Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλησπερα

αχ μαιρουλα μου ασε κ εγω σοκ ειχα παθει, με τις κινησεις κ τα αντανακλαστικα, τρελλαθηκα:shock::shock:

μπανιο ουτε εμας μας εκανε η παιδιατρος, αν εννοεις αυτο:confused: κ δεν ξερω κιολας αν τα κανουν, αν ειναι δλδλ στα καθηκοντα τους

μπραβο τον μπεμπη που περνει κιλακια!!!αυτο εχει σημασια!καλη συνεχεια λοιπον στο θηλασμο;););)

κινησεις στα ποδαρακια κ εμεις του κανουμε για αν καταλαβει κ να τα απλωνει,

εμας η γεννα βγηκε 1400το δωματιο + 1000 ο γιατρος! μπουρμπουαρ δεν εχω ιδεα ποσα δωσανε,περαν της μαμας μου που εδωσε στη μαια 20 ευρω

καθι μου ανατριχιασα με αυτη την ωραια προταση, ευχη που εγραψες!

λινακι μου αχ μωρε τα εμβολια, μην αγχωνεσαι φυσιολογικος ειναι ο πυρετουλης, θα περασει!ασε για ατ αγχη μη λες κ τις αυπνιες :cool: καθε φορα που αντλω σκεφτομαι απο την βαφτιση τις ετοιμασιες μεχρι τι πρεπει να ψωνισω για το ψυγειο, μαλλον ειναι οι ορμονες δεν εξηγητε αλλιως..

σωκρατη θα περιμενουμε τις νεες φωτο του μικρου!

εμεις λοιπον πηραμε σε 3 βδομαδες 600γραμμαρια κ 1 εκ σε υψος, γιναμε αισιως 3850 κ 55.5 εκατοστα

ολα καλα τα βρηκε, τιποτα δεν βρηκε το κακο, τελικα 100-120μλ πρπει να τρωνε οντως δικιο ειχατε! εγω του εδινα 90μλ διαιτα του εκανα χ!χ!χ!χ!

απο σημερα 100μλ κ απο δευτερα 120μλ, βεβαια δεν τα βγαζω παντα, αλλα ειπε η παιδιατρος να συννεχισω κανονικα εφοσον βγαζω πανω απο 75μλ την φορα , τεσπα θα δουμε, βασιακ με ειεπε να μην αγχωνομαι γιατι αυτο ειναι ο μοναδικος εχθρος του θηλασμου!!!!

φιλια πολλααααα σε ολους!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες κ μπαμπακα!!

Μπανιο απο παιδιατρο δεν το χω ξανακουσει, αλλα για να το λες...

παντως εμενα κ της αδερφης μου, δεν κανανε...

Πολυ γκρινια εμενα ο δικος μου, απο τοτε που βγηκαμε απ το νοσοκομειο...ουτ στον πατερα του δεν καθεται ..κοντευω να κλαταρω απ την κουραση!

Για το γκαλοπ, εγω δεν πληρωσα τιποτα. Ο αντρας μου εδωσε 100 ευρω στον γιατρο (ο οποιος τα πηρε με δυσκολια). Τιποτα αλλα, ουτε μπουρμπουαρ σε κανεναν αλλο!!! :D:D

EDIJp1.png

Νενάκι μου μια χαρά το βάρος του μικρού φυσιολογικότατο!! Ελπίζω να μπορέσεις να το βάζεις και στο στήθος σύντομα για να γλυτώσεις το κόπο της άντλησης!!!

Χαρά μου υπομονή! Βέβαια εσύ έχεις και τα 2 κορίτσια που μπορεί να μην είναι πολύ μικρές αλλά χρειάζονται και αυτές μανούλα... Φαντάζομαι τη θέση σου... υπομονή όπου να ναι ο μικρός θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται και τους υπόλοιπους στο σπίτι και τότε θα τον ψάχνεις μες το σπίτι για να δεις ποιός απο την οικογένεια τον κρατάει και παίζουν :)

Αλήθεια κλείσατε βάφτιση; Εμείς κλείσαμε στην εκκλησία που είχαμε κάνει τάμα τότε με την λήψη τροφοβλάστη στις 23.06! Έχω το γάμο έχω και τη βάφτιση τώρα μες τις έννοιες μου. Δεν με βλέπω να κοιμάμαι μέχρι το καλοκαίρι!!!

