Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Ναι και εγω καισαρικη θα κανω..να δεις μας πεφτει μεσα στις γιορτες γυρω στα Χριστουγεννα αλλα να δεις μας υπολογιζω γυρω στις 20..σιγα μην χαλασουν και τις γιορτες τους...

Εσυ γιατι κανεις καισαρικη...εγω και τον πρωτο με καισαρικη τον ειχα κανει λογω του οτι ειχα κανει λαπαροσκοπιση στην μητρα ...

και μενα ο γιατρος μου μου ειπε μετα τις 20 θα στο παρω , και εννοειται σιγα μην χασουν τις γιορτες τους, αν και ετσι πως τα υπολογισα η 20-21 η κατρα 27-28 θα μου το παρει

καισαρικη θα κανω λογο κιλων, φοβαται ο γιατρος να με βαλει στην διαδικασια του φ.τ για να μην ανεβασω πιεση και αλλα τετεοια καλα!να σου πω καλο μου δεν με ενοχλει καθολου, αρκει να ειναι γερο το σποριδιο μου

λες να γενναμε μαζι?;)

αληθεια εσυ θελεις αγορακι η κοριτσακι?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.123baby.me/pregnancy_chart.html

Κοριτσακια εβαλα αυτο το λινκ για να μας βοηθησει με τις βδομαδες και του μηνες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αχ μπρβο λες να μας αφησουν??? ...εγω παλι να μην λιγουρευομαι να φαω κατι..ολα με αηδιαζουν...

Εχεις παρει κανα κιλο??/ εγω προς το παρον εχω χασει 5...αλλα θελω να συνελθω και να φάωωωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

εχω χασει 5 και εγω, για να δω πως θα συννεχιστει!

αχ και εγω μεχρι χτες ετσι ημουν δεν ηθελα τιποτα ουτε να τα μυρισω, μερχι στιγμης ομως αυτο αλλαξε, αντε να δουμε...

ευχαριστουμε και για το λινκ πολυ καλο κ χρησιμο:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

και μενα ο γιατρος μου μου ειπε μετα τις 20 θα στο παρω , και εννοειται σιγα μην χασουν τις γιορτες τους, αν και ετσι πως τα υπολογισα η 20-21 η κατρα 27-28 θα μου το παρει

καισαρικη θα κανω λογο κιλων, φοβαται ο γιατρος να με βαλει στην διαδικασια του φ.τ για να μην ανεβασω πιεση και αλλα τετεοια καλα!να σου πω καλο μου δεν με ενοχλει καθολου, αρκει να ειναι γερο το σποριδιο μου

λες να γενναμε μαζι?;)

αληθεια εσυ θελεις αγορακι η κοριτσακι?

Φανταζεσαι..που θα γεννησεις?? εγω Ιασω...λες να ειμαστε μαζι..χιχιχι..αρε γλεντια...

Καλα μην σκας φυσικα και δεν ειναι τιποτα το παιδακι σου να ειναι καλα..τι να πω και εγω που εκανα και καισαρικη και ολικη ναρκωση γιατι με εχουν φαει τα προβληματα...ολο εξετασεις ολο τιποτα δεν βρισκουμε και ολο κατι πρεπει να κανουμε ομως προερετικα...αστα...αλλα δεν με πειραξε ..ολα πηγαν τελεια...και τωρα παλι ετσι θα γεννησω...

και οσον αφορα για μετα..εγω δεν καταλαβα τιποτα..ουτε ποναγα ουτε τιποτα..γυρισα σπιτι και ημουν λες και δεν ειχα κανει χειρουργειο..μπορουσα αμεσως να φροντισω το μπαμπακι μου...στο λεω..γιατι εγω ειχα φοβιθει λιγακι με αυτα πουμου ελεγαν ..αλλα ολα οκ...;);)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές!!!

Γεωργία μου δίκιο έχεις πρέπει να σημειωνουμε για να μην ξεχάσουμε τίποτα! Θα περιμένουμε νέα σου αύριο!!!!

Παπατρικος συγχαρητήρια και συ για την κόρη!!!

Κοριτσάκια μου κι εγω καισαρική θα κάνω καθώς εκανα και στον Δ αλλά το μονο που θα σας πω είναι όσο περισσότερο μείνει μεσα τόσο καλύτερα! Να μην βιάζεστε!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Φανταζεσαι..που θα γεννησεις?? εγω Ιασω...λες να ειμαστε μαζι..χιχιχι..αρε γλεντια...

Καλα μην σκας φυσικα και δεν ειναι τιποτα το παιδακι σου να ειναι καλα..τι να πω και εγω που εκανα και καισαρικη και ολικη ναρκωση γιατι με εχουν φαει τα προβληματα...ολο εξετασεις ολο τιποτα δεν βρισκουμε και ολο κατι πρεπει να κανουμε ομως προερετικα...αστα...αλλα δεν με πειραξε ..ολα πηγαν τελεια...και τωρα παλι ετσι θα γεννησω...

