Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Εγώ αυτές τις εξετάσεις για λιστέρια και έρπητα γιατί δεν τις έχω κάνει? Ούτε ασβέστιο ούτε μαγνήσιο ούτε τίποτα. Μόνο folidex παίρνω.Μήπως πρέπει να πω τίποτα στον γιατρό μου?:confused:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, ποντάρετε σε μένα, ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική είπε 80% κορίτσι (επίσης, μπορεί αν το πούμε πολλές φορές, να γίνει κιόλας. Μα, δεν είναι χαριτωμενότερα τα κοριτσάκια από τα αγοράκια; ε; ε;)

ναι είναι πιο χαριτωμένα τα κοριτσάκια. Έχουν και τα φουστανάκια τους, τα κοτσιδάκια τους,όλα ροζ. αλλά είναι πιο δεμένα με τους μπαμπάδες νομίζω, αν κρίνω από εμένα. ενώ τα αγοράκια είναι πιο πολύ με την μαμά. αλλά ότι και να είναι θα τα αγαπάμε!

Άσχετο με το παραπάνω αλλά το πρωί με πετυχαίνει μια γειτόνισσα και με κυνηγούσε στον δρόμο να με ρωτήσει αν είμαι έγκυος! με την οποία παρεμπίπτοντος μόνο ένα καλημέρα λέμε. Είναι στην ηλικία της μαμάς μου. πολύ νευριάζω με την αδιακρισία.:evil:

imQRp2.png

ναι είναι πιο χαριτωμένα τα κοριτσάκια. Έχουν και τα φουστανάκια τους, τα κοτσιδάκια τους,όλα ροζ. αλλά είναι πιο δεμένα με τους μπαμπάδες νομίζω, αν κρίνω από εμένα. ενώ τα αγοράκια είναι πιο πολύ με την μαμά. αλλά ότι και να είναι θα τα αγαπάμε!

Άσχετο με το παραπάνω αλλά το πρωί με πετυχαίνει μια γειτόνισσα και με κυνηγούσε στον δρόμο να με ρωτήσει αν είμαι έγκυος! με την οποία παρεμπίπτοντος μόνο ένα καλημέρα λέμε. Είναι στην ηλικία της μαμάς μου. πολύ νευριάζω με την αδιακρισία.:evil:

Εμένα μια φίλη μου είχε πετύχει την γειτόνισσά της, για την οποία ήξερε ότι προσπαθούσε να κάνει παιδιά πολύ καιρό και της είπε "τι βλέπω; τα κατάφερες;" και 'κεινη απάντησε "όχι, απλά έχω παχύνει". Φανταστείτε πόσο άσχημα αισθάνθηκαν και οι δύο...αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με το ζόρι, πρέπει η ίδια η έγκυος να το ανακοινώσει όποτε θέλει, νομίζω...

Α! επίσης, στο μετρό που ήμουν, μπήκε μια κοπέλα έγκυος (που προσωπικά σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και παχουλή) και μια άλλη τη φώναξε, σήκωσε κάποιον που καθόταν και της έδωσε τη θέση. Για περίπου 10 λεπτά μετά από αυτό, ο συνδυασμός κίνηση της κοπέλας-ορμόνες δικές μου, με έκαναν να κλαίω ασταμάτητα... ευτυχώς φόραγα γυαλιά ηλίου και δεν με πήραν χαμπάρι!

asoume εγω παντως σε εχω πονταρει ηδη για κοριτσι!!!Η αληθεια ειναι οτι και εγω συμφωνω οτι τα κοριτσια ειναι πιο χαριτωμενα....Γυναικες παιδι μου τι θα λεγαμε??

Linaki η πεθερα μου χθες μου ειπε τα ιδια που ειπες ...εγω για κοριτσι σε βλεπω εχεις κανει στηθος και εχω στρογγυλεψει στο πλαι (βεβαια αυτη το μου το λεει απο την αρχη γιατι τη συμφερει για το ονομα....ωχ τι θα τραβηξω με δαυτη)!

Barboula καλα αποτελεσματα κοπελα μου απο τις εξετασεις!!

