολα τα αλλα εχω και καουρες-ξηνιλες, εσεις???χθες ξεχασα να το γραψω :rolleyes:

φιλια πολλα!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημεραααα...!!πως παει????σημερα μπηκα κ εγω στον 3ο επισημα......!!ανυπομονω να ερθει η 19η Ιουλιου για την αυχενικη διαφανεια!!παλι με ζαλαδες κ αναγουλες ξυπνησα αλλα ηρθα στην δουλεια....κ την παλευω ας πουμε.....!!!ΛΙΝΑΚΙ μην φανταστεις απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη το αντιμετωπιζω πολυ πιο ηρεμα....το θεμα της μπαλας...!!!:D:D:Dλετε να με πειραζει το ασβεστιο κ να με εχουνε πιασει αυτες οι αναγουλες???αλλα θα ηταν πρωινες η απογευματινες αν εφταιγε το ασβεστιο????ποιος ξερει????απο σημερα ξεκιναω κ παλι γυμναστηριο....μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο απλως διαδρομο κ θα ρωτησω τον γυμναστη τι αλλο μπορω να κανω????εχω παρατηρησει οτι ενω απο την μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη βαζω βαζελινη γιατι το δερμα μου κανει ευκολα ραγαδες(το στηθος μου εχει ηδη απο πρηξιμο-ξεπρηξιμο περιοδου)εχω κανει ηδη ραγαδες....τι αλλο να κανω???παστωνομαι καθε βραδυ κ κολλανε πανω μου ολα αλλα διαφορα δεν βλεπω...εχετε καμια λυση???????κατι να προτεινετε??

Jr39p2.png

Grace: εγώ ώρες ώρες αισθάνομαι κάτι σαν κουβαράκι είτε δεξιά είτε αριστερά στην κοιλιά μου και το αγγίζω και φεύγει απο εκεί :tongue: Δεν ξέρω λές να είναι το μωρό; Και χθές το βράδυ ξαπλώναμε στην απόλυτη ησυχία με τον άντρα μου και φτερνίστηκε δυνατά και ένιωσα κάτι να κουνιέται μέσα μου ή έτσι νομίζω. Το τρομάξαμε λέτε; :tongue:

:D:D τι ωραια!! Ναι βρε το μπεμπεκι ηταν, τι ωραια!!! Για σκεψου οτι ειναι 9-10 εκατοστα..ποπο μεγαλωσαν τα σπορακια μας!!

καλημεραααα...!!πως παει????σημερα μπηκα κ εγω στον 3ο επισημα......!!ανυπομονω να ερθει η 19η Ιουλιου για την αυχενικη διαφανεια!!παλι με ζαλαδες κ αναγουλες ξυπνησα αλλα ηρθα στην δουλεια....κ την παλευω ας πουμε.....!!!ΛΙΝΑΚΙ μην φανταστεις απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη το αντιμετωπιζω πολυ πιο ηρεμα....το θεμα της μπαλας...!!!:D:D:Dλετε να με πειραζει το ασβεστιο κ να με εχουνε πιασει αυτες οι αναγουλες???αλλα θα ηταν πρωινες η απογευματινες αν εφταιγε το ασβεστιο????ποιος ξερει????απο σημερα ξεκιναω κ παλι γυμναστηριο....μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο απλως διαδρομο κ θα ρωτησω τον γυμναστη τι αλλο μπορω να κανω????εχω παρατηρησει οτι ενω απο την μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη βαζω βαζελινη γιατι το δερμα μου κανει ευκολα ραγαδες(το στηθος μου εχει ηδη απο πρηξιμο-ξεπρηξιμο περιοδου)εχω κανει ηδη ραγαδες....τι αλλο να κανω???παστωνομαι καθε βραδυ κ κολλανε πανω μου ολα αλλα διαφορα δεν βλεπω...εχετε καμια λυση???????κατι να προτεινετε??

Αντε με το καλο στον 3ο!!!! Αυτο για το ασβεστιο δεν το ξερω αλλα σιγουρα ηταν αηδιαστικο!!!Για τις ραγαδες να ξερεις οτι και να βαλεις ή που θα κανεις ή που δεν θα κανεις αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι η βαζελινη τα κανει χειροτερα. Παρε βιταμινη Ε ειναι σε καψουλες και μπορεις να σπας μια καθε μερα...

EDIJp1.png

ΛΕΣ GRACE????ξερεις τι γινεται ομως???κ η μανα μου φαντασου πριν ποσα χρονια μονο με βαζελινη κ μου ελεγε οτι μονο στον ποπο δεν εβαζε κ γεμισε ραγαδες εκει...κ η κουμπαρα μου το ιδιο..κ μαλιστα πηρα την βαζελινη με χαμομηλι που ειναι κ για παιδακια υποτιθεται....!!αυτο για την βιταμινη Ε δεν το ηξερα αλλα τι να πω θα το ψαξω.....!!!!θελω κ εγω να το νιωσω το σπορακι μουυυυυ!!αλλα εχω μελλον ακομααααααα!!!!;););)επισης κοριτσια με εχει ψιλοπιασει μια μικρη απεχθεια για το κρεας.....δεν το μπορω με τιποτα...θελω οσο πιο ελαφρια φαγητα γινεται κ να μην ειναι καυτα....!

