Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Εχει έρθει τώρα κ με αγκάλιαζει με φίλαει κ μου λεει μαμά μαμά,( δε το πολυλέει γενικά) παίρνει θέση για χάδια κ γαργαλητα κ μου ξεκαρδιζεται το σκατούλι!! Απίστευτο πράγμα η μητρότητα απο την απόγνωση στην πλήρη ευτυχία! Με το καλό όλα τα μωρακια μας.

Πράγματι, πρέπει να είναι τέλεια. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το αδερφάκι. Εγώ πάλι αγχώνομαι λίγο για το αν θα είμαι καλή μαμά.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!! Πήρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη λήψη τροφοβλαστη και όλα καλά!!!

Τσούπρες κάντε χωρίστρες στους γιους σας γιατί με την andria πρέπει να βρούμε γαμπρούς!!!:D:D:D Έχω κι εγώ κοριτσάκι!!!

Όσο για τους υπέρηχους, εγώ την λήψη τροφοβλαστη την έκανα στο ιατρείο του γυναικολόγου μου όπου έρχεται ένας πιστοποιημένος γιατρός που κάνει και τους υπέρηχους. Γεμάτο γκαστρουλες ήταν το ιατρείο για αυχενικές και β επιπέδου!!!

Καλημέρα!!! Πηγαμε χθες στο γιατρό κι εχω πολυ ευχαριστα νέα! Κατ' αρχην το παιδάκι μου ειναι μια χαρα και κατά 90% μου είπε ότι έχω κόρη!!!!! Τι χαρά έχω πάρει από χθες δεν λέγεται!!! Τωρα θα εχω απο όλα! χαχαχαχα! Ολο το βραδυ δεν εχω κοιμηθεί απο την χαρά μου! Του αντρα μου του κάνω απιστευτες γλύκες που μου χαρισε και μια κορη μετα απο τον υπεροχο γιο μου!!!

Για μπάνια μου είπε ανετα δεν υπαρχει προβλημα, απο κιλά ειμαι στα 53,2 δηλαδη εχω παρει μονο 700γρ και μου ειπε να τρωω κατι παραπάνω και γενικά όλα καλά!

Ευχομαι σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν αποτελέσματα να είναι όλα τέλεια!

Εμενα και αυχενικη και β επιπεδου μου τις κανει ο γιατρος μου αλλά όχι στο ιατρειο του, στο Ιασώ και ειναι πιστοποιημένος!

Αυτά από μένα! Απο σημερα σκεφτομαι ροζ!!!!

Με το καλο οι κορακλες κοριτσια!!!!!

Παει εχασα την μπαλα με τα μηνυματα σημερα, εγω παντως ειμαι στο φλου για την γεννα γτ ο αντρς μου ειναι απληρωτος 3 μηνες και εν ξερω τι θα κανω κ απ την αλλη δεν θελω να παω σε κρατικο και να γεννησω μονη μου...αχ:?

EDIJp1.png

Αυτο δεν πρέπει να φεύγει ποτε, κ εμένα με πιάνει αν είμαι καλή μαμά πως γίνεται να αγάπησω άλλο πλάσμα σαν το μωρό μου, κ πως θα νοιώσει που θα με μοιράζεται κ μετά να σου οι τύψεις για το μωρο στην κοιλίτσα που σκέφτομαι έτσι! Τι να πεις!! Νομίζω αν σε απασχολεί να είσαι καλή μαμά θα γίνεις! με το καλό τα δυδιμάκια σου, όποτε βλέπω δυδιμομαμα απο τότε που γέννησα προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι στο σπίτι! Πρέπει να θέλει τέχνη στην αρχή! Αλλα στο χρόνο θα είναι η καλύτερη παρέα! Μικρή ήθελα να έχω δύδιμη αδερφή/αδερφό!

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

ξανα γεια σε ολες τις εγκυουλες

asoume μου ο γιατρος μου δεν με παιρνει λεφτα να φανταστεις 20 ευρω με παιρνει για τον υπερηχο και αυτο οχι παντα!μου κανει ειδικες τιμες γιατι ειμαστε ικογενειακοι φιλοι και στην αυχενικη αντε να με παρει 30-40 ευρω, τβρα για την β επιπεδου θελει να δει πρωτα αυτος πως ειναι το νινακι και μου ειπε πως δεν θα μου την χρεωσει καν την εξεταση, και για μια δευτερη και πιο ειδικη γνωμη θα με στειλει σε εξιδικευμενο ιατρο τωρα που και ποσο θα δωσω δεν εχω ιδεα ακομα..

