Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Ρε κορίτσια έχω ένα "μπουκωμα" χαμηλά στην κοιλια που κ που, οταν κουράζομαι το νιώθω περισσότερο το έχει καμία; Επίσης απο χτες νιώθω ένα πόνο στην κοιλια σαν νευρόπονο Βέβαια είναι ψηλά λίγο κάτω από το στομάχι Περίπου εκεί που σταματάει η μήτρα ( έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον). Εκνευρίστηκα πολύ βέβαια χτες.. λέτε να παίζει ρόλο; Έχω αγχωθεί λίγο.. Πρέπει να πάω για υπέρηχο.

Καλωσήρθες νουνου, με το καλό το τρίτο! Κ τα παιδάκια σου είναι κ μικρά!

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας πολύ πολύ - να σαστε καλά!

ΠΗΤ είναι 30 Δεκ !

μια ερώτηση,εχω ακουσει και απο λλού οχι ηλιοθεραπεία... για ποιό λόγο /.?

εγώ ξέρω ότι ο ήλιος βοηθα στην δημιουργία κάποιας βιταμίνης που ειναι πολυ βασικη για την εγκυμοσυνη

απλως το δέρμα μας έιναι πιο ευαίσθητο και να φοράμε αντηλιακό για να μη κανουμε αυτές τις κηλίδες παναδες? πως τις λένε...

γιατί λένε σε κάποιες απο εσάς να μη σας βλέπει ο ήλιος... ? ή απλά εννοούν όχι το μεσημέρι?

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

καλησπερα κι απο μενα.με πολλη μεγαλη χαρα περιμενω το τριτο μου παιδακι στα τελη του γεναρη...ομως δεν βρισκω γονεις του 2013 σνιφφφ εδω με θελετε?

Καλησπερα!! Με το καλο, αντε κι αλλη μια με το τριτο??Τι λεει θες κοριτσακι???

Ρε κορίτσια έχω ένα "μπουκωμα" χαμηλά στην κοιλια που κ που, οταν κουράζομαι το νιώθω περισσότερο το έχει καμία; Επίσης απο χτες νιώθω ένα πόνο στην κοιλια σαν νευρόπονο Βέβαια είναι ψηλά λίγο κάτω από το στομάχι Περίπου εκεί που σταματάει η μήτρα ( έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον). Εκνευρίστηκα πολύ βέβαια χτες.. λέτε να παίζει ρόλο; Έχω αγχωθεί λίγο.. Πρέπει να πάω για υπέρηχο.

Αμα το νιωθεις αυτο να ξεκουραζεσαι λιγο. Ειναι συνηθως απ την κουραση, ναι μπορει κι απο νευρα!! Δεν ειναι κατι μην αγχωνεσαι, τωρα αν αισθανεσαι καλυτερα με τον υπερηχο..να πας να κανεις:D

Καλωσήρθες νουνου, με το καλό το τρίτο! Κ τα παιδάκια σου είναι κ μικρά!

σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας πολύ πολύ - να σαστε καλά!

ΠΗΤ είναι 30 Δεκ !

μια ερώτηση,εχω ακουσει και απο λλού οχι ηλιοθεραπεία... για ποιό λόγο /.?

εγώ ξέρω ότι ο ήλιος βοηθα στην δημιουργία κάποιας βιταμίνης που ειναι πολυ βασικη για την εγκυμοσυνη

απλως το δέρμα μας έιναι πιο ευαίσθητο και να φοράμε αντηλιακό για να μη κανουμε αυτές τις κηλίδες παναδες? πως τις λένε...

γιατί λένε σε κάποιες απο εσάς να μη σας βλέπει ο ήλιος... ? ή απλά εννοούν όχι το μεσημέρι?

Ναι συμβαλλει για την βιταμινη D απλα υποτιθεται ειμαστε περισσοτερο ευαισθητες τωρα για αυτο. Ισχυει σιγουρα οτι και σε ολους..δλδ οχι τις μεσημεριανες ωρες, αλλα θα δεις κι εσυ οτι δεν θα αντεχεις για πολυ ωρα τον ηλιο..

EDIJp1.png

Κι εγώ νοιώθω τσιμπηματάκια όταν περπατάω και πονάκια. Νομίζω είναι φυσιολογικά. Εγώ έχω και πόνο χαμηλά στη μέση και παω σαν την κότα από τώρα... Υπομονή.

