Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Georgia .g Μπραβο κοριτσι!! ολα μια χαρα, κι η PappA καλη θα ναι τοτε:P

Linaki χαχχχααα οπως τα λες...;););)

Βρε κοριτσια ειναι καμια στο Fb. Eαν ναι, στειλτε μου ενα πμ να σας κανω αιτημα!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σαςςςςς...μολις μπηκα σπιτι.....!!!κρατηστε ημερολογιο ολες ποτε θα το ακουσετε για να μου πειτε κ εμενα που σιγουρα θα το ακουσω μετα απο εσας......Γεωργια ο γιατρος μου ειναι ο Γιακουμακος...ειναι κ στο ιασω..παντως κ η κουμπαρα μου γεννησε στο Αττικο κ εμεινε απολυτως ικανοποιημενη....κ ειχε κ το μωρουλι της συνεχεια διπλα της.....!!εγω δεν εχω πολυτελειες για αλλου...κ αφου θα ειναι ο γιατρος μου ειμαι ησυχη γιατι τον εμπιστευομαι φουλ....!!!!τωρα ζυγιστηκα κ ειδα οτι εχω παρει 1 κιλο...δεν ειναι πολυ νωρις...??μηπως πρεπει να το ραψω λιγο....????:shock::shock:

Jr39p2.png

Άλλαξα τικεράκι ανανεωθήκαμε σε πιο καλοκαιρινή διάθεση πως σας φαίνεται; Δοκίμασα να βάλω και φώτο αλλά δεν ξέρω αν πέτυχε!!

Βarbaroulla: μην ανησηχείς για το 1 κιλό μπορεί να είναι κατακράτηση υγρών ή οτιδήποτε. Δεν θα ράψεις το στόμα σου απλά θα προσέχεις τι τρως όχι μόνο για τα κιλά αλλά και για την υγεία σου. Περιόρισε λοιπόν τα γλυκά και το αλάτι καθώς και τα λιπαρά φαγητά. Απλά :cool:

oYNBp2.png

γεια σας κ απο εμενα....αν θελετε βαλτε με κ εμενα στην παρεα σας....δεν ειμαι Δεκεμβριου αλλα τελη Γεναρη αλλα δεν εχει τετοιο post.......ειμαι 7 εβδομαδων κ 3 μερων....κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη.....παρα πολυ...στην αρχη παγωσα στην ιδεα αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι δωρο θεου να σου συμβαινει κ να σου συμβαινει με τον ανθρωπο που ονειρευεσαι να περασεις ολη σου την ζωη....απλως το σπιτι μας που θα φτιαξουμε δεν ειναι ετοιμο ακομα κ ετσι ζουμε προσωρινα στο σπιτι του αμορε μουυυυ....!!τωρα θα κανουμε κ αμεσα τον πολιτικο.....!!!θελω μονο να βγει γερο το σπορακι μας οπως το ιδιο ευχομαι κ σε οοοοοολες εσαςςςςςς.......!!!σημερα βεβαια ειχα ξαφνικες αναγουλες ενω μεχρι τωρα ολα καλα....αλλα δεν πειραζειιιι...αυριο παω κ για τον προγεννητικο..κ Δευτερα παω να ακουσω την καρδουλα τουυυυ......!!:):):):[/quote

Και εγω του Ιανουαρίου ειμαι αλλα δεν υπάρχει ακομα τετοιος μηνας στο φορουμ. Ειμαι 7 εβδομαδων και περιμένω το 2ο παιδακι μου .Εχω ηδη ενα κοριτσακι 2 ετών, και ειμαι 35 χρονων( Μαλλον η μεγαλύτερη της παρέας????)

Στην αρχη οπως το λες και εγω αγχωθηκα πολυ λόγω συνθηκών οικονομικών-τα πραγματα για μας ειναι αρκετα δυσκολα και μεχρι το γεναρη που θα γεννησουμε σκεφτομαι δεν εχουμε ιδεα που θα εχουν φτασει. Ωστοσο προσπαθω και εγω να σκεφτομαι θετικα και φυσικα να πιστεψουμε οτι ειναι δωρο Θεου κ αφου το εστειλε τωρα κάτι θα ξερει παραπάνω!!!!!!

Καλη συνεχεια

καλησπέρα κορίτσια,

Linaki, τέλειο το τικεράκι. Καλοκαιρινό, πράγματι!!

Βασ32 καλωσόρισες. με το καλό το μπεμπάκι. Και μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά. Όλοι έτσι είμαστε λίγο πολύ. αγώνας και πίστη και όλα θα γίνουν. Να χαίρεσαι και την κορούλα σου.

Barboula μην στεναχωριέσαι για το 1 κιλό, μάλλον είναι από την κατακράτηση υγρών, όπως είπε και το Linaki.

