Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

12 zophie .. ΠΗΤ 24/12/2012

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

17. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

18. pepitsa........ΠΗΤ

19. Elazl............ΠΗΤ

20. marmin.......ΠΗΤ

21. arous..........ΠΗΤ

22. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

23.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

12 zophie .. ΠΗΤ 24/12/2012

13. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

14. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

15. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

16. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

17. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

18. pepitsa........ΠΗΤ

19. Elazl............ΠΗΤ

20. marmin.......ΠΗΤ

21. arous..........ΠΗΤ

22. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

23.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Κοριτσια καλα την εφτιαξα??? αλλαξα και τα νουμερακια μιας και προστεθηκαν κι αλλα κοριτσια;)

EDIJp1.png

δεν ξερω κ εγω δεν το ηξερα κ πριν να πω την αληθεια κ το σκεφτομαι τωρα....ο συντροφος εδω διπλα λεει θα το κανουμε για το παιδι.....!!εμενα μου φαινεται οτι για να μην το λεει υποχρεωτικο ο γιατρος ειναι ας πουμε σχετικα περιττο....!!τωρα την Παρασκευη εχω να κανω την εξεταση για ερπη κ λιστερια οπως το ειπε....εχει ιδεα καμια σας ποσο στοιχιζουν γιατι δεν τα καλυπτει το ικα...κ πρεπει να κανει κ ο συζυγος τεστ δρεπανεσως λεει κ για στιγμα ασχετα που εγω δεν εχω...!!!

Jr39p2.png

γειααααααααα....!!ακουσαμε καρδουλααααααααα.......χαζογελαγαμε....ειδαμε κ με λιγη φαντασια κεφαλακι κ σωμα......!!!!ολα τελεια...οι εξετασεις μια χαρα ολα καλα ολες....μου εκανε ενα τελευταιο test pap γιατι λεει θα ξανακανουμε σε 1.5 χρονο τωρα κ απο την αλλη φορα τελος ο κολπικος υπερηχος...απο αυριο ξεκιναω κ ασβεστιο κ μαγνησιο....την Παρασκευη θα κανω 2 εξετασεις...μια για ερπη κ μια για ενα μικροβιο λεει που το παθαινεις αν δεν ειναι παστεριωμενα τα γαλατα τα τυρια.....!!μου εδωσε να κλεισω κ για την αυχενικη διαφανεια...θα μου κλεισουν λεει απο το διαγνωστικο μολις τους πω τελευταια περιοδο...κ θα ξαναπάω 30 ιουλιου να δει τις εξετασεις ολες κ να φυγω για διακοπες μετα απο μια εβδομαδα.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!!με το που τελειωσαμε απο τον γιατρο φυγαμε για μια βολτα με τον συντροφο κ γελουσαμε συνεχεια.....!!:D:D:D

χαιρομαι για ολες που εχουμε ευχαριστααααααααααααααα....!!!

ααααα επισης μου ειπε για μια νεα εξεταση που λεγεται καπως Κυστικη ινωση κ στοιχιζει λεει 110 ευρο κ ειναι λεει για ενα μικροβιο κ ειναι προαιρετικο αν θελω να την κανω οταν θα κανω κ την διαφανεια.....την εχει ακουσει καμια σας???????