και οσον αφορα για μετα..εγω δεν καταλαβα τιποτα..ουτε ποναγα ουτε τιποτα..γυρισα σπιτι και ημουν λες και δεν ειχα κανει χειρουργειο..μπορουσα αμεσως να φροντισω το μπαμπακι μου...στο λεω..γιατι εγω ειχα φοβιθει λιγακι με αυτα πουμου ελεγαν ..αλλα ολα οκ...;);)

μπα δυσκολα γιατι ειμαι απο βορεια ελλδα και θα γεννησω η στο διαβαλκανικο η στην βιοκλινικη, παντως μπορει να μην ειμαστε στο ιδιο μερος, μπορει ομως να εχουμε ιδιες ημερομηνιες ;)

συμφωνω πολυ μαζι σου, και εγω εχω 2-3 χειρουργεια και δεν ειχα κανενα θεμα οποτε φανταζαομαι καπως ετσι θα ειναι και η καισαρικη

αντρια μου εμεις μετα τις 20-12 θα εχουμε κλεισει την 37η βδομαδα οποτε υποθετω πως ολα θα ειναι καλα:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Η αληθεια ειναι οτι η andrian εχει δικιο οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα...την προηγουμενη φορα με ξεγεννησε 12 μερες νωριτερα..στις 38 εβδομαδες..τωρα απλα φοβαμαι λογο γιατρων μην με βαλει νωριτερα..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Η αληθεια ειναι οτι η andrian εχει δικιο οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα...την προηγουμενη φορα με ξεγεννησε 12 μερες νωριτερα..στις 38 εβδομαδες..τωρα απλα φοβαμαι λογο γιατρων μην με βαλει νωριτερα..

και εγω συμφωνω πολυ με την andrian, ειναι πολυ καλυτερα μεσα παρα εξω απο την μητρα οταν ειναι νωριτερα οι μερες!

να μην φοβασαι αν δεις κατι που δεν θα οσυ αρεσει να του το πεις, καλυτερα να ερθει μετα τις γιορτες παρα νωριτερα:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Δεν είμαι και γιατρός αλλά αυτό που ξερω είναι ότι με καισαρικη (δευτερη φορά) γεννας περιπου στην 38 εβδομαδα οχι νωρίτερα αν δεν υπάρχει προβλημα! Εγω τον Δημήτρη μου τον γέννησα 5 μερες πριν την ΠΗΤ μου! Τεσπα! Γερα να είναι και ας ερθουν όποτε θέλουν!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα καλημερα απο την καυτη θα ελεγα β.ελλαδα!ζε-σται-νο-μαι φρικτα!!!

αν μου δωσει οκ την παρασεκυη ο γιατρος σαββαταο παω για το πρωτο μου μπανακι γιουπι!!σημερα το θερμομετρο θα σκαρφαλωσει στους 38 :shock:

αντρια με το καλο η κορουλα σου!!και δευτερο κοριτσακι στην παρεα;)

NISA υπομονη ενα μηνα να πας στην πανεμορφη συρο και να λιωσεις στα μπανακια

grace3 και εμενα ο δικος μου θα την κανει την β-επιπεδου πρωτα ο θεος, αλλα μου ειπε απο μονος του οτι θα με στειλει και σε πιο εξιδικευμενο για δευτερη γνωμη, αν δεν τον εμπιστευεσαι πες του με πλαγιο τροπο, μηπως να παμε και αλλου για δευετερη γνωμη?αν ομως τον εμπιστευεσαι σαν γιατρο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

barboula να περασεις τελεια το σ/κ και να δροσιστεις!αυχενικη περιπου απο την 11-13 εβδομαδα κανεις αναλογως ποτε θα σου πει ο γιατρος σου

ικαρια ε?τελεια

nena καλημέρα :) να κάνω μια ερώτηση; για την β-επιπέδου ο γιατρός σου θα πληρωθεί επιπλέον; και αν ναι, γιατί να μην πας κατευθείαν σε εξειδικευμένο κέντρο, να έχεις από την αρχή το κεφάλι σου (πιο) ήσυχο, να μην πληρώσεις και επιπλέον χρήματα για μία εξέταση;

Διαφημίσεις

andria27: τέλεια νέα αχ τι ωραία να μπαίνουν και κοριτσάκια σιγά σιγά!!! :tongue:

barboula: άχου Υδροχόο θα κάνεις είναι τέλιοι οι Υδροχόοι ;) α και με γεια το τρικεράκι!!

soch: τέλεια τα νέα σου αγάπη μου!!! χάρηκα τόσο πολύ. δεν το συζητώ τέλεια τα αγοράκια :tongue:

papatrikos: και εσένα είναι τέλεια τα αποτελέσματα σου!! τι χαρά είναι αυτή σήμερα άντε με το καλό να μας έρθει η νυφούλα :D

nena1984: πραγματικά η λίστα μας είναι πολύ ωραία ελπίζω να έχουμε ίσο αριθμό αγόρια - κορίτσια για την ισορροπία των 2 φύλων δηλαδή όχι τίποτα άλλο :tongue:

Όσο για μένα κορίτσια δόξα το Θεό όλα καλά, έχω ακόμα 2 εβδομάδες μέχρι να πάω να δω το γιό μου και δεν αντέχω άλλο. Θα κλέισω σε κανένα ιδιωτικό κέντρο ραντεβού για υπέρηχο μάλλον!! :cool:

Τι κάνετε οι υπόλοιπες ; Θέλω να δω πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι, δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ζεσταίνομαι στο διπλάσιο απο πέρσι! :|

oYNBp2.png

Εγώ γέννησα με φτ με πρόκληση μία εβδομάδα νωρίτερα, προτιμάει να μην φτάσεις στις 40 εβδομάδες ο γιατρος μου. Να σας πω δεν πολυήθελα με πρόκληση αλλα τελικά ευτυχώς γιατί ο μικρός βγήκε 4100!! Ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω πόσο θα έβγαινε αν περίμενα μία βδομάδα!