Μαιρούλα αλήθεια εσύ που ήσουν νυχτοπούλι συνεχίζεις να έχεις αϋπνίες; Ή ξερένεσαι στον ύπνο όποτε σε αφήνει το μικράκι;

Σωκράτη με το καλό να κάνετε το εμβόλιο!!!

oYNBp2.png

Γειά σας μανούλες και μπαμπούλη!!!!

Μπαρμπούλα να σου ζήσει ο μικρούλης!!! Γερός και καλότυχος να είναι και παντα χαμογελαστός!!! Άντε με σένα τώρα πια ολοκληρώθηκαν ο κύκλος μας έχουμε όλα τα μωράκια υγιή στην αγκαλίτσα μας!!

Μαιρούλα κι εγώ δεν έχω ξανακούσει να κάνει η παιδίατρος μπάνιο το μωρό..πάντως εγώ που έχω φέρει 2 παιδιάτρους δεν έχουν κάνει μπάνιο τη μπέμπα!!!

κορίτσια εμάς η γέννα μας βγήκε 2950 (1300 ο γιατρός, 100 η επισκληρίδιος και τα υπόλοιπα το μαιευτήριο σε μονόκλινο δωμάτιο) ααα ο άντρας έδωσε καμια 150 ευρώ σε μπουρμπουάρ... πήραμε τα 900 ευρώ πίσω από τον εοπύ!!!

Χαρά παιδέυεσαι με τον μικρούλη δεν πάει πουθενά αλλου εε?? εμένα η μικρή μου πηγαίνει αλλά όλη την ώρα κλαιει οπότε πρέπει να την παίρνουν και άλλοι γιατί δεν μπορώ συνέχεια να την έχω αγκαλιά!!

κορίτσια εμείς χθες σαραντίσαμε πήγαμε στον παπά και μας διάβασε ευχούλα...!!! σήμερα έφερα και την παιδίατρο στο σπίτι γιατί χθες μου μύριζε το στοματάκι της γοργονίτσας μου ξινίλα και φοβήθηκα μήπως κρύωσε!! ευτυχώς είναι μια χαρά δεν έχει τίποτα!!! εμείς φτάσαμε τα 4570 και είμαστε 56 πόντους!!! ακόμα όμως παιδευόμαστε με κολικούς την ημέρα δεν κλαίει όπως έκλαιγε γκρινιάζει πιο πολύ ευτυχώς το βράδυ κοιμάται χθες κοιμήθηκε από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 3!!! και μετά μέχρι τις 6 το πρωί!! το βράδυ δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί όμως όλο γκρίνια!!!

εσείς ορό στη μυτούλα βάζετε ??? εγώ το προσπαθώ αλλά κλαίει και φοβάμαι κιόλας...η πρώτη παιδίατρος της έβαλε 3 ορούς εμπαινε το υγρό από το ένα ρουθούνι κι εβγαινε από το αλλο και της κοβόταν η αναπνοή!!! φρίκαρα!!!!!!

αααα και κάτι ακόμα η μικρή γοργονίτσα κάνει τα κακάκια της μόνο όταν τα παμπερσ είναι ανοιχτό!!! όταν την ανοίγω για να την αλλάξω τότε θυμάται ότι θελει να κάνει και τα αμολάει περιττό να σας πω ότι χαλάμε 3 παμπερς γιατί έχουμε μεγάλη παραγωγή!!!

