Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Kate89 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα!!Τι κανετε ??????

Γυρισαμε χθες με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια....!!Ενα παιδακι με χερακια και ποδαρακια εχω τωρα, που εκοβε βολτες σαν το τρελο και δεν αφηνε το γιατρο να το πιασει με τον υπερηχο....Χαχαχαχα!!!!Πολυ γελιο ...ελπιζω να μην κανει τα ιδια στην αυχενικη την οποια θα κανω στις 27 του μηνα!!!!!

Ο υπερηχος μας το εβγαλε πιο μεγαλο 4 μερες και μπερδευτηκε και ο γιατρος με την ΠΗΤ μου...Φανταζομαι οτι στην αυχενικη θα δουμε σιγουρα ποσο ειναι!!Αφηστε που αγχωθηκα μην μου βγει πολυ μεγαλο οπως βγηκα εγω και ο αδερφος μου 4050 και 4150 κιλα παρακαλω...Η καημενη η μανουλα μου ειχε ζοριστει!Ελπιζω να μην εχει σχεση το χθεσινο μας μεγεθος!!!!

Ουφ ...με πιασε η πολυλογια πρωι πρωι!!!!Απ τη χαρα μου ειναι μη με παρεξηγητε!!!!

Τα φιλια μου σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις ομορφες εγκυούλες!

Chot μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Κι εγω όταν γυρισα απο αυτόν τον υπέρηχο που περιγραφεις είχα τρελαθεί από τη χαρά μου! Τωρα περιμένω με λαχτάρα την επόμενη εβδομάδα να δω το μικράκι μου!

Λινακι για να δουμε θα κανω την διαφορά ή πάλι γιο θα έχω (που δε με χαλαει καθόλου!!!)

Νένα όλα τελεια θα είναι στην αυχενική, θα το δεις!!!

Happybear διδυμομανούλα πως είσαι εσυ? Εχεις φουσκωσει με 2 μπεμπεκια που κουβαλάς??? Πάντως θα ειναι διπλή κι η χαρά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Χθές αποφάσισα οτι θα ξεκινήσω περπάτημα με τον άντρα μου γιατί το σώμα μου άρχισε να πλαταίνει μαι να φαρδαίνει!! (Μέχρι και το αφεντικό μου με τον οποίο οι σχέσεις μας είναι τυπικότατες, μου είπε πως έχω παχύνει!!). 2 κιλά έχω βάλει η γυναίκα αλλά επειδή είχα και λίγα περιττά φαίνεται άσχημο. Τέλοσπάντων, πήγαμε για περπάτημα μέχρι το σπίτι της πεθεράς μου που είναι κανένα 20λεπτο απο το σπίτι μας. Περήφανη ανακοίνωσα πως θα περπατάμε για να μείνουμε φιτ! Και τότε η πεθερά μου μας σέρβιρε το υπέροχο της παστίτσιο :| Ε τι να έκανα η έγκυος; Έφαγα. Και μετά στο γυρισμό έφαγα και ένα παγωτό (light). Πήγε τζάμα δηλαδή το περπάτημα. Αλλα δεν πειράζει τα απόλαυσα :cool: Αυταααα!!

Chot μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου!! Ζωηρό το μικρό σου!! Μάλλον έγινε η σύλληψη πιο νωρίς απο οτι υπολογίσατε και είναι κατα 4 μέρες πιο μεγάλο. Και εγώ κάθε φορά που πάω για υπέρηχο μου βγάζει άλλη ΠΗΤ, μου έχει βγεί μέχρι τώρα 10, 12 και 14 Δεκέμβρη! Εγώ ελπίζω να έρθει στις 6 Δεκέμβρη που είναι του Αγίου Νικολάου γιατί θα το ονομάσω Νικόλα!! :cool:

oYNBp2.png

Ευχαριστω κοριτσια...!

andria υπομονη ....τελειωσε αυτη η βδομαδα και πλησιαζει η επομενη να δεις το μικρακι σου...που μαλλον δε θα ειναι και πολυ μικρακι τωρα!!!!

