Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Πέρασα από Παπασωτηρίου και βρήκα 3 ενδιαφέροντα βιβλία για τα μωράκια που μεγαλώνουν και δεν αρκούνται στο σκέτο μαμ, κακά και νάνι. Και φυσικά για ανήσυχους γονείς.

2000452448.jpg9789603643319.jpg

t223904.jpg

Σωκράτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραιο το πινακακι μας επιτελους συμπληρωθηκε!! Μπραβο Παπατρικος μου!!!

Ειδατε οτι εκτος απο τη georgia και την kathi που γεννησαν στο Ιασω, ολες γεννησαμε σε διαφορετικα νοσοκομεια?? χχαχαα :tongue: :tongue:

Λινακι κι εγω θυμαμαι μια φιλης μου που ειχε παρομοι, δεν ηταν τιποτα,

Μαρουλα μην αγχωνεσαι τοσο πολυ με το φυσημα. Να το κοιταξεις βεβαια και στο Παιδων εχει αριστους γιατρους..αλλα ειναι κατι τοσο συνηθισμενο.,. κι εμενα εχει η μικρη μου κι εγω κι η μανα μου και δεν ειναι τιποτα. Ασε που συνηθως περναει μετα τα 18. Φαντασου οτι η κορη μου εκανε και πρωταθλητισμο με φυσημα 14 ωρες την εβδομαδα προπονηση. τελικα την προδωσαν τα ποδια της κι οχι η καρδια η οποια ηταν ελεγμενη ΚΑΙ με triplex και ειχαμε το ΟΚ απ τον παιδοκαρδιολογο!! :D;)

EDIJp1.png

Γειά σας κοριτσάκια και Σωκράτη!!

Διαβάζω όλα καλά Λινάκι και Μαιρούλα όλα καλά είναι με το νεφράκι και την καρδούλα μην ανησυχείτε!! Έχουμε γερά μωράκια!!!

Παπατρικούλη ωραίο το πινακάκι μας επιτέλους συμπληρώθηκε!!! έχουμε όλες στην αγκαλίτσα μας τα μωράκια μας!!

Μπαρμπούλα με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι!!!

Εμείς χθες πήγαμε την πρώτη μας βολτούλα και καθώς γυρνούσαμε ένα αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω μας!!! έκανε αναστροφή ο μαλ..κας χωρις να κοιτάξει!!! ευτυχώς τα αντανακλαστικά του μπαμπά μου που οδηγούσε λειτούργησαν σωστά αλλιώς δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί...κατά τα άλλα είμαστε καλά αλλά λίγο γκρινιάζουμε...βρε κορίτσια η γοργονίτσα καμιά φορά βγάζει γουλίτσα που μυρίζει ξυνίλα και όχι μόνο αυτό αλλά πεινάει και όταν της βάζω το μπιμπερό στο στόμα το πιάνει με μανία και μετά από λίγο το πετάει σαν να αναγουλιάζει!!! τι να κάνω?? πήρα την παιδίατρο τηλ και μου είπε αν συνεχίσει ετσι να της δώσουμε σιρόπι για 2 εβδομάδες για την παλινδρόμηση...θα σκάσω!!! σταματάει να πίνει το γάλα και μετά κλαίει γιατί πεινάει!!!

αααα αρχίσαμε και τα γελάκια και τα παιχνιδάκια...καλά είμαι τόσο χαζομαμα που νομίζω ότι μόνο το δικό μου παιδί είναι τόοοοοοοσο έξυπνο!!! τα έχω παίξει εντελώς λεμε!!! χαχαχαχα

Θέλω να σας πω ότι τα σουπερ μαρκετ Γαλαξίας έχουν προσφορά τις πάνες λιμπερο -30% και τις πάνες babylino -40% ισχύει για σήμερα αυριο και την δευτέρα οπότε τρεξτεεεεε!!!

εγώ αγόρασα ήδη 1 το νο 1 2 το νο2 και 3 από το νο3 για να τις βρούμε μπροστά!!!

ουπσσσσσσσσσσσσσσσ ξυπνήσαμεεεεεεεεε!!!!

