Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

dale ολα καλα θα πανε, εσυ φροντισε μονο να μην αγχωνεσαι!!!

barboula και γω ομαδα αιματος 0+ εχω, και δεν χρειαζεται καμια εξεταση να κανω ουτε εγω ουτε ο αντρας μου, αυτο ξερω οτι το ζητανε οταν εχεις αρνητικο, αλλα καλυτερα απ'ολους ξερει ο γιατρος σου-με το καλο να ακουσεις και καρδουλα!!!

grace3 σε νοιωθω με τις καουρες γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στους τελευταιους μηνες ειχα μεγαλο προβλημα με καουρες, εγω επερνα gaviscol και με βοηθουσε πολυ, ακομα δεν εχω αλλα τις περιμενω οπου να ναι.....

Για την ώρα δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο....θα επανελθω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!να μπω κι εγω στην παρεα σασ??περιμενω το τριτι μου παιδακι τον δεκεμβριο μκαι ειναι πιθανοτερο να ειναι κι αυτο αγορι!!εχω αλλουσ δυο γιουσ 15 κ 3 χρονων αντιστοιχα!

dev350pb___.png

eNortjKzUjI0szA0t1CyBlwwFa4C3A,,40.png

XRHCTOS 14/06/1997

MATARES MOY OMORFES

o γιατρος δεν εχει δει τις εξετασεις ακομα....σημερα θα παρω μετα τις 4 να κλεισουμε ραντεβου.....οι παρατηρησεις απο το διαγνωστικο το γραφουν αυτο....εντωμεταξυ λεει κατι για αναιμια πραγμα που δεν ειχα ποτε....κ ολες οι μετρησεις δειιχνουν φυσιολογικες...δεν ξερω τι να πω?????ανυπομονω να κλεισω ραντεβου να μου τα πει ο γιατρος που σιγουρα θα ξερει καλυτερα.....!!ειχα ρεπο σημερα κ εβγαλα ολο το πρωι κουτσομπολευοντας με την πεθερα μου.....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Γειά σας εγκυούλες τι κάνετε πως είστε εμείς χαθήκαμε λιγάκι καθώς είχαμε παραστάσεις με τις σχολές χορού που έχουμε και τώρα επιτέλους διακοπές!!! Και τώρα ετοιμαζόμαστε για το γάμο μας που θα γίνει το Σεπτέμβριο, σήμερα μαθαμε πως έχουμε παίδαροοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι ο Ραφαήλ μας τον είδαμε μεγάλωσε πολύ πολύ, αντράκος! τώρα θα φύγουμε για μπάνια και ξεκούραση!!!! Τα νέα σας?????

καλησπερα κοριτσια!!!!!να μπω κι εγω στην παρεα σασ??περιμενω το τριτι μου παιδακι τον δεκεμβριο μκαι ειναι πιθανοτερο να ειναι κι αυτο αγορι!!εχω αλλουσ δυο γιουσ 15 κ 3 χρονων αντιστοιχα!

Καλως την !!!! Καλως μας ηρθες!!! Με το καλοο το τριτο σου ζουζουνι!!!!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εγκυούλες μου!!!

τι μου κάνετε όλες;

Barbaroula, φαντάζομαι την απογοήτευση σου που έχασες το ραντεβού. Ξέρουμε όλες καλά πως είναι η αγωνία και η ανυπομονησία να ακούσεις τη καρδούλα και να ακυρώνεται τελευταία στιγμή! Υπομονή όμως θα την ακούσεις σύντομα και θα τα ξεχάσεις όλα. Όσο για την αναιμία μπορεί να έπεσε πολύ η αιμοσφαιρίνη σου λόγω χαμηλού σιδήρου, το πιο πιθανό είναι να σου δώσει συμπλήρωμα σιδήρου και θα είσαι μια χαρά. Τώρα δεν ξέρω γιατί πρέπει να κάνει εξέταση ο σύζυγος νομίζω πως το ρεζους του συζύγου δεν παίζει ρόλο. Όταν μάθεις ενημέρωσε μας και εμάς.

Dale: Προσπάθησε να παραμένει ήρεμη και χαλαρή. Όλα καλά θα πάνε!! Ενημέρωσε μας το συντομότερο όταν έχεις νέα απο τον υπέρηχο.

Βρε κοριτσια..επειδη δεν ξερω ποια εχει ανοιξει το θεμα, μηπως θελετε ν το κανουμε Δεκεμβριου και Ιανουαριου μιας κι εχουν μαζευτει και μανουλες Ιανουαριου?????????? Τι λετε?

