Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

μακαρονια μμμμμ 2 και 3 φορες την βδομαδα :P

αχ ρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο?οταν φτερνιζομαι ψιλοποναω χαμηλα στην κοιλιτσα λετε να υπαρχει θεμα?

Νενάκι εγώ στη 9η-11η βδομάδα πέρασα ένα δύσκολο κρύωμα και το χειρότερο μου ήταν ο βήχας και το φτέρνισμα. Το έψαξα πολύ, ρώτησα και το γιατρό μου και είπε να μην ανησυχώ καθόλου το μωράκι προστατεύεται απο το αμνιακό υγρό του δεν παθαίνει τίποτα με τα τραντάγματα. Απλά στη φάση που βρισκόμαστε οι μύες μας είναι τεντωμένοι και πονάμε με απλά πράγματα όπως αν τεντωθούμε ή σηκωθούμε απότομα. Μην ανησυχείς καθόλου!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μπαινω μονο για να σας ευχηθω να εχετε ομορφες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας!!!με συγκινει το παρεακι σας γιατι περσυ τετοιο καιρο ημουν στη θεση σας.με πητ 25 Δεκεμβριου γεννησα τη ζωουλα μου 14 Δεκεμβριου.Τα καλυτερα δωρακια για τα Χριστουγεννα.Να ειστε ολες καλα και με υγειη μωρακια!!!

ha5fp2.png

καλημερα και καλο σαβ/κο σε ολες τις εγκυουλες , τι κανετε, πως ειστε?η ζεστη καλα κρατει :rolleyes:

nix83 α σου ζηει το μικρακι σου , να το χαιρεσαι και να ειναι παντα γερο, ευχαριστουμε πολυ για τις ευχουλες σου

κοριτσια αυχενικη διαφανεια κανατε στο ιατριο του γιατρο σας?η σε καοιο εξωτερικο συνεργατη?

εμενα ου ειπε θα μου την κανει ο ιδιος ο γιατρος μου, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι εχω ψιλοφρικαρει :?, θα ταν καλυτερο σε καποιο πιο εξιδικευμενο κεντρο-γιατρο?η δεν εχει σχεση?για δωστε τα φωτα σας για αλλη μια φορα :P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Nix83 να χαιρεσε το μπεμπακι σου!!Οντως ενα υπεροχο χριστουγενιατικο δωρο!

Nena και εμενα την αυχενικη ο δικος μου θα μου την κανει...Διαβασα διαφορα για εξειδικευμενους και τετοια και εγω και ανυσηχησα λιγο αρχικα ...Απο την αλλη ο δικος μου εχει τρελη πελατεια ,λεω θα ξερει δε μπορει με τοσες εγκυουλες που εχει να κανει, αλλιως γιατι να παρει και το ρισκο?Του εχω εμπιστοσυνη αρα θα αρκεστω σε αυτο και αν θελει και ο Θεος ολα θα ειναι οκ!!!

Καλο σαββατοκυριακο και απο μενα σε ολες!!!

wsUfp2.png

nix83 Να σου ζήσει το μωράκι σου! Να το χαίρεσαι σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!:D

Σήμερα κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο καιρός ήτανε! Με το στήθος που έχω κάνει όμως φαινόταν πολύ πρόστυχο το άλλοτε γλυκό και χαριτωμένο μου μπικίνι! Νομίζω είναι καιρός για νέο μαγιό... :oops::oops::oops::oops:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Nena μου, κι εγω στον γιατρο μου την εκανα..

Κοριτσαρες ελειπα κι εχω χασει ψιλοεπισοδεια:oops:

Nix83 να σου ζησει το ζουζουνακι σου:P

εγω ειμαι ακομα εκτος σπιτιου, οποτε δεν μπορω να πολυ μπω στο ιντερνετ:oops:

EDIJp1.png

Nena, εγώ ρώτησα το γιατρό αν μπορούσα να την κάνω στο Έλενα που θα γεννήσω, αλλά ο γιατρός μου μου είπε όχι και με έστειλε σε ένα εξειδικευμένο σε αυχενικές και αμνιοπαρακεντήσεις ιατρείο. Τι να πω, ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του, σημασία έχει να τον εμπιστεύεσαι και να νοιώθεις σιγουριά για τη δουλειά που κάνει.