Λινάκι εμείς γάμο και βάφτιση μαζί στις 18 Μαίου!! το Σάββατο πάω κι εγώ για πρόβα νυφικού!! αλήθεια πόσο σου κόστισε το νυφικό??? Να ξέρω κι εγώ πάνω κάτω...

Φιλάκιααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλησπέρα!!!

Λινάκι τσακ μπαμ η βάφτιση μπράβο!!! Κι εγω τα ιδια σκέφτομαι τελος Ιουλίου στη γιορτη του! Αλλα μας λείπει νονός, βασικο! Και φυσικα οι αυπνιες κόπηκαν μαχαίρι μετα τη γέννα!! Τωρα ξεραινομαι το βραδυ τις ώρες που κοιμάται κι ο μικρούλης!!! Οσο για τα ποδαράκια μας ειπε να του κάνουμε μασάζ την ανάποδη κίνηση.

Χαρά πως γινεται να μην πληρωσες τίποτα; Οκ δημόσιο νοσοκομείο αλλα ο γιατρός δεν παίρνει αμοιβή;;; Επισκέψεις πιο πριν πληρωνες; Γιατι αν εγω βάλω και τα 50αρια που δίναμε καθε φορα ξεπερναμε τα 6000!! Χαλάλι του βέβαια...

Σωκράτη σε ευχαριστω για το παιδιατρο. Εχει μια η συνηφαδα μου στο Αττικό, θα δω τι θα κάνω..

Φραουλίτσα μου εμένα κάνει κακά πάντα μετα το τοπικό πλύσιμο πανω στο μπουρνπυζι και το σελτεδακι τάμα το χει...

Ορό μας είπαν μονο αν ρουθουνίζει. Επίσης βρε κορίτσι ο εοππυ δίνει 500 ευρω οχι 900!! Αυτο ηταν πριν μήνες!! Σε εμάς συμψηφηστικε με το δωμάτιο και καθαρά πληρώσαμε 2500 στο μαιευτήριο δηλαδη χώρις εοππυ 3000!!!

Σε κάποια φαση μου έσπασαν τα νεύρα γιατι ενώ ήμουν μονη μου έφεραν μια στο δωμάτιο που είχε διαλέξει τρικλινο και επειδη δεν είχε τη φέρανε σε εμένα στο δίκλινο και αυτη πλήρωσε 1200 ευρω κι εγω τα διπλάσια για το ίδιο δωμάτιο!!! Χωριά οτι είχε 20 άτομα επισκεπτηριο κι εγω αναγκάζομουν να φεύγω απο το δωμάτιο ώσπου δεν αντεξα και ζήτησα να αλλάξω! Μεγάλη αδικία!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

μαιρουλα μου οντως αδικια αυτο με το δωματιο, δεν το συζητω..

κ μεις λεφτα απο τον εοππυ δνε πηραμε, τα πηρε η κλινικη κ απο τον νοεμβρη οντως δεν ηταν 900 αλλα 680 νομιζω , για σενα που γεννησες με την νεα χρονια ισως πηγε 500, πολλα λεφτα , αλλα χαλαλιιιι οπως πολυ σωστα ειπες

λινακι με το καλο ο γαμος κ η βαφτιση, τρεχαματα μπολικα;) αλλα ευχαριστα

σε εκκλησια της παναγιας κ μεις , ταμα βλεπεις ;);)

εγω ηδη ψαχνω διαφορα στο νετ, ιδεες, θεμα βαφτισης κ τα κλασικα!

εμεις την βαφτιση θα την κανοπυμε πρωτα ο θεος 19.05 τοτε που τα καναμε ΟΛΑ, τοτε γνωριστηκαμε, αρραβωνιαστηκαμε, καναμε πολιτικο, καναμε θρησκευτικο, κ φετος θα κλεινουμε 13 χρονια κ θα βαφτιζουμε τον μπεμπη μας!!!