Καμιά φορά κάτι βλέπουν οι γιατροί κ σε βάζουν νωρίτερα!

Georgia δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω, το πρωι έκανα εμετο στο μπάνιο κ προσπαθούσα με το πόδι να κράτησω τον μικρο να μη μπει στη λεκάνη/σπουπίδια/μπανιέρα/πλυντήριο κ με κοροϊδεύε κ απο πάνω( έκανε ότι βήχει) μου έχουν φύγει οι πολλές αναγούλες αλλά το άλλαγμα της πάνας είναι θέμα!! Κ στα άλλα δωμάτια δεν έχουμε καλύτερη τύχη, τρέχει πάνω σε καναπέδες, κρεββάτια κ βγάζει κ κραυγές ο μόγλης ,μετακομίζει έπιπλα, μπαίνει στο τζάκι στα ντουλάπια, ειδικά τα ντουλάπι της κουζίνας.. Κ έχω κ προστατευτικά υποτίθεται. Για να μη πω για το ξύλο που τρώω.Έχω αρχίσει να αγχώνομαι σοβαρά για το Δεκέμβρη, θα τα βγάλω πέρα ρε κορίτσια, με ενα μωρο και το κουρδισμένο μου;

Συγχαρητήρια για τα αγοράκια σας κ τα κοριτσάκια σας κ τις καλές εξετάσεις, κ όσες περιμένετε μην αγχώνεστε έιναι γουρλίδικο το παρεάκι εδώ!!

Για την αναγνώριση έχει λίγο γραφειοκρατία παραπάνω κ γύρω στα 300- 400 ευρώ έξοδα συμβολαιογράφου, έτσι ήταν πέρισυ τουλάχιστον εμάς μας είχαν φανεί πολλά κ έτσι υποκυπψαμε στον πολιτικό!! Είχαμε κανονίσει για 1 Ιουλίου γάμο κ βάπτιση αλλα τελικά θα κάνουμε μόνο την βάπτιση, κ του χρόνου γάμος βάπτιση!!! δεν είμαι τρελή φαν του γάμου αλλα αφού είναι να το κάνουμε θέλω να πιω όσο θέλω να καπνίσω να χορέψω! Πάντως όσοι είναι να κάνουν αναγνώριση υπάρχει κ η αναγνώριση κυοφορούμενου τέκνου που την κάνεις απο πριν κ μετά μονο καταθέτεις τα χαρτιά. Απλά δεν το ξέρουν όλοι οι συμβολαιογράφοι!!!

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Αχ τι ωραία νέα!!

Andria kai papatrikos να είναι γερά τα κοριτσάκια σας.

soch με το καλό ο διάδοχος

georgia σήμερα πας για αυχενική ? καλή επιτυχία!!!

Βάλτε με και εμένα στο club των καισαρικών. Γιατί με τα δίδυμα δεν με βλέπω για φυσιολογικό. Αν και ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού και μου το πέταξε σε κάποια στιγμή, αλλά εγώ τον κοίταξα σαν εξωγήινο. 'Άσε που μου είπαν αν φτάσω τις 36 εβδομάδες να κάνω πάρτι.

Και εγώ δεν πρέπει να βάλω κιλά αλλά τρώω πολύ. Είμαι και μες το σπίτι όλη μέρα, δεν είχα και αναγούλες μόνο φουσκώματα και καούρες τα οποία από ότι βλέπω υποχωρούν σιγά σιγά, θα γίνω αγελάδα στο τέλος και δεν έχω περιθώρια.:?

imQRp2.png

Την αυχενική διαφάνεια την έκανα και εγώ αλλού όχι στον γιατρό μου. από ότι κατάλαβα εκεί που πήγα ο γιατρός έκανε μόνο αυτό. Δηλαδή ήταν εξειδικευμένος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να την κάνεις στον δικό σου τον γιατρό ή σε κάποιον άλλον.

Linaki παρομοίως με την ζέστη έχω σκάσει. Λίγο air condition είναι απαραίτητο πάντως.

imQRp2.png

Εχει έρθει τώρα κ με αγκάλιαζει με φίλαει κ μου λεει μαμά μαμά,( δε το πολυλέει γενικά) παίρνει θέση για χάδια κ γαργαλητα κ μου ξεκαρδιζεται το σκατούλι!! Απίστευτο πράγμα η μητρότητα απο την απόγνωση στην πλήρη ευτυχία! Με το καλό όλα τα μωρακια μας.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...