Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μίλησα με τον γιατρό κ Τελικά αυτο που έχω είναι κάπως ανησυχητικό.. Μου είπε να χω το νου μου για συσπάσεις. Απ΄οτι κατάλαβα φοβάται μην γέννησω:?, θα πάω την αλλη βδομάδα να με δει αλλα μου είπε να προσέχω κ να μείνω ψιλοξάπλα. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την πίεση την είχα κ στο γιο μου στα τελειώματα της εγκυμοσύνης. Κ με το που ξαπλώνω υποχωρεί.

Δεν νομίζω να είναι τόσο ανησυχητικό γιατί θα σου έλεγε να πας αμέσως έτσι δεν είναι; Απλά ίσως να σου είπε στη χειρότερη των περιπτώσεων οτι μπορεί να έχεις συσπάσεις. Μην αγχώνεσαι θα το κάνεις χειρότερο. Να ξεκουράζεσαι πολύ, δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό απλά πρέπει να παραμένεις ήρεμη! Ελπίζω να είναι σύντομα περαστικός ο πόνος!!!!!!! :roll::roll::roll::roll:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα :) Μολις μια φιλη μου ειπε για αυτο το φορουμ .. ακομη εχω διαβασει τις αρχικες σελιδες, οποτε δεν σας εχω μαθει ολες .. θα γινει ελπιζω και αυτο μεσα απο τα μηνυματα που θα μοιραστουμε. Ειμαι η Σοφια απο Θεσσαλονικη. Η δικη μου ΠΗΤ ειναι μαλλον παραμονη Χριστουγεννων :) Με το καλο ευχομαι σε ολες :)

XzvPp2.png

Μίλησα με τον γιατρό κ Τελικά αυτο που έχω είναι κάπως ανησυχητικό.. Μου είπε να χω το νου μου για συσπάσεις. Απ΄οτι κατάλαβα φοβάται μην γέννησω:?, θα πάω την αλλη βδομάδα να με δει αλλα μου είπε να προσέχω κ να μείνω ψιλοξάπλα. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την πίεση την είχα κ στο γιο μου στα τελειώματα της εγκυμοσύνης. Κ με το που ξαπλώνω υποχωρεί.

Βρε κοριτσι οκ του το πες, σου κανε υπερηχο? Ειδε αν εχεις συσπασεις ή αποκολληση? (εξω απο μας) Παντως μια φιλη μου που χε συσπσεις κι εχει κανει 4 παρακαλω τις εδινε κατι χαπια κι ολα οκ. Εγω που ειχα μια ελαφρια αποκολληση στη μικρη (κι ειχα πονακια οπως λες) το ειδε ομως στον υπερηχο, πηρα μαγνησιο και προγεστερονη και ξαπλα βεβαια, και σε 15 μερες ηταν ολα οκ. Απ το τηλεφωνο στα πε :???????

EDIJp1.png

Καλησπερα :) Μολις μια φιλη μου ειπε για αυτο το φορουμ .. ακομη εχω διαβασει τις αρχικες σελιδες, οποτε δεν σας εχω μαθει ολες .. θα γινει ελπιζω και αυτο μεσα απο τα μηνυματα που θα μοιραστουμε. Ειμαι η Σοφια απο Θεσσαλονικη. Η δικη μου ΠΗΤ ειναι μαλλον παραμονη Χριστουγεννων :) Με το καλο ευχομαι σε ολες :)

Καλως μας ηρθες κοριτσακι:P:p!! Με το καλο το ζουζουνι σου!!!!!

EDIJp1.png

grace3 : Δεν ξέρω εγώ 3-4 φορές πόναγα τόσο πολυ τους νεφρούς μου που δεν μπορούσα να περπατήσω και τότε έπινα μεγάλες ποσότητες νερού και πέρναγε το πρόβλημα. Ίσως αυτό που έπαθες εσύ να είναι διαφορετικό με αυτό που λέμε εμείς; Όσο για τις καούρες δεν κάνει να πιείς gaviscol? Τον άντρα μου (ο οποίος κάνει συμπαραστατική εγκυμοσύνη τελευταία του μυρίζουν φαγητά και έχει καούρες :tongue::tongue::tongue::tongue:) τον βοηθάει πάρα πολύ το εν λόγω σιρόπι αλλά δεν ξέρω αν κάνει για εμάς τις εγκυούλες.