Τι κάνουν όλα τα κοριτσάκια?? Ελπίζω όλες να είστε καλά, συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας και με το καλό οι καινούριες μανούλες.

Διάβασα κατι για facebook... ποιές ειναι εκει???

Άντε και οποίες κάνουν μπανακι σήμερα κάντε και για μένα μια βουτιά βρε κορίτσια... 20 μέρες από την λήψη τροφοβλάστη πρέπει να περιμένω και σκάωωωωωω!!! Φίλια σε όλες!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα αε όλες τις εγκυούλες και τις όμορφες κοιλίτσες που έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται!

Παιδιά κάτι που ξέχασα να σας πω σχετικά με τον υπέρηχο. Μου είπε πως ο πλακούντας είναι χαμηλά και μας απαγόρευσε τις επαφές :| Είναι κακό αυτο; Μήπως ξέρει καμιά να μου πει σχετικά με το πλακούντα χαμηλά; Απο χθές προβληματίστηκα πολύ!

Linaki2012 Κι εμένα ο πλακούντας μου είναι χαμηλά,το είδαμε στην αυχενική πριν ένα μήνα και ο γιατρός μου είπε όχι βάρη,όχι σεξ,όχι γυμναστική και καλύτερα όχι μπάνιο στη θάλασσα (σνιφ) μέχρι να με ξαναδεί σε μια βδομάδα.

Λέει πως μεγαλώνοντας η κοιλιά λογικά θα τον τραβήξει κι αυτόν.Μην ανησυχείς,εγώ το έχω ήδη ξεχάσει,απλα πρόσεχε τα βάρη ,ήταν το πρώτο που μου τόνισε ιδιαίτερα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να προσέχουμε?

Οσο για τα μπάνια,παίρνω την κοιλίτσα μου,την καπελαδούρα μου,τα αντιηλιακα μου,το καφεδάκι μου και φυσικά τον αντρούλη μου και την αράζω κάτω από μια ξαπλώστρα στην παραλία και ονειρεύομαι του χρόνου το καλοκαίρι που θα έχουμε κι εμείς το πιτσιρικάκι μας και θα πλατσουρίζουμε!Όλα τέλεια λοιπόν!Φιλιά σε όλες!

UrDqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορτσάρες? Τι κάνετε?

Εμεις εδω λουζομαστε στον ιδρώτα μας. Αχ, πανω που ξαλαφρωσα απ τις αναγουλες, εχω απιστευτες αυπνιες(ξυπναω απ τις 5) και απ το μεσημερι καουρες:?! Οκ να μην ειμαι κι αχαριστη ..ειμαι πολυ καλυτερα!! Κοριτσια απο κοιλιες πως παμε? Εγω δεν εχω καμια πολυ μεγαλη ακομα..

Papatrikos αν εχεις fb σου στειλα πμ.

Φιλακια :*

EDIJp1.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τι μου κάνετε όλες;

Εγώ δύο μέρες τώρα βρήκα λίγο χρόνο. Χθες ήμασταν όλη μέρα μέχρι αργά σε μια βάφτιση και σήμερα πήγαμε εκδρομούλα σε άλλη πόλη έτσι για αλλαγή. Επιτέλους σπίτι όμως. Δεν ξέρω για εσάς αλλά οι αντοχές μου έχουν μειωθεί. Προτιμώ τον καναπέ μου ή το μπαλκονάκι μου και το laptop πλέον. Οι μητρικές ορμόνες έχουν αρχίσει να επιδρούν.

ΝΟΥΝΟΥ καλωσόρισες στο παρεάκι μας! Απ' ότι βλέπω είναι πολύ μικρά τα παιδάκια σου χαράς στο κουράγιο σου!! Να τα χαίρεσαι πάντως και με το καλό έρθει και το τρίτο!!!! :)

Dale: Αυτός ο πόνος που λές είναι ίσως τα νεφρά σου. Στο λέω γιατί το παθαίνω συνέχεια ειδικά όταν είμαι πολυάσχολη και ξεχνώ να πιω νερό. Πίνε πάρα πολύ νερό. Για 1-2 μέρες πίνε υπερβολικό νερό για να καθαρίσουν τα νεφρά σου απο πιθανή πέτρα! Δεν είναι καιρός τώρα για φάρμακα έτσι;

