Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέραααα.

Τα donuts μου άνοιξαν την όρεξη. Πάει η διατροφή, που υποτίθεται πως κάνω!!

Georgia τα πήρα τα αποτελέσματα της PAPP Α, καλά είναι αν και μου χαμήλωσαν λίγο το ποσοστό της αυχενικής, αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά.( έχει σχέση η χοριακή μου που είναι πιο ανεβασμένη λόγω διδύμων και η οποία συνδυάζεται με την πρωτεΐνη PAPP A και βγάζει λίγο διαστρεβλωμένο το αποτέλεσμα της αιματολογικής). Αλλά και πάλι είναι μια χαρά. Έχεις αναγούλες ε? Κουράγιο. Πότε περνάνε αυτά?? Εγώ δεν είχα.

Barboula έλεγα και εγώ να πάω να την δω την ταινία το Σάββατο, αλλά αν είναι μέτρια καλύτερα να μην πάω. αυτό με τους μήνες με μπερδεύει και εμένα, οπότε ας μας βοηθήσει μια πιο έμπειρη.:P

Dale αυξήθηκαν οι τιμές? εγώ δεν το έχω ψάξει γιατί θα γεννήσω σε δημόσιο.

Μπραβο κοριτσακι μου..ολα καλα...

axaxaxaxa....ωραιο το πρωινο σου Γεωργια αλλα δεν τρωω κ δεν πινω τιποτα απο αυτα..αχαχαχα!καφε ανεκαθεν δεν επινα κ ποσο μαλλον τωρα....τωρα για τα σοκογλυκακια ειπα να προσεχω λιγακι παραπανω οποτε ουτε αυτα...εφαγα το πρωι μια τυροπιτα κ ηπια ενα χυμουλη....μονο χυμους,γαλα πολυ κ νερο ειναι τα ροφηματα μου αυτες τις μερες......!!!τι κανεις εσυ??καλα???

Και εγω επειδη δεν μπορω να φαω τιποτα τα εβαλα για να παρηγορηθω..χιχιχι

οσον αφορα τους μηνες σε κανα δυο σελιδες πισω ειχα βαλει ενα σαιτ που τα γραφει ξεκαθαρα..κατσε να βρω να σα το βαλω ξανα..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναιιιιι...μπραβο ρε συ GEORGIA....ευχαριστω...πολυ χρησιμο....οντως....!!!δεν θελω να δουλεψω αλλο...θελω να φυγω.....!!κ σχολαω 1.30....εχωωω δουλεια πολυ ακομηηηη...!!ουφφφφ...!!εσεις δεν δουλευετε???ξερει καμια ποτε πρεπει να σταματησω υποχρεωτικα την δουλεια??σε ποιον μηνα κ ποσο καιρο καθομαι απο την στιγμη που γενναω....????

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι μου κάνετε; Αχ Παρασκευούλα όμορφηηηη!!! Επιτέλους!! Αν και τα Σ/Κ είναι γεμάτα με υποχρεώσεις και κουράζομαι περισσότερο και απο τις καθημερινές προτιμώ παρά να δουλεύω. Τώρα στη δουλειά μου λογαριάζουν να κάνουν ανακαίνιση και περιμένουν απο μένα να κουβαλάω κιβώτια; Μου το έριξαν πλαγίως, δεν πολυαργώ να φέρω χαρτί απο το γιατρό να κάτσω κανα δύο βδομαδούλες μέχρι να τελειώσει η ανακαίνιση :cool:

Νενάκι καλές επιτυχίες με την αυχενική σου!! Σίγουρα θα έχεις σούπερ αποτελέσματα άντε να δούμε και αν φανεί και το φύλο!!!

Βρε Georgia !!! τι είναι αυτό που μας κάνεις πρωί πρωι βρε κορίτσι μου; Λυπήσου μας τις έγκυες! :tongue: Και εκεί που λάτρευα τον καφέ και έπινα 2-3 την ημέρα απο τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη τον αποφεύγω εντελώς. Δηλαδή μπορεί να πιώ ένα φραπεδάκι μια στις τόσες αλλά δεν το ζητώ και πολύ.

Δηλαδή σύμφωνα με το πινακάκι που μας έδωσε η georgia.g εγώ σε 2 εβδομάδες μπαίνω στον 5ο ? ΚΙΟΛΑΣ ? Πολύ βοηθητικό σε ευχαριστούμε!!!

Βασ32 : Καλωσόρισες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με καλό το 2ο μια χαρά νεότατη είσαι καλέ!! Όσο για τα οικονομικά τα δικά μας είναι εντελώς χάλια αλλά ένα παιδάκι είναι ευλογία όποτε και αν έρθει και μια χαρά θα τα βγάλουμε πέρα!

oYNBp2.png

καλημερα εγκυουλες , τι κανετε?ολα καλα?

σας ευχαριστω ολες για την θετικη ενεργεια που μου μεταφερεται, ευχαομι και εγω το απογευμα να εχω τα καλυτερα νεα!!!

αντε ηρθε και η παρασκευη να ξεκουραστειτε τα εργαζομενα κοριτσακια

εγω δυστυχως στο κλαμπ των ανεργων:(

αχου τι ομορφο πρωινο γεωργια, και εχω μια πεινα...:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλημερα Λινακι..!δεν τους εχεις πει για την εγκυμοσυνη στην δουλεια??γιατι αν το εχεις πει κ θελουν να κουβαλησεις ειναι πραγματικα tragic....!!εγω περιμενω πως κ πως να σχολασω για να φυγω....να παμε Κορινθο...να ξεκουραστουμε κ ξανα μανα δουλεια απο Δευτερα....!!:(τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται ΛΙΝΑΚΙ??

