Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα εγκυούλες μου!!!

τι μου κάνετε όλες;

natalie88 καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα σου!!! καλωσόρισες πίσω! Ακόμη μια αγορομάνα στο γκρούπ τέλεια θα ψάχνουμε για νυφούλες όμως :rolleyes:Φαντάζομαι τρέξιμο που έχει ο γάμος. Εμάς είναι σχεδόν σε 1 χρόνο και ήδη τρέχουμε να κλείσουμε ανθοπωλεία, αίθουσες δεξιώσεων κ.λ.π γιατί μετά με τον μπέμπη που να τρέχεις να ψάχνεις; Ραφαήλ, τέλειο όνομα είναι κάποιος παππούς/γιαγιά ή είναι απο τον Άγιο;

Καλημέρα λινάκι, το ξέρω χαθήκαμε γιατί μετακομίσαμε και δεν έχουμε και ίντερνετ οπότε όταν βρισκόμαστε κάπου στέλνω! Ο γάμος ευτυχώς θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο στην Τήνο! Και ο Μπέμπης μας επειδή όταν αρραβωνιαστήκαμε είμασταν στον άγιο Ραφαήλ έβαλα ένα τάμα εκεί και λέω ΄δωσε μας κι ένα Ραφαήλ και να τος!!!!!!!! Δεν έχω και τα έθιμα με το σόι με τα ονόματα άσε πουυ είναι και χάλια όλα τα ονόματα του σογιού μου και εδώ στην επαρχία τα αλλάζουν ως προς το χειρότερο! π.χ αν το έβγαζα ευθύμη θα το φώναζαν θύμιο!!! Και Θανάση θα το φώναζαν Σάκη!!!! Οπότε το παιδί με καμμια περίπτωση δεν θέλω να έχει τέτοια ονόματα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελειο ονομα το Ραφαηλ πραγματικα...μακαρι κ εγω να μπορουσα να διαλεξω ασχετο ονομα εκτος των γονιων...αλλα βλεπετε ο αμορες Κρητικος θελει να συνεχισουμε τα εθιμα....κ ετσι αν βγει κοριτσακι θα βγει ή Μιχαελα ή Παρασκευη-Ευαγγελια(δλδ Ευα)αν βγει αγορι η Μιχαλης η Γιαννης....αλλα χθες το συζηταγα με μια φιλη μου κ τελικα κατεληξα οτι ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει δεν πα να το βγαλουμε κ Αφροξυλανθη/Αγαμεμνονα,....γερο να ειναι κ δεν με νοιαζει τιποτα αλλο...παντως πραγματικα πολυ ομορφο ονομα το Ραφαηλ...εγω του ελεγα αν βγει αγορακι να βγει Φιλιππος σαν το δασακι που βγαιναμε συνεχεια ραντεβου κ που θα παντρευτουμε....!!!

Jr39p2.png

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ????ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΛΠΙΚΟ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ....????Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ??

barboula καλημέρα :) Ο πρώτος κοιλιακός υπέρηχος που έκανα εγώ, ήταν όταν πήγα για την αυχενική (12η εβδομάδα), μέχρι τότε όλους τους έκανε κολπικά ο γιατρός μου. Είναι και μικρούλι ακόμα, οπότε ίσως είναι καλύτερα κολπικός. Αλλά πάλι, ο γιατρός σου μπορεί να έχει άλλη άποψη. Θα δεις, θα ακούσεις και θα χαρείς με την καρδούλα του! Όλα καλά να πάνε :)

το φανταστηκα οτι θα ειναι κολπικος απλως ελεγα μπας και....!!!ετσι κ αλλιως μου ειπε ο γιατρος οτι μετα θα ξαναπαω στην 12η εβδομαδα οπου θα κανονισουμε κ για την αυχενικη διαφανεια...με εχει πιασει μια ανησυχεια σημερα με τα ψιλοπονακια που εχω κ πολλες εκκρισεις κολπικες αλλα που θα παει 6 ωρες ειναι θα περασουν....!!ουφφφφ!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Dale μου τέλεια τα νέα σου! Με το καλό να γίνει η βάφτιση και μετά μπόλικη ξεκούραση για σένα και το νινάκι!!

Barbaroulla: εμένα απο την 6η κίολας εβδομάδα φαινόταν στον κοιλιακό υπέρηχο. Απλά στον κολπικό θα είναι σίγουρα πιο καθαρή η εικόνα και πιο δυνατή η καρδούλα που ακούγεται... Όσο για τα πονάκια και τις εκκρίσεις (εφόσον είναι καθαρές) μην ανησυχείς καθόλου. Και εγώ τα έχω απο την αρχή. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ πήγα ανήσυχη στο γιατρό την πρώτη φορά και του λέω "γιατρέ έχω πονάκια στην κοιλιά χαμηλά και στη μέση!!!" και μου λέει: "ότι είσαι έγκυος το συνειδητοποίησες;" :D:D

oYNBp2.png

κοριτσια γεια σας και απο μενα ...!!Βλεπω μονο ευχαριστα και χαιρομαι!!Μπραβο και ευχομαι να συνεχιζουμε ετσι!!

Εγω εκανα αυχενικη σημερα...Ετυχε ομως κατι επειγον στον γιατρο και κρατησε μονο 3 λεπτα ισα που προλαβε να μετρησει και να μας βρει καλα δηλαδη..Εκει που ελεγα πως θα ευχαριστηθω το μωρακι μου σημερα το ειδα λιγοτερο απο τους αλλους υπερηχους,αλλα το βασικο ειναι οτι ειναι καλα και θα μας ξαναδει απο βδομαδα που θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα απο το αιμα....Αρα και φυλο ακομα δεν γνωριζουμε και εμεις!!!