Dale τρεξιμο και η βαπτιση δηλαδη...δεν πειραζει αυτα ειναι ευχαριστα!!Καλες ετοιμασιες!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

happybear μη τπο λες, εμενα τα κοριτσια μου σε εμενα ειχαν παντα αδυναμια απο μωρα κι οχι του μπαμπα τους. βεβαια τυχαινει αυτο, συνηθως ισχυει αυτο που λες...;)

]barboula 9/5 μου βγαινει γιος ζουζου μου:tongue:

για να σας το εξηγησω ειναι λιγο περιπλοκο, η βαση λεει πως οταν εχει χαση το φεγγαρι κανεις αγορι κι οταν εχει γεμιση κοριτσι, οταν χασεις εν μωρακι γινεται το αναποδο κ παρατηρεις κι οτι το παιδακι μοιαζει στο γονιο που χει το ιδιο φυλο (ενω συνηθως γινεται το αντιθετο δλδ τα κοριτσια μοιαζουν του πατερα, τ αγορια της μανας) μετα ξανα γυρναει σε σωστη φορα αλλα οταν εχεις χασει πολλα μωρακια χανω λιγο τη μπαλα...

EDIJp1.png

καλησπερα τι κανουν οι φουσκιτσες , πως τα περνανε?

grace3 για δες και το δικο μας φεγγαρι τι δειχει για 14/04 η 16/04 ;)

happybear με την αδιακρισια και εγω τα παιρνω πολυ ασχημα:mad:, κατσε κυρα μου στη γωνια σου τι νοιαζεσαι??????για τις εξετασεις δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε ολες τις ιδιες οποτε μην αγχωνεσαι καθολου!!και εγω μονο φελισιν παιρνω και τιποτα αλλο ακομα:P

Dale καλη ευκολια και καλο τρεξιμο με την βαφτιση σας!

barboula καλα αποτελεσματα με τις εξετασουλες, ολες θα ειναι καλες!! και υπομονη με το τρεξιμο του πολιτικου:)

φιλια πολλα σε ολες και να περασετε σουπερ!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Σχετικά με τις φυλομαντεψιές, όλα είναι θέμα γονιδίων και ΜΟΝΟ όλα τα άλλα τα λέμε για παρηγοριά :tongue::tongue::tongue: Επομένως ούτε η μέρα, ούτε ο χρόνος, ούτε το φεγγάρι μπορεί να διαλέξει το φύλο τα πάντα εξαρτώνται απο τα γονίδια Χ και Υ :tongue::tongue::tongue:

Σχετικά με την αδιακρισία, εμένα δεν με ρώτησε κανείς έτσι στα ίσα αλλά είναι εξίσου αδιάκριτο να το λες εμπιστευτικά σε ένα άτομο και την επομένη να το ξέρουν ΟΛΟΙ. Στη δουλειά μου πάντως αυτό έγινε. Το είπα εμπιστευτικά στη προϊστάμενη για να πάρω άδεια να πάω στο γιατρό και την επομένη όλοι με συγχαίρονταν :?:-?

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααααα....τι κανουμε??χθες εκλεισα για την αυχενικη διαφανεια κ την κυστικη ινωση τελικα....19 ιουλιου 9 η ωρα το βραδυ......μου ελεγε ολο μεσημερι κ της λεω βραδυ καλυτερα για να ερθει κ ο συζυγος κ γιατι εκει στην Αθηνα μεσημερι θα πρεπει να φυγουμε απο το πρωι.....!:D:Dκ μετα 30 ξαναπαω στον γιατρο να τα δει ολα ολα κ να φυγω για διακοπουλες......!!δηλαδη ολα αυτα σε ενα μηνα....πωωωωωω ποσο μακρια ειναι....!!!ελπιζω στην αυχενικη διαφανεια να μου δωσει κ εμενα ενα ποσοστο για το φυλλο...αν κ στη κουμπαρα μου της ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι κοριτσακι μαλλον κ η κουμπαρα μου του ελεγε αποκλειεται το ενστικτο μου λεει αγορακι κ τελικα οταν εκανα την β επιπεδου η την διαφανεια δεν θυμαμαι της ειπε οτι ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ.....!!!ειναι καμια εδω η κοιμαστε ολες????εγω δουλεια με φρικτο πονοκεφαλο κ δουλευω σερι μεχρι την Πεμπτη κ μετα ξανασαββατο....βεβαια σημερα αν δεν αντεξω θα ζητησω αδεια να φυγω γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου καλα,ξυπνησα με πονοκεφαλο κ νυσταζω.....!!ουφφφ πολλα εγραψααα!!!:(:(

