Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

georgia.g οι καουρες καθε μεσημερι χαλια...:(

Linaki κι εγω μυτερες κοιλιες εκανα, και εκανα 2 κορες!!χαχχχαα:tongue::tongue: αυτο ειναι καθαρα τι σχημα εχει η μητρα σου και το σωμα σου!!

chot μια χαρα φαινεται το ζουζουνι σου αλλα μας εχει γυρισει την πλατη ε???:P:p:p

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ chot τι κουκλάκι είναι αυτό; φτου φτου :D λατρεύω το στάδιο που είναι τα μωράκια μας που μπορούμε να τα βλέπουμε ολόκληρα στον υπέρηχο! Μετά θα βλέπουμε σημείο προς σημείο όταν γίνουν μεγάλα νινάκια :tongue:

Λοιπόν απ' οτι βλέπω μερικά κορίτσια δεν ξέρουν το φύλο ακόμη τι λέτε να κάνουμε λίγες φυλομαντεψιές ; :tongue::tongue::tongue:

Να δούμε ποια θα βρει τα περισσότερα.... ε; Ξεκινάω πρώτη.........

nena1984: κοριτσάκι

dale: αγοράκι

asoume: κοριτσάκι

grace3: κοριτσάκι

barboula:αγοράκι

georgia.g: αγοράκι

chot: κοριτσάκι

Έτσι στην τύχη δηλαδή :tongue::tongue::tongue::tongue:

Συγνώμη αν ξέχασα καμία προσπάθησα να βάλω τα κορίτσια που μπαίνουν τακτικά!!!!

oYNBp2.png

chot μου και βεβαια φαινεται το μωρακι σας!!αχ θελω και εγω κλαψ, εμενα δεν μου δινει φωτογραφια του υπερηχου, οτι βλεπω ζωντανα μονο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..εχεις ανυπομονησια για το φυλο ε?

Καλέ να ζητήσεις!!!!!!!!!!!! Ούτε σε μένα δίνουν όταν πάω στο δημόσιο νοσοκομείο και στην αρχή ντρεπόμουν να ζητήσω αλλά τη μέρα που μας είπε το φύλο ο γιατρός το μωρό μου φαινόταν ολοκάθαρα και δεν άντεξα και του ζήτησα μια. χιχι!! Αλλά επειδή πάω και σε ιδιώτη για υπέρηχο μου δίνει και αυτός και έτσι έχω μια όταν είναι μόλις 6 εβδομάδων, μια όταν είναι 9 μια στις 11 όταν θα έκανα τροφοβλάστη, μια στις 12 όταν μάθαμε το φύλο και μια στις 14 :D Φτάνει απλά να τη ζητήσεις!

oYNBp2.png

Linaki το μικρο μου ειναι στο παλι και λιγο πλατη ναι!!!!Οι γραμουλες δεν φαινοντε στην φωτο τελικα,ξεχωριζουν οταν το βλεπω απο πολυ κοντα μονο τον υπερηχο!

Λοιπον αντε να δουμε ποια θα πεσει μεσα....!!

nena1984: αγορακι

dale: αγοράκι

asoume: κοριτσάκι

grace3: αγορακι

barboula:κοριτσακι

chot: αγορακι (το προαισθημα επιμενει ....;) )

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

linaki μου εχω ζητησει υπερηχο πολλες φορες αλλα επειδη ο γιατρος ειναι γνωστος μας και εχουμε πολυ θαρρος μεταξυ μας, μου εξηγησε οτι το μονο υλικο απο θεμα φωτογραφιας που θα παρω ειναι απο την β επιπεδου και μετα:cool: πιο πριν ειναι καθετος λεει και δεν μου δινει :rolleyes:, θα το αντεξω και αυτο χ!χ!χ!χ!