Γιατί όχι; κρίμα όμως που θα χαθεί η μέχρι τώρα ιστορία μας!!! Δεν μπορούμε να στείλουμε κάποιου administrator να μας αλλάξει τον τίτλο;

lena.kostas, καλωσόρισες και εσύ στην ήδη μεγάλη μας παρέα. Να σου ζήσουν τα παιδιά σου. Καλέ εσύ έχεις ολόκληρο έφηβο! Πως το έχει πάρει τώρα με το νέο αδερφάκι;

natalie88 καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα σου!!! καλωσόρισες πίσω! Ακόμη μια αγορομάνα στο γκρούπ τέλεια θα ψάχνουμε για νυφούλες όμως :rolleyes:Φαντάζομαι τρέξιμο που έχει ο γάμος. Εμάς είναι σχεδόν σε 1 χρόνο και ήδη τρέχουμε να κλείσουμε ανθοπωλεία, αίθουσες δεξιώσεων κ.λ.π γιατί μετά με τον μπέμπη που να τρέχεις να ψάχνεις; Ραφαήλ, τέλειο όνομα είναι κάποιος παππούς/γιαγιά ή είναι απο τον Άγιο;

oYNBp2.png

o γιατρος δεν εχει δει τις εξετασεις ακομα....σημερα θα παρω μετα τις 4 να κλεισουμε ραντεβου.....οι παρατηρησεις απο το διαγνωστικο το γραφουν αυτο....εντωμεταξυ λεει κατι για αναιμια πραγμα που δεν ειχα ποτε....κ ολες οι μετρησεις δειιχνουν φυσιολογικες...δεν ξερω τι να πω?????ανυπομονω να κλεισω ραντεβου να μου τα πει ο γιατρος που σιγουρα θα ξερει καλυτερα.....!!ειχα ρεπο σημερα κ εβγαλα ολο το πρωι κουτσομπολευοντας με την πεθερα μου.....!!:D:D:D:D

Καλε λογικο ειναι. Οι περισσοτερες εχουν αναιμια στην εγκυμοσυνη, μη σκας;)

Γειά σας εγκυούλες τι κάνετε πως είστε εμείς χαθήκαμε λιγάκι καθώς είχαμε παραστάσεις με τις σχολές χορού που έχουμε και τώρα επιτέλους διακοπές!!! Και τώρα ετοιμαζόμαστε για το γάμο μας που θα γίνει το Σεπτέμβριο, σήμερα μαθαμε πως έχουμε παίδαροοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι ο Ραφαήλ μας τον είδαμε μεγάλωσε πολύ πολύ, αντράκος! τώρα θα φύγουμε για μπάνια και ξεκούραση!!!! Τα νέα σας?????

Με το καλο, η ωρα η καλη:D:D!!! Αγορι ε? Να συμπληρωσεις τη λιστα!!

EDIJp1.png

Γιατί όχι; κρίμα όμως που θα χαθεί η μέχρι τώρα ιστορία μας!!! Δεν μπορούμε να στείλουμε κάποιου administrator να μας αλλάξει τον τίτλο;

Αυτο εννοω κι εγω αλλα δεν ξερω πως και ποιος μπορει να το κανει:?:-?

EDIJp1.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

22.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

EDIJp1.png

μα το θεμα ειναι οτι παιρνω ηδη σιδηρο κ οι μετρησεις ειναι ολες μεσα στις φυσιολογικες τιμες...!!!δεν ξερω τι να πω???κατα τις 4.30 θα μαθω ποτε θα παω να το ακουσω το σκατουλακι μας επιτελους....την μερα που ηταν να ακουσω την καρδουλα βρηκε να τυχει..ετσι ειπε ο αμορες κ γελαγε!!!αχαχαχαχα...!!!!παντως εχει ανοιξει κ αλλο topic με μανουλες 2013....το βρηκα τυχαια χθες.....!!!!χθες ανοιξε κιολας.........!!καλως ηρθατεεεε ολεεεςςςς!!πω πω ζεστηηηη!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση κοριτσάκια μου! Πήγα μητέρα σήμερα για υπέρηχο, κ είναι όλα σούπερ! Ο τράχηλος που αυτό φοβόμασταν καλύτερος κ απο την προηγούμενη! Ουφ φοβόμουν να κοιτάξω την οθόνη! κουναγε κ χεράκια το μωρό μου! Τώρα μου είπε μάλλον άγχος κούραση κ τέτοια. Πρέπει να κάτσω λίγο στα αυγα μου απλά έχω την βάπτιση του μικρού την Κυριακή οπότε κάποιες δουλειές δεν αναβάλλονται..