Jr39p2.png

ενταξει σημερα εκανα τον πρωτο μου εμετο..κ μαλιστα στην δουλεια..οι ζαλαδες δεν υποχωρουν με τιποτα κ ειμαι ετοιμη να ζητησω αδεια να φυγω γιατι δεν ξερω αν θα αντεξω 2 ωρες.....!!δεν με ενοχλησε τοσο ο εμετος γιατι καθε μηνα οταν ημουν αδιαθετη εκανα εμετο οποτε λιγο με ενοχλει αλλα αυτε οι ζαλαδες που δεν με αφηνουν να σηκωθω απο την καρεκλα.....δεν τις μπορω καθολου..!!:(:(

Jr39p2.png

Καλημερουδια!!! Barboula εελα, 20 μερουλες ειναι αν κι εγω μετραω αντιστοφα μεχρι τις 10 Ιουλιου που θα παμε να δουμε το ζουζουνι;);)!!! Ποπο τι χαζομαμαδες ειμαστε ε???:P:p:p

Εγω ειμαι τα χαλια μου, 3 μερες δυσκοιλια και χθες πεθανα στη διαρροια(σορυ κιολας:oops:) μεχρι τις 1,30 την νυχτα! Εσεις βρε κοριτσια πως πατε απο εντερο???

EDIJp1.png

καλημεραααα Grace....εγω με κοιλια παω πλεον καθε 2-3 μερες...αλλα αν ερθει κ δεν μπορω να παω εκεινη την ωρα παλι μετα απο 2 μερες....!!20 μερες μου φαινεται αιωνας.....αλλα οντως που θα παει θα περασουν .....υπομονη...!!εγω κολλαω να ζητησω αδεια να φυγω αλλα παραζαλιζομαι σημερα.....ομως εχει πολυ δουλεια...!!

Jr39p2.png

Καλημερουδια!!! Barboula εελα, 20 μερουλες ειναι αν κι εγω μετραω αντιστοφα μεχρι τις 10 Ιουλιου που θα παμε να δουμε το ζουζουνι;);)!!! Ποπο τι χαζομαμαδες ειμαστε ε???:P:p:p

Εγω ειμαι τα χαλια μου, 3 μερες δυσκοιλια και χθες πεθανα στη διαρροια(σορυ κιολας:oops:) μεχρι τις 1,30 την νυχτα! Εσεις βρε κοριτσια πως πατε απο εντερο???

Καλημέρα,

και εγώ είχα πρόβλημα δυσκοιλιότητας μέχρι πριν από καμιά εβδομάδα. Τώρα τίποτα κανονικά λες και δεν είχα τίποτα. αφού ανησύχησα σε κάποια φάση. Μου έφυγαν και οι καούρες και τώρα περιδρομιάζω ανενόχλητη. Χθες ζυγίστηκα στον γιατρό και έχω βάλει 3 κιλά. Χάλια η κατάσταση.

αυτό με τις επισκέψεις είναι μαρτύριο. Μετράω και γω κάθε φορά τις μέρες σαν τον φαντάρο. Πάντως του είπα χθες του γιατρού,ότι δεν θα αντέξω να πάω σε ένα μήνα πάλι. Και μου λέει αν δεν αντέχεις πάρε τηλ να έρθεις μόνο για υπέρηχο. Πάλι καλά.

barboula κουράγιο με τους εμετούς. Εγώ λέω να φύγεις σήμερα από την δουλειά. Πως θα αντέξεις???:confused:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...