φραουλιτσα μου ορο εγω δεν βαζω, δεν εβαλα δλδ καθολου, αν κ μας ειπε η παιδιατρος οταν εχει μυξουλες, αλλα εγω τις τραβαω με ενα μηχανημα της κικκο, ευτυχως δεν εχει τιποτα σημερα που τον ακουσε.σαραντησατε ε?τι καλααααα, εμεις την πεμπτη θα παμε!κολικοι δυσκολο κεφαλαιο, απο την μια ευτυχως εχει το πρωι κ ετσι το βραδυ κοιμαται κ η γοργονιτσα κ εσεις, απο την αλλη ευχομαι να σταματησουν αμμεσαααααα, τωρα για τα κακακια που λες οτι τα κανει οταν την βγαζεις την πανα, δεν ξερω τι να πω.ισως το εχει συνδυασει η μπεμπα με την "απελευθερωση¨"οπως τα αγορακια με τα τσισα, που ανοιγεις πανα κ καταβρεχουνν τα παντααα

ο δικος μου σημερα κατουρησε την γιατρο, επεσε στο σαλονι , κ μεσα στο τσαντακι της:?:-?:?

ευτυχως ειναι πολυ καλη κ μονο χαμογελουσε:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Μαιρουλα επισκεψεις μονο δυο πληρωσα απο 5 ευρω. Ειναι δημοσιο νοσοκομειο κ

ο γιατρος πληρωνεται απ το κρατος. Φακελακι δεν ζητανε εδω. Και δωματιο, οποιο

ειναι ελευθερο, χωρις εξτρα χρεωση. Εγω ημουν σε δικλινο. Κωλοφαρδη ε;;;

Κοριτσαρες εγω τα βαφτισια θα τ αργησω. Μαλλον αφου χρονισει, το χω αφησει

γιατι ακομα ο αντρουλης ανεργος..

Ορο βαζω καμια φορα . Να παρετε μπουκαλι ορο κ συριγγουλα, παμφθηνα ενω αυτα

που ειναι ενα ενα ειναι πανακριβα ;) .

EDIJp1.png

Χαρά τέλεια τότε δεν το συζητω μια χαρά!!!

Νενα ολα 19/5 τι ρομαντικό!!!! Κι άνοιξη κιόλας μια χαρά για τη βάφτιση!!!! Και εμείς τελος του μηνα κλείνουμε 14 χρονια σχέσης παρακαλω!! Νομίζω θα ειναι η ομορφότερη επέτειος της ζωης μας παρέα με το μπέμπη μας!!!

Να ρωτήσω κάτι αλλο Μέτα την πρώτη επίσκεψη παιδιάτρου ποτε τα ξανά βλέπουν κανονικα τα μωράκια;;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα,

Μαίρη μια φορά το μήνα το βλέπει ο παιδίατρος για τους πρώτους μήνες.

Οι οδηγίες της δικής μας παιδιάτρου για τη μύτη είναι 3 φορές την ημέρα, 1ml σε κάθε ρουθούνι x 3 φορές. Στην πράξη το κάνουμε 1-2 φορές την ημέρα. Μου έλεγαν φίλες πως είναι σημαντικό να γίνεται διότι αποτρέπει διάφορα μεταξύ των οποίων την ωτίτιδα που είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τα μωρά.

Σωκράτης

Καλημερα!!!

Σας διαβασα αλλα σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος και παλι δεν θα προλαβω να γραψω ξεχωριστα.....!!Στην Barboula μας να ευχηθω μονο να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο το μωρακι της και να το χαρει!!Με το καλο να βγουν να μας πει και τη δικια της εμπειρια!!!

Ο μικρος μου και εμενα γκρινιαζει συνεχως αλλα μας ειπε η παιδιατρος οτι ισως ειναι και αλμα αναπτυξης...Θελει ολο αγκαλια και δεν προλαβενω να κανω και πολλα πλεον!!!!Διαβασα για γαμους και βαφτισια ...Με το καλο και καλες ετοιμασιες ευχομαι!!Εμεις ακομα δεν σκεφτηκαμε ποτε να κανουμε τη βαφτιση..θα δουμε!!

