Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Kate89 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Και μεις στο Έλενα θα κάνουμε τη Β-επιπέδου, στο γιατρό μας. Του έχουμε εμπιστοσύνη.

Στο Ελενα που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι απο τελος Ιουλιου μεχρι αρχες Σεπτεβριου, δεν θα την κανουν την εξεταση γιατι θα στειλουν το μηχανημα στο εξωτερικο. Εσεις ποτε θα την κανετε, εγω ειμαι για μεσα στον Αυγουστο.

Εγω αν δεν εχω θεμα με τον γιατρο, θα του πω να παω στο Λητω

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε 15 περίπου μέρες που θα έχουμε τα αποτελέσματα της αμνιο, θα μιλήσω με τον γιατρό μας να κλείσουμε ραντεβού για τη Β-επιπέδου. Φαντάζομαι κατά τις 10-15 Ιουλίου θα πάμε.

Σωκράτης

Καλημέρα!!! Πηγαμε χθες στο γιατρό κι εχω πολυ ευχαριστα νέα! Κατ' αρχην το παιδάκι μου ειναι μια χαρα και κατά 90% μου είπε ότι έχω κόρη!!!!! Τι χαρά έχω πάρει από χθες δεν λέγεται!!! Τωρα θα εχω απο όλα! χαχαχαχα! Ολο το βραδυ δεν εχω κοιμηθεί απο την χαρά μου! Του αντρα μου του κάνω απιστευτες γλύκες που μου χαρισε και μια κορη μετα απο τον υπεροχο γιο μου!!!

Για μπάνια μου είπε ανετα δεν υπαρχει προβλημα, απο κιλά ειμαι στα 53,2 δηλαδη εχω παρει μονο 700γρ και μου ειπε να τρωω κατι παραπάνω και γενικά όλα καλά!

Ευχομαι σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν αποτελέσματα να είναι όλα τέλεια!

Εμενα και αυχενικη και β επιπεδου μου τις κανει ο γιατρος μου αλλά όχι στο ιατρειο του, στο Ιασώ και ειναι πιστοποιημένος!

Αυτά από μένα! Απο σημερα σκεφτομαι ροζ!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Όσες από σας σκέφτεστε να κάνετε μπάνιο σε παραλία της Αττικής, ρίξτε μια ματιά στο δελτίο τύπου του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών, για να δείτε ποιες από τις παραλίες που σας ενδιαφέρουν είναι (σύμφωνα με τις μετρήσεις) κατάλληλες ή ακατάλληλες.

Μετρήσεις

Στις τελευταίες σελίδες του PDF έχει χάρτες μέσω των οποίων μπορείτε να εντοπίσετε τον αριθμό της παραλίας που σας ενδιαφέρει να βρείτε αποτελέσματα.

Προσέχουμε για να έχουμε (καλή υγεία).

Σωκράτης

καλημερες κοριτσακιαααα....μολις γυρισα απο τον προγεννητικο ελεγχο.....Παρασκευη απογευμα τα αποτελεσματα....ποσα λεφτα παντως γλιτωνουμε οταν τα γραφει ο γιατρος μεσω ΕΟΠΥΥ εεεε???αλλα ηταν 30 ατομα μπροστα μου μεχρι να ερθει η σειρα μου.....δεν δινουν στα ιδιωτικα προτεραιοτητα στις εγκυμονουσες.....μονο στα παιδακια λεει...!!τι να πει κανεις????καλως σας βρηκα οοοοοολεςςςς....!αυριο βγαινει η αγγελια του πολιτικου στην εφημεριδα.....!εγω θα φυγω παλι το ΠΣΚ μετα τα αποτελεσματα των εξετασεων για Κορινθο να δουμε τα πεθερικα κ να κανουμε καμια βουτια παλι.....!!!να κανω μια ερωτηση???η αυχενικη σε ποια εβδομαδα γινεται...????εγω πρωτα ο θεος κοριτσια διακοπες θα παω στην κουμπαρα μου για μια εβδομαδα τον Αυγουστο στην Ικαρια....!!:cool::D;):P εκει που δεν εχουν ουτε αγχος ουτε ρολογια....αχαχαχαχ!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα απο την καυτη θα ελεγα β.ελλαδα!ζε-σται-νο-μαι φρικτα!!!

αν μου δωσει οκ την παρασεκυη ο γιατρος σαββαταο παω για το πρωτο μου μπανακι γιουπι!!σημερα το θερμομετρο θα σκαρφαλωσει στους 38 :shock:

αντρια με το καλο η κορουλα σου!!και δευτερο κοριτσακι στην παρεα;)

NISA υπομονη ενα μηνα να πας στην πανεμορφη συρο και να λιωσεις στα μπανακια

grace3 και εμενα ο δικος μου θα την κανει την β-επιπεδου πρωτα ο θεος, αλλα μου ειπε απο μονος του οτι θα με στειλει και σε πιο εξιδικευμενο για δευτερη γνωμη, αν δεν τον εμπιστευεσαι πες του με πλαγιο τροπο, μηπως να παμε και αλλου για δευετερη γνωμη?αν ομως τον εμπιστευεσαι σαν γιατρο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

barboula να περασεις τελεια το σ/κ και να δροσιστεις!αυχενικη περιπου απο την 11-13 εβδομαδα κανεις αναλογως ποτε θα σου πει ο γιατρος σου

ικαρια ε?τελεια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

το ποσο εβδομαδων ειμαι το βρηκα εδω πως το βαζω να το εμφανιζει θα μου πειτεεεεεεεεεεεεεεεεε??

θα κανεις copy στο τελος του τικερ εκει που λεει forums και μετα στο προφιλ σου θα κανεις paste , δεν ξερω αν βοηθησα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΜΑΝΟΥΛΕΣ/ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

1. soch..............ΠΗΤ 01/12/2012

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

22.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

ναι στο προφιλ μου ειμαι αλλα σε ποιο σημειο το κανω paste δεν βρισκωωωωωωω....!!!εγω ΠΗΤ εχω 31/1/2013!!

θα πας πανω αριστερα που λεει πινακας ελεγχου θα πατησεις εκει και θα σου βγαλει μια στηλη αριστερα αοπ κει θα πατησεις επεξεργασια υπογραφης και εκει θα κανεις paste:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

σε ευχαριστωωωωω......το προσπαθησα αλλα μου βγαζει invalid Οποτε επειδη τωρα μου ηρθε νυστα θα το αφησω κ θα το δοκιμασω αργοτερα παλι......Byeeeeeeeeeeeeee...!!thanks κ παλιιιιι!!!!!:):D:D:D

Jr39p2.png

σε ευχαριστωωωωω......το προσπαθησα αλλα μου βγαζει invalid Οποτε επειδη τωρα μου ηρθε νυστα θα το αφησω κ θα το δοκιμασω αργοτερα παλι......Byeeeeeeeeeeeeee...!!thanks κ παλιιιιι!!!!!:):D:D:D

τιποτα να σαι καλα , καλη ξεκουραση, ciao:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...