Η κυστική ινωση είναι μια σοβαρότατη ασθένεια που προσβάλλει κυρίως τους πνεύμονες. Όντως παλιότερα δεν την έκαναν αυτή την εξέταση γιατί προσέβαλλε ανθρώπους τον Βόριων χορών όπως συνέβαινε και με την μεσογειακή αναιμία που υπήρχε μόνο στη μεσόγειο. Πλέον δεν υπάρχουν τέτοια σύνορα λόγω της μετακίνησης του πληθυσμού όποτε τέτοιου είδους γενετικά προβλήματα έχουν γίνει διεθνή. Δυστυχώς ξέρω άτομο με κυστική ινωση, την ανιψιά κολλητής μου φίλης, που τώρα είναι γύρω στα 15. Δυστυχώς πρέπει να προσέχει εφόρου ζωής να μην κρυώσει ούτε για αστείο και επίσης αυτό που μου λεει η φίλη μου είναι ότι δεν μπορεί να απορροφήσει ο οργανισμός της κανένα θρεπτικό στοιχείο από της τροφές και κάθε φορά πρέπει να παίρνει ειδικά φάρμακα. Σημαντικό είναι ότι KAI οι δυο γονείς πρέπει να είναι φορείς, όπως συμβαίνει και με τη μεσογειακή αναιμία. Αν κάνει ο ένας την εξέταση και δεν είναι φορέας τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο κέντρο μεσογειακής αναιμίας φυσικά την κάνουν δωρεάν την εξέταση αλλά φαντάζομαι τα ραντεβού είναι για Σεπτέμβρη πλέον. Εγώ που δεν την είχα κάνει, ζήτησα να ελεγχθεί το DNA του μωρού στη λήψη τροφοβλαστη. Εσύ που θα κάνεις με το καλό αυχενική θα σε συμβούλευα να δώσεις αυτά τα 110 ευρω. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξέρατε από τις οικογένειες σας αν υπάρχει θέμα. Όντως είναι πολύ σπάνια αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την χαρακτήριζα ʽτης μόδαςʼ… είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Επίσης δεν προκαλείται από ιό αλλά από γονιδιακή μετάλλαξη. Αυτά ξερω εγώ :)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα!!!!!!Τελικα χθες δεν καταφερα να ξαναμπω...

Grace το μπεμπακι μου ηταν πολυ υσηχο χθες και δεν κουνιοταν....Θα κανω υπομονη τωρα αναγκαστηκα για την αλλη βδομαδα...!

BArboula τελειο να το βλεπεις και να το ακους ετσι??Εγω καθε φορα αγωνιω το ιδιο για να το ξαναδουμε!!Παντως για κυστικη ινωση ουτε εγω εκανα εξεταση...

Λοιπον οπως κοιταω τον υπερυχο, τη φωτο τη μια δηλαδη που μου εδωσε και εχει σηκωμενα τα ποδαρακια φαινοντε απο κατω δυο γραμμουλες αν ηταν αγορακι δεν θα επρεπε να φενετε και κατι σαν δακτυλακι στη μεση???Γιατι οπως το βλεπω σαν κοριτσι μου μοιαζει...!!Εσας τι φαινοτανε που ειδατε το φυλο ??Το ξερω οτι βιαζομαι αλλα θα σκασω γιατι ειμαι ανυπομονη....!!!!Κουραστηκα να του μιλαω σαν ουδετερο πια... :) :)

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσια!!! Εψω ψοφησει στις αυπνιες και ειμαι ολη μρα σαν ζομπι, ουτε στο παρκο με τα κοριτσια δεν μπορω να παω:(!!! Τουλαχιστον δροσισε λιγακι γτ δεν την αντεχα τοση ζεστη!! Εσεις τι κανετε?? Δεν μου ειπατε πως πανε οι κοιλιτσες κι αν φουσκωσατε ???

barboula εαν δεν εχεις εσυ στιγμα δεν χρειαζεται να κανει κι ο μπαμπας. κι αυτο ειναι 100% σιγουρο που σου λεω γιατι η αδερφη μου εχει κι ο γαμπρος μου κι εγω επειδη δεν εχω (πιστοποιημενο απ το κεντρο μεσογειακης αναιμιας) δεν χρειαστηκε να κανει ο μπαμπας. Εσυ την εχεις κανει την εξεταση? Για τις αλλες που λες δεν εχω αποψη..:?

chot δεν πειραζει, παντως επειδη εχω κοριτσια ξερω οτι στα κοριτσια βλεπουν κατι σαν 3 γραμμες και απο μια φιλη μου(που εχει 3 γιους) κ τον γιατρο οτι στα αγορια δεν κοιτανε το πεος αλλα τους ορχεις!!