belleblue: Δεν είναι οτι θα μπούμε και σε καραντίνα μακριά απο τον ήλιο αλλά νομίζω λόγω ευαισθησίας του δέρματος πρέπει να τον αποφεύγουμε αρκετά αλλά και λόγω ηλίασης που αν στα κανονικά μας μπορεί απλά να μας αφήσει με έντονο πονοκέφαλο στη κατάσταση μας ίσως μας στείλει και στο κρεβάτι απο ναυτίες και ζαλάδες!! Αυτό πιστεύω δηλαδή. :cool:

papatrikos: Αυτό τον πόνο τον έχω και εγώ τελευταία, έιναι ένας πόνος χαμηλά στη μέση κοντά στη λεκάνη! Υπάρχει τίποτα να ανακουφίζει;

starlet80: Εμένα δεν ήταν ο γιατρός μου πήγαμε έκτακτα σε αυτόν. Και μου είπε μόνο για το σεξ. Αλλά το έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι σε όλες τις κοπέλες τους λεεί και για τη γυμναστική και τα βάρη και έτσι προσέχω. Όταν έχεις νέα να μου λές και μένα ελπίζω να ανέβει ο πλακούντας μας και να αποφύγουμε την καισαρική :cry::cry::cry: Για τα μπάνια είναι και αυτό μεγάλο πλήγμα αλλά θα την παλέψουμε ένα καλοκαίρι και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας αγκαλίτσα στο νεράκι ε :cool:

grace3 Και εγώ τελευταία ξυπνάω στις 3-4 και δεν μπορώ με τίποτα ο ξανακοιμηθώ μέχρι που πάει 6-7 και κοιμάμαι τόσο γλυκά μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι μια ώρα μετά και μετά όλη μέρα είμαι χάλια. Είναι απο την εγκυμοσύνη αυτό ε; :confused:

oYNBp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑ....!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....!!περασαα ενα πολυ χαλαρωτικο πσκ....αλλα χθες το βραδυ δυσκολευτηκα τοσο πολυ να κοιμηθω που σημερα ειμαι σκετο ζομπιιιι....!!!το μεσημερι με το που σχολασω εχει υπνακοοοοο κ το απογευμα επιτελους στον γιατρουλη να ακουσω επιτελους την καρδουλα του...!!εκανα κ μπανακι κ δροσιστηκα....εκατσα κ στην σκιουλαααα για να μην με βαραει ο ηλιος κ οοοολα καλα....ξεκουραστηκα παρα πολυ....!!!βλεπω οοοοολες ειχατε καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις....πολυ πολυ χαιρομαι....εγω σημερα παιρνω τα αποτελεσματα του προγεννητικου κ τα παω κατευθειαν στΟν γιατρο......!!!:D:D:DEINAI KAMIA EΔΩΩΩΩΩ????

Jr39p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

papatrikos: Αυτό τον πόνο τον έχω και εγώ τελευταία, έιναι ένας πόνος χαμηλά στη μέση κοντά στη λεκάνη! Υπάρχει τίποτα να ανακουφίζει;

starlet80: Εμένα δεν ήταν ο γιατρός μου πήγαμε έκτακτα σε αυτόν. Και μου είπε μόνο για το σεξ. Αλλά το έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι σε όλες τις κοπέλες τους λεεί και για τη γυμναστική και τα βάρη και έτσι προσέχω. Όταν έχεις νέα να μου λές και μένα ελπίζω να ανέβει ο πλακούντας μας και να αποφύγουμε την καισαρική :cry::cry::cry: Για τα μπάνια είναι και αυτό μεγάλο πλήγμα αλλά θα την παλέψουμε ένα καλοκαίρι και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας αγκαλίτσα στο νεράκι ε :cool:

Kαλημέρα εγκυούλες!

Εντονο πόνο στην λεκάνη είχα κι εγω στον τρίτο μήνα και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε με το που μπήκα στον τέταρτο!Αυτό που με ανακούφιζε ήταν ξάπλα και τα πόδια ψηλά στην πλάτη του καναπέ.

Την Παρασκευή έχω γιατρό και θα σε ενημερώσω για τις νέες οδηγίες!χι χι

Παρατήρησες ότι τα μπεμπάκια μας είναι συνομήλικα?

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια,πάρτε αγκαλιά τους ανεμιστήρες σήμερα!Όχι πολύ air condition και κρυώσουμε!

