Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυόυλες μου, τι μου κάνετε;

Εγώ πολλή δουλειά ως συνήθως και ζεεεεστη!!! Σχετικά με τη κοιλίτσα εμένα πλέον ξεχωρίζει πως είναι κοιλίτσα εγκυμονούσας! Την θαυμάζω όλη μέρα, λένε πως στο γιό η κοιλίτσα γίνεται πιο μυτερή μπροστά και μ'αρέσει πολύ! Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος έλεγα σε μια φίλη μου που ήταν στο μήνα της πια και περίμενε το αντράκι της πως τη ζηλεύω και θέλω αγόρι για να κάνω κοιλία μυτερή! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ ενώ είμαι ήρεμη και χαρούμενη όλη μέρα το βράδυ βρε κορίτσια βλέπω κάτι τρομακτικά όνειρα, τόσο αληθινά που ξυπνάω και κλαίω απο το άγχος που μου προκαλούν :cry: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ!! Και μετά φυσικά αυπνίες μέχρι τα ξημερώματα!!

Άλλο νέο είναι οτι τον αρραβωνιαστικό μου, ο οποίος είναι άνεργος εδώ και ένα χρόνο, τον κάλεσαν για συνέντευξη σε μια μεγάλη εταιρία, και ταυτόχρονα μας είπε μια γνωστή μας για ένα εργοστάσιο που θέλει εργάτες! Απίστευτο!! Ελπίζω πως επιτέλους θα βρεί μια δουλειά και δεν πιράζει ας χάσουμε τις διακοπές!!! Μακάρι... :rolleyes:

Barbaroulla: τέλεια μπράβο άκουσες τον πιο υπέροχο ήχο. Εγώ η κακιά μάνα δεν καταλάβαινα τι έβλεπα στους υπέρηχους μέχρι που έγινε κανονικό παιδάκι και το καταλάβαινα μέχρι τότε μόνο ο αντρούλης μου καταλάβαινε τα πάντα και μου τα εξηγούσε. Μου έλεγε να εδώ είναι το κεφαλάκι, εδώ τα ποδαράκια, εδώ η καρδούλα. Και εγώ συνέχιζα να βλέπω σκιές:oops::oops: Όσο αφορά το στίγμα τώρα και εγώ πρώτη φορά ακούω να μην έχει η μητέρα και να κάνουν στον πατέρα, τι να πεις; Δεν είναι κακό να ξέρετε πάντως!

chot: μάλλον κοριτσάκι είναι!!! εμάς στη 12 βδομάδα φαινόταν ξεκάθαρα μια μυτερή γραμούλα ανάμεσα στα ποδαράκια του. Ξεκάθαρα όμως. Αν καταφέρω να σκανάρω τη φώτο να στη στείλω να δείς :cool:

Φιλάκια πολλά στις υπόλοιπες, Georgia.g τι μας ανοίγεις την ήδη αυξημένη όρεξη βρε κορίτσι μου λυπήσου μαςςς!! :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Λινακι........πραγματικα κ εμενα μου κανει εντυπωση για το στιγμα αλλα δεν πειραζει.....ας κανει μωρε να τελειωνουμε.....!!!:D:Dαυτο με τα ονειρα το παθαινω κ εγω τελευταια...βλεπω οτι ονειρα να΄ναι κ παραμιλαω στον υπνο μου κ ξυπναω συνεχεια.....πραγμα που δεν συνεβαινε παλιοτερα......!!!!!!

Georgia σου εστειλα πμ......αν η αδερφη σου ηταν με τον αντρα της που φορουσε νομιζω μια ροζ-μωβ μπλουζα κ η αδερφη σου μια ασπρη μπλουζιτσα(αν θυμαμαι καλα)τοτε τους ειδαμε κ ειπαμε κ γεια.....αχαχαχαχαχαχα!!!!

Jr39p2.png

barboula...χιχιχι..ναι αυτοι ηταν....

