Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα !!!!

georgia καλε τι ψυχολογικο πολεμο μας κανεις πρωι πρωι???Ασε και τρωω σαν το γουρουνι ηδη οτι βρω μπροστα μου...Εχω ξεφυγει!!!!!!!!!

belleblue και Βασ32 καλωσηρθατε και καλη εγκυμοσυνη να εχετε!!!!!!!

Nena καλα αποτελεσματα να εχεις το απογευμα!!! και εγω σε ιδιωτικη θα γεννησω και μου ειπαν γυρω στα 600 με τον ΕΟΠΠΥ απλα δεν θα παρω το επιδομα τοκετου απο το ταμειο....Τωρα ο γιατρος δε μου ειπε ακομα ποσα θελει!!Ελπιζω να μην ειναι εκπληξη μεγαλη το ποσο γιατι θα το παθω το εγκεφαλικο.Εσας ρε κοριτσια ο γιατρος σας ειπε ποσα θελει???

Λινακι παρε βρε κοριτσι μια αδειουλα και αστους να μετακομιζουν μονοι τους!!!!Ουτε να διανοηθεις να πας!

Barboula και εγω σκεφτομουν να δω τη ταινια αλλα αφου λες οτι δεν ειναι καλη μαλλον πως θα περιμενω να βγει σε DVD....!

Εγω τελειωσα με τη γενικη καθαριοτητα για τωρα μου εμεινε μονο σιδερωμα....ΩΧ ΩΧ ΩΧ!!Στον εβδομο μηνα παλι η επομενη καλη καθαριοτητα να φτιαξουμε και χωρο στο σπιτι για το μωρακι μας τοτε!Εγω ανυπομονω να ερθει η Τεταρτη για την αυχενικη μας.....

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας ! είναι το πρώτο μου ποστ και χαίρομαι που είσαστε τοσες πολλές! εχετε μετρηθεί ?

εχετε λίστα ?? είμαι αθήνα κ είμαι 37 ετών με ΠΗΤ τέλος δεκεμβρίου δηλ χριστούγεννα περίπου!

είχα και μια παλλίνδρομη φέτος, (εξαιτίας θρομφοβιλίας) οπότε κάνω ενέσεις ηπαρίνης τώρα... ! ας ευχηθώ σε όλες να πάνε όλα καλά... !!

:(:( :?:?:? μ αυτο λεει οτι θελω αλλη μια βδομαδα για τον 4ο...

393611nwedv1l5pn.jpg

Μιας που μπήκα τσακώστε και ενα παγωτακι για δροσια....

σμουτσσσσσσσσσσσσσσσ γλυκα μου εγκυούλια.......

Καλα βρε δεν ντρεπεσαι καθολου????? τι μας κανεις τωρα:tongue::tongue:????

EDIJp1.png

Κοριτσακια με πηραν απο το κεντρο που εκανα την αυχενικη η πιθανοτητα ειναι 1:9688 πολυ καλα μου ειπε η κοπελα...χιχιχιχ

belleblue καλως ηρθες κοπελα μου με το καλο το νινακι...μην αγχωνεσαι και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα ηπαρινες....ολα καλα θα παν

chot ..ελα κοριτσακι μου φατε ματια ψαρια και κοιλια...χιχιχι

οσο με το Εοπυ και εγω το εχω ακουσει μακαρι να μην καταργηθει μεχρι να γεννησουμε εμεις...Οσο για το γιατρο..εξερταται...συνηθως εχω ακουσει απο 1500 εως και 2500

grace..εσυ φαε δεν εχεις αναγκη..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλε επειδη δεν εχω αναγκη κρατιεμαι, να μην γινω και τοφαλος χαχχαα:P:p!!! Εμενα ο γιατρος μου, μου ζητησε 1200 αλλα εχω ακουσει και κατι κουλα εξωφρενικα :shock: μεχρι και οτι πληρωσεις στο δωματιο αλλα τοσα θελει κι ο γιατρος ( σε ιδιωτικο παντα)

EDIJp1.png

Grace Νομιζω οτι σχετικα καλη τιμη σου ειπε ο γιατρος σου.Εκει θελω να πιστευω και εγω οτι θα μου πει, αλλα οταν τον ρωτησα μου ειπε θα τα πουμε πιο μετα αυτα και με αγχοσε λιγακι....

georgia τα ματια δεν τρωνε μονο το στομα μου...εγω με τα ματια δεν χορταινω χιχιχιχι.....Υπαρχει γιατρος που ζηταει 2.500 σε τετοιες εποχες???Αχ μη μου λες τετοιες τιμες θα τρελαθω...Καλε μαζι με το μωρο σου δινει και κανενα αυτοκινητο δωρο αυτος?????

