Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

εμενα με πιανει μονο υπνηλια το μεσημερι το απογευμα θελω απελπισμενα βολτα.....!!!!γιατι αλλιως με πιανει μελαγχολια...παιρνουμε λοιπον την σκυλιτσα μας κ περπαταμε καμια ωρα δυο κ γυριζουμε.........!!!τωρα ηρθα στην μανουλα να τα πουμε λιγο οι 2 μας κ μετα θα παω στο βαφτηστηρι μουυυυυ...να το δω λιγακιιιι.......!!!οποτε σας αφηνωωωωωωωωωωωωωωωω....κ παλι..τα λεμε αυριο απο την δουλεια αν προλαβω....γειααααααα!!:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά δεν άντεξα να περιμένω άλλες 2 βδομάδες και πήγα σήμερα για υπέρηχο! Μια χαρά ο αντρούλης μας! Έκανε και μακροβούτια και μας έδειχνε τα...προσόντα του και γέλαγε και ο γιατρός! Αχ τώρα ηρέμησα, θα περιμένω σε 2 βδομάδες πάλι να τον δούμε..... Α και για ακόμη μια φορά η ΠΗΤ μου άλλαξε και έγινε 10/12/12 τι να πω; Θα δείξει..... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oYNBp2.png

Τελικά δεν άντεξα να περιμένω άλλες 2 βδομάδες και πήγα σήμερα για υπέρηχο! Μια χαρά ο αντρούλης μας! Έκανε και μακροβούτια και μας έδειχνε τα...προσόντα του και γέλαγε και ο γιατρός! Αχ τώρα ηρέμησα, θα περιμένω σε 2 βδομάδες πάλι να τον δούμε..... Α και για ακόμη μια φορά η ΠΗΤ μου άλλαξε και έγινε 10/12/12 τι να πω; Θα δείξει..... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

AAAAA!! Tι καλααα!! Ελα μαζι με τα γενεθλια μου???:rolleyes::rolleyes:

EDIJp1.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Σας διαβασα αλλα γραψατε τοσα πολλα που μπερδευτηκα.......Ειμαστε και πολλες!!Αν δεν κανω λαθος εχουμε αυχενικες σημερα και αυριο??Αντε καλα αποτελεσματα να εχετε!!Ειδα οτι αποκτησαμε και κοριτσακια στην παρεα και ενα αγορακι ακομα!!!Γερα να ειναι ολα μας τα παιδακια και να συνεχισει να ομορφαινει η λιστα μας με χρωματακια ροζ και μπλε!!!!!!

Εγω εχω ξεκινησει δουλειες απο χθες στο σπιτι και εχω κουραστει λιγακι...το κακο οτι εχω και καποιες για σημερα..Να τελειωνω με την καθαριοτητα και το Σ/Κ θα παω και εγω για το πρωτο μπανακι μου να δροσιστουμε λιγο!

φιλακια....!

wsUfp2.png

καλημερεςςςς σε ολεςςςς.....απο την δουλεια.....αργησα να φτασω γιατι ειχα ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ουρα σημερα....αχαχαχα!!!οποιες κ οσες εχετε εξετασεις ευχομαι καλη επιτυχια.....!!κ καλα αποτελεσματα να εχετεεεεε.....!!!ανυπομονω να ερθει η Δεευτερα να ακουσω την καρδουλα του κ να παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων.....!!αυριο με το που σχολασω εξαφανιζολ για λιγο εξοχηηηη...!!καλα χθες πηγα στο βαφτηστηρι κ τον εγδυσα κ ολη την ωρα επαιζα μαζι του....τον ταισα,τον εκανα μπανακι κ τον κοιμησα....ετσι για να μαθαινω.....!!!:D:D:Dτρελα ηταν...ανυπομονω να ερθει με το καλο κ το σπορακι μου .....κ ολων μας να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μαςςς..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Barbaroulla: εγώ και ο άντρας μου έχουμε απο ένα βαφτιστήρι αγοράκι αυτός κοριτσάκι εγώ και κάνουμε πολλή εξάσκηση! Είναι τα πρώτα μας παιδιά έτσι λέμε και τα λατρεύουμε!! Είναι ευλογία να είσαι νονός/νονά :P

chot εγώ απο τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη έχω αφήσει το σπίτι στο έλεος του! Κάνω μόνο τα βασικά σκούπισμα/σφουγγάρισμα/πιάτα και μπάνια. Μέχρι και το σιδέρωμα τώρα που καλοκαίριασε δεν έχω κουράγιο να το κάνω και τα στέλνω στη μαμά ή/και πεθερά ενίοτε. :tongue:Μην κουράζεσαι όμως βρε chot μου δεν κάνει σιγά - σιγά!

grace3 Έλα είσαι τοξοτίνα; πες μας λίγα για το ζώδιο και πρέπει να μαθαίνουμε τι έχουμε να περιμένουμε. Δεν ξέρω πολλούς τοξότες!

