Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα πρώτα αποτελέσματα της αμνιο βγήκαν και έδειξαν πως έρχεται ένα υγιέστατο αγοράκι. Επίσης ο τελευταίος υπέρηχος διόρθωσε και την ΠΗΤ κατά 17 ημέρες νωρίτερα.

Καλά αποτελέσματα σε όλες σας.

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

22.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

Σωκράτης

Κορίτσια καλημέρα!! Πήρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη λήψη τροφοβλαστη και όλα καλά!!!

Τσούπρες κάντε χωρίστρες στους γιους σας γιατί με την andria πρέπει να βρούμε γαμπρούς!!!:D:D:D Έχω κι εγώ κοριτσάκι!!!

Όσο για τους υπέρηχους, εγώ την λήψη τροφοβλαστη την έκανα στο ιατρείο του γυναικολόγου μου όπου έρχεται ένας πιστοποιημένος γιατρός που κάνει και τους υπέρηχους. Γεμάτο γκαστρουλες ήταν το ιατρείο για αυχενικές και β επιπέδου!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

μπραβο papatrikos με το καλο η κορουλα!!!!

soch ο υγιεστατος γιος σου θα ανοιξει το δρομο των γεννησεων, με το καλο!!!

barboula μπραβο κοριτσακι μου με γεια το τικερακι!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα ομορφε εγκυουλες μου..τι κανετε??

papatrikos ευχομαι καλα αποτελεσματα.....

mirsa...Κοριτσακι μου καλο μην αγχωνεσαι με τα κιλα...προσπαθησε να τρεφεσαι σωστα...να τρως πολλα φρουτακια ειναι καλοκαιρι τωρα και τα τραβαει καλυτερα ο οργανισμος...προσεχε μονο με τα αναψυκτικα και τα γλυκα...απο την αλλη τι να κανουμε ..αν τα παρουμε τα πηραμε ..μετα μονο θα ζοριστουμε να τα χασουμε...:tongue::tongue::tongue:

barboula Καλως ήρθες στην ομαδα με το καλο το μπεμπάκι σου και καλα αποτελεσματα στις εξετάσεις σου...αυχενικη κάνουμε απο 11-14 εβδομάδων...

sofoula.. Κοριτσάκι μου καλο ειναι να βαζεις κρεμουλα για τις ραγάδες αλλα οπως ειπε και αλλη μια φιλεναδιτσα..ειναι θεμα δερματος αν εχεις προδιαθεση να κανεις θα γινουν οτι και να κανεις...εγω στην προηγουμενη φορα που δεν ημουν και πολυ fan στο να βαζω κρεμα..δηλαδη ολο τα ξεχναγα ..δεν εκανα ομως ραγαδες..αρα μην αγχωνεσαι...

Grace.. Κοριτσακι μου μην ανησυχεις..το ξερω οτι οι εμετοι μπορει να κρατησουν παραπανω..εμενα την πρωτη φορα μου ειχαν σταματησει στις 18 εβδομαδες..απλα ελπιζω μηπως με λυπηθει ο Θεος και σταματησουν νωριτερα..χιχιχ..Οσον αφορα την β επιπεδου γινεται 21-25 εβδομαδων...αρα καλα λες σου πεφτει τον Αυγουστο..τωρα οσον αφορα να την κανεις με το γιατρος σου τι να σου πω..και εγω ξερω οτι πρεπει να εχει συγκεκριμενη πιστοποιηση ο γιατρος...την αυχενικη αυτος στην εκανε...??εγω εκει που κανω την αυχενικη κανω και την β επιπεδου...Για μενα προσπαθησε να τον αποφυγεις με καποιο τροπο...

happybear..Μπραβο ωραια τα αποτελεσματα τις αυχενικης ε..μπραβο κοριτσακι μου...ωστε η μια ειναι σουσουραδα το αλλο μας κρυβεται..χιχι..θα μας βγει ντροπαλο..:-D:grin::-D

Nena1984..Ανυπομονεις κοριτσάκι μου ε..αντε με το καλο τα αποτελεσματα της αυυχενικης...ελα κοντευεις και εσυ 2 μερουλε..εγω εχω σημερα το απογευμα ραντεβου...:-D:grin::-D

Nisa..Για τα μπανια και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αφοβα..αλλα καλο θα ειναι μακρυα απο Αθηνα..αφου θα πας Συρο μην σκας...μια χαρα κοριτσακι μου..εμεις σκαμε που ζηλευουμε...αχ ενα μηνα διακοπες στην Συρο..λιωνω...:cry:

soch...καλα αποτελεσματα απο την αμνιο....

Andrian27..Μπραβο για την κορη κοριτσακι μου...ετσι να σκεφτεσαι ροζζ.....εκανες τον αντρα ερχεται και η κορακλα...

Linaki πως τα πας κοριτσακι μου...

Λοιπον ελπιζω να μην ξεχασα καμια..αν και σιγουρα εχω ξεχασει....ειμαστε και πολλες..αφου σας γραφω σε χαρτακι για να θυμαμαι..πολλα φιλάκια σε ολες....θα μπω αυριο να σας πω τα νεα απο την αυχενικη...σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Πωπω..εγραφα μια ωρα και ξαφνικα χαθηκανν..κοντεψε να με χτυπησει εγκεφαλικο..ευτυχως καταφερα να τα επαναφερω....ουφ...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσια καλημέρα!! Πήρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη λήψη τροφοβλαστη και όλα καλά!!!