linaki να μην αγχονομαι δηλαδη με την ημερομηνια αφου συμβαινει και σε σενα μαλλον τυχαινει καμια φορα!!!!Γερα να ειναι και ας ερθουν και λιγο νωριτερα τα ζουζουνια!Αχ και με το σωμα και γω νομιζω πως εγινα τεραστια, εχω ενα μονιμο πρηξιμο στη κοιλια (μαλλον απο τα ουτροτζεσταν) και εχω ηδη 1 κιλο βαλει...Ας γεννησουμε με το καλο και μετα εντατικα διαιτα!!Τι μου κανεις πρωι πρωι με το παστιτσιο...δε λες στη πεθερα σου να στειλει και εμενα ενα πιατο!!!!!!!!!!!

wsUfp2.png

Κοριτσαρες, καλημερουδια!!!! Μόλις γύρισα απο το 1ο μου μπανάκι!! Και σας εχω και νέα. Βγήκε το Papp-A και είναι καταπληκτικό!!! 1 στα 2.340????

Ουτε στα 19 που έκανα το πρώτο τέτοια ποσοστά:P:p:p:p:p

Linaki Κι εγω λέω να γεννήσω νωρίτερα και στις 12 που ειναι του Αη Σπυριδωνα χαχχαχαχα

Chot τι ωραία νέα είναι αυτά??? :D:D:D:D Τέλεια, φαντάζομαι κι εσεις κατουρηθήκατε όπως κι εμεις ε????

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω ένα προβληματισμό και θα ήθελα να ακούσω γνώμες!

Πριν 7-8 μήνες άνοιξαν κάποιες θέσεις για το Δήμο της πόλης μου και έδωσα εξετάσεις, πέρασα τις εξετάσεις και τη Τρίτη πάω για συνέντευξη! Να τους πω οτι είμαι έγκυος ή θα χάσω τη θέση μόνο και μόνο απο αυτό; Τι να κάνω; Και αν πάρω τη δουλειά σε 5 μήνες τι; Θα τους πω μπαι μπαι πάω να γεννήσω; Θα με διώξουν δεν θα έχουν κλείσει καλά καλά οι 6 μήνες δοκιμασίας!! :confused: Ακούω γνώμες και απόψεις!!

Grace μπράβο τέλεια αποτελέσματα τέλεια!!! Πως ήταν το μπανάκι; θα πάω και εγώ αύριο..

oYNBp2.png

Λοιπον αυτο με ενδιαφερει και εμενα...6 μηνες δοκιμασιας???Απο ποτε ισχυει αυτο??Θεωρω οτι πρεπει να πας και πιστεψε με αν την παρεις που στο ευχομαι, αργουν πολυ να σε καλεσουν συνηθως.Ασε που υπαρχουν και τα "παραθυρακια" νομιζω οτι αν ισχυει το 6μηνες δοκιμασια πιστευω θα μπορεις να κρατησεις τη θεση ανευ αποδοχων ισως, απλα θα πας αργοτερα, , μεχρι να συμπληρωσει το παιδι 1 ετους και τοτε να ξεκινησεις να εργαζεσε κανονικα.Μη τους πεις οτι εισαι εγκυος...!!Σου λεω το πιθανοτερο το παιδι να παει δημοτικο και μετα να σε καλεσουν.....

Στο λεω γιατι εχω αποδεχτει θεση διορισμου 1 χρονο τωρα και ακομα περιμενω....απο οτι μου λενε τωρα θα περιμενω σιγουρα πολυ καιρο!Που υποτιθετε υπαρχουν αναγκες και σε 1 μηνα θα με ειχαν καλεσει........Αντε βγαλε ακρη με αυτους!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Δεν μπήκα χθες και τώρα διάβασα τα νέα.

Chot μου και συ δυσπεψία? Εγώ μάλλον πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό μου τι θα γίνει, θα φύγει ποτέ ή θα πάει έτσι? είδες το μωράκι ε? Εγώ μόνο το ένα είδα να κουνάει χέρια και πόδια, το άλλο ήταν από κάτω και δεν φαινόταν καλά. Πάντως φαινόταν τσατισμένο που το ξυπνήσαμε. Βέβαια ο άντρας μου ήταν με το κινητό και τα τραβούσε βίντεο, τα βλέπουμε και χε.....στε από την χαρά μας! Τώρα περιμένω την Τρίτη να τα ξαναδώ!