Παιδιά κάτι που ξέχασα να σας πω σχετικά με τον υπέρηχο. Μου είπε πως ο πλακούντας είναι χαμηλά και μας απαγόρευσε τις επαφές :| Είναι κακό αυτο; Μήπως ξέρει καμιά να μου πει σχετικά με το πλακούντα χαμηλά; Απο χθές προβληματίστηκα πολύ!

Και κάτι τελευταίο. Σε εσάς που είστε μανούλες.. υπάρχει περίπτωση να "άκουσα" το μωρό απο τώρα; Σήμερα τα ξημερώματα ήμουν ξύπνια στο κρεβάτι και ένιωσα κάτι σαν ελαφρύ φτερούγισμα για λίγα δευτερόλεπτα και μετά απο λίγο ξανά! Δεν ξέρω έχω και δραστήριο εντερικό σύστημα αλλά αυτό ήταν λίγο ασυνήθιστο..... :confused:

Συγγνώμη αν σας ζάλισα ;)

oYNBp2.png

;)Καλημερα Λινακι.......ειμαι στην δουλεια γι αυτο κ καθυστερω....κ μολις ειδα οτι το αλλο ΣΚ με εχωσαν να δουλεψω οποτε ας ευχαριστηθω αυτο το πσκ που εχω ρεπο.....!!ναι το πιστευω αυτο που λες για τα βαφτηστηρια ....πραγματικα....ειναι το 1ο μου κ το τελευταιο......δεν θελω να κανω πολλα βαφτηστηρια θελω να κανω 1 κ να του δωσω ολη μου την αγαπη σαν νονα.......!!!ειναι τρελα....ειδικα οταν σου χαμογελανε...:D:p:rolleyes:

Jr39p2.png

Barboula θα δεις οταν ακουσεις καρδουλα θα ξετρελαθεις!!!!Ειναι τελεια....!Κοντευει η Δευτερα και αφου θα πας εκδρομουλα τριημερο θα ερθει ακομα πιο γρηγορα!!

linaki και εγω το ειχα αφησει το σπιτι στην αρχη και εκανα τα βασικα ....Αλλα τωρα δεν παει αλλο και ειπα σιγα σιγα να κανω δυο τρια πραγματα παραπανω...Εισαι πολυ τυχερη που εχεις βοηθεια να το ξερεις...Εγω δυστυχως δεν εχω απο πουθενα :( .....

Οσο για τον πλακουντα αφου ειπε ο γιατρος οχι επαφες φανταζομαι οτι δεν χρειαζετε να προσεχεις κατι αλλο...Μην αγχονεσε! Λες να ακουγετε το μωρο τοσο νωρις??Τελεια....!Θα μας πουν οι εμπειρες μανουλες γι αυτο!!!!!!!!!

wsUfp2.png

Barbaroulla: εγώ και ο άντρας μου έχουμε απο ένα βαφτιστήρι αγοράκι αυτός κοριτσάκι εγώ και κάνουμε πολλή εξάσκηση! Είναι τα πρώτα μας παιδιά έτσι λέμε και τα λατρεύουμε!! Είναι ευλογία να είσαι νονός/νονά :P

chot εγώ απο τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη έχω αφήσει το σπίτι στο έλεος του! Κάνω μόνο τα βασικά σκούπισμα/σφουγγάρισμα/πιάτα και μπάνια. Μέχρι και το σιδέρωμα τώρα που καλοκαίριασε δεν έχω κουράγιο να το κάνω και τα στέλνω στη μαμά ή/και πεθερά ενίοτε. :tongue:Μην κουράζεσαι όμως βρε chot μου δεν κάνει σιγά - σιγά!

grace3 Έλα είσαι τοξοτίνα; πες μας λίγα για το ζώδιο και πρέπει να μαθαίνουμε τι έχουμε να περιμένουμε. Δεν ξέρω πολλούς τοξότες!