Φιλακια ....!

wsUfp2.png

κοριτσια γεια σας και απο μενα ...!!Βλεπω μονο ευχαριστα και χαιρομαι!!Μπραβο και ευχομαι να συνεχιζουμε ετσι!!

Εγω εκανα αυχενικη σημερα...Ετυχε ομως κατι επειγον στον γιατρο και κρατησε μονο 3 λεπτα ισα που προλαβε να μετρησει και να μας βρει καλα δηλαδη..Εκει που ελεγα πως θα ευχαριστηθω το μωρακι μου σημερα το ειδα λιγοτερο απο τους αλλους υπερηχους,αλλα το βασικο ειναι οτι ειναι καλα και θα μας ξαναδει απο βδομαδα που θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα απο το αιμα....Αρα και φυλο ακομα δεν γνωριζουμε και εμεις!!!

Φιλακια ....!

Δεν πειράζει, φτάνει που είδες έστω και για λίγο το μωράκι σου και άκουσες πως όλα είναι καλά! Τυχερή θα το ξαναδείς σύντομα εμείς μετά τις αυχενικές περιμένουμε βδομάδες να τα ξαναδούμε :tongue::tongue::tongue::tongue:

oYNBp2.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

11.5 zophie .. ΠΗΤ 24/12/2012 (φύλο μωρού?)

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)[/color]

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ[/color]

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

22.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Πρόσθεσα κι εμένα στο νούμερο 11,5 :)

tt146e7d.aspx

XzvPp2.png

Φιλακια ....!

Ολα καλα λοιπον, ε απ το ολοτελα..αφου ειδες και λιγακι:? το δες να κουνιεται???

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα !τι κανουν οι εγκυουλες και τα σπορακια?

chot τελεια τα νεα της αυχενικης, τελεια θα ειναι και το αιμα, και την επομενη φορα θα σε ανταμοιψει το μπεμπακι με παραπανω ωρα :P

barboula με το καλο να δεις και να ακουσεις το σπορακι σας, περιμενουμε τα νεα:D

αν μπορει καποια ας φτιαξει την λιστα και ας προσθεσει τα νεα μελη γιατι εγω προσπαθησα αλλα μου τα βγαζει πολυ χαλια και πολυ μπερδεμενα

σε ολες απο ενα γλυκο φιλακι

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γειααααααααα....!!ακουσαμε καρδουλααααααααα.......χαζογελαγαμε....ειδαμε κ με λιγη φαντασια κεφαλακι κ σωμα......!!!!ολα τελεια...οι εξετασεις μια χαρα ολα καλα ολες....μου εκανε ενα τελευταιο test pap γιατι λεει θα ξανακανουμε σε 1.5 χρονο τωρα κ απο την αλλη φορα τελος ο κολπικος υπερηχος...απο αυριο ξεκιναω κ ασβεστιο κ μαγνησιο....την Παρασκευη θα κανω 2 εξετασεις...μια για ερπη κ μια για ενα μικροβιο λεει που το παθαινεις αν δεν ειναι παστεριωμενα τα γαλατα τα τυρια.....!!μου εδωσε να κλεισω κ για την αυχενικη διαφανεια...θα μου κλεισουν λεει απο το διαγνωστικο μολις τους πω τελευταια περιοδο...κ θα ξαναπάω 30 ιουλιου να δει τις εξετασεις ολες κ να φυγω για διακοπες μετα απο μια εβδομαδα.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!!με το που τελειωσαμε απο τον γιατρο φυγαμε για μια βολτα με τον συντροφο κ γελουσαμε συνεχεια.....!!:D:D:D

χαιρομαι για ολες που εχουμε ευχαριστααααααααααααααα....!!!

ααααα επισης μου ειπε για μια νεα εξεταση που λεγεται καπως Κυστικη ινωση κ στοιχιζει λεει 110 ευρο κ ειναι λεει για ενα μικροβιο κ ειναι προαιρετικο αν θελω να την κανω οταν θα κανω κ την διαφανεια.....την εχει ακουσει καμια σας???????

Jr39p2.png

μπραβο barboula μου!!με το καλο και οι αλλες εξετασεις !και που να το δεις να μεγαλωνει να βγαζει χερακια , ποδαρακια, να κουνιεται περα δωθε μιλαμε αλλο πραγμα, λιωνεις τελειως :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

την κυστικη ινωση την εχω ακουσει καποιες κοπελες απο δω την εχουν κανει μαζι με την αυχενικη, εγω οχι, παντως τελευταια ειναι της μοδας οπως μου ειπε και ο γιατρος απο το ικα :rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ευχαριστω πολυ nena μου....να εισαι καλα...!!εεε και εγω δεν την ειχα ξανακουσει κ μου λεει ο γιατρος μου οτι δεν ειναι υποχρεωτικο κ οτι αν θελω την κανω αν οχι δεν υπαρχει θεμα απλα ξεκινησανε λεει το 2012 κ την κανανε γι αυτο λεει δεν την ειχε κανει κ η κουμπαρα μου που ηταν εγκυος περυσι,,,,,!!αλλα σκεφτομαι τωρα οτι 110 ευρο για να μου πουν τι???κ αν μου πουν θετικο μονο κ μονο για να την κανει κ ο συντροφος κ να φυγουν αλλα 110 κ να αναστατωνομαστε αδικα..??δεν ξερω.....!!ο συντροφος επιμενει να την κανουμε.....!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...