zophie: Τι ωραία ακόμη ένα μέλος στη μεγάλη μας λίστα πόσο χαίρομαι!!!! Με το καλό να σου έρθει το Χριστουγεννιάτικο θαυματάκι Ζόφη μου όλα καλά σου εύχομαι να πάνε!!!! :D

barboula: Αν και θα στο πει ο γιατρός, κανένα ζώο δεν βλάπτει στην εγκυμοσύνη φτάνει να πλενόμαστε καλά οταν τα αγγίζουμε. Και όσο αφορά τις γάτες να μην ανακατευόμαστε με την άμμο τους. :rolleyes: Και με το καλό να ακούσεις την καρδούλα σε περιμένουμε να μας πεις νέα!!!!

Νενάκι: Ελπίζω να είναι η τελευταία βδομάδα εξαγωγών καλή μου!!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω εγω σου λεω αυτο που μου εχει πει ο νεφρολογος αλλα και ο ουρολογος που με παρακολουθουσε. Μπες και στο google http://www.e-urology.gr/kolikos-tou-nefrou/ κολικος νεφρου και νερο δεν παει..(οχι δλδ την ωρα της κρισης)Ειναι διαπιστωμενος κολικος? (κολικος =πονος)Οταν το χεις δεν μπορεις ουτε να αναπνευσεις, αστα χειροτερο κι απ τη γεννα!!!!! Μηπως ειναι μεση ή κατι αλλο ? Στο χει πει ο γιατρος? Να του το πεις αν επιμενει. Νομιζω πως δεν κανει να παρω αντιοξινα αλλα θα ρωτησω το γιατρο :? ωρες ωρες ειμαι πολυ χαλια κι εχω και πονοκεφαλους πολλους. Διαβασα πως ειναι φυσιολογικο ...εχει καμια αλλη???

Εμενα ο γιατρος μου απαγορευσε τις γατες γτ εχω αρνητικο τοξοπλασμα..κι οχι τπτ αλλο ειχα σκοπο να υιοθετησω μια..:cry: Και στα αλλα 2 το ιδιο..

EDIJp1.png

Δεν έχω συσπάσεις. Θυμάμαι πως είναι, μου είπε να έχω το νου μου να τον πάρω αν νιώσω τπτ. Δεν είναι πόνος Linaki είναι μία πίεση χαμηλά σαν όταν σφιγγεσαι για τουαλέτα αλλα μπροστά κ με το που κάθομαι ή ξαπλώνω μειώνεται η υποχωρεί. Grace δεν είναι ούτε σαν σύμπτωμα αποκόλλησης, είναι φυσιολογικό για προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν ξέρω αν το είχες εσυ στις μικρές. Ήταν στον δρόμο θα τον πάρω το απόγευμα να κλείσουμε υπέρηχο κ μάλλον να μετρήσουνε κ τον τραχήλο.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Ασβέστιο τι παίρνεις; Εγω έπαιρνα στην προηγούμενη το calcioral που είναι μασώμενο κ το φύλλαγα για την ώρα που είχα καούρες! Με βοηθούσε τρομερά, κ γενικά τα γαλακτοκομικά! Κ είχα μεγάλο πρόβλημα στον ένατο έκανα εμετους απο καούρα.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Ασβέστιο τι παίρνεις; Εγω έπαιρνα στην προηγούμενη το calcioral που είναι μασώμενο κ το φύλλαγα για την ώρα που είχα καούρες! Με βοηθούσε τρομερά, κ γενικά τα γαλακτοκομικά! Κ είχα μεγάλο πρόβλημα στον ένατο έκανα εμετους απο καούρα.