Παιδιά κάτι που ξέχασα να σας πω σχετικά με τον υπέρηχο. Μου είπε πως ο πλακούντας είναι χαμηλά και μας απαγόρευσε τις επαφές :| Είναι κακό αυτο; Μήπως ξέρει καμιά να μου πει σχετικά με το πλακούντα χαμηλά; Απο χθές προβληματίστηκα πολύ!

Και κάτι τελευταίο. Σε εσάς που είστε μανούλες.. υπάρχει περίπτωση να "άκουσα" το μωρό απο τώρα; Σήμερα τα ξημερώματα ήμουν ξύπνια στο κρεβάτι και ένιωσα κάτι σαν ελαφρύ φτερούγισμα για λίγα δευτερόλεπτα και μετά απο λίγο ξανά! Δεν ξέρω έχω και δραστήριο εντερικό σύστημα αλλά αυτό ήταν λίγο ασυνήθιστο..... :confused:

Συγγνώμη αν σας ζάλισα ;)

Καλημερουδια!! Κοιτα νομιζω πως απλα πρεπει να προσεχεις, δεν ειναι κατι τρομερο και φοβερο ο πλακουντας εκει. Οσο για το αν τ ακουσες, δεν ειναι ακριβως κλωτσημα, απλα σ αυτους τους μηνες ακομα μπορει να κατσει σε μια γωνιτσα για λιγο και να νιωθεις εν τσιτωματακι στην κοιλια σου ;).

Λοιπον, αυτο που θα σου πω και ισχυει για τους απανταχου τοξοτες ειναι πως δεν αντεχουν την καταπιεση. Ειναι λιγο σαν τις γατες, δηλαδη θελουν χαδια και φιλια αλλα δεν τα ζητανε ποτε ενω κατα βαθος τα θελουν πολυ.Εγω εχω πολλες φιλες τοξοτες και φιλους,και τουλαχιστον σ αυτα ειμαστε ιδιοι:D:D

EDIJp1.png

:D:D:Dchot αυτο περιμενω πως κ πως να ακουσω καρδουλα να ξετρελαθω πιο πολυ απο οτι τωρα.....!!αχαχαχαχα.....!!!αχ πιαστηκα εδω στην καρεκλα τοσες ωρες κ ακομα δεν ειναι η ωρα να βγω κ διαλειμα.....ουφφφφ.....!!

λινακι αν ηταν κατι πολυ σοβαρο δεν θα σου ελεγε για τις επαφες μονο αλλα κ ξαπλα κ ξεκουραση κ να μην σηκωνεσαι...οποτε δεν θεωρω οτι ειναι κατι τοσο ανησυχητικο αλλα λιγο προσοχη παραπανω απο οσο δινεις....κ χαλαρααααα......ολα καλα ειναι κ θα συνεχισουν να ειναι για ολες μαςςςς...:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον, αυτο που θα σου πω και ισχυει για τους απανταχου τοξοτες ειναι πως δεν αντεχουν την καταπιεση. Ειναι λιγο σαν τις γατες, δηλαδη θελουν χαδια και φιλια αλλα δεν τα ζητανε ποτε ενω κατα βαθος τα θελουν πολυ.Εγω εχω πολλες φιλες τοξοτες και φιλους,και τουλαχιστον σ αυτα ειμαστε ιδιοι:D:D

Τώρα που το λές... ο κουμπάρος μας είναι τοξότης και είναι έτσι ακριβώς όπως λές. Και οι Κριοί που είναι ο άντρας μου έτσι είναι, δεν μπορώ να του επιβάλω τίποτα. Για να κάνει κάτι που θέλω πρέπει να του το παρουσιάσω σαν δικιά του ιδέα έλεος :tongue: Είμαι και λίγο πιεστική εκ φύσεως όταν θέλω να γίνει κάτι. Τι να γίνει θα τη βρούμε την άκρη!!!!

oYNBp2.png

Linaki είναι λίγο νωρίς αλλα καμιά φορά δεν ξέρεις, εγω στη 20 εβδομάδα το είχα καταλάβει κ ήταν σαν χτυπηματάκια φαινόταν κ με το μάτι! Να σου πω φτερουγίσματα κ τέτοια που λένε ότι λένε ότι νιώθεις στην αρχή δεν είχα καταλάβει ίσως είναι και πόσο παρατηρητική είναι κάθε κοπέλα. Άσε που όλη μέρα ήμουν στο τρέξιμο κ με το που ξάπλωνα, που είναι κ η ώρα που ξεσαλώνουν, κοιμόμουνα! Πάντως κ το μωρό να μην ήταν πλησιάζει η ώρα που θα επικοινωνείτε με το ζουζούνι σου συνέχεια! Αχ άντε, νομίζω εκεί φεύγει κ το μεγαλύτερο άγχος της εγκυμοσύνης! Χτυπάς απαντάει!