Andria φούσκωσα αρκετά αλλά νομίζω ότι είναι από τα κιλά. Εγώ τα είχα βάλει πριν την εγκυμοσύνη, αρκετά τα άτιμα και δεν με παίρνει να βάλω κι άλλα. Ευτυχώς μέχρι τώρα είμαι στα 2+.

Grace τέλεια τα αποτελέσματα. ελπίζω όλες να έχουμε τα δικά σου ποσοστά.

Linaki ένα κομματάκι παστίτσιο και εγώ θα ήθελα, παρακαλώ. με την εγκυμοσύνη έχω πάθει μια μανία με τα μακαρόνια. Μακάρι να μπορούσα να τρώω κάθε μέρα, αλλά μετά θα γίνω τεράστια.:?

α επίσης με την δουλειά εγώ λέω να κάνεις μια προσπάθεια αν είναι μόνιμη θέση.

imQRp2.png

Επειδη ειμαι και στραβη και τωρα ειδα οτι εισαι απο Κυπρο σωστα??Μαλλον οι δικοι σας να ειναι πιο προκομενοι απο τους δικους μας και να γινοντε πιο γρηγορα τα πραγματα!!!Παντως οπως και να χει μην τη χασεις την ευκαιρια !!Ποτε δεν ξερεις ,εννοειτε να πας στη συνεντευξη και μετα βλεπεις και κανεις αναλογως!

wsUfp2.png

καλησπερα και απο μενα!

chot μου τι ωραια νεα διαβαζω, δηλαδη τωρα τα μωρακια μας ειναι σχηματισμενα και κουνιουνται! :P με το καλο και η αυχενικη σου

andria27 μου με το καλο να ξαναδεις το μωρακι σου και περιμενουμε και το φυλο :D

grace3 μου τελεια τα νεα του μπεμπε, και στα δικα μας τωρα, τετοια ωραια νουμερακια!! αντε 6 μερουλες μειναμε παναγιτσα μου!!! πηγες και για μπανακι ε?τελεια!θελω και εγω :rolleyes:

happybear μια χαρα εισαι στα κιλακια, εχεις και διδυμακια οποτε τελεια!εγω ειμαι στα μειον 5 κιλα, αλλα ξεκινησα με πολλα παραπανω και ετσι ειμαι σε διατροφη απο ειδικο!

οσο για το βιντεακι τωρα στην αυχενικη και εγω το ειπα στον αντρα μου να τραβηξει βιντεακι, μιας και ο γιατρος μου ειναι πολυ φιλελευθερος και δενμου δινει φωτογραφια τον υπερηχο :cry:

αληθεια η αυχενικη περιπου ποσο κραταει?θα προλαβει να βγαλει βιντεακι η μπα..?

λινακι μου , μια χαρα το περπατημα, αλλα ακομα καλυτερο το παστιτσιο:rolleyes:

τωρα για την δουλεια και εγω θα οσυ προτεινα να πας, και ενα παραπανω αφου μιλαμε για μονιμη θεση, ειδικα στην εποχη που βιωνουμε δεν ειναι για να τις αφηνεις τις ευκαιριες;)

περιμενουμε νεα!

σε ολες τις εγκυουλες πολλα φιλακια στις ομορφες κοιλιτσες!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Chot μου και μας τα ίδια σκ..α είναι μην νομίζεις. Ναι μεν ισχύουν διαφορετικές νομοθεσίες αλλά μια απ'τα ίδια. Φυσικά δεν ξέρω κίολας αν με πάρουν τελικά πότε θα αρχίζω δουλειά. Εγώ δεν θα το πω και αν με πάρουν (που το θεωρώ απίθάνο ίσως η θέση να είναι ήδη δοσμένη) θα τους πω α! μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω..είμαι έγκυος :tongue:

happybear εγώ με τα μακαρόνια ανέκαθεν είχα μια τρέλλα, ε τώρα με την εγκυμοσύνη το έχω παρακάνει. Είπα να κάνω λίγο αποτοξίνωση απ'αυτά γιατί στο τέλος το μωρό θα γνωρίσει μια γουρούνα για μαμά και δεν είναι όμορφο τώρα αυτό :oops:

oYNBp2.png

μακαρονια μμμμμ 2 και 3 φορες την βδομαδα :P

αχ ρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο?οταν φτερνιζομαι ψιλοποναω χαμηλα στην κοιλιτσα λετε να υπαρχει θεμα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...