Δεν εχω ξεκινησει ασβεστιο. Λες να βοηθαει ε? Εναν τετοιο πονο που λες μου χε πει ο γιατρος οτι θα τον εχω στην 2η εγκυμοσυνη, αλλα μετα τον 6ο οπως λες κι εσυ κι οντως τον ειχα κι ηταν πολυ εντονος και κουραστικος!! Αντε καλα αποτελεσματα, ελπιζω να πανε ολα καλα:P:p

EDIJp1.png

dALE Ολα καλα θα ειναι μην ανησυχεις δεν θα ειναι τιποτα...χαλαρωσε ξαπλαρε κ μια χαρα θα εισαι....φευγω κοριτσιααααααααααααα....παω να ακουσω καρδουλα....αν καταφερω θα μπω να σας γραψω αλλιως αυριο.....τα φιλια μουυυυυυυυυυυυ!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

τελικα δεν πηγα στον γιατρο..του ετυχε εκτακτος τοκετος...!πηρα τις εξετασεις κ ολα καλα εκτος απο σιδηροπενια...που λεει να διορθωθει....κ να κανει εξετασεις κ ο συζυγος λογω οτι εχω ομαδα αιματος 0+......αγχος εχω τωρα να δω τι θα πει ο γιατρος....φιλακια...παω βολτα την σκυλιτσαααααααα!!

Jr39p2.png

Και εγώ 0+ έχω.Γιατί να κάνει κ ο σύζυγος;

Νομίζω χειροτερεύει κ πάει αυτή η πίεση. Αύριο πρωι έχω υπέρηχο. Κάτι για τραχηλο φοβάται ο γιατρος μην εχει λεπτύνει η τπτ τέτοιο.. Λέτε να θέλει καμια περίδεση; Έχω ανησυχήσει για το μωρο..

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

τελικα δεν πηγα στον γιατρο..του ετυχε εκτακτος τοκετος...!πηρα τις εξετασεις κ ολα καλα εκτος απο σιδηροπενια...που λεει να διορθωθει....κ να κανει εξετασεις κ ο συζυγος λογω οτι εχω ομαδα αιματος 0+......αγχος εχω τωρα να δω τι θα πει ο γιατρος....φιλακια...παω βολτα την σκυλιτσαααααααα!!

:( Κριμα !!! Καλα το Ο+ δεν παιζει κανενα ρολο, αν ειχες αρνητικο θα ταν προβλημα...κι εγω αυτο εχω και δεν μας ειπε τιποτα ποτε μονο για στιγμα που καναμε εξεταση....περιεργο

Νομίζω χειροτερεύει κ πάει αυτή η πίεση. Αύριο πρωι έχω υπέρηχο. Κάτι για τραχηλο φοβάται ο γιατρος μην εχει λεπτύνει η τπτ τέτοιο.. Λέτε να θέλει καμια περίδεση; Έχω ανησυχήσει για το μωρο..

Μην ανησυχεις κοριτσακι, θα σου στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια κι ολα καλα θα πανε;)

EDIJp1.png

Βρε κοριτσια..επειδη δεν ξερω ποια εχει ανοιξει το θεμα, μηπως θελετε ν το κανουμε Δεκεμβριου και Ιανουαριου μιας κι εχουν μαζευτει και μανουλες Ιανουαριου?????????? Τι λετε?

EDIJp1.png

Φαντάζομαι θέλει να δει αν ο άντρας σου έχει ρέζους αρνητικό η θετικό. Εγώ έχω αίμα 0-

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνω έναν έλεγχο στο αίμα αραιά και που που λέγεται έμμεσος coombs. Αν χρειαστεί, όπως τώρα που έκανα την επεμβατική εξέταση, κάνεις μια ενεσούλα για να μην δημιουργήσεις αντισώματα στο αίμα του μωρού, αλλιώς την κάνεις όταν γεννήσεις. Αυτά για το ρέζους αρνητικό όμως. Εσύ που έχεις θετικό δεν μπορω να καταλάβω γιατί..

Μην αγχώνεσαι μωρέ και περίδεση να θέλεις την κάνουν πολλές γυναίκες χωρίς κανένα πρόβλημα.. όλα καλά!!!

Βρε κοριτσια..επειδη δεν ξερω ποια εχει ανοιξει το θεμα, μηπως θελετε ν το κανουμε Δεκεμβριου και Ιανουαριου μιας κι εχουν μαζευτει και μανουλες Ιανουαριου?????????? Τι λετε?

Συμφωνώ!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...