Jr39p2.png

ΛΕΣ GRACE????ξερεις τι γινεται ομως???κ η μανα μου φαντασου πριν ποσα χρονια μονο με βαζελινη κ μου ελεγε οτι μονο στον ποπο δεν εβαζε κ γεμισε ραγαδες εκει...κ η κουμπαρα μου το ιδιο..κ μαλιστα πηρα την βαζελινη με χαμομηλι που ειναι κ για παιδακια υποτιθεται....!!αυτο για την βιταμινη Ε δεν το ηξερα αλλα τι να πω θα το ψαξω.....!!!!θελω κ εγω να το νιωσω το σπορακι μουυυυυ!!αλλα εχω μελλον ακομααααααα!!!!;););)επισης κοριτσια με εχει ψιλοπιασει μια μικρη απεχθεια για το κρεας.....δεν το μπορω με τιποτα...θελω οσο πιο ελαφρια φαγητα γινεται κ να μην ειναι καυτα....!

Εγω στο λεω γτ εβαζα τ αντερα μου στη κοιλια και τελικα γεμισα:(, η αδερφη μου που δεν εβαζε τιποτα δεν εχει ουτε μια

http://www.e-gynaika.gr/beauty/stretch-marks/ δες αυτο, κι αν βρω κατι πιο επισημο θα το βαλω . Παντως εχω ρωτησει δερματολογο και πλαστικο, ειναι καθαρα τι ποιοτητα δερματος εχεις και ποσο ελαστικο ειναι. Εγω ειχα ραγαδες στα ποδια απο μικρη κ μην φανταστεις πως ημουν και χοντρη..46 κιλα με ραγαδες. Εγω ομως δεν κανω ευκολα κυτταριτιδα...(ασχετο;))

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Τα τζινοταρντιφερόν μου τα έδωσε για σίδηρο ενισχυτικά!!!!! εμένα οι ναυτίες και οι ζαλάδες απο την 12η σταμάτησαν, τώρα περιμένω τις 17 του μήνα που θα πάμε για υπέρυχο ξανά!!!! Με το θυλασμό λένε χάνεις 600 θερμίδες μετά τη γέννα φανταστείτε!!!!

Σχετικά με το θέμα των ραγάδων θα συμφωνήσω πως είναι θέμα επιδερμίδας και δεν τις γλιτώνεις με τίποτα άμα είναι να βγάλεις....

Όσο αφορά το κρέας και εγώ και όσα κορίτσια ξέρω που είναι/ήταν έγκυες το απεχθάνονται. Είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού να αποφεύγει τις τοξίνες νομίζω. Εγώ τώρα που είμαι στα μισά του 4ου άρχισα να το συμπαθώ πάλι αλλά μια φορά τη βδομάδα όχι παραπάνω και αυτό να είναι ή κιμάς ή κοτόπουλο. Το χοιρινό/βοδινό και άλλα αηδιαστικά κρέατα έχουν βγεί απο τη διατροφή μου. Δεν είναι κακό φτάνει να λαμβάνεις τις πρωτεΐνες που χρειάζεσαι απο άλλες τροφές όπως όσπρια ή ψάρι ίσως.

Αχ τι ωραία που μεγαλώνουν τα μωρά μας! Έχουμε μικρά ανθρωπάκια στις κοιλίτσες μας άχουυυυυ :mrgreen:

oYNBp2.png

γειά και απο μενα παλι!

λοιπον

grace --> αγορακι

chot --> αγορακι

dale --> αγορακι

nena --> κοριτσακι

asoume --> κοριτσακι

barboula --> κοριτσακι

georgia --> αγορακι..(οπως λεει και η chot προαισθημα)

belleblue--> κοριτσάκι

σορρυ δεν ξερω πως να αντιγράψω τα χρώματα.

αχ δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά λογω δουλειάς !

κορίτσια εγω με το έντερο εχω τα εξής

τρομερο θεμα με αέρια - πιάνονται σε διαφορα σημεία και πονάνε ! .

αλλά δεν εχω δυσκοιλιότητα καθόλου, μόνο όταν δεν φάω καθόλου προιόντα ολικής.

τρώω ούτως η άλλως γενικά μόνο προιόντα ολικής, ως βασική πηγή υδατανθράκων,

οπότε κάθε μέρα ρολόι η τουαλέτα.

όταν δεν εχω κατι στο πρόγραμμα τέτοιο φροντίζω να βαζω στο φαγητό

πίτουρο σίτου, είναι σχεδόν σαν σκόνη,

το βρίσκετε στα βιολογικά,

και το βάζετε παντού στις σάλτσες πχ (οταν εχετε μακαρόνια), στα μπιφτέκια στο ψωμί κτλ. είναι φτηνό και εύκολο.