Καλημέρα κορίτσια!!! τι κάνετε? θέλω τα φώτα σας!!!! έχει κάνει κάποια από σας μπάνιο στην θάλασσα? Ξέρω είναι λιγο χαζή η ερώτηση αλλά υπάρχει κίνδυνος σε αυτή την φάση για το έμβρυο? Δεν αντέχω άλλο είμαι 5' από την θάλασσα και την βλέπω μόνο απ το μπαλκόνι μου θέλω τόσο πολύ να πάω να κολυμπήσω αλλά κάτι με κρατάει και διστάζω!!! Εσείς έχετε μπεί???

Εμένα ο γιατρος μου αφήνει με βαριά καρδιά αλλα μου είπε σε καθαρή θάλασσα ( που σημαίνει φαντάζομαι εκτός αττικης!:() βέβαια δυο βουτιές τις έκανα κ εδω ίσα για να βάλω το μικρο. Φοβούνται για μολύνσεις μυκιτιάσεις κ λοιπά. Αν είσαι επιρρεπής θέλει παραπάνω προσοχή, πλύσιμο κ άλλαγμα μετα απο κάθε βουτιά, κ όχι πολύ κρύα θάλασσα.

Α και μια μαία μου είχε πει για το μπικίνι, δεν χρειάζεται να είναι full moon αυτή την περίοδο, αυτές οι τριχούλες εκεί προφυλάσουν από μικρόβια.:oops:

Οι δικοί σας γιατροί τι λένε κορίτσια;

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

καλησπερα εγκυοκοριτσακια και καλη δβομαδουλα να εχουμε

τι κανετε?πως ειστε?

εγω για τα μπανια δεν εχω ιδεα ακομα , την παρασκευη θα μαθω γιατι θα τον ρωτησω, αλλα γενικως εχω ακουσει διαφορα..ας πουμε διαβασα σε αλλο τοπικ οτι αφηνουν για μπανακια σε καθαρες παντα θαλασσες, και παντα μετα αλλαγμα του μαγιω αλλα μετα τις 4-5 που φευγει η ζεστη , η ακουσα και το αλλο μια βουτια 5 λεπτων και αποχωρηση απο την θαλασσα-αμμουδια, βεβαια παντα παιζει ρολο ο γιατρος!ο καθενας ειναι διαφορετικος

την παρασκευη θα σας πω και του γιατρου μου την γνωμη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

κατά τη γνώμη μου η θάλασσα (σε σχέση με τη πισίνα) είναι η καλύτερη επιλογή της εγκύου για γυμναστική και δροσία! Το έχω ψάξει πολύ και έμαθα πως:

-δεν πρέπει να καθόμαστε πολλές ώρες κάτω απο τον ήλιο

-μπορούμε να κολυμπάμε για λίγη ώρα αλλά δεν θα μουλιάζουμε κιόλας στο νερό

-αλλάζουμε αμέσως το κάτω μέρος του μαγιό μας μόλις βγούμε

-είναι αυτονόητο πως δεν καθόμαστε, ξαπλώνουμε ή κυλιόμαστε στην άμμο. Άρα τα κουβαδάκια μας μένουν σπίτι για φέτος :tongue:

-και φυσικά επιλέγουμε όσο πιο καθαρή θάλασσα

Απλά και ωραία δεν χρειάζεται να στερηθούμε τα μπανάκια μας, άλλωστε μας κάνουν τόσο καλό!:rolleyes:

Όσο για το μπικίνι μάλλον έχει δίκιο. Ευτυχώς που το ανέφερες θα πάω αισθητικό αύριο και θα της έλεγα να το κάνει φουλ αλλά όντος λέω να το αφήσω να θυμηθούμε και λίγο τα εφηβικά μας χρόνια :)

oYNBp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! τι κάνετε? θέλω τα φώτα σας!!!! έχει κάνει κάποια από σας μπάνιο στην θάλασσα? Ξέρω είναι λιγο χαζή η ερώτηση αλλά υπάρχει κίνδυνος σε αυτή την φάση για το έμβρυο? Δεν αντέχω άλλο είμαι 5' από την θάλασσα και την βλέπω μόνο απ το μπαλκόνι μου θέλω τόσο πολύ να πάω να κολυμπήσω αλλά κάτι με κρατάει και διστάζω!!! Εσείς έχετε μπεί???

Εγω παντω εκανα ενα μπανακι, στην Σαλαμινα στις 9 το πρωι και δεν ειχε και καθολου κοσμο (μονη μου ημουνα), γιατι το απογευμα που χει περασει η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα ψιλοφοβαμαι...

EDIJp1.png

εγω απο την αλλη ηξερα οτι αν υπαρχουν τριχες στο μπικινι ειναι πηγη μικροβιων γιατι οπου υπαρχει τριχα υπαρχει και βρωμια, βεβαια για να το λεει μαια κατι παραπανω θα ξερει οποτε και δεχομεθα την αποψη της ;)

λινακι πας για αποτριχωση σε αισθητικο?και εγω ηθελα να ρωτησω αν πατε η κανετε η αν ρωτησε καποια το γιατρο της!κανα 3 χρονια στα ποδια και μπικινι και εχω να κανω ενα μηνα φοβαμαι, απο τις αποτομες κινησεις, αλλα μαλλον τζαμπα φοβαμαι?:roll::roll:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

λινακι πας για αποτριχωση σε αισθητικο?και εγω ηθελα να ρωτησω αν πατε η κανετε η αν ρωτησε καποια το γιατρο της!κανα 3 χρονια στα ποδια και μπικινι και εχω να κανω ενα μηνα φοβαμαι, απο τις αποτομες κινησεις, αλλα μαλλον τζαμπα φοβαμαι?:roll::roll:

Εγώ το ανακοίνωσα στην αισθητικό μου απο τη πρώτη στιγμή και έτσι προσέχει πολύ. Εννοείτε πως δεν κάνουμε κοιλιά και στις αρχές δεν έκανα μπικίνι κοντά στη κοιλιά. Κάνω μόνο πόδια και χέρια. Δεν μπορώ με τίποτα να βάλω ξυράφι μετά υποφέρω... Δεν είναι τίποτα νομίζω δεν έχω ρωτήσει το γιατρό γιατί ξε΄ρω πολλές έγκυες που κάνουν αποτρίχωση αν θες ρώτα τον δικό σου τη Παρασκευή αλλά νομίζω είναι οκ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΟΡΤΣΑΚΙ!!! :rolleyes::rolleyes:

oYNBp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα σε όλες. Χθες πήγα για λήψη τροφοβλαστη και φαινομενικά όλα πήγαν καλά. Δεν μου έκανε ένεση αναισθητική στην αρχή και πόνεσα αρκετά αλλά με ένα μπουσκοπάν περνάνε όλα. Πριν μου είχε κάνει αυχενική και η μέτρηση έδειξε 1.3 κι έτσι είμαι λίγο πιο χαλαρή για τα αποτελέσματα. Όσο για τα μπάνια μου είπε σε 20 μέρες. Τον ρώτησα και για πισίνα και μου είπε άφοβα. Του λεω και τι γίνεται με το μικρόβιο που τρωει το σάκο και γεννάς πρόωρα?? Γέλαγε ο άνθρωπος… τι να πω βρε κορίτσια μάλλον ο δικός μου είναι χαλαρός.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...