σας αφήνω φιλάκιαααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Βρε φραουλιτσα μου, συγνωμη κιολας αλλα οι γουλιτσες δεν θεωρουνται

παλινδρομηση. Ειχε της κολλητης μου κ το παιδι εβγαζε ολο το γαλα και εμεινα πισω στην αναπτυξη. Τοτε μετα απο εξετασεις πηρε το παιδι φαρμακο και

μετα τους 3 μηνες οπου διαπιστωθηκε η ανακοπη αναπτυξης. Μηπως να το

ψαξεις λιγο περισσοτερο πριν παρει το παιδι φαρμακο;;

EDIJp1.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μπαμπάδες πια!!!! Είμαι πολυ συγκινημένη!!! Ξεκινήσαμε αυτο εδω το τοπικ απο τις αρχές τις εγκυμοσύνης μας, περάσαμε τα αγχη της αυχενικης διαφάνειας, της β επιπέδου, αν κλωτσαει το μωρό, πόσες φορές κλωτσαει, και τόσα μα τόσα πολλα αλλα πράγματα... Και να που τωρα κρατάμε όλες δόξα το Θεό και τη Παναγία τα μωράκια μας Αγκαλίτσα υγιή πανω απο ολα!!! Πόσες φορές φοβηθηκαμε στην εγκυμοσύνη αν ολα θα πανε καλα και αν θα τα καταφέρουμε ως το τελος!!! Και να που τωρα το ονειρο έγινε πραγματικότητα για όλες και συζητάμε πια για πάνες παιδιάτρους, γκρίνιες και ολα αυτα τα όμορφα!!! Ευχαριστω Παναγία μου που μας αξιωσες και τα φέραμε στον κόσμο!!! Να ναι πάντα καλότυχα, υγιη και ευτυχισμένα!!!

Βλεπω τις φωτογραφίες στο φατσοβιλιο και μια γαλήνη με κυριεύει!! Ένα αίσθημα απεραντης ευτυχίας!!!

Chot και αρκουδομανουλίτσα κάντε λογαριασμό να βλέπουμε κι εσάς, το γκρουπάκι μας ειναι υπέροχο και αυτές οι στιγμές ειναι πράγματι ανεπανάληπτες!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μπαμπάκα!!!

Αχ Μαιρούλα μου και εγώ το σκέφτομαι αυτό που λες! Μοιραστήκαμε τις χαρές και τις ανησυχίες μας κατα την εγκυμοσύνη και τώρα έπεται συνέχεια!! Με τη θετική μας ενέργεια πήγαν όλα καλά για όλες μας ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!

Φραουλίτσα μου μιας φίλης μου που γέννησε λίγες μέρες μετά απο μένα έκανε συχνά εμετούς και διέγνωσαν παλινδρόμηση με υπέρηχο! Αλλά έβγαζε όλο το γάλα για μέρες. Μόνο με υπέρηχο μπορεί να το διαπιστώσεις μην δίνεις άδικα στο μωράκι σου φάρμακα.

Εμένα προχθές το βράδυ τον θήλασα για κανένα 15' και άρχισε να βήχει και να δείχνει οτι αναγουλιάζεται και ξαφνικά έβγαλε απίστευτη ποσότητα γάλα και έβγαζε και απο τη μύτη ρε παιδιά! Είχα πάθει σοκ ευτυχώς έχω ψύχραιμο σύντροφο διαφορετικά θα έμενα να το κοιτάω εκεί με τους εμετούς. Δεν ξέρω τι έγινε μάλλον πήγε να ρευτεί αλλά ήταν ξαπλωμένος και κατι πήγε λάθος. Μήπως έχει πάθει κανείς κάτι ανάλογο;;;;; Πάντως δεν μύριζε ξινό σε αντίθεση με τις γουλίτσες που βγάζει μέσα - μέσα.

Σωκράτη πολύ ωραία τα βιβλία είναι ωραίο να ψάχνεσαι και να διαβάζεις βιβλία! Θα τα ψάξω και εγώ στη Κύπρο...

Κάθη είναι σωστό να βάλετε τόσο γρήγορα τα εμβόλια;

oYNBp2.png

Κι εμάς όταν πάω να τη βάλω να ρευτεί λίγο απότομα βγάζει αρκετό γαλατάκι. όταν έχω το νου μου και τη σηκώσω σιγά σιγά δεν βγάζει τίποτα. Ποτέ δεν μου έχει μυρίσει ξινίλα πάντως

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Xαρά ευχαριστώ για το άρθρο ! αρκετά κατατοπιστικό! διαβάζω κι εγώ διάφορα μόλις βλέπω κάτι περίεργο στη μπεμπα!!