Georgia .g Αφού σου είπε ότι όλα είναι εντάξει μην φοβάσαι τίποτα.

Τι κάνετε οι υπόλοιπες??

Νομίζω αύριο πάει η Nena για αυχενική? Αν ναι καλή επιτυχία.;)

imQRp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!τι κανετε?ολα καλα?εγω τελικα τις εχω κανονικα τις αναγουλες και τις εξαγωγες μου, αλλα δεν με πειραζει καθολου..εχω και το αγχος για αυριο, μακαρι η παναγιτσα να ειναι διπλα μου

happybear μου ναι αυριο στις 5 εχω την αυχενικη!ευχομαι μονο ολα να ειναι καλα

εσυ τι κανεις?πως πας?

βασ32 καλως ηλθες και με το καλο το 2ο μωρακι σου να χαιρεσαι και την κορουλα!θα σταθω σ αυτο που τοσο ωραια εγραψες για το θεο και για το δωρο του και να ξερεις οτι εκιενος κατι παραπανω ξερει;) ολα θα γινουν

Linaki2012 μου με γεια το καλοκαιρινο τικερακι σου!ειδες και το αντρακι σου , ολα καλα λοιπον, αντε υπονομη τωρα 2βδομαδουλες.για τον χαμηλο πλακουντα μην ανυσηχεις, λιγο προσεκτικη να εισαι και δεν υπαρχει θεμα, τωρα για τις επαφες το μονο που μπορω να πω ειναι λιγο υπομονη :rolleyes:

barboula μου τι κανεις?να κοιμασαι οποτε μπορεις καλο κανει, και επισης συμφωνω απολυτα για τα βαφτηστηρια, ειναι τρελλα και μεις εχουμε 2 και δεν τα χορταινουμε.καλα να περασεις και το σ/κ στην θαλασσιτσα

grace3 μου ειμαι εγω στο φεις θα σου στειλω πμ

georgia.g μου μπραβο για την αυχενικη το ιδιο τελεια θα ειναι και τα αποτελεσματα απο το αιμα!αχ και εγω θελω τοσο καλα αποτελεσματα αυριο..

Dale πως και πως περιμενω αυτη την επικοινωνια με το ζουζουνι, να χτυπαω εγω να κλωτσαει αυτο:rolleyes:, πως ειναι ο μικρουλης σου?

chot μου μην κουραζεσαι και παρα πολυ, εγω απο την μερα που εμαθα για το μπεμπακι ελαχιστα κανω και αυτα με απολυτη προσοχη

σε ολες τις εγκυουλες πολλα φιλια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλά είμαι Nena μου. Το βράδυ θα πάρω και τα αποτελέσματα για το PAPP-A

Και εγώ σαν εσένα από την μέρα που πήραμε θετικό αποτέλεσμα δεν κάνω τίποτα στο σπίτι. Αλλά με πιάνει τρέλα καμιά φορά, που δεν κάνω τίποτα όλη μέρα. Αισθάνομαι σαν άρρωστη.:mad:

Εύχομαι αύριο στην αυχενική να είναι όλα τέλεια.

imQRp2.png

καλά είμαι Nena μου. Το βράδυ θα πάρω και τα αποτελέσματα για το PAPP-A

Και εγώ σαν εσένα από την μέρα που πήραμε θετικό αποτέλεσμα δεν κάνω τίποτα στο σπίτι. Αλλά με πιάνει τρέλα καμιά φορά, που δεν κάνω τίποτα όλη μέρα. Αισθάνομαι σαν άρρωστη.:mad:

Εύχομαι αύριο στην αυχενική να είναι όλα τέλεια.

καλα αποτελεσματα διδυμοναουλα μας, που θα τα εχεις σιγουρα!

ευχαριστω για την ευχουλα και σου και εγω το ευχομαι..

ασε με τις δουλειες και εγω εχω θεμα καμι αφορα νευριαζω παω ν ακανω κατι αλλα αμεσως νιωθω τυψεις και σταματαω, ο αντρας μου κανει οτι μπορει κανω και εγω οτι μπορει και μεχρι εκει, αλλωστε τωρα προεχει το νινακι;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Georgia όσο είχα την αποκολληση κ τις τρελές αναγούλες κ υπνηλίες ευτυχώς ερχόταν η μαμά μου, αλλα έχουμε κ τη γιαγιά με Alzheimer οπότε δεν γίνεται. Αφού πέρασε αυτή η συνεχόμενη αηδία όλα καλα! Αυτό ήταν χειρότερο από τους εμετους. Υπομονή θα σου φύγει κ σένα.Δε πολυμιλάει κ μένα, μα για φαγητό, ντα για ξύλο , κ μαμά μπαμπά στα μεγάλα κέφια!!