UrDqp3.png

Καλημέρα κορίτσια, κι από μένα. Κι εμένα μου απαγόρευσε την ηλιοθεραπεία ο γιατρός, αλλά ούτως ή άλλως δεν καθόμουν ποτέ στον ήλιο, αφήστε που μαυρίζω και εύκολα, οπότε με λίγη ηλιοθεραπεία θα με πέρναγαν για αφρικανή! Ξέρω επίσης ότι η έκθεση στον ήλιο επιβαρύνει το κυκλοφορικό σύστημα της εγκύου και μπορεί να προκαλέσει φλεβίτιδα. Eπιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει καφέ πανάδες στο μέτωπο, τα μάγουλα και τους κροτάφους. Eκτός αυτού, είναι γνωστό ότι η έκθεση στην ακτινοβολία του ήλιου, ιδίως το διάστημα 11 π.μ. με 3 μ.μ., όπου οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στην επιφάνεια της γης, σχετίζεται με δερματικές αλλοιώσεις και πρέπει να αποφεύγεται από όλους (το διάβασα στο περιοδικό vita). Επίσης, παρόλο που το μωράκι δεν έχει ανοιχτά τα μάτια του ακόμα, το ενοχλούν οι αλλαγές στο φως (στην ηλιοθεραπεία θα είναι σαν να πέφτουν προβολείς πάνω του φαντάζομαι..) Άρα, καπελάκι, ομπρελίτσα και μπάνιο πρωί ή απόγευμα, να μην έχει έρθει και ο πολύς ο κόσμος ή να έχει φύγει. Θα 'χουμε και την ησυχία μας!

2012.pngMake a pregnancy ticker

Διαφημίσεις

καλημερα φουσκιτσες και ομορφα σπορακια καλη εβδομαδα να εχουμε!

εγω για μπανακι μαλλον σημερα θα παω και πολυ χαιρομαι:D

εγω εχω αυτο το προβλημα με τα νεφρα μου λινακι, το νερο ειναι σωτηριο

επισης εχω κανονικοτατα τις αναγουλες μου και τις εξαγωγες μου, και την υπνηλια μου και επισης κατι τσιμπηματακα στην κοιλια και σουβλιτσες!

φιλια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες για την ωρα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

κοριτσια εμενα μου ειπε κανονικα μπανια αλλα χωρις ηλιοθεραπεια κ με αντιηλιακο....χθες λοιπον κ προχθες ομπρελιτσα,αντιηλιακο βουτια,κ σκια...αλλα εγω κανω κ μιση ωρα να βουτηξω...δεν πιστευω να υπαρχει θεμα.....εεε????σημερα θελω να ρωτησω κ τον γιατρο για το σκυλακι που εχω...αν υπαρχει θεμα κ τι να κανω??να το αποχωρηστω αποκλειεται απλα ισως το περιορισω λιγακι.....!!!γνωριζετε κατι εσεις γι αυτο???/

Jr39p2.png

Μίλησα με τον γιατρό κ Τελικά αυτο που έχω είναι κάπως ανησυχητικό.. Μου είπε να χω το νου μου για συσπάσεις. Απ΄οτι κατάλαβα φοβάται μην γέννησω:?, θα πάω την αλλη βδομάδα να με δει αλλα μου είπε να προσέχω κ να μείνω ψιλοξάπλα. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την πίεση την είχα κ στο γιο μου στα τελειώματα της εγκυμοσύνης. Κ με το που ξαπλώνω υποχωρεί.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Καλημεερα!!!! Αχ κοριτσια εχω κατι καουρες:cry:!! Τι κανουν οι κοιλιτσες?

barboulaΑντε θα ακουσεις καρδουλινι και θα παθεις;)!!!!!!! Και καλα αποτελεσματα ευχομαι!!

nenaΚαλη εβδομαδα!!! Κοιτα εγω επειδη εχω παθει 4 φορες κολικο νεφρου πολυ σοβαρο (νοσοκομειο κλπ), οταν πονας δεν πινεις νερα γιατι τοτε σε πονανε περισσοτερο. Οταν εχεις πονο ζεστο νερο στην πλατη ή θερμοφορα και καθολου νερο. Οταν σου περναει ο πονος μπορεις να πιεις οσο θες:)

Κανε μια βουτιτσα και για μας!!

barboula νομιζω για σκυλακι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και γενικως για κανενα ζωακι εκτος της γατας:cry: και παλι αν δεν εχεις αντισωματα για τοξοπλασμα. Κι η αδερφη μου εχει σκυλακι και 2-3 φιλες μου και δεν εχω ακουσει να χει καμια προβλημα, ρωτα και τον γιατρο για σιγουρια;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...