εμένα εδώ και μια εβδομάδα περίπου βγάζει γουλιές όχι πάντα...2 μέρες παρατήρησα ότι μύριζαν ξινίλα... πολύ άσχημη μυρωδιά και ρευόταν συνέχεια...τώρα που την ταίσα έφαγε 70μλ με το ζόρι ενώ πεινούσε έτρωγε λίγο και μετά κούναγε το κεφάλι της κι εσπρωχνε το μπιμπερό με τα χεράκια της...μετά πάλι το έψαχνε και όταν της το έβαζα για να φαει παλι το ίδιο...

πήρα τις παιδιάτρους τηλ γιατί έχω 2!! η μια μου είπε να της κάνω υπέρηχο για να δούμε αν εχει ΓΟΠ και η άλλη μου είπε να αραιώσω λίγο το γάλα και να δούμε γιατί παίρνει κανονικα το βαρος της οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...δεν ξερω τι να κάνω...το γάλα προς το παρον το αραίωσα...για να δώ πως θα παει...βρε κορίτσια κλαιει το κακομοιρο συνεχεια οταν τρωει και με κοιταει με ενα παραπονο...στεναχωριεμαι δεν ξερω πως να τη βοηθήσω...αφήσαμε τους κολικούς και εχουμε αλλα τωρα....πφφφφφφφφφφφ:(

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλησπέρα :)

Από τα βιβλία που πρότεινε ο soch, εγώ έχω αυτό με τα 125 παιχνίδια. Είναι διαδραστικά "παιχνιδάκια" ανάμεσα στο μωρό και τον μεγάλο που μπορούν να γίνουν παντού και βοηθούν και την ανάπτυξη του παιδιού! Για κάθε ένα αναφέρει τι επιχειρεί και πως επηρεάζει το μωρό! Υπάρχει και συνέχεια σε επόμενο τόμο, όταν το μωρό γίνει νήπιο.

fraoulitsa, μήπως να δοκιμάσεις διαφορετική θηλή/μπιμπερό! Πάντως καμιά φορά και ο δικός μου κουνάει πέρα δώθε το κεφάλι του, αλλά το μπιμπερό το παίρνει. Μήπως να της δίνεις ας πούμε 60μλ και μετά να την σηκώνεις να ρευτεί και μετά ξανά 60μλ κτλ.; Περαστικό εύχομαι να είναι!

linaki, για πες κάτι περισσότερο για αυτό με το νεφρό. Ρωτάω, γιατί και σε μας είχε αναφέρει στην β' επιπέδου κάτι για το νεφρό. Ότι το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο, αλλά μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια, και ότι θα έπρεπε να το ξαναδούμε όταν ήμουν στις 32 εβδομάδες, κάτι που δεν έκανα γιατί η γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα, αλλά θα ενημέρωνε τον παιδίατρο στην γέννα, πράγμα που δεν έκανε .. και όταν πήγαμε σε αυτόν και του το αναφέραμε είπε να κάνουμε έναν υπέρηχο για να είμαστε ήσυχοι, αλλά και κάτι να είναι μπορεί να αντιμετωπιστεί μετά τον 2ο μήνα, οπότε κοντά τότε θα πάμε και για την εξέταση .. Όλα αυτά όμως με βάζουν σε σκέψεις ...

Όπως για παράδειγμα, κάτι σαν "μπαλάκι" που πιάνω στο στήθος μου, αλλά μπορεί να είναι απλώς γάλα που έχει πήξει (?) λέει ο καλός μου .. Ευτυχώς από βδομάδα θα πάω να με δει η γιατρός μου. Αλήθεια, όποια πήγε, είχε καθαρίσει από τα λόχεια;

Όσο αφορά στην κλινική, μας κόστισε με τον συμψηφισμό του επιδόματος τοκετού του εοπυυ περίπου 1800 ευρώ σε μονόκλινο, 200 ευρώ η αναισθησιολόγος και 900 ευρώ η γυναικολόγος για Φ.Τ., σύνολο 2900.

barboula, να σου ζήσει το μωράκι! Με το καλό η επιστροφή στο σπίτι και η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα! Περιμένουμε την ιστορία σου όταν θα βρεις χρόνο και θα έχεις διάθεση!

Αλήθεια, πόσες έχετε πια προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;

Καλό ΣΚ να έχουμε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Xαρά ευχαριστώ για το άρθρο ! αρκετά κατατοπιστικό! διαβάζω κι εγώ διάφορα μόλις βλέπω κάτι περίεργο στη μπεμπα!!

