Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ααα, εχθές που πήγαμε στον γιατρό μας είπε και εκείνος ότι μάλλον το ένα το ζουζούνι είναι όντως κοριτσάκι, αλλά το δεύτερο ζουζούνι, όχι μόνο δεν φαινόταν καλά, αλλά μας είχε γυρίσει και την πλάτη!! οπότε θέλω προβλέψεις για την kinder έκπληξη μου μας ταλαιπωρεί.:P

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα happybear ....η αληθεια ειναι πως μετα τον εμετο συνηλθα κ απο τις ζαλαδες...απλως μαλλον το επαθα επειδη συνηθισα το πρωινο καθε μερα κ σημερα δεν εφαγα κ με επιασε....!!!αυριο που δουλευω παλι θα φαω κατι σιγουρα....δεν το αντεχω αυτο με τις ζαλαδες...τωρα σχολαω εξαλλου σε λιγακι...κ με πηραν για υπερωρια κ λεω εγω σκοπευα να ζητησω να φυγω νωριτερα κ επειδη η προισταμενη ξερει οτι ειμαι εγκυος μου λεει οτι ωρα θες φυγε...αλλα αφου ενιωσα καλυτερα..εκατσα.....!!!!!πραγματικα τετοιο μετρημα τις μερες ουτε φανταροι....!!!αχαχαχαχα!!τωρα σχολαω ομως σε 20 λεπτα!!!

Jr39p2.png

καλα δεν το συζηταω καν για υπερωρια ηδη με εχει χωσει μερες που δεν ειχα δηλωσει να δουλεψω κ αλλο ωραριο......!!!σιγα μην κατσω κ παραπανω...ας προσεχαν...τωρα σε 10 λεπτα τελειωνω με την δουλεια κ θα ερθει οσυντροφος να με παρει αν κ το σπιτι ειναι πολυ κοντα για να μην κυκλοφορω λεει μεσα στην ζεστη....εχει μαγειρεψει κιολας....ελπιζω να μην τον απογοητευσω κ να φαω το φαγητο του...μαγειρευει τελεια αλλα τελευταια μου εχει κοπει η ορεξη κ δεν πολυ τρωω ειδικα κρεας.....!!κ εχει φτιαξει μπριζολες με πατατες τηγανιτες....ουφφφ...!!!παλι με σαλατα θα την βγαλω.....τουλαχιστον ειναι πεντανοστιμες οι ντοματες κ τα αγγουρακια γιατι ειναι απο τον κηπο του πεθερου μου.....με κρεμμυδακι κ φετουλα..μια χαρα θα χορτασω...κ φρυγανιτσες...αχαχαχαχα!!

Jr39p2.png

Ε ότι μπορείς θα φας. αφού έχεις και λαχανικά χωρίς φυτοφάρμακα ακόμα καλύτερα. εμένα αρρώστησε δυστυχώς ο πεθερός μου και τώρα δεν έχει παραγωγή. Σήμερα είπε θα μαγειρέψει ο σύζυγος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει καν αποφασίσει τι θα μαγειρέψει. ευτυχώς υπάρχει και η μαμά μου, αλλιώς δεν μας έβλεπα καλά:)

καλή ξεκούραση!

imQRp2.png

Διαφημίσεις

τελικα εφαγα λιγο κρεατακι...κ το ειχε κανει μουρλια......κ πατατουλες κ μπολικη σαλατα...μασησα κ το ασβεστιο μου τωρα κ πεφτω για νανι....κ το απογευμα θα φτιαξω κορμο μωσαικο να εχουμε να τρωμε οταν με πιανουν υπογλυκαιμιες....!!αντε καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Με έπιασαν οι προκοπές μου σήμερα και έκανα γενική καθαριότητα. Τώρα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και η πλάτη μου πονάειιιιιι.. :( Έχουμε και γάμο μετά ουφ...

Barbaroula περαστικά βρε ίσως να κρύωσες ή κάτι είναι όντος πολύ άσχημο ειδικά όταν δουλεύεις!! Και εγώ το πρώτο τρίμηνο την έβγαλα με μακαρόνια, ρύζι και σαλάτα :tongue:

grace3: τις τελευταίες μέρες εγώ έχω πεθάνει στη διάρροια:oops::oops::oops::oops: Πονάω τόσο πολύ τη κοιλιά μου που τρομάζω...

Εγώ, πρώτα ο Θεός, θα πάω τη Πέμπτη για υπέρηχο και εξέταση! Επιτέλους!!

oYNBp2.png

καλησπερα και απο μενα τι κανετε?ζεστη και σημερα..