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Καλημέρα κι απο εμενα!

Λινάκι για τον χαμηλό πλακούντα μην αγχωνεσαι κι εγω είχα στον Δ αλλά από ένα σημείο και μετά που μεγαλώνει το μωρο ανεβηκε και όλα μια χαρα! Τωρα για το ποτε το ακους στην πρωτη εγκυμοσύνη συνηθως μετά την 18η εβδομαδα (εγω φαντασου το ακουσα στην 20η), αλλα στη δευτερη εγκυμοσυνη το ακους πιο νωρις. Φαντασου ο γιατρος με ρωτησε προχθες αν το εχω ακουσει και του ειπα οχι, και μου λεει ε τις επομενες εβδομάδες θα το ακούσεις!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα όμορφες τι κάνετε??? εμεις πήγαμε για αυχενικη εχτες και ολα ήταα μια χαρα...βάση υπερήχου οι μετρησεις μας ηταν οκ...τωρα περιμένω την Παρασκέυή να μου πουν τις πιθανότητες βάση των αποτελεσματων του pap A...

Nena, Andria,..τι κανετε κοριτσουδια μου??

Dale. αχ κακομοιρουλα μου πως τα φέρνεις βολτα με το ταλιμπανάκι σου...εγω ευτυχως εχω και την μαμα μου και μου το κρατάει αλλιως δεν την παλευα ετσι οπως ειμαι...τι πανα να αλλαξω θα πεθάνω...Ο δικος σου μιλάει?? ο δικος μου οχι ακομα..λεει κανα ξεκαρφωτο αλλα τιποτα ακομα...

happybear Μην μου αγχωνεσαι κοριτσακι μου γλυκο μια χαρα θα τα καταφέρεις με τα δυο μικρούλια σου..

Linaki..δεν κρατηθηκες βρε ζουζούνα πήγες να το δεις το αντρακι σου ε...χιχιχι οσο για τον πλακουντα μην αγχωνεσαι απλα ακολουθησε την συμβουλη του γιατρου σου...Τωρα οσον αφορα για να το ακουσεις συνηθως το ακους γυρω στις 20 εβδομαδες...εγψ καπου εκει τον ειχα ακουσει τον πρωτο..αν οχι 20 τοτε 19 ..νωριτερα που ελεγα στον γιατσο μου που ειχε πει οτι αποκλειεται και οτι μαλλον ειναι το εντεράκι μου....

Barboula.. Κοιμησου κοριτσακι μου τωρα που μπορεις..ακου που σου λεω...γιατι μετα ξεχνα τους μεσημεριανους υπνους και το ρεχατι...χιχιχι

Αληθεια ποιον γιατρο εχεις??

Chot..αχ βρε κοριτσακι μου χαρας το κουραγιο σου...εγω δεν μπορω ουτε τα πιατα να πλυνω...εχεις δικιο ομως δεν εχεις κανενα να σε βοηθησει...να προσεχεις ομως...κοιτα να εισαι εσυ και το μπαμπακι σου καλα και τα αλλα θα γινουν...

grace..στην εσχατη ελα να σε ξεγεννησω εγω...χιχιχ...Βρε δεν ξερω..και εγω την πρωτη φορα γεννησα Ιασω γιατι εκει ηθελε ο γιατρος μου..λογω καποιον θεματων μου...τοτε μου ειχε πει αντε και την αλλη φορα στο Αττικο...γιατι ειναι και εκει..το θεμα ειναι οτι εγω με αυτα που ακουω οτι δεν εχουν υλικο τα δημοσια νοσοκομεια εχω φοβηθει...τεσπα αστα..πονεμενη ιστορία

Στα αλλα κοριτσάκια μου...πολλα πολλα φιλάκια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ναι μάλλον ήταν λάθος συναγερμός. Δεν βλέπω την ώρα να το ακούσω πάντως και να νιώθω ήρεμη γιατί τώρα όπως όλες μας νομίζω είμαι συνέχεια με την περιέργεια. Τι να κάνει εκεί μέσα; Είναι άραγε όλα καλά;

georgia.g: μπράβο κοριτσάκι μου για την μέτρηση μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι και στο Pap-A !!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...