εμένα εδώ και μια εβδομάδα περίπου βγάζει γουλιές όχι πάντα...2 μέρες παρατήρησα ότι μύριζαν ξινίλα... πολύ άσχημη μυρωδιά και ρευόταν συνέχεια...τώρα που την ταίσα έφαγε 70μλ με το ζόρι ενώ πεινούσε έτρωγε λίγο και μετά κούναγε το κεφάλι της κι εσπρωχνε το μπιμπερό με τα χεράκια της...μετά πάλι το έψαχνε και όταν της το έβαζα για να φαει παλι το ίδιο...

πήρα τις παιδιάτρους τηλ γιατί έχω 2!! η μια μου είπε να της κάνω υπέρηχο για να δούμε αν εχει ΓΟΠ και η άλλη μου είπε να αραιώσω λίγο το γάλα και να δούμε γιατί παίρνει κανονικα το βαρος της οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...δεν ξερω τι να κάνω...το γάλα προς το παρον το αραίωσα...για να δώ πως θα παει...βρε κορίτσια κλαιει το κακομοιρο συνεχεια οταν τρωει και με κοιταει με ενα παραπονο...στεναχωριεμαι δεν ξερω πως να τη βοηθήσω...αφήσαμε τους κολικούς και εχουμε αλλα τωρα....πφφφφφφφφφφφ:(

φραουλιτσα? γιατι εχεις δυο παιδιατρους? για να πονοκεφαλιαζεις και να μπερδευεσαι επι δυο?

Καλημέρα!!! Φραουλίτσα μου να εχει το παιδι παλλονδρόμηση χλωμο μου φαίνεται. Είχε το μωράκι μιας φίλης μου, καμία σχεση με αυτα που περιγραφεις δεν θες να ξέρεις... Ακόλουθα τη συμβουλή της δεύτερης παιδιάτρου και βλέπεις. Σημερα μου έβγαλε κι εμένα πρώτη φορα αρκετό γάλα ενώ ηταν ξαπλωμένος στο πλάι!!!

Επίσης βρε αγόρομάνες καθε βραδυ ο μπέμπης γινεται μουσκεμα απο τη πλευρά που κοιμάται κι έτσι τον σλλαζαμε κσι δυο φορές φορμάκια τη νυχτα νομίζοντας οτι ιδρώνει. Σημερα παρατήρησα οτι του φεύγουν τα τσισα οταν κατουραει από τη λουλού του που κοιτάζει ψηλα με αποτέλεσμα να βγαίνουν έξω απο την πανα!!! Σας συμβαίνει; Καμία συμβουλή!; Ήδη του σφίγγω το Babylino τι αλλο να κάνω;;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Κάθη εντάξει μπερδεύτηκα όταν είπες θα κάνετε 2-2 τα εμβόλια νόμιζα πως εννοούσες θα κάνεις αυτό του 2ου μήνα και του 3ου μαζί!!!

Μαιρούλα και εγώ όταν του φόραγα Νανις έφευγαν ούρα και κακάκια συνέχεια. Μόνο τα Πάμπερς με έχουν βολέψει. Άρα μήπως είναι η μάρκα που χρησιμοποιείς; Πάντως όταν του φοράς το πανάκι βλέπε αν το γύρω γύρω που είναι σαν κορδέλα στο πανάκι έιναι προς τα έξω...

Ζόφη αυτό που έχει με το νεφράκι του είναι βασικά σαν σακουλάκι μέσα στο νεφράκι του (είναι και εμάς λίγο πιο μεγάλο απο το κανονικό πολύ λίγο όμως) και μπορεί να κάνουν παλινδρόμηση τα ούρα. Κάπως έτσι μας το εξήγησε αυτός απο τον υπέρηχο. Θέλει παρακολούθηση άρα σε λίγο καιρό θα το δείτε και εσείς δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Εγώ όταν πήγα γιατρό δεν είχα αίμα είχα όμως βλεννώδη υγρά. Τώρα έχω καθαρίσει τελείως και περιμένω να έρθει η περίοδος..:|

Για το στήθος σου το πιο πιθανό είναι αυτό που σου λέει ο άντρας σου. Κάνε μασάζ κάτω απο το ζεστό ντους να ανοίξει ο πόρος....

Όσο για τη προσαρμογή νομίζω θα μας φάει κανένα χρόνο ε; Να μας πουν και οι παλιές μανούλες φυσικά!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...