EDIJp1.png

Καλημέρα ομορφες...καλε τι χαμος ειναι αυτος...καλα εχουμε γινει παρα πολλες..εχω παθει κολουμπρα..μεχρι να διαβασω τα νεα της μια ξεχναω της αλλης...χιχιχι..αστα βραστα...πρεπει να κανω πολυ εξασκηση...και να πεις οτι ειμαι και καμια καινουργια..το εχω φάει με το κουταλι το παρεντσ.....μαλλον με εχει πειραξει η ζεστη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καταρχιν Nena Μου μπραβο για την αυχενικη...ειδες μια χαρα ειναι το μωράκι σου....:D:D:D

Dale..ολα καλα κοριτσαρα μου..ειδες τζαμπα αγχωθηκες.....

barboula.. Μπραβο..μια χαρα το σπορακι σου..ακουσατε και καρδουλα..

εχτες ειχε ραντεβου και η αδερφη μου με τον γιατρο μπορει και να την πετυχες...χιχιχ αυτη γεννάει το Σεπτεμβριο...

Οσον αφορα την κυστικη ινωση εγω δεν την εκανα τωρα...ισως επειδη εχω ηδη ενα παιδακι και τοτε στο Αποστολο δεν ειχε βγει αυτη η εξεταση...εμενα ο γιατρος ουτε που μου την ανεφερε..η αδερφή μου ομως την έκανε....Το βραδυ μιλησα και εγω με το γιατρο..επρεπε να του πω ειχες ραντεβου με μια σουσουραδα σημερα...:D:D:D:D κανονισα να με δει την Τριτη....αντε μπας και σε πετυχω καμια μερα....

Οσον αφορα τα νεα κοριτσακια μας καλως ηρθαν στην παρέα μας τους ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...

οσο για τα αλλα τα κοπελουδια μου τους στελνω πολλα πολλα φιλάκια και πάω να τους ετοιμάσω το πρωινό τους...να μην ξεχνιομαστε κιολας...χιχιχιχ:D:D:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Grace παρεα στις αυπνιες θα κανουμε....Ασε σαν το φαντασμα γυρναω τη νυχτα και τη μερα παλι δυσκολευομαι να κοιμηθω..!!Σε καταλαβαινω πληρως αν και εσυ εχεις και τα κοριτσια σου για παρεα!!Εμενα τωρα αρχιζει και φαινεται λιγακι πρωτη φορα χθες με ρωτησε μια κυρια αν ειμαι εγκυος και ετσι σιγουρευτηκα,αν και εχω βουτηξει και δυο κιλακια αλλα μαλλον πηγαν και τα δυο κοιλια και κολο...:) συνεχιζει και το μωρο να ειναι +4 μερες μπροστα....Τωρα για το φυλο θα κανω υπομονη αναγκαστικα γιατι μπερδευτηκα!!Εσενα φαινετε καθολου κοιλιτσα??

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Georgia ειπαμε οχι φαγητα γιατι μου τρεχουν τα σαλια πρωι πρωι και αν αρχισω απο τωρα να τρωω θα συνεχιζω ετσι ολη τη μερα!!!!! :)

Αχ παραπονιαρικο μου εσυ....τι να κανω..ειστε εγκυουλια πρεπει να σας προσεχω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε..κατι να φας μην μου καθεσαι νυστικο πρωι πρωι.....αντε κυρια μου..πιες το χυμουλι σου και φαε και κατι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Papatrikos ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου....κ εγω χθες βραδυ το συζητουσα με τον συντροφο κ καταληξαμε στο καλυτερα να την κανουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ολα οκ παρα να εχουμε εστω κ μια πιθανοτητα να μην παει κατι καλα εξαιτιας μας.....!!οποτε θα την κανουμε.....!!!

chot μου ειπε οτι αυτη η εξεταση τωρα σχετικα ξεκινησε να γινεται πιο εντονα....

grace μου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα απλως αν εχει ο συντροφος στιγμα υπαρχει περιπτωση να περασει στο παιδι το στιγμα η το μικροβιο ας πουμε οχι οτι ειναι κατι κακο ...απλως να ξερουμε....βεβαια κ στον κουμπαρο μου ειχε πει να την κανει οταν ηταν εγκυος η κουμπαρα αλλα δεν την εκανε ποτε.......!!