Τσούπρες κάντε χωρίστες στους γιους σας γιατί με την andria πρέπει να βρούμε γαμπρούς!!!:D:D:D Έχω κι εγώ κοριτσάκι!!!

Όσο για τους υπέρηχους, εγώ την λήψη τροφοβλαστη την έκανα στο ιατρείο του γυναικολόγου μου όπου έρχεται ένας πιστοποιημένος γιατρός που κάνει και τους υπέρηχους. Γεμάτο γκαστρουλες ήταν το ιατρείο για αυχενικές και β επιπέδου!!!

Μπραβο κουκλα μου ολα καλα...οπα βλεπω η κορες πηραν φορα...:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μπραβο papatrikos με το καλο η κορουλα!!!!

soch ο υγιεστατος γιος σου θα ανοιξει το δρομο των γεννησεων, με το καλο!!!

barboula μπραβο κοριτσακι μου με γεια το τικερακι!!!

Νενα εχουμε 4 μερε διαφορα.. τωρα ειδα τα τικεράκια μας...

.που θα κανεις την αυχενικη?? εγω παω στην embryocare...εκει εκανα ολες τις εξετασεις αυτες την πρωτη φορα..αυχενικη-β' επιπεδου -dopler

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

22.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πωπω..εγραφα μια ωρα και ξαφνικα χαθηκανν..κοντεψε να με χτυπησει εγκεφαλικο..ευτυχως καταφερα να τα επαναφερω....ουφ...

καλημερα γεωργια τι κανεις?πως εισαι σημερα?

αχ το χω παθει κ εγω αλλα ευτυχως εβαλα κωδικους και τα εμφανισε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Νενα εχουμε 4 μερε διαφορα.. τωρα ειδα τα τικεράκια μας...

.που θα κανεις την αυχενικη?? εγω παω στην embryocare...εκει εκανα ολες τις εξετασεις αυτες την πρωτη φορα..αυχενικη-β' επιπεδου -dopler

εγω το ειχα δει νωριτερα ;), αν και θα μου το παρει εμενα με καισαρικη μεχρι δεκεμβρη , αλλα ναι ειμαστε πολυ κοντα

εγω στον γιατρο μου αυχενικη κ β επιπεδου

αλλα και σε καποιον εξιδικευμενο για την β θα με στειλει

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα γεωργια τι κανεις?πως εισαι σημερα?

αχ το χω παθει κ εγω αλλα ευτυχως εβαλα κωδικους και τα εμφανισε

Αισθανομαι λιγο καλυτερα..μακαρι να μου κρατησει..εσυ πως εισαι μαναρακι..δεν θυμαμαι εχεις αναγουλες?? η εισαι τυχερουλα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αισθανομαι λιγο καλυτερα..μακαρι να μου κρατησει..εσυ πως εισαι μαναρακι..δεν θυμαμαι εχεις αναγουλες?? η εισαι τυχερουλα...

απο την 6η βδομαδα ξεκινησαν μεχρι κ χτες, απο σημερα μεχρι στιγμης δεν εχω κατι , μονο πειναω χ!χ!χ!οχι τιποτα δεν εχω και πολλα περιθωρια με την ζυγαρια!!

στο ευχομαι καλο μου να κρατησει το οτι εισαι καλυτερα!!!

τι ομορφη που γινεται η λιστα μας :P:rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

εγω το ειχα δει νωριτερα ;), αν και θα μου το παρει εμενα με καισαρικη μεχρι δεκεμβρη , αλλα ναι ειμαστε πολυ κοντα

εγω στον γιατρο μου αυχενικη κ β επιπεδου

αλλα και σε καποιον εξιδικευμενο για την β θα με στειλει

Ναι και εγω καισαρικη θα κανω..να δεις μας πεφτει μεσα στις γιορτες γυρω στα Χριστουγεννα αλλα να δεις μας υπολογιζω γυρω στις 20..σιγα μην χαλασουν και τις γιορτες τους...

Εσυ γιατι κανεις καισαρικη...εγω και τον πρωτο με καισαρικη τον ειχα κανει λογω του οτι ειχα κανει λαπαροσκοπιση στην μητρα ...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

απο την 6η βδομαδα ξεκινησαν μεχρι κ χτες, απο σημερα μεχρι στιγμης δεν εχω κατι , μονο πειναω χ!χ!χ!οχι τιποτα δεν εχω και πολλα περιθωρια με την ζυγαρια!!

στο ευχομαι καλο μου να κρατησει το οτι εισαι καλυτερα!!!

τι ομορφη που γινεται η λιστα μας :P:rolleyes::rolleyes:

Αχ μπρβο λες να μας αφησουν??? ...εγω παλι να μην λιγουρευομαι να φαω κατι..ολα με αηδιαζουν...

Εχεις παρει κανα κιλο??/ εγω προς το παρον εχω χασει 5...αλλα θελω να συνελθω και να φάωωωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...