Πως πάτε εσείς ζεσταινεστε;

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

καλησπερα εγκυουλες τι κανετε?ολες διαβασω καλα και πολυ χαιρομαι

εγω χτες τελικα εκανα το 1ο μου μπανακι και το καταευχαριστηθηκα!!!

να καλωσορισω και εγω με την σειρα μου τα νεα μελη και να ευχηθω με το καλο τα μωρακια τους και τελειομηνες εγκυμοσυνες

ναταλακι με το καλο ο παιδαρος ραφαηλ κοριτσακι μου

dale μου τελεια τα νεα οσυ , μπραβο καλο μου, κοιτα να ξεκουραζεσαι και να ηρεμησεις

grace συμφωνω για το ονομα του ποστ μας κολλαει και ο γεναρης..και οσο για τις καουρες υπομονη, εγω ακομα τιποτις απο καουρες μονο αναγουλες κλασικα

barboula μου πρωτον με το καλο να ακουσεις καρδουλα περιμενουμε τα νεα σου, και για τον αιματοκριτη μην αγχωνεσαι ειναι απολυτως φυσιολογικο ακομα και αν παιρνεις σιδηρο και τα κλασικα , και εγω ειχα 42 και ξαφνικα 37 εφτασε και αν φανταστεις την παρασκευη εχω ξανα εξετασεις για το αιμα , μην αγχωνεσαι ολα καλα ειναι

σε ολες τις κοιλιτσες απο ενα γλυκο φιλακι:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Μπραβο Dale μου!!!!!!!Ειδες ολα καλα!!!!!!:D:D:D:DΠολυ χαιρομαι!!Αντε να κατσεις και λιγο μετα τη βαφτιση, ρεκλιασε και εσυ;)!!

Καλ απο ζεστη... αστα δραμα!

nena αχ την επομενη κανε μια βουτια και για μας!! Που πηγες για μπανακι???

EDIJp1.png

καλημεραααααααα κοριτσακια....βλεπω ευχαριστα πραγματα......κ χαιρομαι.....:P:pεγω σημερα 5 η ωρα εχω ραντεβου με τον γιατρο να ακουσουμε επιτελους το σπορακι μας....κ να μου πει για τις εξετασεις.....!!εχω κατι πονακια στην κοιλια αλλα μαλλον ειναι φυσιολογικο γιατι θα ηταν οι μερες περιοδου αυτες.....θα ρωτησω τον γιατρο σημερα...η μεση μου πονει πολυυυυυ...ομως.....!!!το σαββατο μπαινω στον 3ο...πρωτα ο θεοςςςςςςςςς!!!!!ειναι καμια εδω???

Jr39p2.png

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση κοριτσάκια μου! Πήγα μητέρα σήμερα για υπέρηχο, κ είναι όλα σούπερ! Ο τράχηλος που αυτό φοβόμασταν καλύτερος κ απο την προηγούμενη! Ουφ φοβόμουν να κοιτάξω την οθόνη! κουναγε κ χεράκια το μωρό μου! Τώρα μου είπε μάλλον άγχος κούραση κ τέτοια. Πρέπει να κάτσω λίγο στα αυγα μου απλά έχω την βάπτιση του μικρού την Κυριακή οπότε κάποιες δουλειές δεν αναβάλλονται..

Πως πάτε εσείς ζεσταινεστε;

Μπράβο μπράβο!!! Με το καλό και η βάπτιση!!! :P

καλημεραααααααα κοριτσακια....βλεπω ευχαριστα πραγματα......κ χαιρομαι.....:-P:razz:εγω σημερα 5 η ωρα εχω ραντεβου με τον γιατρο να ακουσουμε επιτελους το σπορακι μας....κ να μου πει για τις εξετασεις.....!!εχω κατι πονακια στην κοιλια αλλα μαλλον ειναι φυσιολογικο γιατι θα ηταν οι μερες περιοδου αυτες.....θα ρωτησω τον γιατρο σημερα...η μεση μου πονει πολυυυυυ...ομως.....!!!το σαββατο μπαινω στον 3ο...πρωτα ο θεοςςςςςςςςς!!!!!ειναι καμια εδω???

Καλημέρα!!! Άντε με το καλό κι εσυ να ακούσεις το μωράκι σου. Τα πονάκια ειναι φυσιολογικά αφου μεγαλώνει η μήτρα. Όλα καλά!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...