Φιλια !!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς - πρώτα ο Θεός - θα κάνουμε βάφτιση τον ερχόμενη Σεπτέμβρη. Ίσως και θρησκευτικό γάμο μαζί (έχουμε παντρευτεί στο δημαρχείο). Νομίζω πως ο μικρός θα έχει καλή ηλικία (10 μηνών) για τη διαδικασία αυτή.

Σωκράτης

Καλημέρα!

Μπαρμπούλα να σας ζήσει ο γιόκας σας!!!

Μαιρούλα κι εγώ τρίκλινο είχα πει και πήγα σε δίκλινο γιατί δεν υπήρχε. Μάλιστα το πρώτο βράδυ ήμουνα και μόνη μου κι έτσι έμεινε και ο άντρας μου μαζί. Πλήρωσα για τρίκλινο κι εγώ.

Ο γιατρός θα μας κάνει το εμβόλιο στους 2 μήνες και από κει και πέρα θα μας βλέπει κάθε μήνα μάλλον για εμβόλια πάλι. Στην πρώτη επίσκεψη στο σπίτι δεν την έκανε μπάνιο και δεν το έχω ακούσει να κάνουν οι παιδίατροι. Εμάς μας έδειξε η μαία του γιατρού πριν φύγουμε από το μαιευτήριο και πιστεύω ότι η μαία του γιατρού σου είχε την υποχρέωση να το κάνει.

Ορό στη μυτούλα μας είπε ο γιατρός μόνο όταν έχει μυξούλες.

Προχθές κοιμηθήκαμε και ξυπνάγαμε ανά 3 - 3μισή ώρες. Χθες το μάτι της γαρίδα από τη 1 μέχρι της 4:30 και γκρίνια...

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Η λίστα μας ολοκληρώθηκε!! Με τη βοήθεια της Παναγίας όλες και όλοι αξιωθήκαμε και κρατήσαμε τα παιδάκια μας, υγιέστατα, ζωηρά και φωνακλάδικα.. Ολα τους να ζήσουν, να είναι καλότυχα κι ευτυχισμένα κι εμείς να τα καμαρώνουμε με τους συντρόφους μας. Και εις άλλα με υγεία!!!

01. soch.............ΠΗΤ 11/11/12.....αγοράκι!..........Έλενα.............15/11/2012 :rolleyes: 08:15 :rolleyes: 4.010γρ

02. Linaki2012....ΠΗΤ 10/12/12.....αγορακι!..........Γ.Ν.Λ...............15/11/2012 :rolleyes: 20:00 :rolleyes: 2.500γρ - 47 cm.

03. andria27.......ΠΗΤ 26/11/12.....κοριτσάκι!......../.....................25/11/2012 :tongue: 11:00 :tongue: 3.300γρ

04. happybear....ΠΗΤ 25/12/12....2 κοριτσάκια!....Γένεσις.............30/11/2012 :tongue: 09:00 :tongue: 2.120 και 2.370 γρ

05. fraoulitsa6....ΠΗΤ 06/12/12.....κοριτσάκι!.......Ηώ...................06/12/2012 :tongue: 09:45 :tongue: 3.050γρ -51cm

06. zophie..........ΠΗΤ 22/12/12.....αγοράκι!..........Γ.Κ.Θεσ/κης......07/12/2012 :rolleyes: 17:20 :rolleyes: 3.400γρ -52cm

07. kathi............ΠΗΤ 21/12/12......κοριτσάκι!.......Ιασώ................10/12/2012 :tongue: ώρα :tongue: 3.450γρ. - 51cm

08. grace3..........ΠΗΤ 29/12/12.....αγοράκι!.........Γ. Ν. Κ...............12/12/2012 :rolleyes: 12:00 :rolleyes: 3.360γρ - 52cm