λοιπον μπαινω και εγω στο κλαμπ των προβλεψεων

dale: κοριτσακι

asoume: αγορακι

grace3: κοριτσακι

barboula:κοριτσακι

chot: αγορακι

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Έχει πλάκα, κάντε το... εμένα πάντως έπεσε μέσα!!! Θέλει ηλικία και μήνα που έγινε η σύλληψη

http://content.thebump.com/sitelets/chinese-gender-chart/

Το κανα !!!!Και εδω το προαισθημα μου εξω πεφτει:tongue:!!Κοριτσαρο μου βγαζει!!!!!!!! αντε να δουμε ..σε λιγο θα αρχισουμε τα στοιχηματα με τον αντρα μου :D:D!!!

wsUfp2.png

Έχει πλάκα, κάντε το... εμένα πάντως έπεσε μέσα!!! Θέλει ηλικία και μήνα που έγινε η σύλληψη

http://content.thebump.com/sitelets/chinese-gender-chart/

Και εγώ το έκανα αλλά μου βγάζει κοριτσάκι ενώ είναι σίγουρο πως είναι αγοράκι, με την ηλικία του άντρα μου πάντως μας βγάζει αγοράκι :tongue:

oYNBp2.png

linaki μου εχω ζητησει υπερηχο πολλες φορες αλλα επειδη ο γιατρος ειναι γνωστος μας και εχουμε πολυ θαρρος μεταξυ μας, μου εξηγησε οτι το μονο υλικο απο θεμα φωτογραφιας που θα παρω ειναι απο την β επιπεδου και μετα:cool: πιο πριν ειναι καθετος λεει και δεν μου δινει :rolleyes:, θα το αντεξω και αυτο χ!χ!χ!χ!

Α μάλιστα! Τώρα καταλαβαίνω γιατί...εντάξει ίσως καλά να κάνει αλλά είναι κρίμα να χάσεις την φώτο των 12 εβδομάδων!! Παρακάλεσε τον :tongue:

oYNBp2.png

λινακι δυστυχως δεν παιρνει απο παρακαλια ειναι σκληρο καρυδι ! και στην αυχενικη που το βλεπαμε το σπορι σχεδον 10 λεπτα ειπα στον αντρα μου να βγαλει βιντεακι αλλα τιποτα, με εγραψε τελειως!την αλλη φορα θα αναλαβω εγω τα ινια μου φαινεται

το εκανα και εγω και αν βαλω 27 μου βγαζει αγορακι αν βαλω 28 χρονων μου βγαζει αγορακι! μονο ο μηνας ειναι στανταρακι :tongue:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλησπερες.....εμενα μου εδωσε κ τη προηγουμενη φορα υπερηχο που φαινοταν μια καμπια μονο ....κ αυτη...κ μαλιστα μεγαλες...χωρις να ζητησω......!!!το εκανα κ εγω το τεστακι κοριτσια κ μου βγαζει αγορακι αλλα το ενστικτο μου λεει κοριτσακι....!!βεβαια τι κοριτσι τι αγορι το ιδιο ακριβως μου κανει......ειλικρινα....!!!δεν εχω καμια προτιμηση...!!

Jr39p2.png

χαχχαααχα ελα να πεφτουν τα στοιχηματα!!!! Το κινεζικο μου λεει αγορι, ο αντρας αγορι εγω παλι λεω κοριτσι!!χαχαχα αντε σε 12 μερες θα μας λυθει η απορια.

Πειτε μου ημερομηνια συλληψης κι αν εχετε χασει πριν μωρακι ή οχι και θα σας βγαλω εγω....;) δεν εχω πεσει ποτε εξω!!!

EDIJp1.png

χαχχαααχα ελα να πεφτουν τα στοιχηματα!!!! Το κινεζικο μου λεει αγορι, ο αντρας αγορι εγω παλι λεω κοριτσι!!χαχαχα αντε σε 12 μερες θα μας λυθει η απορια.

Πειτε μου ημερομηνια συλληψης κι αν εχετε χασει πριν μωρακι ή οχι και θα σας βγαλω εγω....;) δεν εχω πεσει ποτε εξω!!!

Αγόρι έχεις... ακου που σου λέω... παω μια μπύρα (να τη βγάλουμε οικονομικά χεχε) ;)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα μουρλοκαμπεράκια μου...πως παν τα στοιχηματα...χιχιχι..καλα εχετε πολυ γελιο...εμενα παλι ολε για αγορι με εχετε ..παλι τσουτσουνάκι θα εχω....χιχιχ..αντε να δουμ κατσε να προβλεψω και εγω....

grace --> αγορακι

chot --> αγορακι

dale --> αγορακι

nena --> κοριτσακι

asoume --> κοριτσακι

barboula --> κοριτσακι

georgia --> αγορακι..(οπως λεει και η chot προαισθημα)

αντε να δουμε....χιχιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...