τις προάλλες πχ που έφαγα σπανακόπιτα και κις σπανάκι, (και σπανάκι και αλεύρι ασπρο δηλαδή) το βράδυ έπαθα τρομερό θέμα με τουαλέτα. :-SSS ΦΡΙΚΗ.

Το ρύζι ολικής (ολόκληρο ρύζι, στα βιολογικά) είναι ΠΟΛΥ καλό.

θελει καλό ζωμό όμως για να γίνει νόστιμο!

απο κιλά πώς πάτε? εχω ειμαι 168 και 73 κιλα, οπότε εχω κιλακια παραπανω αλλα πολλους μυς λογω αρκετής αθλητικης δραστηριότητας -

και δεν εχω πάρει ουτε ένα - σαν να μου φαινεται οτι φεύγουν τα κιλά απο αλλού και πάνε εκεί - αλλιώς δεν το εξηγώ. είμαι ακριβως τα ίδια κιλά όπως και πριν 4 μήνες.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ?????

αχ !

απο μαιευτήρια τι έχετε πει? σκεφτεται καμια για ιασω? (γυναικολογος μου εκει ξεγενναει) δεχονται εοππυ ? η πιο φτηνή πιθανότητα εκεί ποιά είναι, ξέρει καμία ??

για βιτμινες-

γιατρός μου μου είπε D3 να παίρνω γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι έχει λιγότερες πιθανότητες αυτισμού.

η D3 ευθυνεται για την απορροφηση ασβεστιου οπως μου ειπε και για αυτο το λογο ακόμα και που ΔΕΝ πίνω γάλα

(τρώω όμως γιαούρτι και τυρια καθε μέρα κάτι λίγο)

δεν χρειάζεται ασβεστιο, αλλά απλώς D3 !

(έχει σπουδές σε ευρώπη κ διαβάζει συνέχεια έρευνες οπότε είναι της εμπιστοσύνης μου)

οι μουλτιβιταμινες εγκυμοσύνης που παίρνω έχουν μέσα και λιγο ασβέστιο.

κάπου διάβασα ότι και καποια άλλη τις παίρνει, (μου τις είχε στείλει μια φίλη μου,)

παίρνω τις Completia Natures way, και έχω παραγγείλει και άλλες απο το iherb.com.

απο τα αναγκαία, έχουν τα ίδια ακριβώς με τις pregnacare που ολοι συστηνουν εδω ως ` must.

για κοιλιά/στήθος αλλα και γενικα για το σωμα χρησιμοποιώ μόνο προιόντα χωρίς sls εδω και πολύ καιρο και το δέρμα εκεί που παλιά χρειαζόταν υδατική, δε χρειαζεται πια.

μια φορά που χρησιμοποιησα μαλιστα παιδικό (το πενατεν το χαμομηλι) το δέρμα μου έγινε ΧΑΛΙΑ.... αποφύγετε κοριτσια να αγοράσετε για τα παιδιά σας τέτοια προιόντα...

παρτε οργανικά ...αξίζουν. το δέρμα είναι το πιο μεγάλο όργανο του σώματός μας, και το sls νομίζω είναι συνδετική ορμόνη....?δεν κανει καλό! (sls =sodium laureth sulfate )

για να μη κανω ραγαδες βάζω σκέτο shea butter (είχα ενα που μου χαν κανει δώρο απο το l'occitane) μετά το μπάνιο.

(οτι εχω παρει εγω το παιρνω απο iherb.com είναι πολύ καλό και αξίζει - εδω τα πουλουν χρυσάφι αυτά τα προιόντα ενώ εκεί,.. καμία σχέση) .

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

λινακι και εγω είχα τις τελευταιες 2 μερες τρομερό πονοκέφαλο!!

τελικα πρεπει να είναι ίιιισως υπογλυκαιμία ! ή υποταση

δεν τρώω γενικα πολλες ζαχαες και υδατανθρακες οπότε χτες

πηρα ενα χαλβα με μελι αντι ζαχαρη (απο βιολογικο) - υποκατάστατο είναι να παρεις ταχίνι και να βαλεις μια κουταλιά μέλι

και ότταν έφαγα συνήλθα και μου φυγε εντελώς ο πονοκέφαλος!!!

Επίσης μπορεί να είναι και απο υποταση - πηγαινε να μετρησεις πιεση...

εγω δηλαδή το είχα όταν σηκωνομουν το πρωί , πολύ έντονα. οποτε σηκωνομουν πονος.

δοκίμασε τα δυο σε συνδυασμό δηλ υγιείς υδατάνθρακες, και να κουνηθείς και λίγο σε θέμα ασκησης, για να τονωσεις το κυκλοφορικό.

χτες αυτά έκανα , σε αργό και σταθερό ρυθμό, και μου έφυγε... !!!

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...