Jr39p2.png

Τους το έχω πει απο την 8η βδομάδα καλέ. Αλλά είναι ολίγον μ... δεν πιράζει άστους να ελπίζουν εγώ πάνω απο όλα βάζω την εγκυμοσύνη μου. Δουλεύω σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών. Είμαι στη γραμματεία το πρωί και τα απογεύματα έχω παιδάκια που κάνουν Ηλ. Υπολογιστές. Εσύ με τι ασχολείσαι; Πήγαμε και εμείς στο χωρίο του άντρα μου τη περασμένη βδομάδα που είναι στο βουνό. Όσο να ναι ξεφεύγεις λίγο! Πολύ καλά θα κάνεις.

oYNBp2.png

γειά σας ! είναι το πρώτο μου ποστ και χαίρομαι που είσαστε τοσες πολλές! εχετε μετρηθεί ?

εχετε λίστα ?? είμαι αθήνα κ είμαι 37 ετών με ΠΗΤ τέλος δεκεμβρίου δηλ χριστούγεννα περίπου!

είχα και μια παλλίνδρομη φέτος, (εξαιτίας θρομφοβιλίας) οπότε κάνω ενέσεις ηπαρίνης τώρα... ! ας ευχηθώ σε όλες να πάνε όλα καλά... !!

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Καλημερα κοριτσαρες!!! Happybear μην ανυσηχεις, αφου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ολα καλα μη σκας κατι ξερει αυτος;)

Barboula κι εγω θελω να δω την ταινια αλλα μαλλον θα περιμενω κανα δυο μηνες να την κατεβασω..που λεφτα για σινεμα:oops:

Dale κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι στο Λητω λογω Εοππυ θα δωσω μονο 800Ε. Ας ευχηθουμε να ναι ακομα μεσα μεχρι να γεννησουμε γιατι για ολο το ποσο δεν μας βλεπω, εκτος αν κερδισουμε το τζοκερ...

Βασ32 καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!

EDIJp1.png

εγω ειμαι τηλεφωνητρια σε γνωστο καταλογο Ελλαδος....ακουω ολα τα κουλα καθε μερα...ειδικα σημερα με εχουν εκνευρισει ολοι με την συμπεριφορα τους....κ εχω ακομα 2 ωρες....που σημαινει αλλοι 150 πελατες ακομα να με ταλαιπωρουν...εψαχνα να αλλαξω δουλεια γιατι ειμαι ηδη 4 χρονια χωρις προοπτικη εξελιξης αλλα λιγο η κριση λιγο η εγκυμοσυνη με εκαναν να κατσω στα αβγα μου.....!!εψαχνα κατι για full time γιαατι εδω με εχουν 5 ωρα αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα......!!χθες βγηκε κ η αγγελια του γαμου οποτε συντομα θα γινει κ ο πολιτικος...!!!:D:D

καλως ηρθες belleblue......με το καλο κ εσυ το μωρουλι σου λοιπον....!!σε ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΩ....!!:-P;):D:rolleyes::cool:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

διδυμομανουλα μου μην αγχωνεσαι αφου ειπε ο γιατρος καλα, τοτε ολα ειναι τελεια

belleblue καλως ηλθες στην παρεα μας, με το καλο το μωρακι σου, εχουμε λιστα και ειμαστε και πολλες!!!θα σε προσθεσουμε και σενα:D

και σε κλινικη θα γεννησω και μεσω εοππυ εχουν κατεβασει παρα πολυ τις τιμες τους, δεν το πιστευα μεχρι που μιλησα και πηρα τιμες:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γειά σας ! είναι το πρώτο μου ποστ και χαίρομαι που είσαστε τοσες πολλές! εχετε μετρηθεί ?

εχετε λίστα ?? είμαι αθήνα κ είμαι 37 ετών με ΠΗΤ τέλος δεκεμβρίου δηλ χριστούγεννα περίπου!

είχα και μια παλλίνδρομη φέτος, (εξαιτίας θρομφοβιλίας) οπότε κάνω ενέσεις ηπαρίνης τώρα... ! ας ευχηθώ σε όλες να πάνε όλα καλά... !!

Καλως μας ηρθες!!! Ευχομαι ολα καλα να σου πανε απο καρδιας!!!;)

EDIJp1.png

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

393611nwedv1l5pn.jpg

Μιας που μπήκα τσακώστε και ενα παγωτακι για δροσια....

σμουτσσσσσσσσσσσσσσσ γλυκα μου εγκυούλια.......

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

GEORGIA μολις το βρηκα κ ημουν ετοιμη να το βαλω κ εγω αυτο το σαιτ.....αλλα με προλαβες...:D:Dαρα ειναι οπως ακριβως τα υπολογιζα...το αλλο ΣΑββατο μπαινω στον 3ο......αχχχ...!!ας πανε ολα καλα παναγια μου...με πιανει ενα τρομερο αγχος χωρις λογο κ βριζω τον εαυτο μου.....!!αχαχαχαχα!!!επιτελους σε 20 λεπτα σχολαω....!!σημερα εχει γρηγορο φαγητο για να φυγουμε κατευθειαν μετα γρηγορα γρηγορα.....!!ομελετα......!!τεμπελικο μεν αλλα βιαζομαι να φυγωωωωωω...!!!καλο μεσημερι κ καλο σκ σε οοοοολες...καλα αποτελεσματα οσες εχετε εξετασεις....εγω θα τις παρω την Δευτερα το απογευμα.....!!φιλακιααααααααααα...κ προσεχετε εεεεεεε?????καλη ξεκουρασηηηη!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...