τελικα κοριτσια τζαμπα χαρηκα για τις αναγουλες και τους εμετους, με το που εφαγα το μεσημεριανο ετρεξα στο μπανιο..

λινακι τρελλες ζεστες μονο με κλιαμτιστικο ειμαι , δεν αντεχω αλλιως

Dale μου θα τα βγαλεις περα και ολα θα πανε καλα και εγω 1 χρονο εχω διαφορα με την αδερφη μου και οπως λεει η μαμα μου εκανε για 10 μωρα, οποτε μην αγχωνεσαι θα την βρεις την ακρη;)

αλλωστε οπως πολυ σωστα λες η μητροτητα ειναι μοναδικο πραγμα!!!!

happybear θα το κανουμε το παρτυ γιατι θα φτασεις 36 εβδομαδα!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αυτο δεν πρέπει να φεύγει ποτε, κ εμένα με πιάνει αν είμαι καλή μαμά πως γίνεται να αγάπησω άλλο πλάσμα σαν το μωρό μου, κ πως θα νοιώσει που θα με μοιράζεται κ μετά να σου οι τύψεις για το μωρο στην κοιλίτσα που σκέφτομαι έτσι! Τι να πεις!! Νομίζω αν σε απασχολεί να είσαι καλή μαμά θα γίνεις! με το καλό τα δυδιμάκια σου, όποτε βλέπω δυδιμομαμα απο τότε που γέννησα προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι στο σπίτι! Πρέπει να θέλει τέχνη στην αρχή! Αλλα στο χρόνο θα είναι η καλύτερη παρέα! Μικρή ήθελα να έχω δύδιμη αδερφή/αδερφό!

επειδη ολο αυτο που περιγραφεις το περασα με την ξαδερφη μου θα σου πω πως και αυτη ειχε τετοια ερωτηματα, αλλα με το που το ειδε το 2ο μωρακι της αμεσως μοιραστηκε η αγαπη, και μαλιστα εκανε και 3ο;)

αλλωστε ειναι γνωστο πως οποιο δαχτυλο και αν κοψεις το ιδιο θα πονεσεις ;);););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

happybear: θα είσαι υπέροχη μαμά να μην το ξεχνάς αυτό, σίγουρα θα είναι δύσκολο με τα δίδυμα ειδικά στην αρχή γιατί ότι θέλει το ένα το θέλει και το άλλο, ότι παθαίνει το ένα το παθαίνει το άλλο, εμένα η κουμπάρα μου έχει τρίδυμα! (το ένα το βάφτισα εγώ και με φωνάζουν και τα τρία νονά ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ) Τώρα είναι 2 χρονών τα παιδάκια της. Στην αρχή δεν τη πάλευε ήταν δύσκολα αλλά στους 6 μήνες όπου και τα παιδάκια δεν ξυπνούσαν τόσο τη νύχτα και αυτά το συνήθισε και τώρα είναι πολύ ευτυχισμένοι όλοι. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο σύζυγος είτε έχεις 1 είτε 3 μωρά στο σπίτι! Με σωστό προγραμματισμό όλα γίνονται και με πολλή υπομονή. Εγώ σκέφτομαι να βάλω σημείωση στο ψυγείο πόσο χαρούμενη με κάνει η επικείμενη μητρότητα και κάθε φορά που απελπίζομαι να το βλέπω και να ηρεμώ. Είναι μεγάλη χαρά η μητρότητα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό. Έτσι όταν είμαστε εμείς χαρούμενες θα είμαστε τέλειες μανούλες!!! :D

