Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια κοιλιτσες!!!! Καμια δεν θα μου πει ημερομηνια συλληψης να της κανω προβλεψη καλε???

θα σου πω εγω...15/03/2012 θε και κατι αλλο?

α..ειδα και ναι εχω χασει τρια μωρακια πριν απο τον Αποστολη μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημέρααα!

τι κάνετε? έχω καιρό να μπω και διαβάζω πολλά χαρούμενα νέα. άντε να περάσει ο καιρός να δούμε ποια θα κερδίσει το στοίχημα. Χαχα. Έκανα και εγώ αυτό με το κινέζικο και μου βγάζει αγοράκι. Λες να έκανε λάθος ο γιατρός και να έχω 2 αγόρια? Μάλλον πρέπει να περιμένω την β επιπέδου για σίγουρα.

imQRp2.png

καλημερα και απο μενα!!!!

grace για πες και δω να δουμε...Συλληψη 17/4 και δεν εχω χασει παιδακι!!

Georgia Πως γινετε να εχουμε τοση διαφορα στη συλληψη και μια βδομαδα στην εγκυμοσυνη??Μπερδευτηκα..Μηπως εγραψες τελευταια περιοδο??

happybear αν ειναι χωριστους σακους δεν γινετε να ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι??

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα!

τι κάνετε? έχω καιρό να μπω και διαβάζω πολλά χαρούμενα νέα. άντε να περάσει ο καιρός να δούμε ποια θα κερδίσει το στοίχημα. Χαχα. Έκανα και εγώ αυτό με το κινέζικο και μου βγάζει αγοράκι. Λες να έκανε λάθος ο γιατρός και να έχω 2 αγόρια? Μάλλον πρέπει να περιμένω την β επιπέδου για σίγουρα.

Και αν σου πω οτι πηγα να παιξω και εσενα στο στοιχημα για δυο αγορια και μετα κοιταξα την λιστα και ειδα ότι ειχαμε γραψει το ενα κοριτσακι...:D:D:D

καλημερα και απο μενα!!!!

grace για πες και δω να δουμε...Συλληψη 17/4 και δεν εχω χασει παιδακι!!

Georgia Πως γινετε να εχουμε τοση διαφορα στη συλληψη και μια βδομαδα στην εγκυμοσυνη??Μπερδευτηκα..Μηπως εγραψες τελευταια περιοδο??

happybear αν ειναι χωριστους σακους δεν γινετε να ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι??

Α..καλα μην με παρεξηγεις σημερα δεν ειμαι καλα 15/4 ηθελα να γραψω...ποτε ειχαμε Πασχα...ε..τοτε..το εκανα πασχαλιατικο...χιχιχιχι

Δεν ειμαι καθολου καλα σημερα τελικα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

georgia...τοτε αλλαζει το πραγμα, κοριτσακι αλλα μ επιφυλαξη;)

chot κοριτσακι:P

Εμενα γιατι μου το βαζεις με σιγουρια δηλαδη ε??ε??Αχ ετσι και εχεις δικιο θα φαω πολυ δουλεμα απο τον αντρα μου για το προαισθημα μου...:-P

happybear αντε θα τα χαρεις σημερα δηλαδη!!!Τελεια ,εγω το δικο σου το δευτερο το βαζω αγορακι παντως ;)

georgia ντοντ γουορι :tongue:.....απλα μπερδευτηκα και εγω και λεω μηπως κατι μετραω λαθος εγω!!!!!

wsUfp2.png

Chot οταν εχεις χασει μωρακι αλλαζει η προβλεψη ενω οταν δεν εχεις χασει ειναι σιγουρο. κι εμενα οταν μου το εμαθαν ειμουν εγκυος τη μικρη 2 μηνων και μου λεει αυτη κοριτσι κ γελαγα. μετα αρχισαμε να το κανουμε με τις φιλες μου κι εβγαινε...τωρα για την georgia δεν ειμαι πολυ σιγουρη...

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

λοιπον..οταν εμεινα εγκυος ηθελα παλι αγορακι δεν ξερω γιατι..και το προαισθημα μου βεβαια αυτο ειναι...αλλα εχω τωρα κατι μερες που γλυκαινομαι και με την ιδεα να ειναι κοριτσακι...χιχι...

happybear μου μακαρι να ειναι ενα και ενα ..θα ειναι πολυ ωραια...εχει μια φιλη μου και εχουν πολυ γελιο μεταξυ τους....

chot..βλεπω να τρω καζουρα τελικα απο τον αντρα και εγω να χανω το στοιχημα...

grace..να μας το μαθεις και εμας το κολπο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημεραααααα....!!τι κανουμε??εγω πηγα για τις εξετασεις του ερπητα κ λιστερια θα βγουν την Τεταρτη,πηγα στο δημαρχειο για τον πολιτικο κ θελει τρεξιματακι....πρεπει η να παω Μαρουσι με τον συντροφο για ληξιαρχικη πραξη γεννησης η στα κεπ......!!κ εχει ενα τρεξιματακι αλλα ενταξει.....!!!ρεπαρουμε σημερα κ ξανα την αλλη Παρασκευη.....!!σημερα θελει ο συντροφος θελει να με παει για ψωνια......!!!:D:D:D:D λοιπον εγω κοριτσια συλληψη οπως τα υπολογιζω ειναι 9/5....για πειτε....εγω λεω οτι θα κανω κοριτσακι....η προβλεψη μου βγαζει αγορακι.....!!αλλα απο την 1η μερα λεω κοριτσι κ εγω κ ο συντροφος ....!!!κ οι γιαγιαδες......

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Έλα οι προβλέψεις πάνε και έρχονται.

Εγώ όταν έμεινα έγκυος ΟΛΟΙ μου έλεγαν θα είναι κόρη. Ο κάθε ένας είχε το δικό του τεκμηριωμένο επιχείρημα (έβαλες κιλά στο πλάι, ομόρφυνες, μάκρυναν τα μαλλιά σου, έκανες μεγάλο στήθος). Ήμασταν τόσο σίγουροι για το φύλο του μωρού που μιλάγαμε για αυτό στο θυληκό και το φωνάζαμε και Νικολέτα!! :tongue::tongue::tongue: Τελικά μας την έφερε ο γίοκας. Όταν μου είπε ο γιατρός πως βλέπει αγοράκι για μια στιγμή νόμιζα πως δεν μίλαγε για το δικό μου μωρό και ψιλοαπογοητεύτικα για 5 δεύτερα. Μετά με σκέφτηκα με αγοράκι στην αγκαλιά μου και εκ τοτε εγώ και ο άντρας μου έχουμε χαζέψει απο χαρά. :D

Πάντως μια νύχτα πριν τη λήψη τροφοβλάστη που έκανα είχα πολλή άγχος και το βράδυ είδα στον ύπνο μου μια γυναίκα που μου ενέπνεε εμπιστοσύνη να μου δίνει ένα αγοράκι γυμνό που έκλαιγε στην αγκαλιά μου κ μόλις το πήρα αγκαλιά σταμάτησε να κλαίει και με κοίταγε. Το αίσθημα που μου προκάλεσε ήταν η απόλυτη ηρεμία και ευτυχία κρατώντας το στην αγκαλιά μου ποτέ δεν έχω ξανανίωσει έτσι ούτε στον ύπνο μου ούτε στον ξύπνιο μου. Και όταν ξύπνησα έλεγα στον άντρα μου "τελικά να δείς που είναι γιος" και μου έλεγε "άντε μωρέ" :rolleyes::rolleyes:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...