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα εχει λιγη ωρα που γυρισα απο το γιατρο και ολα ειναι τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, ειδαμε ενα μωρακι με χερακια , ποδαρακια, κεφαλακι, στομαχακι, τα παντα, εννοειται οτι εκλαιγα:rolleyes::rolleyes:, δεν καθοταν καθολου ησυχο για τις μετρησεις και ο γιατρος μου ολο με κουνουσε την κοιλια!!ευτυχως δηλαδη γιατι το ειδα παραπανω ωρα!!!για φυλο ουτε λογος, η αυχενικη βγηκε 1,5 μου ειπε παρα ποολυ καλα!!και γενικως λεει η εικονα του μωρου ειναι αψογη!!!!για θαλασσα μου ειπε μετα τις 5 το απογευμα και καθολου ηλιοθεραπεια..τωρα για τα λεφτα της γεννας, πρωτα ο θεος δεν ειπαμε ακομα κατι, αλλα αν κρινεται οτι σε καθε επισκεψη με παιρνει 20 ευρω, ακομα και σημερα στην αυχενικη τοσα μας πηρε, ειναι συναδελφος της μαμας μου και μας κανει αψογες τιμες, οποτε και φανταζομαι κανενα 500-700 να μας παρει..αυριο θα κανω τις γνωστες εξετασουλες και 18-07 το επομενο ραντεβου μου, στα γενεθλια μου, τοτε θα κανω και την παπ-α

ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια συγνωμη για το σεντονι;)

georgia.g υπεροχα τα νεα σου απο την εξεταση!!!

sofoula27 με το καλο να φυγει και ο 4ος μηνας!!!

grace3 μια χαρα ειναι τα 1200, εχω ακουσει κατι 2200:shock::shock::shock:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Nena κ georgia μπράβο για τισ εξετάσεισ σασ!

Εμένα 1800 παίρνει τόσα πήρε για την προηγούμενη τουλάχιστον. Αλλά δεν είναι μόνο το ποσό, εμείς θέλαμε να το ξοφλήσουμε στο μαιευτήριο κ αυτός μας έλεγε αφήστε τα τώρα αυτά τα λέμε στο ιατρείο . Δεν μας έλεγε καν ποσό. Που άλλοι δεν υπογράφουν να φύγεισ αν δεν πληρωθουν.Κ μετα μόλις σαράντησα μας είπε μη βιάζεστε όποτε έχετε κ λίγα λίγα αν δεν μπορείτε κ δεν είχαμε αφήσει ποτέ να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Τα είχαμε υπολογίσμένα ούτως η άλλως. Α, κ δεν παίρνει καμία επίσκεψη στις εγκυούλες.

Τώρα με τον εοπυυ νομίζω ότι παει ως εξής , στα δημόσια δεν δίνεις τπτ αλλα δεν παίρνεις το επίδομα τοκετού που παίρνανε ( εδώ δεν συμφέρει ), και στα ιδιωτικά είναι λίγο καλύτερα γιατί πριν με ΦΠΑ έβγαινε γύρω στα 2000-800(τόσα έδινε ο ΟΑΕΕ) = 1200 ενώ τώρα είναι γύρω στα 700-800. Επίσης επειδή παει κάπως αναλογικά συμφέρει το μονόκλινο( καλοοοοο εεεεεεεε!!!!!!Αχ καταραμένο κρίση!) γιατί από 6000 βγαίνει γύρω στα 3000. Για μητέρα κοίταξα εγω γιατι ο γιατρος μου είναι μόνο εκεί.

Με μεγάλη επιφύλαξη τα παραπάνω γιατί είναι σκόρπιες πληροφορίες, το σίγουρο είναι ότι επειδή έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα θέλει πολύ ψάξιμο να δούμε τι μας συμφέρει κ δεν ξέρω μήπως να κάνουμε αργότερα κανένα πινακάκι με επίσημες πληροφορίες για τιμές στα μαιευτήρια για μπορούμε να συγκρίνουμε!