λινακι μου με προσοχη οι δουλειες, ξεκουραση απο αυριο :D

διδυμομανουλα εγω λεω το κιντερακι σου ειναι αγορακι ;)

barboula welcome to the club!εμετοι και ζαλες απο την 6η βδομαδα μεχρι και τωρα!υπομονη το μωρακι μεγαλωνει:P

αχ αυτες οι μερες οντως ποτε θα περασουν?μετραω μετραω και ακομα εχω..17μερες οχι βουνο, ιμαλαια μου φαινονται:rolleyes::rolleyes:

αφου λεω καμια φορα να παω να με δει ο γιατρος ισα ισα να ηρεμησω, αλλα μετα λεω ασε καλυτερα

η κοιλιτσ αμου ψιλοφουσκωσε και πολυ χαιρομαι:P:p:p, μου το ειπαν και αρκετοι :rolleyes:

grace μου μη λες για τουαλετα!ημουν που ημουν δυσκοιλια, τωρα βραστα, ενα θα σου πω καθε 4μερες κατα μεσο ορο και αυτο με αιμα, δακρυα και ιδρωτα, και καθε φορα φοβαμαι και για το μωρο!!η διαρροια ισως οφειλεται σε καποιο κρυωματακι η σε καποιο φαγητακι που σε πειραξε!

καλο σαβ/κο να εχουμε και οσες πατε θαλασσα καλες βουτιες:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα κοριτσαρες μου!!

Happybear και εγω σε εχω ηδη πονταρει για αγορι το kinderaki γι αυτο και σε ταλαιπωρει...αντρες οπως παντα!!!!!! 3 κιλα με διδυμα και 14 βδομαδα εισαι μια χαρα εσυ ...εγω θα γραψω στο τελος να παρηγορηθεις!!

barboula ελπιζω να εχεις συνελθει και να εισαι καλυτερα τωρα!Δυστυχως και αυτα στο προγραμμα της εγκυμοσυνης ειναι.. υπομονη!!!

linaki σιγα σιγα οι δουλειες δεν ειναι αναγκη να τρελαθουμε σε μια μερα να τελειωσουν!!Καλα να περασετε στο γαμο!!!

Grace εγω ενω δεν ειχα κανενα θεμα με την τουαλετα ποτε...τωρα εχω δυσκοιλιοτητα και εγω.Αλλαζουν και τα εντερακια μας συνηθειες τωρα!!Μονο προσοχη μην ειναι καμια ιωση!!Περαστικουλια και υπομονη!

nena φουσκωνεις ε??Τελεια δεν ειναι ??εγω βιαζομαι να το νιωσω κιολας να μπορω να επικοινωνω :) !!!!!

Εγω εκανα το λαθος και ζυγιστικα σημερα και επαθα εγκεφαλικο...3 κιλα απο τωρα..Ελεος ρε γαμωτο φοβαμαι οτι θα ξεφυγω!!Ενταξει πριν ημουν κανονικη .56 κιλα με 1.60 υψος ..τωρα εκτος απο κοιλια εχω κανει απο πισω μια μπαλα για κολο και ψωμια δεξια και αριστερα και ενταξει λογικο ..Αλλα απο τωρα???Τρωω βεβαια και συχνα και επειδη δεν χορταινω με τα υγιεινα, φρουτα κτλ..μετα απο αυτα τρωω και τις βλακειουλες, μπισκοτακια κτλ....Πως το ραβουμε λιγακι το στοματακι μας ..?Με βλεπω και τρομαζω με τοσο γρηγορη αλλαγη!

wsUfp2.png

Αχ, εχω σπαστικη κολιτιδα και με πιανουν διαρροιες αλλα πιο πολυ με ενοχλει η δυσκοιλιοτητα ..τι να κανουμε υπομονη, οταν γεννησουμε θα επανελθουμε:tongue::tongue:

εγω σημερα ημουν σαν ζομπι απ τις ζαλαδες...:? αααχ

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

ενταξει κοριτσια μια χαρουλα ειμαι.....γυρισα το μεσημερι εφαγα,ειδαμε μια ταινια ξαπλα,κοιμηθηκα μια ωριτσα ,σηκωθηκα εφτιαξα κορμο για να υπαρχει παντα κατι γλυκο με τις υπογλυκαιμιες που με πιανουν κ τωρα θα ετοιμαστουμε να παμε βολτα το σκυλακιιιιιιιιιιιι μας μαζι μ αλλο ενα ζευγαρι στον Φλοισβο....!!εχω ηδη εφοδιαστει με πρωινο για αυριο για να μην εχουμε τα ιδια επειδη δουλευω......!!!ελπιζω να την παλεψω κ να παω στην δουλεια γιατι το μεροκαματο της Κυριακης δεν λεει να χαθει....ηδη τα οικονομικα αυτο τον μηνα βγηκαν εκτος....!!υπομονη κοριτσακια με την δυσκοιλιοτητα...ολες μαζιιιιι!!!!!!!καλο βραδακιιιιιιιι..τα λεμε αυριοοοοοοοοοοοοοοο!!!:D:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια : )

Παρακαλώ θα δείτε και για μένα το φύλο; Η πιθανή ημερομηνία σύλληψης είναι 31/3. Να δούμε δηλαδή και αν πέφτει μέσα το "παιχνίδι"!