linaki μου....ετσι ειναι λογο ορμονων τα βλεπεις τα ονειρα...μην μου αγχωνεσαι κοριτσακι μου...οσο για την γραμμουλα που λετε δεν ξερω αν ισυει..να ξερετε παντως οτι τα οργανα του αγοριου και του κοριτσιου μοιζουν στην αρχη γιατι και απο το κοριτσακι κρεμεται κατι στην αρχη..γι αυτο και πολοι γιατροι ειναι επιφυλακτικοι και δεν λεν το φυλο απο νωρις...εμεις να φανταστειτε την προηγουμενη φορα λιγο πριν την β επιπεδου το μαθαμε το φυλο....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΛΙΝΑΚΙ ξεχασα να σου πω....συγχαρητηρια για τον συζυγο.....εφερε γουρι το μωρακι σαςςςςς....!!ευχομαι κ ελπιζω να τον παρουν κ στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια να ξεκινησει αμεσσα κιολας δουλεια.....!!!!!:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Georgia σε εκανα.....!!!!οριστε μιλησαμε κιολας με την αδερφη σου......αχαχαχαχαχαχα!!!!!ποιος να το ηξερε????μικρος που ειναι ο κοσμος!!!ζητα συγγνωμη απο τη αδερφη σου για την μεγαλη καθυστερηση χθεες.....αχαχαχα!!δεν φταιω εγω..ο γιατρουλης αργησε.....!!!χεχεχεχε....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Georgia σε εκανα.....!!!!οριστε μιλησαμε κιολας με την αδερφη σου......αχαχαχαχαχαχα!!!!!ποιος να το ηξερε????μικρος που ειναι ο κοσμος!!!ζητα συγγνωμη απο τη αδερφη σου για την μεγαλη καθυστερηση χθεες.....αχαχαχα!!δεν φταιω εγω..ο γιατρουλης αργησε.....!!!χεχεχεχε....!!

Ναι βρε το ξερουμε..κοιτα να το μαθεις και εσυ..ο γιατρουλης μας ειναι της αναμονης...χιχιχι..γι αυτο εγω κλεινω ραντεβου πρωτη πρωτη...:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Linaki συγχαρητηρια για τον αντρουλη σου ευχομαι να ξεκινησει συντομα δουλιτσα και για διακοπες πιστευω θα βρητε εστω ενα τριημερο να ξεκουραστητε!!!Για τα ονειρα μου εχουν πει και μενα οτι στην εγκυμοσυνη γινοντε πιο αληθινα ,το παθαινουν πολλες μη σε νοιαζει!Μυτερη γραμμουλα ε??αν καταφερεις να τη σκαναρεις ανεβασε τη να δω ,θα προσπαθησω και εγω να ανεβασω του μωρου μου...Ασε που ειπα στον συζυγο οτι νομιζω οτι ειναι κοπελαρα και εγω και κοντεψε να κατουρηθει απο τη χαρα του που θελει κορη αλλα δεν το λεει !!!!!!!!

Georgia αν ειναι να περιμενω μεχρι τη Β επιπεδου να μαθω φυλο θα σκασω...δεν εχω υπομονη :) ...!!Σε εμενα τιποτα δεν κρεμετε ειναι δυο γραμουλες ασπρες πλαι πλαι...αντε να βγαλω ακρη τωρα!!Στα ραντεβου επειδη και εμενα ειναι της υπομονης ο γιατρος βαζω και εγω ραντεβου πρωτη πρωτη...!!

wsUfp2.png

ΝΑΙ το ξερω το ξερω...κ περυσι που πηγαινα με την κουμπαρα μου περιμεναμε.....!!αχαχαχαχαχα...!μα κ εγω πρωτη ειχα κλεισει αλλα κ παλιιιι......αργησε να ερθει στο ιατρειο....χεχεχε..!:P:p:p

Jr39p2.png

καλημερα εγκυουλες μου τι κανετε?πως ειστε?εγω δεν εχω καθολου αυπνιες αντιθετως υπνηλια και αγιος ο θεος!!!και εννοειται εξαγωγες μεχρι και τωρα:shock:!εχω και κατι τσιμπηματακια πυ και που εκει που καθομαι εκει που σηκωνομαι, αλλα φανταζομαι ειναι φυσιολογικο, ο σπορος μεγαλωνει:D

chot μου και βεβαια φαινεται το μωρακι σας!!αχ θελω και εγω κλαψ, εμενα δεν μου δινει φωτογραφια του υπερηχου, οτι βλεπω ζωντανα μονο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..εχεις ανυπομονησια για το φυλο ε?λιγακι και εγω μετραω τις μερες μεχρι τα γενεθλια μου που θα το ξαναδουμε και ευχομαι να ειναι γερο και να εχει ανοιχτα τα ποδαρακια του!!!

λινακι ευχομαι ο καλος σου να βρει συντομα δουλεια μια απο τις δυο να του κατσει και οι διακοπες ας καθυστερησουν για φετος;), αλλωστε υπαρχουν και τα σαβ/κα!!!οσο για τα ονειρα μην αγχωνεσαι ολες βλεπουμε, φανταζομαι ειναι απο τα αγχη που μας καταβαλουν αυτην την περιοδο

εμενα η κοιλιτσα αχνοφαινεται, αλλα δεν μπορω να καταλαβαω με τιποτα αν ειναι μυτερη η στρογγυλη!αφηστε που εχω ακουσει ενα καρο χαζα για το φυλο του μωρου, οπως, εχεις αναγουλες εχεις κοριτσακι, αλλος μου ειπε εχεις αναγουλες εχεις αγορακι, εχεις υπνηλια εχεις κοριτσακι, δεν εχεις ορεξη για σεξ εχεις κοριτσακι, εχεις ορεξη για σεξ ειναι απο την τεστοστερονη του μωρου και αρα ειναι αγορακι,ο καθενας οτι θελει λεει...