Nena μου όλα καλά θα πάνε με την αυχενικη μην αγχωνεσαι καθόλου! Ο μικρός μου καλά οργιάζει, τώρα που κάνουμε κ βόλτες είναι χαρούμενος!

Βασ32 καλωσήρθες, να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό το δευτερο! Σιγά βρε που σε πήραν τα χρόνια νέα κοπέλα!

Κορίτσια κάτι παίζει με τα ιδιωτικα μαιευτήρια κ τον εοπυυ, μου είπανε για 700 ευρώ στο οικονομικό για το μητέρα. Είναι όμωσ απο γνωστό γνωστού κ θέλει τσεκάρισμα πάντως το λίγο που το κοίταξα έχουν αλλάξει απο πέρυσι που γέννησα.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου τι κάνετε??

Εγω καλουτσικα παρεα με τις αναγούλες μου και τους εμετους μου...

Νενα καλη αυχενικη σήμερα...

Barboula καλα το καταλαβα..έχουμε τον ιδιο γιατρο...ολα τα λεφτα..πλου καλος ε???

Happy bear πηρες τα αποτελέσματα?

βασ32 καλως ηρθες στην παρεα...

Οι αλλες οι ομορφουλες μου πως τα παν???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςς...!!τι κανουμε???καταρχην καλη επιτυχια στην Νενα που εχει αυχενικη διαφανεια σημερα κ ολα να βγουν τελεια....!!χθες πηγα σινεμα κ ειδα την καινουρια ταινια για το τι να περιμενεις οταν εισαι εγκυος.....ενταξει εχει κατι καλες σκηνες αλλα δεν αξιζει κ πολυ για σινεμα....!!εχει ολων των ειδων τους τοκετους,ολων των ειδων τις εγκυμοσυνες,ολων των ειδων τους μπαμπαδες αλλα το περιμενα αλλιως....!!τλσπ....εχω μπερδευτει ρε κοριτσια λιγο με τους μηνες...δηλαδη ξερω σε ποια εβδομαδα ειμαι αλλα οταν με ρωτανε ποτε μπαινω στον 3ο δεν ξερω....!!στις ποσες εβδομαδες μπαινουμε στον 3ο...??τλσπ.....Georgia ναι κ εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο τον γιατρο.....!!αν κ δεν τον εχω πολυ καιρο ειχα παει πολλες φορες με την κουμπαρα μου...κ επειδη δεν ειχα καταληξει σε γιατρο κατεληξα σε εκεινον κ δεν το μετανιωσα καθολου....!!ειναι τοσο αναλυτικος κ της λεπτομερειας που ο αμορες τον αγαπησε.....χαχαχαχα...!!τι κανουμε ολεςςς καλα??

Jr39p2.png

Καλημέραααα.

Τα donuts μου άνοιξαν την όρεξη. Πάει η διατροφή, που υποτίθεται πως κάνω!!

Georgia τα πήρα τα αποτελέσματα της PAPP Α, καλά είναι αν και μου χαμήλωσαν λίγο το ποσοστό της αυχενικής, αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά.( έχει σχέση η χοριακή μου που είναι πιο ανεβασμένη λόγω διδύμων και η οποία συνδυάζεται με την πρωτεΐνη PAPP A και βγάζει λίγο διαστρεβλωμένο το αποτέλεσμα της αιματολογικής). Αλλά και πάλι είναι μια χαρά. Έχεις αναγούλες ε? Κουράγιο. Πότε περνάνε αυτά?? Εγώ δεν είχα.

Barboula έλεγα και εγώ να πάω να την δω την ταινία το Σάββατο, αλλά αν είναι μέτρια καλύτερα να μην πάω. αυτό με τους μήνες με μπερδεύει και εμένα, οπότε ας μας βοηθήσει μια πιο έμπειρη.:P

Dale αυξήθηκαν οι τιμές? εγώ δεν το έχω ψάξει γιατί θα γεννήσω σε δημόσιο.

imQRp2.png

axaxaxaxa....ωραιο το πρωινο σου Γεωργια αλλα δεν τρωω κ δεν πινω τιποτα απο αυτα..αχαχαχα!καφε ανεκαθεν δεν επινα κ ποσο μαλλον τωρα....τωρα για τα σοκογλυκακια ειπα να προσεχω λιγακι παραπανω οποτε ουτε αυτα...εφαγα το πρωι μια τυροπιτα κ ηπια ενα χυμουλη....μονο χυμους,γαλα πολυ κ νερο ειναι τα ροφηματα μου αυτες τις μερες......!!!τι κανεις εσυ??καλα???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...