Εγώ άρχισα να έχω δυσκοιλιότητα με το που ξεκίνησα να παίρνω σίδηρο!

Ακόμη παίρνω φυλικό οξύ, μαγνήσιο και ασβέστιο, το οποίο τελευταίο που προκαλεί ναυτίες!

Έχει μήπως κάποια πόνο νεύρου που ξεκινάει από τον δεξιό γλουτό μέχρι τον μηρό; Αν ναι .. πως ανακουφίζεται;

Επίσης πρόσεξα ότι όταν κοιμάμαι στην αριστερή πλευρά μου, το πρωί που ξυπνάω είμαι πιασμένη στην πλάτη και δυσκολεύομαι γενικά να κουνηθώ! Καμία με κάτι παρόμοιο;

Ξέρω .. όλες οι ερωτήσεις μαζί : ) Είναι που σήμερα είναι πρωτομηνιά και είπα να μάθω από την αρχή!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

XzvPp2.png

Καλημέρα κορίτσια : )

Παρακαλώ θα δείτε και για μένα το φύλο; Η πιθανή ημερομηνία σύλληψης είναι 31/3. Να δούμε δηλαδή και αν πέφτει μέσα το "παιχνίδι"!

Εγώ άρχισα να έχω δυσκοιλιότητα με το που ξεκίνησα να παίρνω σίδηρο!

Ακόμη παίρνω φυλικό οξύ, μαγνήσιο και ασβέστιο, το οποίο τελευταίο που προκαλεί ναυτίες!

Έχει μήπως κάποια πόνο νεύρου που ξεκινάει από τον δεξιό γλουτό μέχρι τον μηρό; Αν ναι .. πως ανακουφίζεται;

Επίσης πρόσεξα ότι όταν κοιμάμαι στην αριστερή πλευρά μου, το πρωί που ξυπνάω είμαι πιασμένη στην πλάτη και δυσκολεύομαι γενικά να κουνηθώ! Καμία με κάτι παρόμοιο;

Ξέρω .. όλες οι ερωτήσεις μαζί : ) Είναι που σήμερα είναι πρωτομηνιά και είπα να μάθω από την αρχή!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλημερουδια και καλο μηνα!!! Κοριτσακι!!!

Αυτο που λες ειναι ισχιαλγεια, κι εγω το παθαινω στο αριστερο ποδι. Δυστυχως βρε κοριτσι τωρα δεν κανει να παρεις κατι να ανακουφιστεις...μονο ν ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και να μην σκυβεις ..ρωτα και το γιατρο για σιγουρια:? περαστικουλια σου!!

EDIJp1.png

καλημερα κοριτσακιαααα...!!τι κανουμε????ολα καλα?εγω σημερα δεν πηγα για δουλεια....αναγουλες κ ζαλαδες ολο το βραδυ...μιλησα με τον γιατρο κ μου ειπε οτι ισως ειναι κ επειδη αλλαζω μηνα....!ΤΙ ΝΑ ΠΩ δεν ξερω.....!!!τωρα ειμαι στην μαμα κ σε λιγακι θα φαμε.....!!αλλα οι ζαλαδες ζαλαδες...!χχθες πηγαμε μια τεραστια βολτα στον Φλοισβο.....πανω κατω με το σκυλακι,με κερασε κ ενα κομματι πιτσα.....!!βαριεμαιιιιιιιιιι.............!!!τα φιλια μου....σημερα εχει μπαλα τελικο σπιτι με παρεαααααα!!

Jr39p2.png

καλησπερα και καλο μηνα!

αχ αυτες οι ζαλαδες και εγω τις εχω μωρε , εδω και 1 εβδομαδα περιπου , κανω υπομονη γιατι ειναι μαλλον απο το μωρο, μιας και οι εξετασεις μου βγηκαν καλες!

και κλασικα εχω και αναγουλες, οι οποιες με οδηγουν σε εξαγωγες, μην ξεχνιομαστε κιολας..αυριο μπαινω και επισως στον 4ο μηνα και ειμαι πολυ χαρουμενη:rolleyes::P:D

barboula μου το βραδυ μας και εμεις ετσι ακριβως θα το περασουμε

φιλια πολλα σε ολες τις εγκυουλες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...