φιλια πολλα πολλα σε ολες!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

nena κοιτα να ευχαριστηθεις τον υπνακο σου κοπελα μου οσο μπορεις...ρωτα και εμας που μας λειπει!!!Με τις εξαγωγες υπομονη μονο,λογικα σε λιγο καιρο θα σταματησουν!Ποτε εχεις γενεθλια?Τελειο δωρο να βλεπεις το μωρακι σου τετοια μερα...αμα ανοιξει και τα ποδαρακια ακομα καλυτερο!!!!!!!Αν σου πω και μενα τι μου λενε με το φυλο... που τελικα μαλλον τιποτα δεν ισχυει γιατι πραγματικα ο καθενας λεει τα δικα του!!Μονο το παιδακι μας θα μας δειξει τι ειναι τελικα και για την ωρα μονο το ιδιο γνωριζει.... :))

wsUfp2.png

chot moy glykia ευχαριστιεμαι πολυ τον υπνο ομολογω, γιατι προ εγκυμοσυνης ημουν ολιγον τι νυχτοπουλακι, τωρα με τιποτα!

γενεθλια εχω 18-07 και ευχομαι το σπορι να μου δωσει το καλυτερο δωρο, να κουνιεται, να ειναι καλα, να βγει το τριπλο-αλφα τεστ που θα κανω τοτε τελειο και αν θελει να δουμε και τι κρυβεται αναμεσα στα ποδαρακια του!:rolleyes::rolleyes:

αληθεια εσυ εχεις καμια προτιμηση στο φυλο?

ασε ασε σου λεω εχω ακουσει ενα καρο χαζα, αφου πλεον δεν ασχολουμαι με οτι ακουω..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Κοντα εχουμε γενεθλια...εγω 27-7 αλλα σε περναω 2 χρονια αν εισαι του 1984....!Προτιμηση δεν εχω μιας και ειναι το πρωτο μας, προαισθημα εχω οτι ειναι αγορακι αλλα απο οτι μοιαζει το προαισθημα της μανας ισως κανει λαθος!!!!Καλε τι ειναι τι τριπλο αλφα τεστ??....δεν το εχω ξανακουσει, το κανουμε ολες??

΅Εσυ εχεις προτιμηση στο φυλο??

wsUfp2.png

Κοντα εχουμε γενεθλια...εγω 27-7 αλλα σε περναω 2 χρονια αν εισαι του 1984....!Προτιμηση δεν εχω μιας και ειναι το πρωτο μας, προαισθημα εχω οτι ειναι αγορακι αλλα απο οτι μοιαζει το προαισθημα της μανας ισως κανει λαθος!!!!Καλε τι ειναι τι τριπλο αλφα τεστ??....δεν το εχω ξανακουσει, το κανουμε ολες??

΅Εσυ εχεις προτιμηση στο φυλο??

οντως κοντα εχουμε γενεθλια γλυκια μου, ναι το 1984 ειμαι αρα κοντα ειμαστε και στα χρονια;)

μπορει και να μην κανεις λαθος στο προαισθημα σου, ισως βγεις αληθινη;);)

δεν εχω και εγω θεμα με το φυλο, ισως 1% λιγο παραπανω να θελω αγορακι γιατι εχασα τον μπαμπα μου οταν ημουν μικρη και θελω να ακουστει το ονομα του, βεβαια και κοριτσακι να ειναι παλι το ονομα του θα παρει:rolleyes::rolleyes:γερα μωρακια!!!!!

το αλφα τετσ η τριπλο το κανεις την 16-18βδομαδα και φαινονται καποιες ανωμαλιες αν υπαρχουν η συνδρομα, κανεις μετρησεις στο κεφαλακι του μωρου και δινεις αιμα, πολλοι δεν το κανουν αρκουνται στην αυχενικη που δειχνει ακριβως τα ιδια προβληματακια, απλως εγω επειδη εκανα αυχενικη και ηταν καλη, παπ-α δεν εκανα και ειπε ο γιατρος μου να κανουμε καλυτερα αυτο το τριπλο!καθενας γιατρος με τον τροπο του :D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Λυπαμαι πολυ για το μπαμπα σου και μπραβο σας που και αποφασισατε να βγαλετε το ονομα του, δεν πειραζει και κοριτσια φυσικα γερα να ειναι τα μωρακια μας εννοειτε!!!!!!!Καλα αποτελεσματα και απο το αλφα τεστ λοιπον!!Υπομονη και λιγες μερουλες μενουν!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...