oYNBp2.png

happybear: θα είσαι υπέροχη μαμά να μην το ξεχνάς αυτό, σίγουρα θα είναι δύσκολο με τα δίδυμα ειδικά στην αρχή γιατί ότι θέλει το ένα το θέλει και το άλλο, ότι παθαίνει το ένα το παθαίνει το άλλο, εμένα η κουμπάρα μου έχει τρίδυμα! (το ένα το βάφτισα εγώ και με φωνάζουν και τα τρία νονά ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ) Τώρα είναι 2 χρονών τα παιδάκια της. Στην αρχή δεν τη πάλευε ήταν δύσκολα αλλά στους 6 μήνες όπου και τα παιδάκια δεν ξυπνούσαν τόσο τη νύχτα και αυτά το συνήθισε και τώρα είναι πολύ ευτυχισμένοι όλοι. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο σύζυγος είτε έχεις 1 είτε 3 μωρά στο σπίτι! Με σωστό προγραμματισμό όλα γίνονται και με πολλή υπομονή. Εγώ σκέφτομαι να βάλω σημείωση στο ψυγείο πόσο χαρούμενη με κάνει η επικείμενη μητρότητα και κάθε φορά που απελπίζομαι να το βλέπω και να ηρεμώ. Είναι μεγάλη χαρά η μητρότητα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό. Έτσι όταν είμαστε εμείς χαρούμενες θα είμαστε τέλειες μανούλες!!! :D

συμφωνω παρα πολυ λινακι με ολο σου το μηνυμα, και για οσα λες για την διδυμομανουλα μας και για οσα λες για την μητροτητα, πολυ σωστα ολα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αχ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Απλά φοβάμαι μάλλον από το μέγεθος της ευτυχίας. εδώ ένα δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τελικά μετά από πολύ προσπάθεια ( εξωσωματική) πιάσανε και τα 2. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω.

linaki θα το κάνω και εγώ αυτό με το ψυγείο είναι τέλεια ιδέα.

imQRp2.png

Nena μου είναι στη γυναικεία φύση μάλλον να νιώθουμε ενοχές σε ότι εχει να κάνει με τα παιδιά! Ευτυχώς είμαι κυκλοθυμικη κ μου περνάνε γρήγορα!χιχι! Δε βγαίνει αλλιώς!

Linaki αυτό που λες με τους άντρες είναι η μεγαλύτερη υπόθεση! Εμένα από την μία λείπει τις πιο πολλές μέρες απο τις 11 το πρωι έως τις δύο το βράδυ από την άλλη είναι τόσο πρόθυμος με τον μικρό που μπορεί να τον αναλάβει πλήρως, τα φαγητά του τα άλλαγματα του να παίξουν να τον κοιμήσει, οταν μπορεί βέβαια. Σε κάθε ευκαιρία τον παίρνει μαζί του βόλτα , τα πρώτους εννέα μήνες που δεν κοιμόμασταν σηκωνόμασταν σε βάρδιες( εκεί με έριχνε λίγο!) κ του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη να λείψω κ να τον εχει αυτός.

Παίζει σπουδαίο ρόλο να ασχολείται ο άντρας ποιοτικά με το παιδί κ να μη σε παίρνει να γυρίσεις τρέχοντας επειδή γκρινιάζει το μωρό η θέλει άλλαγμα.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

ηρθα κ εγω.....ελιωσα στον υπνοοοοοοοοοοοο...........!!!κ ξυπνησα με ενα τηλεφωνο μιας φιλης μου.....οτι περιμενει διδυμα.....απλα εχει αγχωθει λογω ηλικιας κ λογο οτι εχουν κ οι 2 στιγμα κ της ειπαν τωρα που ειναι διδυμη κυηση δεν μπορουν να της κανουν την εξεταση που ειναι ...κ παει 30 ιουλιου για αμνιοπαρακεντηση....!!!βλεπω οι μισες με αναγουλες οι αλλες με αγχος για το αν θα γινουμε καλες μανουλες.....!!εγω ανηκω κ στις 2 κατηγοριες......ειδικοτερα στην 2η.....αλλα οσες μανουλες υπαρχουν τριγυρω μου λενε οτι ειναι εμφυτη η αγαπη κ η φροντιδα που σου βγαινει....!!κ εγω κοριτσια αυχενικη κ β-επιπεδου στο embryocare θα την κανω...εχουμε τον ιδιο γιατρο με την κουμπαρα μου κ την εστειλε εκει κ για τις 2 εξετασεις....εχω 1 χρονο διαφορα με την κουμπαρα κ κολλητη μου κ τα παιδακια μας θα εχουν κ εκεινα πρωτα ο θεος 1 χρονο διαφορα.....την διαφημιση της Νουνου θυμαμαι συνεχεια κ συγκινουμαι....!!επισης πρωτα ο θεος θα γεννησω στο Αττικο...που λεφτα για ιδιωτικα......!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Αχ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Απλά φοβάμαι μάλλον από το μέγεθος της ευτυχίας. εδώ ένα δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τελικά μετά από πολύ προσπάθεια ( εξωσωματική) πιάσανε και τα 2. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω.

linaki θα το κάνω και εγώ αυτό με το ψυγείο είναι τέλεια ιδέα.