Georgia χθες οταν πηγα στον γιατρο 5.30 αλλα εκεινος αργησε λιγακι η αληθεια να λεγεται κ ηταν αλλο ενα ζευγαρι μετα απο εμας που περιμενε να τελειωσουμε μεχρι τις 7 παρα...η κοπελιτσα ειχε οντως φουσκωμενη κοιλιτσα......κ στεναχωριομουν που περιμεναν 1 ωρα αλλα ειχε να μας πει ενα σωρο πραγματα.....!!!!εγω τωρα ξανα 30 ιουλιου......θα παρω παρασκευη να μου κλεισουν ραντεβου για οοοοοταν ειναι η αυχενικη διαφανεια για να ενημερωσω στην δουλεια κ να ζητησει κ ο αμορες αδεια γιατι θελει να ειναι συνεχεια διπλα μου..μονο πρωι γινεται βασικα η αυχενικη διαφανεια???????:confused::confused::confused:ο αμορες παντως απο χθες που ακουσε καρδουλα κυκλοφορει με ενα χαμογελο κ λεει συνεχεια σαν αλογο εκανε....!!!

Jr39p2.png

barboula ολες τις ωρες γινεται η αυχενικη διαφανεια... αν θα χει στιγμα το παιδι σου η οχιθα το δεις οταν γεννηθει, αυτο που λες δεν ειναι απαραιτητο, μονο αν ειχατε κι οι δυο, μπορει ο συντροφος σου να χει στιγμα και το παιδι να μην εχει..οπως εγω που η μανα μου εχει αλλα μονο η αδερφη μου το πηρε..πολυ περιεργα μου ακουγονται ολα αυτα τουλαχιστον περι στιγματος :shock:

Εχω φουσκωσει λιγακι ψιλοφαινεται αλλα οχι ολες τις μερες, ειναι αναλογα τι φουσκωμα θα χω και..λογω εντερου..

EDIJp1.png

τι να πω βρε συ grace δεν ξερω....κ εμενα μου φαινεται περιεργο να μην εχω στιγμα κ να πρεπει να κανει(δεν το εχω ξανακουσει).....αλλα παρολαυτα δεν πειραζει ευκαιρια να κανει αιματολογικες γενικες ο αμορες εεεε ας κανει κ για στιγμα.....!!δεν πειραζει.....!!:D:Dεμενα η κοιλιτσα μου εχει φουσκωσει σαν να πινω μπυρες οληηηη μερα....μονο οσοι ξερουν οτι ειμαι εγκυος βλεπουν οτι φουσκωνει σιγα σιγα...οι υπολοιποι νομιζουν μαλλον οτι παχαινωωωω...!!!αχαχαχαχα!!!!:cool::cool::cool:

Jr39p2.png

grace μου επειδη εχουμε το ιδιο γιατρο με την barboula..και εγω εχω ομαδα αιματος Ο+ και εμας μας ειχε βαλει να την κανουμε την εξεταση..απλα ειναι λιγακι υπερβολικος σε μερικα πραγματα αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος....

Εσυ τι κανει κοριτσαρα μου...πως παν οι καουρες???

Barboula χιχι..σιγουρα η αδερφη μου ηταν αυτη...ειχε και αυτη ραντεβου την ημερα που ειχε την γεννα και της το ακυρωσε και τις ειπε για χτες...γαμωτο γιατι να μην εχω εγω να σε γνωρισω κιολας....να σου πω εσυ δεν εχει facebook..αν εχεις στειλε μας μηνυμα προσωπικο πως λεγεσε να σε βρουμε...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...