Grace μου ελπίζω κ εγω να μην αλλάξουν τα πράγματα.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

να πω κατι που ξεχασα πριν και που με προβληματιζει λιγακι, αλλα ξεχασα να το πω και στο γιατρο μου..δεν μου εχει δωσει ασβεστιο, σιδηρο και τετοια, αυριο θα κανω εξετασεις αιματος, λετε την επομενη φορα να δωσει :confused::confused::confused:

για τα δημοσια ετσι ακριβως ειναι Dale μου, πριν 10 μερες γεννησε η κολλητη μου και το ξερω με σιγουρια, τωρα για τις κλινικες μακαρι και παλι μακαρι να μην αλλαξει κατι , γιατι και εδω στην β.ελλαδα ειναι πια αρκετα οικονομικες οσες ειναι με τον εοππυ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

nena1984 το καταφχαριστηθηκες εε?? μπραβο τελεια η εξεταση!! papp a γιατι δεν κανεις εγω ξερω οτι αυτα πανε πακετο αλλιως η μετρησεις της αυχενικης πρεπει να ξαναγινουν:?! Σιδηρο και τετοια ουτε εμενα μου εδωσε αλλα οι εξετασεις μου ηταν σουπερ γι αυτο. Αιματοκριτη εχω 40...

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Νένα και Georgia μπράβο τέλεια αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Νενάκι δεν είναι απίστευτο συναίσθημα να βλέπεις ένα ζωηρό νινάκι να παίζει στη κοιλίτσα σου; Δεν χορταίνω να το βλέπω! Όσο για το σίδηρο και αυτά εγώ άρχισα να παίρνω τις πολυβιταμίνες Centrum Materna οι οποίες είναι καταπληκτικές! Έχουν απ'όλα μέσα σίδηρο, ασβέστιο, φολικό οξύ και θα τις παίρνω μέχρι τέλους! Αλλά εγώ είχα πολύ χαμηλή αιμοσφαιρίνη και για αυτό μου τις σύστησε ο γιατρός τώρα δεν ξέρω....

belleblue Με το καλό το θαυματάκι σου! Χριστουγεννιάτικο δώρο θα σου ρθει! Καλωσόρισες στην παρέα μας! Να μας πεις πότε έχεις ΠΗΤ να σε βάλουμε στο πινακάκι μας!!!

oYNBp2.png

Καλημερα!!!!!!

Nena υπεροχα νεα απο την αυχενικη!!!Ευχαριστηθηκες να το βλεπεις το μπεμπακι σου ε!!!!Τωρα οσο αφορα το papp A και εγω την ιδια μερα θα τα κανω πακετο, ο δικος σου εχει αλλη τακτικη μαλλον!Καλα αποτελεσματα και στις εξετασουλες λοιπον!

Dale 1800 αν δεν περνει επισκεψη ειναι οκ...αν φανταστεις οτι εγω σε καθε επισκεψη πληρωνω 40 ...μαλλον θα μου βγει συνολο παραπανω στο τελος!Ας ελπισουμε οτι θα γλιτωσουμε τελικα κατι απο το νοσοκομειο!

Νοunou καλωσηρθες, εχουμε μαζευτει αρκετα κοριτσια για τον Ιανουαριο τελικα αρα και εσυ ευπροσδεκτη εννοειτε!!Ευχομαι μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κοριτσακια καινουργια συμπλησετε τα ονοματα σας στην λιστα και την ΠΗΤ γιατι ειμαστε πολλες και εγω μπερδευομαι!!!

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες και καλες βουτιες σε οσες καταφερουμε να παμε τελικα!

wsUfp2.png

καλησπερα εγκυουλες

καλο σαβ/κο να εχουμε, αν και προβλεπεται καυτο!

νουνου καλως ηλθες στο παρεακι και με το καλο το 3ο μωρακι σου

στις 18 ιουλιου θα κανω παπ-α και ακομα 2 εξετασεις, κατι μου ειπε για μετρησεις για το κεφαλακι του και κατι αλλα, να σας πω δεν εδωσα και πολυ σημασια γιατι τον εχω εμπιστοσυνη, το εψαξα και στο νετ και διαβασα οτι μπορεις να κανεις παπ-α και στον 4ο μηνα, μαζι με το τριπλο τεστ ετσι θα μου το κανει και μενα

παντως ναι κοριτσια το καταευχαριστηθηκα το σπορακι..αφου εκλεγα, εβλεπα και τον αντρα μου να το κοιταει και να λιωνει και δωστου εγω πιο πολυ κλαμα

φιλια πολλα σε ολες να περασετε τελεια, οτι και αν κανετε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...