ολα θα ειναι καλα κοριτσακι μου τα διδυμακια ηρθαν για να σε κανουν μια ευτυχησμενη μανουλα!:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

barboula καλα εκανες και ελιωσες στον υπνο ετσι ειναι στην αρχη υπνηλια στο φουλ!!με το καλο η αμνιο της φιλης σου και με το καλο τα διδυμακια της!

και εμεις με την κολλητη μου που γιναμε και κουμπαρες ειμαστε ιδια ηλικια και τα μωρα μας θα εχουν και αυτα ιδια ηλικια, 6 μηνες διαφορα αυτη γεννησε πριν λιγες μερες και εγω δεκεμβρη!!!!

Dale μου ετσι ειναι εχεις δικαιο, το θεμα του πατερα παιζε σημαντικο ρολο σε πολλους τομεις

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ναι ναι κ εγω αυτο της λεω οτι ολα θα πανε καλα...!!οσο για την κουμπαρα εκεινη το προσπαθουσε πολυ καιρο για εγκυμοσυνη κ οταν της ανακοινωσα οτι το βαφτηστηρι μου θα εχει παρεα σε ενα χρονο κ θα το προσεχει οπως προσεχει κ εμενα εκεινη τοσα χρονια εμπηξε τα κλαματα...κ της λεω μπας κ ξανα εισαι εγκυος.....αχαχαχ...γιατι δεν συγκινειται κ τοσο ευκολα.....πω πω δεν την παλευω καθολου με την ζεστη ομως.΄..κ το κλιματιστικο θα με αρρωστησει.....απαπαππα...τι να κανω???παω να στρωσω τραπεζι για το αμορε μου γιατι ερχεται απο την δουλεια......φιλακιααααααααααα!!καλο απογευμα αν δεν ξαναμπωωω!

Jr39p2.png

Κοριτσια επειδη τα χω περασει εις διπλουν, ενα θα σας πω, οσο αγχωνεστε αν θα στε καλες μαμαδες, τοσο καλυτερα τελικα τα καταφερνετε. Μονο αυτος που νομιζει οτι ειναι τελειος, ειναι τελικα ο χειροτερος, κι ακομα ο αδιαφορος...καταλαβαινω τις ανυσηχιες σας. Κι εμενα τα κοριτσακια μου εχουν 2 χρονια διαφορα...

Οσες εχετε ηδη παιδακι να μην υπερπροστατευετε το μωρο. Εγω την μεγαλη την αφηνα να παιρνει την μικρη(κι ηταν και πρωορο 1 μηνα) αγκαλιες φιλια, την εσερνε απο δω κι απο κει σαν κουκλα. Σας πληροφορω, δεν την εριξε ποτε κατω, την φροντιζε την ταιζε και τωρα πια μετα απο 10 χρονια ειναι σουπερ ντουπερ αγαπημενες, δεν χωριζουνε ποτε!!!

EDIJp1.png

barboula: και εγώ έλιωνα στον ύπνο στην αρχή ειδικά τίποτα δεν έκανα ήμουν όλο δουλειά, μάσα και ύπνο! Ο αρραβωνιαστικός μου είχε απελπιστεί είναι και άνεργος ο καημένος με περίμενε όλη μέρα να σχολάσω να πάμε καμιά βόλτα και με το που έτρωγα έπεφτα σε λήθαργο στον καναπέ. Διάβαζα πως θα επανέλθει η ενέργεια στον 4ο μήνα και δεν το πίστευα και να που επανήλθε ευτυχώς και είμαι μια χαρά τώρα.

Δύσκολη φάση η φίλη σου. Την καταλαβαίνω απόλυτα. Ελπίζω και εύχομαι να είναι και τα 2 μωράκια καλά με την υγεία τους! Να έχει πίστη πες της και όλα γίνονται...

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...