09. papatrikos....ΠΗΤ 14/12/12......κοριτσάκι!.......Μητέρα............14/12/2012 :tongue: 13:00 :tongue: 2.850 γρ. - 51cm

10.nena1984......ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!.........Διαβαλκανικο....15/12/2012 :rolleyes: 18:35 :rolleyes: 3300γρ - 52cm

11. georgia.g......ΠΗΤ 22/12/12......αγοράκι!.........Ιασώ………...….20/12/2012 :rolleyes: ωρα :rolleyes: 3.030 – 51cm

12. chot.............ΠΗΤ 09/01/13......αγοράκι!.........Ασ/είο Κρήτης...27/12/2012 :rolleyes: ώρα :rolleyes: 3.100γρ - cm

13. maryy..........ΠΗΤ 08/01/13......αγοράκι!.........Ρέα...................03/01/2013 :rolleyes: 11:10 :rolleyes: 2.940γρ

14. barboula.......ΠΗΤ 31/01/13......αγοράκι!.........Αττικό..............14/01/2013 :rolleyes: 11:25 :rolleyes: 3.160γρ. - 52cm

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα!!

Παπατρίκος σε συγχαίρω πολύ καλή δουλειά με το πινακάκι και κυρίως με τα τρεχάματα που έχει μια νέα μανούλα!!!

Σχετικά με τον ορό και εγώ έχω οδηγίες όποτε έχει μυξούλες. Τα τελευταία βράδια του βάζω μετά το μπάνιο γιατί είχε λίγες μυξούλες και ροχαλίζει (τι γέλιο ρίχνουμε δεν λέγεται) και όλα καλά!!!

Καλά χθες πήγαμε να δούμε τη φίλη μου που γέννησε πριν 3 βδομάδες και το μωράκι της μου φάνηκε τόοοοοοοοοοσο μικρό μπροστά στο θηριάκι μου!!!! Φανταστείτε το μωράκι μου είχε γεννηθεί 2,5 κιλά και μου φάνηκε μικρό ένα μωράκι που είναι 3,5 κιλά τώρα πια. Τους βάλαμε δίπλα-δίπλα και ο δικός μου ήταν τεράστιος χιχι!! Δεν συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα μεγάλωσε το κεφτεδάκι μου!!!!

Σήμερα πήγαμε για υπέρηχο γιατί στη β-επιπέδου είχε δει πιθανή υδροκήλη στα νεφράκια του και μας σύστησε ο παιδίατρος να πάμε για υπέρηχο εκεί που κάναμε τη β-επιπέδου. Δεν έχει φύγει αυτό απο το νεφράκι του αλλά δεν είναι επικίνδυνο και το έχουν πολλά μωράκια μας είπε. Θα το ξαναδούμε σε 2 μήνες και να μην ανησυχώ. Απλά μπορεί να πάθει εύκολα ουρολοίμωξη μας είπε (φτου φτου ) και να το προσέξουμε!

Αυτά τα νέα μου...

Φιλιά στα μωρουλάκια μας τα κουκλάκια!!!

oYNBp2.png

να μαι και εγω....καλησπερα σε ολους.....βαφτιση κλεισαμε για τις 03/08, σε ενα εκλησακι στην περιοχη μου του, οποιου οι ημερομηνιες κλεινουν σχεδον ενα χρονο πριν, η μπουμπου παει καλα...την νυχτα ξυπναμε μονο στις 3 και μετα στις 6, τα εμβολια θα τα κανουμε δυο-δυο γιατι θελει να την θωρακισει απο τον μεγαλο μου, το πρωτο ραντεβου που ειχε ερθει σπιτι δεν την εκανε μπανιο(και δεν το εχω ξανακουσει κιολας), οταν κλεισαμε 1μηνα πηγαμε εμεις στο ιατρειο και τωρα στις 8/02 εχουμε τα εμβολια...

λινακι....και σε εμενα στον μεγαλο ειχαν δει διατασουλα στο δεξι νεφρακι του, η οποια εφτιαξε στην πορεια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...